La Cubanita Beverwijk

Velserweg 8 1942 LD Beverwijk Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 23
|
31-251769104
7,8 /10
31 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 23
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant La Cubanita Beverwijk

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Zondag t/m Donderdag 17:00 - 22:00

Vrijdag en Zaterdag 17:00 - 22:30

Services

7,8 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  7
 • 7
  7
 • < 7
  15
Eten
8
Service
7,6
Decor
7,6
31/31 recensies

Jouw recensie over het restaurant La Cubanita Beverwijk

Peter P.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2018
Vorige week hier gegeten met mijn dochter Naomi. Een geweldige avond liep uit op een kleine teleurstelling. Bij welkomst ontvangen door verscheidene leuke dames en subiet naar de plek verwezen. Ik bestelde een klein pilsje en mijn dochter nam een koude chocomel. Daarna lieten wij de hapjes binnenstromen. Verscheidene tapasbakjes met zowel koude als warme gerechten passeerden de revue. In één woord: extravagant. Subliem werkelijk. Na het afrekenen besloot mijn dochter om het kleine kamertje op te zoeken. Dit bleek een grote vergissing. Toen wij bijna thuis waren bleek dat mijn dochter haar Giraffeknuffel was vergeten. Ik snel de zaak bellen. Werd opgenomen door een man die mij vertelde dat hij de knuffel liever zelf hield. Heel bizar. Wel lekker gegeten. Dikke voldoende, maar wil wel mn knuffel terug.
Elisabeth S.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 mrt. 2018
Goede sfeer, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Een goede locatie om met een grote groep te eten, praten en genieten. Een echte aanrader!
Agnes C.
Meesterproever
(60 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 jun. 2017
Heel aardig personeel en wat lopen ze hun benen onder hun lijf vandaan, wellicht wat uitbreiding dan kun je als bedrijf ook veel meer drank omzetten. Verder geen klagen gezien de prijs kwaliteit verhouding. Vanaf mei weer wat nieuwe gerechtjes op de kaart. Achteraf zijn we Cubanita waaier misgelopen , vanwege 2 cocktails is dat de actie. Vergeten blijkbaar. Goede combinatie met avondje uit naar Cineworld bioscoop. Aanrader. We hopen dat vriendelijke jongen in de bediening slaagt voor zijn schoolexamen!
Judith H.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 apr. 2017
Afgelopen donderdag hier gegeten met collega's. Het eten was prima. Niet heel hoogstaand, maar was wel in orde. Klein puntje van kritiek: mijn koude voorgerecht werd op een warm bord geserveerd. Vond het niet prettig dat de gerechtjes niet tegelijkertijd geserveerd werden. Hierdoor zaten sommigen lang te wachten op hun gerechtjes, terwijl de anderen al zaten te eten. Toen we de rekening kregen bleek er een fout gemaakt te zijn ( groot bedrag in ons voordeel). We hebben dit netjes gemeld en kregen daarvoor een korting. Dat was erg netjes.
Niels R.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 sep. 2016
Bij binnenkomst werden we eerst niet opgemerkt ondanks dat de medewerkers langs ons liepen. Dit was erg teleurstellend. We zeiden al dat na de 3e medewerker die ons niet zag staan we bij de 4e naar een andere zaak zouden zoeken.

De 4e medewerker sprak ons vriendelijk aan en bracht ons eerst naar de bar zodat de tafel kon worden schoongemaakt. We hadden niet gereserveerd. Aan de bar werden we vriendelijk geholpen.

De tapas welke zij serveren zijn niet bijzonder. De smaak is ok, maar je mist bijvoorbeeld een echt goede ham op de kaart (eventueel tegen meerprijs)

Medewerkers waren spontaan en vriendelijk toen we eenmaal zaten en ook drankjes werden snel gebracht. De prijs kwaliteit verhouding was in orde. Wat wil je verwachten voor 17,50 euro voor onbeperkte tapas?

Minpunte waren de garnalen kroketten die tijdens het bakken open gesprongen waren en daardoor leed aan tafel kwamen. Gemiste kans! Hier kan de keuken beter op letten.

We komen nog eens terug als we simpel willen eten. Voor echte tapas kijken we liever even verder.
Wendy B.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2016
Zojuist hier weer heerlijk gegeten zoals altijd! Veel soorten tapas en alles was erg lekker! Snelle en erg vriendelijke bediening voor ons echt een favoriet restaurant, top!
PeterThea .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
5
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2016
Na vele goede ervaringen bij La Cubanita Beverwijk, gister weer daar gegeten. Wat een teleurstelling was het dit keer.. Kwamen om 18:00 uur binnen zoals afgesproken. Na 5 minuten werden wij pas naar een tafeltje gebracht. Weer een kwartier later werd ons gevraagd of we misschien wat wilde drinken en na de bevestigingen bestelling daarvan kwam het eerste drankje om 18:35 uur. Het eten gelijk besteld en ook dat was weer lang wachten. Toen dat eten werd gebracht kwam er wel een excuus voor het lange wachten omdat nog niet alle personeel aanwezig was. Op een gegeven moment was er duidelijk meer personeel en de één na de ander vroeg telkens of wij nog wat wilden drinken, ondanks het feit dat onze glazen nog niet geheel leeg waren. Nadat we voor een derde keer een eetbestelling hadden gedaan. Kreeg mijn vrouw haar 1ste bestelling. Daarna kwam haar 2e bestelling en pas daarna kwam mijn eerste bestelling. Van dit kaartje van 4 bestellingen kreeg ik mijn 2e bestelling pas na een half uur. Er werd bij gezegd dat de spare-ribs misschien koud waren. Dan moest ik het zeggen. Ja ze waren koud en ik zou nieuwe krijgen. Weer wachten. Gasten aan een andere tafel vlak naast mij deelde mede dat zij ongeveer 15 minuten terug spare-ribs hadden gekregen die zij niet hadden besteld. Dat deze bij hun van tafel werd gehaald en bij mij werden neergezet. Dat waren dus die koude spare-ribs. Mijn spare-ribs waren dus kennelijk al veel eerder op een verkeerde tafel neergezet.
Ik heb vervolgens nog één kaartje met twee bestellingen ingeleverd. rolletjes kip in bacon kwamen, maar waren warm en daar was alles mee gezegd. De varkenshaas medaillons in zoete portsaus als laatste. Dit schaaltje werd neergezet. Toen ik dit pakte en verschoof bleek de onderzijde besmeurd te zijn met een één of andere tomatensaus. De hele tafel zat onder de rode derrie. En de inhoud? Gewoon koud. Wij waren er klaar mee. We wilden dan nog wel een warme koffie en die kregen wij na onze klachten van de zaak. Bij het afrekenen nogmaals mijn verhaal gedaan. Ja we zullen met de keuken praten want dat mag niet, terwijl ik denk dat het aan de bediening lag. Die alles te laat of verkeerd bezorgden. Ik zal straks eerst weer goede recensies moeten lezen wil ik daar weer heen gaan. Jammer want hier kon ik lopend heen en in het verleden waren ze zo goed.
FishingnicoS .
Meesterproever
(29 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
3
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 jul. 2016
Na alle goede verhalen La Cubanita Beverwijk bezocht. Ons eerste tafeltje stond dicht bij een open deur, zodat we volop in de rook zaten. Op onze vraag kunnen we een ander tafeltje krijgen werd eerst overleg gepleegd. Restaurant was op dat moment nog nagenoeg leeg. Gelukkig was er een nieuw plekje, gezellige tafel. Maar het ging zeker niet van harte. Personeel was niet bepaald met het goede been uit bed gestapt. We starten met brood, niets op aan te merken. Daarna Carapaccio, die was van goede kwaliteit en smakelijk. Later nogmaals besteld. Ditmaal portie kleiner en Carpaccio al warm. Leek wel of het al tijd lang klaar stond. Overige gerechtjes soms flauw, soms prima. Bestelde we echter in ons groepje van 5 een gerecht opnieuw omdat het heerlijk smaakte, was het telkens weer een verrassing wat de kok had gebrouwen. Vrijwel nooit was het qua smaak en opmaak gelijkwaardig. Zo ie zo was de opmaak van de gerechtjes niet mooi, leek af een toe wel op het bordje gekwakt. Meer aandacht daarvoor lijkt mij wenselijk. Er waren gerechten die werden snel gebracht, terwijl tafelgenoten zo lang moesten wachten dat jij bijna van plan was opnieuw te bestellen. Smaken waren vlak en spiesjes met vlees gewoon weg droog. Biefstukpuntjes eerste portie top, latere porties was het matig, taai en niet smaakvol. Het was een tegenvaller en hier komen we niet terug.
Stijn S.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
3
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 7 okt. 2015
Het eten was saai en simpel, de bediening was pusherig en niet goed en dat drukke en overdreven decor was naar mijn idee verschrikkelijk. Voor mij eens maar nooit meer.
Cilia T.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
7
Service
3
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 sep. 2015
Lekker gegeten niet erg bijzonder maar genoeg keuze. Prijs-kwaliteit verhouding van het eten is goed. Cheesecake was vanbinnen bevroren erg jammer want hij is erg lekker. Het restaurant ziet er gezellig uit. Bediening was uitermate slecht. Te jong meisje in de bediening die er niet veel van snapte, dingen werden dubbel gevraagd en verkeerde gerechten op onze tafel gezet. Jammer want voor weinig geld kun je hier best lekker eten.
PassieT .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2015
Ben met het gezin heerlijk wezen eten bij La Cubanita te Beverwijk. Wij komen er vaker en het deed me goed om te zien dat de verluchting in de serre gemaakt was. Dat brengt de sfeer helemaal terug.
Het eten was goed en heerlijk en de service was prima.
Sfeer was goed en heerlijk genoten van de muziek.
Gewoon goed en heerlijk
JanetK .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 jun. 2015
Wij hebben een onwijs gezellige avond gehad bij La Cubanita beverwijk! Het was gezellig druk in het restaurant en toch kwamen de gerechten snel op tafel! De carpaccio en de pikante ossenhaas waren erg lekker en hebben we dan ook meerdere keren besteld. Hele leuke en vlotte bediening, en cocktails van maar 5 euro. Wij komen graag terug!
Marjan19-82 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jun. 2015
Heerlijk gegeten! Vooral varkenshaas in port heerlijk en natuurlijk de carpaccio. Bediening vriendelijk en behulpzaam. Koffies staan nu uitgebreider in menu boekje en dat is prettig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Marianne W.
Meesterproever
(41 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 apr. 2015
De geserveerde tapas waren niet heel bijzonder, de meesten smaakten best lekker, maar niks sprong er echt uit. Of het moet de (te) ruime hoeveelheid knoflook in élk gerecht zijn. Ook viel het overvloedig aanbod aan gefrituurde tapas op. Het brood was naar mijn smaak té lang opgepiept in de oven (lees: erg droog) maar daardoor kon je weer wel goed soppen in de diverse sausjes.
Dus het eten is best prima voor een onbeperkt formule, vooral omdat met tapas voor mij toch vaak de nadruk ligt op gezellig samen met vrienden en wat dat betreft deden sfeer en inrichting een hoop goed, evenals het merendeel van de dames van de bediening. Jammer dat de stoelen wel erg gammel waren en niet bepaald comfortabel zaten.
japepping .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 apr. 2015
Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij La Cubanita Beverwijk. De bediening was vrolijk en ondanks de drukte kregen we snel onze tapas.
Doordat het nu in het weekend ook onbeperkt is, is een avondje uiteten betaalbaar.
Bakker002 .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 feb. 2015
We hebben hier wel vaker gegeten, en toen was de kwaliteit van het eten duidelijk beter. Je vraagt je dan af, is het brood en de frituurvet oud? Hebben ze meerdere koks die afgewisseld worden? Het is het op dit moment voor ons net niet, en dat is jammer. We hopen dat de kwaliteit weer terugkomt zoals die ongeveer een jaar terug was.
annepanne3 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
5
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 1 feb. 2015
Eten was echt slecht, aoli zonder knoflook smaak, aubergine doordrenkt in vet, kip zonder smaak, aangebrande varkenshaas spiesjes etc etc. Bediening te jong, geen leiding, geen ervaring, nooit meer.
Bastiaan K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
3
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 10 jan. 2015
Eten was slecht rode zeebaars was smaakloos, kipspiesjes aangebrand, gehaktballetjes waren op.
hamburgertjes waren wel lekker.
Service was traag en zeer slecht geholpen door de manager.

dus nooit meer
SES .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 nov. 2014
Wij hebben gister bij La Cubanita in Beverwijk gegeten. De gerechten waren erg smaakvol, sommige gerechten vielen tegen bijvoorbeeld de ham met meloen en de spaanse hamburgers, maar al met al was het erg lekker.
De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam.
Rhatb .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
7
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 17 mei 2014
Eten was aardig. Sommige gerechtjes super op smaak, vers en heerlijk, terwijl de andere smaakloos was met gebruik van matige ingredienten.

De serre voorin was niet gezellig, terwijl iedereen daar werd neergezet. Het stukje achterin werd leeg gehouden maar zag er veel leuker uit! Snap wel dat ze van buiten vol willen lijken, maar toch, doe er dan wat aan om het daar gezelliger te maken.

Service prima, rekening redelijk hoog in vergelijking met de kwaliteit.
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.