Kanters Relais

Steenweg 2 4781 PA Moerdijk Nederland Kaart
31-168412310
8,6 /10
7 recensies

Meer informatie over restaurant Kanters Relais

Fantastisch
8,6 /10
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  3
 • 7
  2
 • < 7
  1
Eten
8,7
Service
8,7
Decor
8,4
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Kort
7/7 recensies

Jouw recensie over het restaurant Kanters Relais

Jan Piet D.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2018
Klassieke eenvoud, ronduit smakelijk eten! Beknopter kun je het niet samenvatten. Een klassiek wegrestaurant (“chauffeurscafé”), zoals je ze niet vaak meer ziet. Onverwacht eigenlijk, word je gastvrij ontvangen in een schoon en goed verzorgd restaurant. Iets verouderd misschien, maar de prestaties zijn bovengemiddeld! Vriendelijke, alerte bediening, geen blabla-buiten-de-kaart blabla, maar een goede variatie aan verse gerechten die direct en dus warm worden geserveerd. Zo is de “simpele” hap bedoeld: vers, goede spullen. Goede prjjs-kwaliteitsverhouding. Buiten eten mogelijk. Aanrader, zonder meer!
Arjan V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 21 jan. 2018
Een paar keer wezen eten, ondanks het een truckrestauratie is, een heel mooi schoon en warm ogend restaurant met voldoende zitplek en een goede keuken. Sommige gerechten zijn misschien niet het einde van de wereld door de eenvoud ervan. Maar zeker de relais steaks zijn aan te bevelen. Variatie genoeg. Vriendelijke bediening, ruime keuze aan bieren en wijnen. Ik kom er graag, voor een goede lunch in de zomer en een dinertje in de winter. Top.
Krista V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 aug. 2017
Kanters is al lang niet meer het chauffeurs restaurant van vroeger. Leuke omgeving, prima kaart met voor iedereen iets erop en snelle prima bediening!
Linda Z.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 aug. 2016
In 2014 schreef ik al over de wisselende kwaliteit en dat is nu minder echter is de kwaliteit nu ook gemiddeld geworden. Veel zaken proeven als kant en klaar, op zich goed maar dan klopt de prijs niet meer. Voorheen had je de Leeuw voor de voordelige gewone hap met inderdaad gewone friet, appelmoes uit blik vlees kant en klaar gekruid en gepaneerd van slager dus alleen afbakken en serveren. Goed voor snelle hap. Kanters had net dat extra, beter vlees, betere sausen etc. Nu maakt het nog weinig verschil alleen in prijs en ambiance, Kanters is wel gezelliger. Jammer.
Els S.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 nov. 2015
We hebben varkenshaasje gegeten, was lekker mals met heerlijke champignonsaus,waar je niet extra voor hoefde betalen,met lekkere friet erbij,veel groente ook voor € 15.75
Was heerlijk
Gordon-Ramsay .
Meesterproever
(28 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2015
als op de menukaart menu DAF en menu Mercedes staat dan weet je ongeveer waar t heen gaat.. maar niets is minder waar, verrassend goed gegeten. bediening lekker vlot.. helemaal goed eigenlijk..
Linda Z.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 feb. 2014
We stoppen hier weleens op weg naar huis als we laat zijn.
Geen consequente kwaliteit want soms is je vlees droog en de andere keer niet.
Helaas is het wel vaker droog dan mals maar goed in de basis is het ok.
Veel keuze alleen moet je voor veel zaken extra betalen, mayo is extra, saus is extra, groente is extra etc. voor een truckers cafe eigenlijk best prijzig.
Voor 3 gangen met een frisje erbij zijn wij ca 75 euro kwijt.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.