Indonesisch Restaurant Poentjak

Kneuterdijk 16 2514 EN Den Haag Nederland Kaart
31-703600522
6,6 /10
58 recensies

Meer informatie over restaurant Indonesisch Restaurant Poentjak

Services

 • Amex , Mastercard , Pin , Visa
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren
6,6 /10
 • 10
  1
 • 9
  3
 • 8
  10
 • 7
  20
 • < 7
  24
Eten
7,1
Service
5,7
Decor
6,4
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
58/58 recensies

Jouw recensie over het restaurant Indonesisch Restaurant Poentjak

culinelsje B.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2018
Het moet me even van het hart dat we met het bezoek aan Poentjak weer eens beseffen hoe belangrijk een vriendelijke en correcte bediening is voor een geslaagde avond uit eten. Wat een ramp hier!
Sowieso kon er bij de gastvrouw al geen "goedenavond" vanaf en werden alle schaaltjes van de bestelde rijsttafel Poentjak (die overigens wel ok was) met een hoop kabaal op onze tafel gesmeten! Deze mevrouw maakte totaal geen contact met ons en legde zelfs niet uit waarom ze het stokje met de saté kambing (geit) als eerste serveerde. Het werd klakkeloos op ons bord gelegd.
Gelukkig hadden wij die kennis (over het snel taai worden van dit vlees) al in huis door eerdere bezoeken aan Indonesische restaurants, waar ze wél even de tijd namen om het een en ander over de gerechten toe te lichten.
Halverwege het afruimen van de tafel vroeg mevrouw terloops of we uitgegeten waren. Beetje vreemde volgorde. Ook bij het afruimen werden de lege schaaltjes met een hoop decibel van de tafel verwijderd.
Ze keek erbij of het haar allemaal teveel was. Ook even het toilet opgezocht. Deze bereik je met een trap naar boven. De houten armleuningen van deze trap plakten aan alle kanten, brrrrrrrrrrr. De toiletruimte was op zich wel schoon. Deze kan overigens wél een lik verf gebruiken zo hier en daar.
Na het afrekenen werd er zonder bedankje voor ons een bezoek of bv het wensen van een prettige avond verder, geen aandacht meer aan ons geschonken. Gelukkig konden we zelf de deur van de uitgang vinden....
Al met al: we komen hier niet meer terug. Zelfs een fooi hebben we in de knip gehouden. Letterlijk en figuurlijk: Slechte zaak
Rob R.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 okt. 2017
Na 3 jaar nu voor de tweede keer hier gegeten, en het beviel ook nu erg goed. We waren met z'n vieren, twee van ons namen de Satéschotel en de andere twee de uitgebreide rijsttafel Poentjak. Op smaak en kwaliteit viel niets aan te merken, erg lekker allemaal.
De ontvangst was best vriendelijk, er liepen twee Indonesische heren in de bediening, later kwam er een wat oudere Indonesische dame bij en die kan nog wel een lesje klantvriendlijkheid gebruiken, stug, kortaf en niet bepaald vriendelijk kijkend. Jammer!
De inrichting van het restaurant was sinds we er voor het laatst waren niet veranderd, een beetje in de jaren 50 blijven hangen maar niet ongezellig.
Catja S.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 29 jun. 2017
Ik was alleen en had het idee dat gasten niet welkom zijn. Het eten werd neergesmeten en men had er duidelijk geen zin in. De dame die er serveert praat in bahasa indonesia niet erg aardig over de gasten maar had niet in de gaten dat ik haar verstond. Tamelijk onbeschoft. Ik ga hier nooit meer heen. De inrichting is leuk maar je moet niet goed kijken want het is er ontzettend smerig. Het eten was wel lekker maar door de vervelende bediening, niesende ober en roddelende serveerster, werd mijn avond goed vergald.
Etty V.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 mei 2017
Na meer dan een jaar toch weer terug naar de Poentjak. De laatste keer was het tegengevallen; zowel de smaak (vlakker) als de service (lang wachten op een biertje). Nu, na een lange dag sightseeing in Scheveningen en Den Haag met familie over uit Indonesië, toch maar weer hier geëindigd. De oude ober was er weer en dus de service gewoon goed. Het eten was als vanouds: goed van smaak en authentiek. De vegetarische rijsttafel viel erg goed, evenals de saté mix (met als altijd heerlijke saté kambing). Fijn om gewoon weer goed Indisch te eten!
A.W. D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 mrt. 2017
Wat een fantastische plek en sfeer. Historisch in alle opzichten. Zeer gastvrije ontvangst, ook naar onze kinderen toe, onze jongste zoon wilde graag aan een bepaald tafeltje zitten, ging dat vragen waarop erg leuk werd gereageerd, en attente bediening. Het eten was onovertreffelijk. De smoor viel uit elkaar zo gaar gebraden en de rendang was weer super. Al met al een heerlijke ervaring!
Danielle B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 11 mrt. 2017
Wij waren met 4 personen en onafhankelijk van elkaar deelde we dezelfde mening NIE TE VRETEN, alles was taai, hard en smaakloos en de bediening was erg onvriendelijk. Het bestek werd op tafel gesmeten net zo als het eten en zonder uitleg werden we aan ons lot overgelaten.
Een enorme teleurstelling omdat wij een half jaar geleden hier juist heerlijk hadden gegeten. Na eens goed in de rondte te hebben gekeken namen wij de beslissing om hier niet meer terug te komen. Het is er nl echt heel erg vies!!!
Danielle B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 10 mrt. 2017
We waren met 4 personen en onafhankelijk van elkaar deelde wij dezelfde mening...WE VONDEN HET WERKELIJK NIET TE VRETEN, alles was taai, hard, smaakloos en daarbij was het bedienend personeel ontzettend onvriendelijk. Echt een enorme teleurstelling omdat wij er de keer ervoor heel goed hadden gegeten. Voor ons nooit meer!!
Riko S.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2017
Vanavond met 6 personen hier wezen eten. Restaurant heeft een zeer gedateerd interieur, maar dat maakt het eigenlijk heel leuk. Net of je 40 jaar terug in de tijd stapt. Eten was oke, sommige gerechten waren goed van smaak. Maar de telor,.. een gekookt ei met een schepje pittige saus er op. Dat moet voor een authentiek indisch restaurant echt beter! Ook de 2 biertjes waar wij 3x om gevraagd hadden werden niet geserveerd, vergeten?
Henk J.
Meesterproever
(85 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 okt. 2016
Met collega's hier gegeten . Na via een onlogische en onhandelbare draaideur ons naar binnen te hebben geworsteld namen we plaats aan tafel. De ruimte zowel voor als achter de tafels was prima. Het was er niet overdreven druk. Toch duurde het lang voor de bediening op gang kwam. We zaten er al een uur toen eindelijk de gerechten van de Indonesische rijsttafel op tafel werden gezet, of liever gezegd gesmeten. Met totale desinteresse werd het eten geserveerd. Schaaltjes en bordjes werden van afstand op de rechauds gemikt of je moest ze zelf aanpakken. Geen greintje vriendelijkheid viel er op de gezichten van de bediening te bespeuren. Na het serveren werd er niet toegelicht wát er op tafel stond. Zoek het maar lekker zelf uit, je proeft het wel. Alleen aan de vegetarische collega werd iets meer aandacht besteed. Glas leeg? Als je geluk had hield het voorbijlopende personeel even in als je hen nadrukkelijk toeriep om bij te schenken. Gelukkig was het eten goed van smaak, behalve voor de enkele collega die zich vergiste in de scherpte van sommige gerechten. Al met al geen aanrader voor een gezellige avond. Misschien een volgende keer toch eens bij de buurman proberen...
Jeroen O.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 jun. 2016
heerlijk gelunched. We hadden de rijsttafel Poentjak special en die is uitstekend, ruim bemeten en goed op smaak. Heerlijk rundvlees, kip, sate, ei, groenten, empeng etc. Vriendelijk personeel en de rekening viel alles mee. Gewoon een lekker middag met koud bier en lekker eten. Tot snel
Josee63 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
7
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 26 jan. 2016
Eten lekker, maar best flauw. Interieur zeer oud, vies, overal ligt dik stof op, mag wel eens iets aan gedaan worden! Vriendelijk personeel. Er zijn veel betere indonesische restaurants in Den Haag.
Robin M.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2015
Gedrieën van een heerlijke rijsttafel genoten, de sateh was verrukkelijk. De archaïsche inrichting geeft een heerlijke tempo doeloesfeer. De kwaliteit was in lijn met onze eerdere ervaringen. Voor herhaling vatbaar!
Argelino .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2015
Onlangs voor het eerst gegeten, met 4 personen 2 rijsttafels. Service was niet super maar ok, gerechten waren prima maar ook niet meer dan dat,

maar dan het interieur....; het zit ergens tussen een filmset en een koloniaal krot. Het is al minimaal vijf decennia niet onderhouden, dat kun je opvatten als 'ik ga terug in de tijd en eet VOC-style'. Anderzijds hangt er overal stof, spinnenrag, het plafond hangt met flarden oud ductape aan elkaar, de schilderijen en wandkleden vallen van ellende uit elkaar en er steken oude electriciteitskabels uit muren en uit het plafond. Verder stevig aan de prijs.

Voor de ervaring vond ik het bijzonder, voor de keuken zijn er betere indo-opties in en om den haag.
Kim D.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 dec. 2015
We waren vroeg ivm een theatervoorstelling later die avond. Toch goed dat we gereseveerd hadden want er is veel aanloop. Heerlijk gegeten (rijsttafel Poentjak speciaal), niet duur en wel lekker en meer dan genoeg. Bediening is wat afstandelijk, maar zijn wel vlot en alert.
Hedy H.
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Al jaren niet meer in dit restaurant geweest, nu een lunch gebruikt. Vooraf soto ayam, die smaakte bijzonder goed. Daarna diverse gerechten waaronder saté kambing, gado gado en nasi goreng. Allemaal erg goed van smaak. Goede originele Indische kruiden (en wij zijn kenners).
De bedoening is in orde in de zin van vlot, maar wat afstandelijk. De inrichting doet denken aan indie in vervlogen tijden: veel donker hout en houten beelden.
Jetske V.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 dec. 2015
Prima rijsttafel, decor echt Indonesisch, hele (te?) snelle service. En het stikt er van de BNers. Ook wel eens leuk. Maar er zijn betere Indonesische restaurants in Den Haag.
Anna H.
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 jul. 2015
Aardige bediening maar geen authentieke Indonesiërs. De hoeveelheid van de rijsttafel was niet echt toereikend, kleine porties. Vrij vlakke smaak. Lekkere frisse witte wijn. Alles nogal middelmatig.
Niels D.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
4
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 jun. 2015
We zijn hier met z'n tweeën wezen eten. Omdat we redelijk vroeg waren, waren we de enigen in het restaurant. Na bestellen van de rijsttafel werd deze wonderbaarlijk snel geserveerd, waardoor we meer het gevoel hadden bij een goedkope Chinees te zitten dan bij een Indo. De prikloze cola in een vies glad droeg tevens bij aan die belevenis. Er zijn in ieder geval in Den Haag vele betere Indo's.
Marjolein B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
5
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 feb. 2015
Een beleving die ons is tegengevallen. De prijs-kwaliteitverhouding is absoluut niet om over naar huis te schrijven. De drukte in het restaurant doet vermoeden dat het er voortreffelijk eten is, maar helaas (voor ons dan). De bediening is ongeïnteresseerd en maakt geen contact - alhoewel de dame van de bediening wel vriendelijk was.
Overigens werd er niet moeilijk gedaan toen we geen varkensvlees wilden eten; een pluspunt. De boontjes zijn een aanrader. Het vlees was droog. De ambiance is wel bijzonder; een oud pand dat geschiedenis ademt. Al met al voor ons geen plek om terug keren.
vanoevelenp V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2015
Voor de 1e keer een kennismaking met de Poentjak. Binnen in het restaurant heeft een huiselijke sfeer en doet denken aan Indonesie ´van vroeger´. Wij namen met 2 personen een rijsttafel poentjak speciaal voor EUR 24,50 pp. We kregen een uitgebreid menu van allerlei kleine gerechtjes met groenten en vlees. Saté is erg smakelijk van de houtskool. Bediening vriendelijk en vroegen belangstellend waar wij vandaan kwamen. Toen ik vertelden over mijn moeder die in Indonesie was geboren, had ik nog een kort gesprek met een van de heren van de bediening.
Wij komen zeker nog terug voor een smakelijke rijsttafel.!
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.