La Cubanita Haarlem

Grote Markt 21 2011 RC Haarlem Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 23
|
31-235515017
7,5 /10
107 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 23
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant La Cubanita Haarlem

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 17:30 - 22:00
Vrijdag en Zaterdag 17:30 - 23:00
Zondag 17:30 - 22:00

Services

 • Mastercard , Visa
7,5 /10
 • 10
  7
 • 9
  19
 • 8
  17
 • 7
  29
 • < 7
  35
Eten
7
Service
8,3
Decor
7,8
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
107/107 recensies

Jouw recensie over het restaurant La Cubanita Haarlem

Annette K.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
6
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 mrt. 2018
Vanavond voor het eerst gegeten, zeer vriendelijk/beleefd personeel.
Sfeer en inrichting zijn goed, het is er tevens schoon en ondanks dat er veel tafels staan zit je prima en is iedereen verstaanbaar.


Voor ons persoonlijk de laatste keer, prijs/kwaliteit valt niets op te zeggen maar all you can eat heeft echt niet onze voorkeur. Je eet al snel teveel verschillende smaken/substanties door elkaar en "over eet" je. Wij zijn om die reden persoonlijk liever duurder uit met betere gerechten.
Veel tapas zijn goed tot perfect maar helaas vielen er ook veel tegen.
XRX .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 14 mrt. 2018
Gisteravond heerlijk gegeten in het mooie pand aan de Grote Markt. Ik was met 3 vriendinnen en we werden vriendelijk ontvangen en naar ons tafeltje gebracht. Al snel kwam iemand het concept uitleggen en wat te drinken op nemen. De leuke Cubaanse muziek geeft je het gevoel dat je op vakantie bent. Het is een zeer leuk concept om lekker met je vriendinnen bij te kletsen en ondertussen wat gerechtjes op tafel te krijgen die je samen kan delen. Petje af voor de bediening die met alle drankjes 2 trappen omhoog moet en met het eten 2 trappen omlaag! Het eten was ook erg lekker. Vooral de biefstukpuntjes waren heel mals en de carpaccio blijft altijd lekker. Alles kwam in snel tempo op tafel. Kortom een super leuke avond gehad met vriendinnen, gelachen, lekker gegeten en lekker gedronken. En dat voor die prijs! Wat wil je nog meer?
Dan1el .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 14 mrt. 2018
Helaas het restaurant tijdens een mindere dag getroffen. Tussen elke gerechtje 30 tot 45 minuten gewacht, of niet gekomen. Wat wel kwam vaak koud. Wel gegeten want door de extreme wachttijden veel trek. Uiteindelijk 3.5 uur gezeten en maar paar dingen gehad. Met veel trek en uitgeput weer weg dus. Zowel tijdens het eten als nadien deze klachten besproken. Maar kennelijk heb ik dat "te vriendelijk" gedaan en is het een beetje gebagatalisserd. Dan begrijp jet als management echt niet. Kijk het kan een keer gebeuren maar helaas word niet breed gedacht zodat je weer terug komt. Een paar tientjes weggegooid geld dus.
Rowena W.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 27 sep. 2017
Zaterdag avond heerlijk gegeten in La Cubanita te Haarlem. Hartelijk ontvangen en heel gastvrij. We werden verwezen naar ons tafeltje en de vriendelijke gastvrouw kwam al snel aan tafel om het concept uit te leggen, drankjes en cocktails op te nemen. Eten was snel en vooral lekker, vooral de carpaccio. Het restaurant heeft 3 verdiepingen en op de bovenste verdieping de keuken, petje af voor de werknemers die elke keer die trappen moeten lopen. Ik kom zeker nog een keer terug! La Cubanita Haarlem is zeker een aanrader.
Domi28 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2017
smerige tent!! plakt vast aan de vloer en de tafel. terras niet om aan te zien. bestek en glazen niet schoon. bediening vriendelijk, maar kan drukte niet aan. helft van de tafel had eten andere helft later. glazen voor bij de karaf sangria worden 20 later of niet geserveerd. eten was overigens niet slecht, zolang je niet over de hygiëne in de keuken nadenkt
Lisette B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 4 jun. 2017
Dit was oprecht zo slecht. Totaal geen smaak, of echt vies. Volgens ook alles uit de diepvries. Vleeswaren was zuur, alsof het te lang uit de koelkast lag. Gerechten die warm moesten zijn waren nog koud van binnen. Echt absoluut geen aanrader, dit zou niet mogen kunnen.
Mylene A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 30 mei 2017
Hele leuke avond gehad bij la cubanita Haarlem!
Heb hier vorige week gegeten omdat we graag de nieuwe kaart wilde uitproberen, dit is zeker bevallen! De nieuwe gerechtjes waren erg lekker, ook de oude gerechtjes waren nog steeds zoals vanouds lekker.
Ook genoten van de sangria die ze hier maken.
Bovendien kwam alles snel op tafel en werden we de hele avond geholpen door allemaal aardige meiden in de bediening.
Iris A.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 16 mei 2017
Vorige week gegeten bij La Cubanita te Haarlem wat zeer goed is bevallen! We werden warm ontvangen en snel naar onze tafel gebracht. Wij waren al bekend met het concept dus konden meteen bestellen. De tapas werden snel geserveerd en smaakten goed. Complimenten aan de kok die de biefstukpuntjes heeft bereid! De avond was natuurlijk niet compleet zonder sangria, zowel de sangria met cava als met rode wijn was erg lekker! La Cubanita Haarlem is zeker een aanrader als je een keer met z'n tweeën wat wil gaan eten of juist met de familie over de vloer komt, omdat er voor ieder wat wils op de kaart staat. Kortom, ik ga hier zeker nog een keer eten!
Kim G.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2017
Afgelopen zondag zijn we met vier personen gaan eten bij La Cubanita. Helaas is dit ons zeer slecht bevallen. We hebben van te voren aangegeven gebruik te willen maken van het arrangement en gelijk laten weten hoe laat onze film zou beginnen. Hiermee is geen moment rekening gehouden, waardoor wij te laat aan zijn gekomen bij de film. Het eten bij La Cubanita vonden wij zeer tegenvallen. Het vlees was droog of smakeloos. Kortom geen fijne avond gehad door dit alles. Dit was dan ook gelijk de laatste keer dat wij gebruik hebben gemaakt van dit arrangement.
reneez1 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2017
Afgelopen woensdag heb ik hier samen met een vreindin gegeten. Wij werden vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht. Een hele leuke tafel midden in het restaurant op de begane grond. Wij hebben genoten van de heerlijke tapas, vooral de varkensmedaillons met portsaus waren echt heerlijk. Maar buiten de tapas om, wat een heerlijke cocktails kregen wij geserveerd. Wij komen zeker terug!
Anouk D.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2017
Afgelopen weekend heb ik met vrendinnen bij lacubanita in Haarlem gegeten, helaas was het eten en de bediening erg slecht. Het eten was smakeloos, het vlees was erg droog en smaakte kunstmatig en de gerechten werden verkeerd geserveerd. Ook hebben wij van te voren aangegeven gebruik te willen maken van het film arrangement en uiteraard de tijd doorgegeven van de film zodat er rekening mee zou worden gehouden 'wat je ook mag verwachten als het restaurant mee doet aan zo'n actie'. om 18.00 gereserveerd/ om 08.20 zou de film beginnen, tijd genoeg zou je zeggen. uiteindelijk 25 minuten op het toetje gewacht waardoor te laat bij de film, het toetje niet kunnen op eten en het drinken moeten laten staan, wat we als goedmaker van het als rondje van het huis kregen.


Oftewel Jammer van de avond, ik zal niet meer na lacubanita gaan en het zeker andere niet aanraden.
Bram K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 jan. 2017
Afgelopen donderdag gegeten bij la cubanita.
We werden geholpen door een erg vriendelijke en enthousiaste serveerster en de tapas stond snel op onze tafel. Het eten was heerlijk, en het is een erg gezellig restaurant. Zeker een aanrader!
Arnold S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2016
Lekker eten en een goede service. Geschikt voor een avondje uiteten voor zowel met familie als met vrienden. De locatie is ook heel mooi in een historisch pand aan de grote markt.
Sammy V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 dec. 2016
Prijs/kwaliteit is heel goed.
Restaurant staat erg vol, maar dat maakt het wel gezellig en de tapas waren gewoon lekker. Vooral de garnalen in knoflookolie waren goed.
amberxx .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 nov. 2016
Vanavond voor het eerst bij la cubanita gegeten. Ik had bij de reservering aangegeven dat ik een pinda allergie heb. Bij aankomst lag er al een allergenenkaart op tafel, top! Het personeel was ook erg vriendelijk en genoeg keuze in de gerechten. Wij komen zeker een keer terug.
Denise V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 1 nov. 2016
Hele leuke avond gehad bij La Cubanita. Heerlijk gegeten, veel variatie in tapas waardoor er voor ieder wat wils is. Vooral de carpaccio en varkenshaas medaillons vond ik erg lekker. Het pand is prachtig en mooi ingericht, met op de achtergrond gezellige spaanse muziek. De avond was compleet met een kan sangria, lekker! Complimenten voor de bediening die de hele avond trappen op en af lopen en alsnog heel vriendelijk blijven! Bediening ruimde lege bakjes geregeld op en was alert op de ingevulde viltjes.
Nena B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 29 okt. 2016
Wij hebben een heerlijke avond gehad bij La Cubanita in Haarlem. Het personeel was vriendelijk en zorgzaam. Het concept vonden wij ook erg leuk! We konden uit 55 tapas kiezen en alles was ook heerlijk. We gaan zeker een keer terug, want we hebben jammer genoeg niet allen 55 tapas kunnen proeven. Ik raad het iedereen aan!
Danique V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2016
Ik heb samen met een vriendinnetje heerlijk gegeten bij la Cubanita in Haarlem. Toen we naar binnen liepen werden we vriendelijk begroet en door een aardige spontane meid naar ons tafel gebracht. Wij zaten aan een gezellig tafeltje en al snel kwam er iemand naar ons toe om alles helemaal uit te leggen. De sangria is echt een aanrader en is erg lekker in combinatie met alle heerlijke tapas. Wij vonden het een erg leuk concept, omdat er voor iedereen iets lekker tussen zit door de vele keuze aan gerechten die er worden aangeboden. Wij zullen hier zeker nog een keertje terug komen!
Maryse D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2016
Erg lekker gegeten. Gezellig restaurant en vrolijke bediening. We werden goed geholpen en er is veel variatie door de ruime keuze in gerechten.
Dhx .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 okt. 2016
Het eten was erg divers en allemaal heerlijk. De champignonkroketten raad ik zeker aan! De sangria deluxe raad ik ook echt aan en er waren heerlijke cocktails zoals de watermelon fizz. De drankjes en het eten kwamen ook allemaal snel. De meiden in de bediening waren allemaal erg vriendelijk en enthousiast. De sfeer in het hele pand is ook echt cubaans en gezellig. Ik heb een top avond gehad!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.