La Perla

Tweede Tuindwarsstraat 14 1015 RZ Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-206248828
7,7 /10
92 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant La Perla

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 17:00 - 22:00
- Lunch 10:00 - 17:00
- Diner 17:00 - 22:00

Services

7,7 /10
 • 10
  0
 • 9
  8
 • 8
  39
 • 7
  27
 • < 7
  18
Eten
8,7
Service
6,6
Decor
6,7
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kort
87/92 recensies

Jouw recensie over het restaurant La Perla

David S.
Meesterproever
(65 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2018
Dit is de beste pizza van Amsterdam, na veel proeven, wikken en wegen...Beste smaak, beste bodem etc. In tegenstelling tot de andere berichten heb ik vriendelijk en professionele bediening. De tafeltjes staan inderdaad dicht op elkaar, maar ik vond het in dit geval wel knus- zoals te verwachten is in de Jordaan. Dit blijft echt de Rolls Royce onder de pizza's.
Ralph V.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 nov. 2017
La Perla heeft goede pizza’s in hartje Amsterdam. De prijs-kwaliteit verhouding is gunstig en je krijgt waar voor je geld. De wachttijd is erg kort, waardoor je niet lang hoeft te wachten op je voedsel. De bediening is prima. De bediening hier is niet de beste die ik ooit gehad heb, maar ook zeker niet zó slecht als dat ik hieronder lees. Wat mij betreft scoort de bediening een voldoende.
Giulia P.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
6
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 3 okt. 2017
Ik ben hier best vaak geweest, en - ondanks de concurrentie steeds groeit - ik vind het nog steeds de beste pizza in Amsterdam. De ingrediënten zijn gewoon heel goed: tomaten die een beetje friszuur zijn en niet te zoet, lekkere mozzarella di bufala, stracchino, artisjokken, kappertjes... zo smakelijk! De deeg is ook best goed : gezouten genoeg (en dat is niet zo makkelijk te vinden in Nederland), goed gerezen, goed gekookt (zacht van binnen, knapperig van buiten). De enige minpunt is dat het met een machine plat gemaakt wordt, en niet met de handen, dat betekent dat de randen niet zo dik zijn als het zou moeten. Maar de rest compenseert zo veel dat ik het niet te erg vind.
Qua bediening word je snel behandeld, maar dat hoort bij een pizzeria, die juist geen chic restaurant is. Ik hou van de inrichting ook, die echt geschikt is voor een pizzeria (zeker de foto van Maradona!)
- -.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 sep. 2017
Het eten is erg lekker! Helaas jammer van de service.. Één van de serveersters kwam erg gehaast en geïrriteerd over. Er werd geen tijd genomen voor de klant, vervolgens besprak luid ze met ander personeel haar irritaties over andere klanten. Zeer onprofessioneel, wat het huiskamer-idee te min doet.
LynnS .
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 jun. 2017
Twee keer bij La Perla wezen eten. Pizza's zijn erg lekker (zeker voor Amsterdamse begrippen). Ga hier niet heen om een avond uitgebreid te tafelen, want erg rustig zit je niet. Tafels staan ook erg dicht op elkaar waardoor het erg vol aanvoelt. Wijn is prima.
Elysanne S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 mei 2017
Volgens de recensies moest dit een goed restaurant zijn.
Bij binnenkomst was de sfeer aangenaam. Plekje zonder reservering was geen probleem.
Eten was oke! Bediening uitermate onpersoonlijk. Geen oogcontact, haastig te werk en na een half uur kregen we de bon op tafel om af te rekenen. Roulatie van tafels gaat veel te snel om echt te genieten van een avondje uit!!
Marloes V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 25 apr. 2017
Wauw!! Ik ben in shock met onze ervaring in La Perla met de bediening - met name 1 dame was een totale aanfluiting: onbeschoft, gehaast en bot. Ik begrijp dat je als - wat leek - 'hoofd' bediening onder druk kan komen te staan door alle mensen die in en om het restaurant staan te wachten op een tafeltje - maar jeetje, als professional moet je denk ik ook gewezen worden op het ontwikkelen van gevoel voor de ruimte en de mensen daar dus al in. Wat kan betekenen dat je je klanten wat meer tijd en ruimte geeft om het eten echt te ervaren. Nu werd ons twee keer gevraagd of we al klaar waren met eten ('nee'), waarbij de derde keer werd gesteld dat het 'niet echt duidelijk was zo' - alsof het ons probleem was! Ik kan het echt niet appreciëren. Bij het afrekenen werd er zelfs verontschuldigingen gemaakt door een ander lid van de bediening voor haar gedrag. Bizar!


Misschien weten ze te goed dat ze er mee weg komen - aangezien de pizza's heerlijk zijn. Afhalen is misschien de gulden middenweg?
Want ook de harde muziek en de kleine tafeltjes dicht op elkaar, maken 'genieten' een concept.


Ik wens de volgende bezoeker succes - geniet van de pizza en ik hoop dat je met een warmer type te maken zult krijgen!
Agnetha B.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
10
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 17 feb. 2017
De pizza's zijn heerlijk : een dunne bodem en goed belegd. Echter de ambiance nodigt niet uit om hier lang te tafelen. Qua bediening zijn er wel de nodige verbeterpunten, ik ben verschillende keren bij La Perla geweest en geen van de keren was de bediening goed. Vaak moet je lang wachten voor je kunt bestellen of er wordt een deel van de bestelling vergeten. Kortom je komt hier vooral om een goede pizza te eten.
Michiel G.
Meesterproever
(45 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 jan. 2017
Misschien kan het alleen nog maar tegen vallen als je denkt te gaan eten bij de beste pizzeria van Amsterdam... Gewoon prima pizza, niets op aan te merken. Steekt echter niet met kop en schouders boven andere pizzeria's uit.
Joeri B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 14 dec. 2016
Vandaag hier gegeten als verjaardagsdiner. Op het eten na, één grote deceptie. De commercie voert bij La perla de bovenhand. Gereserveerd voor 18.00 en we kwamen om 18.05 binnen. Er werd een bakje olijven op tafel gesmeten en we kregen direct de kaart. Binnen 2 minuten kregen we al de vraag wat we wilde drinken en of we al een keus hadden gemaakt. Geschokt door de snelheid hebben we gekeken hoe lang het duurde voordat we het eten zouden krijgen om 18.17. Zes minuten later ( 18.23 ) kregen we beide onze pizza en konden we eten. Mijn wijn was op en ik was benieuwd of onze bediening nog terug zou komen. Helaas. Na het eten werden de borden afgeruimd en mijn lege glas wijn werd ook weg gehaald en tevens en nog gevulde bakje olijven (alsof we deze niet meer op mochten eten). Binnen 1 minuut stond de bediening voor onze neus of we nog wat wilde? Inmiddel al 18.45 geworden hebben we maar om de rekening gevraagd, omdat we ons zo opgedrongen voelde. TIP voor La Perla: hang een grote goud gele neon letter boven je restaurant en zorg voor genoeg kassa's en een bestel systeem. Zo kan je namelijk nog sneller geld binnen harken. Uit eten gaan moet een totaal beleving zijn ipv zo veel mogelijk tafeltjes willen vullen op een avond. Tevens waren wij niet de enige deze avond. Aangezien iedereen die niet gereserveerd heeft bij binnenkomst te horen krijgt dat ze binnen bepaalde tijd opgerot moet zijn voordat de volgende reservering komt. Jammer jammer jammer.
coradekoning .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2016
Leuke tent in de Jordaan! Binnen zit je erg op elkaar en is het behoorlijk luidruchtig. Buiten voor de deur een heerlijk smal terras waar je heerlijk kunt zitten en wat privacy hebt. Het personeel is vakkundig en weet goed je vragen te beantwoorden. Als ze het niet weten, wordt er eea voor je nagevraagd.

Het eten is lekker, al heb ik bij andere Italiaanse restaurants regelmatig een betere mozzarella gegeten. Vind de prijs/kwaliteit verhouding wat scheef. Vind dat de bruchettes best aan de prijs zijn voor hetgeen je krijgt.
kasim A.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 jun. 2016
Ik en mijn vriendin bij Le Perla gegeten.ik heb quattro formaggi gegeten.Bodem van pizza was dun en lekker.wij willen in restaurant lekker zitten en eten maar was geen plek.wij zijn andere deel van restaurant zaten.Prijs van pizza iets duur!!!
Robert B.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 jun. 2016
Eenvoud maakt deze tent tot een topper. Pizza is een gerecht waar je met goede ingrediënten al 3 stappen voor bent en daar is La Perla zich helemaal bewust van! Het deeg wordt in een steenoven gebakken met een heerlijke tomatensaus en buffel mozzarella. Een goed begin is het halve werk. De rest van de ingrediënten zijn ook van top kwaliteit, zoals San Daniele ham of heerlijke salami, wat maakt dat je helemaal goed zit. Bediening is accuraat en goed ingewerkt, ze weten wat ze moeten doen. Een pizza kost rond de 13,-, wat voor de kwaliteit die je ervoor krijg een heel redelijk bedrag is.

Heb je zin in iets anders dan pizza, dan hoef je niet langs te komen, maar voor pizza is deze tent 100% een schot in de roos.
AudreyPlat .
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
Hier snel gegeten een lekkere pizza gegeten. De pizza's waren prima, maar de overvolle (en zeer drukke zaak) nodigden ons niet uit om nog een dessert te nemen.
GdeB1 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
8
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 mei 2016
Prima pizza's voor een prima prijs! Ik heb alleen zelden zulke ongeïnteresseerde en ongastvrije bediening meegemaakt. De hele avond heb ik mij hierover verbaasd, vanaf het ontvangst tot het afscheid. En dat in een klein restaurantje met slechts 10 tafeltjes...Zonde!
Biere .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
8
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2016
Heerlijk smakelijk broodje buffelmozarella en broodje ham.
Alleen die service! We moesten terug voor lepeltje en suiker bij thee, mosterd bij broodje (staat met mosterd op de kaart en tenslotte voor het bestek. Uiteindelijk sneed hey mes niet en werd bordje weggehaald voor laatste hap gekauwd was.
Adriaam .
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 apr. 2016
We hebben hier twee pizza's gegeten, een puttanesca en een salame crudo. Wij vonden de kwaliteit van de pizza's niet bijzonder, althans het smaakte naar onze mening niet naar een authentieke (houtoven) Italiaanse pizza. De bediening vonden wij ook niet bijzonder gastvrij. Het restaurant is niet heel groot en de sfeer nodigt naar onze mening niet uit om lekker na te tafelen.
Sophie C.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
10
Service
7
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 24 feb. 2016
De pizza's zijn goddelijk. Zo lekker & simpel, dat je niet begrijpt waarom andere pizzeria's niet zulke pizza's kunnen (willen?) maken. Enige minpunt is dat het altijd zo druk is dat je bij voorbaat ontmoedigd bent om er heen te gaan. Het zou zo fantastisch zijn als La Perla restaurant minstens twee keer zo groot was, dat je niet meer zo vaak zou twijfelen om er heen te gaan. Nu kunnen er ongeveer +/- 20 mensen tegelijkertijd eten.
YDoorn .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 jan. 2016
Top pizza's! uit de houtover genoten van een overheerlijke margharitha met artisjok. Dunner zachte bodem met een krokante rand. Fijn personeel en leuke zaak om te zien. Aanrader dus.
sdebie .
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 13 dec. 2015
Een indrukwekkende houtoven belooft goede pizza's. We namen een margherita en een carciofo (artisjok). De pizza's zijn van het type 'niette sjlecht, die bódum': knapperig dun en met moeite te snijden. Niet mijn favoriet, maar dat is een kwestie van smaak. De vulling was goed van smaak, de gemarineerde artisjokbodems erg lekker. In het restaurant (tegenover de pizzabakkerij) is het gezellig druk in een kleine ruimte.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.