La Cubanita Groningen

Gedempte Zuiderdiep 137-139 9711 HE Groningen Nederland Kaart
31-503133452
7,2 /10
60 recensies

Meer informatie over restaurant La Cubanita Groningen

7,2 /10
 • 10
  4
 • 9
  4
 • 8
  6
 • 7
  19
 • < 7
  27
Eten
7,7
Service
6,8
Decor
6,8
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
59/60 recensies

Jouw recensie over het restaurant La Cubanita Groningen

Hansp66 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2018
Gisteren de verjaardag van onze zonen gevierd met een etentje bij jullie. De dames van de bediening hadden er niet veel zin in. Service met een smile was ver te zoeken. Met regelmaat moeten wachten op nieuwe bestellingen en dat terwijl het nou niet superdruk was. 22.00uur keuken dicht betekend niet dat je ook gelijk je gasten kunt vergeten! Zelfs als ze nog een nagerecht en een kopje koffie wensen. Nee dan kun je het beter druk hebben met elkaar aan de bar. Minpuntje zeker voor de (ass.)manager. Verder was het niet geheel schoon. er lagen de hele avond spullen/papier etc. op de grond en niet een van de serveersters nam de moeite o het op te ruimen. Tip : ga eens kijken bij jullie gastvrije collega`s in Noordwijk daar steek je wat van op.
Nina W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
10
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2017
Erg leuk restaurant, en een leuk concept. De bediening is ontzettend vriendelijk en helpt waar nodig is. Naast dat het eten erg lekker is zijn de cocktails ook heerlijk!
Maaike D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 mei 2017
Erg leuk concept! ze hebben soort van bierfiltertje waar je een nummer op kan zetten van het tapasgerecht dat je wilt hebben. Dat filtertje zet je in een houder en die wordt dan meteen opgehaald door de bediening. Je krijgt redelijk snel je eten. Het eten komt niet altijd allemaal tegelijk, maar dat vonden wij geen probleem. We aten toch met elkaars tapas mee. Het eten was erg lekker en gevarieerd. Voor iedereen is er wel iets! De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. La Cubanita is echt een aanrader en wij zullen zeker weer een keer heen gaan
Nanda D.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2017
Eten niet bijzonder, smaak vaak wat flauw of juist heel zout. Gerookte zalm op toast met dille bleek stukje zalm inclusief bruin gedeelte op een wit casino broodje met (niet verse) dille. Bediening doet niks anders dan bordjes brengen en af en toe afhalen. Niet een keer nieuw bestek of nieuwe bordjes, sterker nog het bestek werd van het af te ruimen bordje afgehaald en terug op tafel gelegd. We hebben schone bordjes, bestek en servetten dus zelf van het tafeltje naast ons gepakt. Viel ons tegen, er zijn leukere en lekkerder tapas tenten in Groningen!
Nina M.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 apr. 2017
Wij waren hier met 4 vriendinnen. We werden goed en vlot geholpen. Het eten was lekker en kwam ook snel achter elkaar. Voor herhaling vatbaar!
Anika P.
Meesterproever
(79 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 jan. 2017
Wel eens beter gegeten. Vond het deze keer wat minder, 5 slablaadjes op de carpaccio, garnalen waren niet in knoflookolie, maar soort marinade erop di enige zo lekker was. Brood was uitgedroogd, kip met bacon was zuur. Jammer, ik heb hier ook wel eens anders gegeten. We zaten boven, waar het koud was en de bediening vaak afwezig,
Esther D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2016
Ik ben er 2e kerstdag geweest. Ondanks dat het menu ongewijzigd was, bleek de prijs ipv 17,50 ineens 29,50 te zijn. Dit stond nergens vermeld, ook niet op de website, dus dit was voor twee personen gewoon 24 euro meer! Hiervan werd dan van ons geld een verplichte donatie gedaan van 2,50 aan een goed doel. We zouden voor de extra 24 euro dan wel een dessert krijgen. Toen we aangaven dat we geen appeltaart lusten maar graag een Irish coffee wilden, werd deze alsnog 2 keer in rekening gebracht. Al met al vonden we dit echt heel erg slecht en misbruik maken van de situatie. Ik vraag me ook erg af of dit zo maar kan en mag...er is ook niets over gezegd tijdens de reservering. We konden op 2e kerstdag ook nergens anders meer terecht, dus dit vonden wij erg kwalijk. Ik zou met mijn bedrijf in februari nog een keer gaan, maar doe dit akkefietje bedenk ik me nog twee keer.
Wolter B.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 dec. 2016
Met zijn 11 gebruik gemaakt van Villa Joep arrangement.
Nadeel Je maakt zelf geen keuze uit de Tapas maar krijgt een selectie voorgeschoteld. Voordeel eten komt in een mooi tempo door en er is eigenlijk voor iedereen wel wat bij.
Rondje Voorgerecht: Brood, smeerseltjes, gevulde zoete pepers en olijven. 1e Ronde ongeveer 6 koude tapas. 2e ronde ongeveer 6 warme tapas. Dessert was inclusief in arrangement en kon je kiezen.
Al met al prima gegeten. Zelfs het spareribje wat ik bij de door hun geserveerde keuze tapas miste kon ik rustig bijbestellen.
Grootste gemis toch nog steeds het niet reserveren van leidingwater
waar ik rustig voor symbolisch voor zou willen betalen. Schenk bijv. karaffen water en een vast bedrag per geleverd drinkglas :-)
Henny V.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 13 nov. 2016
De entree van dit in ieder geval op zondag drukbezochte tapasrestaurant is aangenaam. Dan volgt een ruimte waarin de tafeltjes dicht op elkaar zijn gepakt. In ons geval duurde het enige tijd voor er iemand kwam die een tafel wees. De formule van het restaurant kende ik niet en het duurde weer even voordat iemand zich tot ons richtte om dat uit te leggen. Het is wat voor- en hoofdgerechten betreft onbeperkt eten voor 17,50 Euro. Telkens kies je twee gerechtjes en zodra die zijn genuttigd is er een nieuwe ronde. Als je een gerecht niet op kunt, betaal je bij. Dat vind ik een aardig idee. Het legt het schranzen enigszins aan banden. De gerechtjes zijn doorgaans smakelijk en de keuze is vrij groot. Zelfs een vlees- en vismijdende eter haalt 6 rondes. Soms hebben de gerechtjes ergens wat te lang gestaan, maar meestal is de kwaliteit behoorlijk. De bediening is curieus. Telkens komt er iemand langs met een grote schaal waarop schaaltjes voor allerlei tafels staan. Dit herhaalt zich voortdurend en niet alle schaaltjes voor een ronde arriveren tegelijk. Erg persoonlijk is de bediening door deze werkwijze niet. Soms wordt een gerecht vergeten maar die kun je dan snel bijbestellen. Door de combinatie van de bedieningswijze, de vele tafels en een publiek dat deels voor het schransen komt, is het meer een kantine dan een restaurant, vond ik. Maar het eten is er beter. Met vier personen was ik met toetjes en drankjes 120 Euro kwijt (4 personen)
Valerie .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2016
Gezellig eettent! Ook top gegeten, er werd goed rekening gehouden met een vegetarier, wij waren met 18 mensen. Van te voren het menu samen moeten stellen, het gene wat vlees had mocht de vegetarier zelf vervangen door andere gerechten.
Nienke Z.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 sep. 2016
De ruimte is staat erg vol met tafels en stoelen. Hierdoor heb je weinig privacy aan tafel (je zit bijna op schoot bij de buurman) daarnaast in de zomermaanden erg warm binnen. Personeel is vriendelijk maar niet gastgericht. Kostte ons veel moeite om een tweede drankje te bestellen. Ruime keuze in diverse tapas, die prima smaakte en over het algemeen snel uitgeserveerd werden.
Ripley .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
7
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 15 aug. 2016
Bij la Cubanita eet je tapas volgens een uitgekiend logistiek concept: Je schrijft de bestelling op een kaartje dat wordt opgehaald en na een ronde kun je dat herhalen. Het resultaat is dat je tamelijk vlot je eten krijgt maar dat er in het totaal vier verschillende meisjes aan je tafel verschijnen die nauwelijks interesse hebben in hun product. Persoonlijke aandacht ontbreekt, zo word je ook niet gevraagd of 'alles naar wens' is.
Het eten zelf is redelijk, alleen de vis was aan de droge en flauwe kant. Dit alles zou voor mij betekenen dat ik best nog eens in La Cubanita wil komen voor een 'snelle hap', ware het niet dat je geen kraanwater bij je eten kunt krijgen, alléén Chaudfontaine met of zonder bubbels.
Betalen voor je water, dus. Al met al lijkt het er op dat dit restaurant vooral gericht is op het in korte tijd zoveel mogelijk verdienen ten koste van klantgerichtheid en service.
CharisaS .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2016
Afgelopen maandag voor het eerst bij La Cubanita in Groningen geweest. We werden vriendelijk verwelkomd, onze bestelling werd vlot opgenomen en net zo snel kregen wij ons eten.
Als vegetariër zijn er gelukkig genoeg vegetarische opties bij La Cubanita, maar ik vond het toch wel jammer dat ik na het bestellen hoorde dat bijvoorbeeld de uienringen en de maiskolven op waren. Desalniettemin hebben we erg lekker gegeten en komen we graag nog een keer terug.
Mudahuis B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 jun. 2016
Gisteren heerlijk gegeten bij La Cubanita met een groep vrienden op het terras. Zijn om zeven uur begonnen en mochten zo lang blijven zitten als we wilden. Bediening was vlot en vriendelijk. Wanneer je met een 8 personen besteld x2 gerechten is het lastig te zien wat nu voor wie is. Mischien een idee om in het gerecht een cocktail prikker met vlaggetje te steken met het nummer van het gerecht.
Komen hier zeer zeker weer.
FenK89 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 mei 2016
Gezellig tapas eten in ongedwongen sfeer. Ik vond helaas wel dat alle visgerechten té lang gebakken waren (alles met gamba's en de zalm). Zonde!! Bediening erg snel en erg vriendelijk.
Carmen S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
3
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2016
Voor het eerst naar La Cubanita geweest. Normaal ga ik altijd naar een ander tapas restaurant in Groningen, maar wilde ook een keer La Cubanita uitproberen! Bediening was super snel en het eten kwam ook snel. Helaas vonden we het eten echt niet lekker. Biefstuk en varkenshaasjes waren heel droog, wat juist lekker mals hoort te zijn. De rest van de tapas vond ik wel oké, maar niet super lekker, wat je natuurlijk wel hoopt als je uit eten gaat.. Volgende keer ga ik gewoon weer naar mijn andere adresje, waar je voor het zelfde geld veel lekkerder eten krijgt!
Pauline S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 apr. 2016
Eten is prima en veelzijdig. Restaurant is krap ingedeeld en in de zomer snel warm. Meerdere keren gegeten.

Ontevreden over de service ivm het reserveren. Op de site staat dat ze vanaf 14:00 beschikbaar zijn voor reserveringen. Echter na meerdere malen proberen word de telefoon niet op genomen of doorgeschakeld naar de voicemail. Erg klantonvriendelijk!
Marlies D.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
9
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 mrt. 2016
Het is er altijd gezellig druk maar de tafels staan ook wel heel erg dicht op elkaar. Ik kom hier regelmatig met vrienden omdat ze veel keuze hebben, dit keer met een vriendin in combinatie met de bioscoopactie. De cocktails zijn er erg goed en bijna alle tapas ook heerlijk! De portie brood van te voren is redelijk groot, die slaan we vaak over als we maar met zijn 2en zijn.

Inmiddels weet ik dat het redelijk lang kan duren dus leveren we al redelijk vlot na elkaar de nieuwe bestelling in.
Marley81 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
5
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 mrt. 2016
Gevestigd in een heel mooi oud pand. Jammer dat er een enorme frituurlucht hangt en de ruimte is volgepropt met tafels.
Het zat zowel boven als beneden helemaal vol, er zijn dus veel mensen die het restaurant prima vinden. Wij komen er echter niet meer. Er wordt geen kraanwater geserveerd, ookal bestel je er een drankje naast. Dit wordt zeer streng nageleefd, we voelden ons net een stel schoolkinderen.
Helaas waren ook niet alle tapas geweldig, sommige waren lauw, heel simpel of vet. Het goedkope concept is wat mij betreft ook een wassen neus. Zo zijn er tapas van rond de 4 euro die zo klein zijn dat je er gauw nog een portie bijbesteld. De bruchetta bijvoorbeeld is 1 klein sneetje brood.
Toen aan het einde van de avond (alle bakjes waren nagenoeg leeg) een vriendin aanschoof voor een biertje en 1 hapje nam van een tapa, stond er meteen een medewerker naast met de mededeling dat het niet de bedoeling is dat iemand mee-eet en anders moet betalen. Bah. Normaal ben ik nooit zo lang van stof, maar tijdens dit avondje stapelden de vervelende ervaringen zich op, vandaar.
Miranda W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2016
Ik kom vaker bij la cubanita in Groningen en ben altijd erg enthousiast. De laatste 4 weken al 2 x geweest en wilde voor over 2 weken weer reserveren. Nu kon ik de afgelopen 2 keren alleen reserveren van 17:00 - 19:30 of vanaf 19:45. Zelfs als ik voor over twee weken wilde reserveren. Nu begrijp ik best dat als het propvol zit ze de tafels 2 x willen gebruiken. Maar gisteren heb ik de hele avond naar 5 lege tafels gekeken en kon ik tot 18:00 nog voor 19:45 uur reserveren. Das gek want het was immers zo druk dat ik maar tot 19:30 kon blijven??? Nu was het allemaal nog niet zo erg, maar je wordt om 18:50 uur gewaarschuwd dat je je laatste rondje tapas moet bestellen en dat je niet meer mag, tenzij je nog een toetje wilt, dat mag wel! ( daar betaal je extra voor ). Kortom; leuk restaurant, lekker eten, maar verschrikkelijk ongastvrij!!! Helaas deze vaste klant zijn ze kwijt!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.