Ichi-e

ArenA Boulevard 175 1101 EJ Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 23
|
31-206910231
7,7 /10
186 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 23
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Ichi-e

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats & Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 11:30 - 22:00

Services

7,7 /10
 • 10
  7
 • 9
  20
 • 8
  80
 • 7
  49
 • < 7
  30
Eten
8,2
Service
7,2
Decor
7,1
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
182/186 recensies
Nelleke B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 10 apr. 2017
Als je geweldige sushi wilt eten, ga dan naar Ichi-E. Ichi-E is geen all you can eat sushi-tent. Ichi-E is niet de goedkoopste, wel de allerbeste. Elke sushi is een smaakexplosie in je mond!
Vraag naar de sushi specialiteit die niet op de kaart staat. WOW!


Het hoogste cijfer is hier een 10. Ik zou liever een 12 willen geven.
Soraja Z.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 mrt. 2017
Goed restaurant, eten heerlijk en verzorgd. Personeel erg vriendelijk. Alleen jammer dat als je komt voor het 'lopende bandje' met sushi deze niet wordt bijgevuld...waardoor je wordt 'verplicht' van de kaart te eten.
Evert L.
Meesterproever
(82 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2017
Tragisch slecht was het op de zondagavond. En we waren gewaarschuwd door de gastvrouw. We hebben alleen een evenementen menu, dus weet u het zeker? We vonden dat een gekke vraag. Het lijkt dat je klanten eerder kwijt dan rijk ben, maar kwamen er na afloop achter dat zij het beste met ons voor had.
Dat het een evenement menu was met een paar keuzes was niet zo erg, maar dat het zo slecht was klaar gemaakt echt een gotspe voor de Japanse keuken. Het lijkt me sterk dat er een echte kok te vinden is die zalm zo kapot kan koken en gortdroog maakt. Geen wonder dat het hoofdgerecht al heel rap (voor de voorgerechten uit) kwam, dit lag al even verloren in een hoek blijkbaar. Je moet dan wel heel erg hekel hebben aan koken en onbeschaamd je gasten alleen maar wil voeren met brokken eten. De salades bij de gerechten kwamen van de groenteboer en hadden als bereiding alleen een wasbeurt gehad. De ossenhaas was wel redelijk qua garing en hadden alleen een dikke saus als bereiding. Je vraagt je werkelijk af waarom men hier suggereert een koksbrigade te hebben als die het eten is wat men gaarkookt. Was het carnaval dat gewoon 10 willekeurige mensen een kokspak hebben aangetrokken?
Na een uur wachten en 4x vragen waar het voorgerecht bleef gaven we het op en vroegen we naar de rekening. Er was niemand te vinden die het beetje gek vond dat je een uur na het hoofdgerecht nog steeds je voorgerecht hebt gekregen. De bediening was de hele avond al heel druk aan het rennen, vergat dus de helft, behandelde je als één van de heel veel mensen die ze die avond moesten voorzien van gaarkeuken eten.
Gelukkig begreep het personeel onze klachten voorkomen en tja het was inderdaad slecht geweest en de service slecht. Men zou het doorgeven, maar verwachtte er ook niet veel van. Maar ja wat kon men anders doen als gastvrouw? Nou wij kunnen hier in elk geval nooit meer heen gaan en het op Iens vermelden. Wij verwachten er ook niets van.
De snackbar op het pleintje had wel een hap die ergens naar smaakte en tegen andere prijzen. Want die waren bij deze japanse vreetbunker wel op niveau.
Ik zou werkelijk niet weten waarom iemand hier vrijwillig wilt eten. Men moet zich hier diep schamen. Ook omdat het lijkt dat werkelijk niemand hier van deze toko hier iets om geeft. Eten, betalen en oprotten zou hier op de pui moeten staan.
Sep B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 16 feb. 2017
We hebben onlangs met z'n tweeën bij Ichi-e gegeten en het was heerlijk. Het restaurant onderscheid zich, gelukkig, heel duidelijk van de all-you-can-eat sushirestaurants waar er eigenlijk teveel van zijn. Bij Ichi-e krijgen je namelijk wel goede service en mooie opgemaakte borden. En bovendien heerlijke, verse sushi.
De prijzen zijn ook nog heel redelijk. Echt aan te raden dus.
Jeroen M.
Meesterproever
(51 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 feb. 2017
De sfeer, voorafgaand aan een evenement, is gezellig. Goede buz. Leuke inrichting. Het is er wel lawaaig en het schuifgeluid van de stalen stoelpoten over de harde vloer doen denken aan een schoollokaal in de jaren 60. De New style (geflambeerde) sashimi en de yaketori sate vonden we hemels lekker. (dikke 10!) De tepanyaki lamskoteletten zijn goed. De tonijn sashimi arriveerde helaas half bevroren. Niet zo'n probleem want na een kwartier liggen smaakte die prima. De prijzen van het eten zijn transparant te vinden op internet. De kosten van een prima glas Sauvignon wijn vonden we erg hoog met 5,60. Onze gastvrouw pakte ons charmant in. Prima. Wellicht door de drukte kwamen de gerechten volledig random op tafel. Bezorging van de bestelde drankjes duurde echt lang (10 minute plus). Kortom, voor een snelle lekkere new style sashimi komen we terug maar om te tafelen kijken we, met dezelfde drankprijzen, naar elders.
Restaurant
Beste Jeroen M, <br />
<br />
Vriendelijk bedankt voor je positieve recensie hier op Iens. We vinden het erg leuk om te lezen dat onze gerechten en service in de smaak vallen. Daarnaast nemen we je feedback over de snelheid van de bar mee. Onze gerechten worden gemaakt in vier verschillende keukens, door deze reden worden de gerechten in de drukte meestal uitgeserveerd wanneer ze klaar zijn. Wij hopen dat u al met al een fijne ervaring hebt gehad! <br />
<br />
We hopen je graag nog eens terug te zien in ons restaurant.<br />
<br />
Groet,<br />
^Team Ichi-E<br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
NicoTrudy B.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2016
Wij hadden al maanden geleden gereserveerd. en bevestiging ontvangen. Bij deze reservering had ik ook vragen gesteld. Hierop hebben we geen antwoordt ontvangen. Jammer. Wij melden ons op tijd en het leek alsof ze ons niet verwachtte. Na wat nazoeken kregen wij een tafeltje voor 2 personen aangewezen. Het was een erg klein tafeltje. Als de gerechten kwamen moesten we bijna stapelen. Daarnaast vond ik dit restaurant duur. Als we normaal naar dit type restaurant gaan zijn de kosten tegen de 60,00 euro en nu 82,20 euro. En het eten was niet beter dan ergens anders.
Restaurant
Beste NicoTrudy, <br />
<br />
Ten eerste willen we je graag bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons online te recenseren. We vinden het erg jammer om te lezen dat het niet helemaal goed is gegaan vanaf het moment van de reservering. Met de gerechtjes is het af en toe even puzzelen, maar stapelen moet helaas nooit de bedoeling zijn. We nemen je feedback mee voor in de toekomst, en hopen jullie toch nog weer een keertje te mogen ontvangen in ons restaurant! <br />
<br />
Groet,<br />
Team Ichi-E <br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
Shuki M.
Meesterproever
(41 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 nov. 2016
Ik kom hier regelmatig lunchen met vrienden/collega's. Ze hebben een loopband voor sushi, maar er is niet heel erg veel keuze. Beter is om van de kaart te bestellen. De sushi is van goede kwaliteit, maar daar betaal je ook voor. Het is niet goedkoop om hier te eten, maar wat je krijgt is dan ook de moeite waard. Afhankelijk van hoe druk het is in de zaak en welke dames er in de bediening staan, kan het vlot verlopen. Helaas ook een paar keer meegemaakt dat we half stonden te zwaaien/dansen met de armen/menukaart voordat we de aandacht konden trekken van het personeel. Het is hier altijd druk, dus als je verzekerd wil zijn van een plekje, kun je beter reserveren.
Restaurant
Beste Shuki M, <br />
<br />
Hartelijk bedankt voor je positieve recensie hier op Iens. ! Zien we je snel weer terug met collega's/vrienden voor een lekkere lunch? <br />
<br />
Groet,<br />
^Team Ichi-E<br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
Peter W.
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 nov. 2016
Voorafgaand aan het concert van Jean Michel Jarre in de HMH met een goede vriend hapje gegeten in Ichi-E. Vanwege het concert was het enorm druk, maar gelukkig waren we vroeg. We hoefden dus nooit lang te wachten op ons eten. Van de zeer uitgebreide kaart diverse hapjes gekozen. Die waren allemaal heerlijk. De lamsrack was mijn favoriet. Dit restaurant biedt heerlijk eten en is praktisch als je in de buurt bent, een aanrader dan, maar vanwege de 'sfeer' zou ik er niet speciaal voor omrijden.
Restaurant
Beste Peter W, <br />
<br />
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten hier op Iens! En dan ook nog eens zo een positieve, daar worden wij blij van! We hopen jou weer te zien voorafgaand aan een evenement in de buurt! Dan zorgen wij dat de lamsrack weer even mals is! ;-) <br />
<br />
Groet,<br />
Team Ichi-E <br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
bajorn37 .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
10
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 nov. 2016
Druk, rumoerig, onpersoonlijk, prijzig, maar wat is het ontzettend lekker!
Gelegenheidsrestaurant, zal er niet snel zomaar heen gaan, maar als ik bij de Arena in de buurt moet zijn staat hij op de short-list
Restaurant
Beste bajorn37, <br />
<br />
Bedankt voor je bezoek, en dat je de tijd hebt genomen om er een recensie over ons te schrijven op Iens. <br />
We hopen maar dat je snel weer eens in de buurt van de Arena moet zijn! <br />
<br />
Groet,<br />
Team Ichi-E <br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
Positiv O.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 nov. 2016
Eens in de zoveel tijd, meestal voor of na bioscoopbezoek, wippen we even binnen. Tegenwoordig is het verstandig om te bespreken want het is -begrijpelijk- meestal druk. Prima ontvangst en mooie plaats boven aan het raam. Wij komen hier vaker, zowel zakelijk als privé, en het is altijd goed. Temaki (zowel California als Zalm) is wereld klasse en absoluut laag geprijsd, de Prawn Tempura Roll was altijd verbijsterend goed, en nu gewoon heel goed en de overige gerechten goed, maar aan de prijs. Water is een Chaudfontaine die nu per HALVE liter komt tegen een onvriendelijke EUR 4,80 en dat is een tegenvaller. Zeker als je bij twee flessen (overigens uitstekende) Sauvignon Blanc (wel EUR 28,80 per fles) vier van die halve litertjes water ziet voor bijna twintig euro. En tja, dan is het allemaal nog steeds heel goed maar loopt het qua kosten toch aardig op.
Restaurant
Beste Positiv O, <br />
<br />
Dankjewel voor je recensie hier op Iens. Wat een mooie woorden over de gerechten, dank daarvoor. We nemen je feedback over de prijzen mee. Hopelijk wippen jullie binnenkort weer binnen na een bezoekje aan de bioscoop! <br />
<br />
Groet,<br />
Team Ichi-E<br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
Karin D.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 okt. 2016
Voorafgaand aan het concert van Paul Simon in Ziggodome hier gegeten. De ontvangst was wat rommelig, eerst beneden , toen boven nog eens aanmelden, want uiteraard hadden we wel van te voren gereserveerd via hun eigen website. Het duurde vrij lang voordat iemand naar ons toekwam voor ons 1e drankje, maar daarna ging alles in een sneltrein vaart! Onze gastvrouw hield ons in de gaten of we nog drankjes nodig hadden. En die drankjes stonden in een mum van tijd op tafel.
We hoefden gelukkig niet van de evenementenkaart te kiezen , want die is een stuk kleiner en we overlegden of we eerst wat sushi mochten bestellen en daarna gerechten van de plaat , of dat dat misschien niet kon , i.v.m. de drukte maar de dame zei dat het wel mogelijk was. We hebben heerlijk gegeten en nog een dessert na genomen ook.
Ja, serveersters lopen te zoeken naar tafelnummers, maar wat wil je in zo'n grote zaak.
Ja, het is wat duurder dat het gemiddelde sushi restaurant, maar je zit op een geweldige lokatie, meteen om de hoek van je concert !
Wij zijn zelf snelle eters en werden wat dat betreft op onze wenken bediend.
Ik heb met bewondering zitten kijken hoe goed georganiseerd dit grote restaurant deze enorme drukte aankon!
Volgende keer gaan we voor een concert zeker hier weer heen.
Restaurant
Beste Karin D, <br />
<br />
Dankjewel voor je bezoek aan Ichi-E en je positieve recensie! We moesten denk ik eventjes opstarten, maar wat fijn dat het daarna allemaal goed is verlopen! We hopen dat jullie hebben genoten van Paul Simon! <br />
<br />
Al een volgend concert in de planning staan? Tot snel hopelijk! <br />
<br />
Groet,<br />
Team Ichi-E<br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
Ruud K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 okt. 2016
Voor het concert van Paul Simon hier heerlijk gegeten. Ondanks de grote drukte en het wat langere wachten, goede bediening door uitermate vriendelijke dames. Tip: probeer de Ichi-E Special Roll! Wij hebben die iig nogmaals laten brengen..! ???? See you next time!
Restaurant
Beste Ruud K,<br />
<br />
Bedankt voor je top recensie! Daar doen we het voor! <br />
Kom je snel weer een keer langs voor een heerlijke Special rol? <br />
<br />
We hope to see you soon! <br />
<br />
Groet,<br />
Team Ichi-E<br />
<br />
PS Volg je ons al op social media?
Charlotte D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2016
Na vijf kwartier te hebben gewacht, hadden we behalve een bakje noodles en boontjes nog niet te eten. Personeel deed erg onvriendelijk en er werd ons ook niets te drinken meer aangeboden. Nadat we serveerster Robin vroegen naar ons eten werden we afgepoeierd met de opmerking dat het druk was. De tafels naast ons (allemaal later binnen gekomen), zaten al aan hun eerste rondes met meerdere drankjes. Nadat we aangaven weg te gaan, kregen we ook geen (!!) reactie van zowel het personeel als de manager. De 'manager' wenste ons een fijne avond. Slecht ervaring dus.
peter G.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2016
Ga hier vaak naar toe voor het zien van een film bij Pathé, schuin tegenover. Voor zo'n groot opgezet restaurant is de sushi (en andere gerechten) hier toch best goed verzorgd. Hetzelfde geldt voor de bediening: het moet duidelijk allemaal snel, maar desalniettemin is men vriendelijk, behulpzaam en met een prettige glimlach. Snel opgediend, toch kwalitatief prima eten.
Restaurant
Beste Proever84159,

Hartelijk bedankt voor je positieve recensie hier op eens. We zien je graag nog eens terug in ons restaurant.

Groet,
^Team Ichi-E

PS Volg je ons al op social media?
CJ Dippel !.
Meesterproever
(81 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 jul. 2016
Voorafgaand aan de Bioscoopfilm besloten we te gaan eten bij Ichi-e. Het duurde ff voordat men ons kwam ophalen bij de ontvangstbalie. Maar goed. Het eten kwam snel. Ze hadden de evenementenkaart. De sushi, sashimi en gefrituurde garnalen waren goed. We vonden het wel wat aan de prijs (3 keer circa € 18). Uitzicht op (publiek op) de Arena boulevard was fascinerend.
Restaurant
Beste CJDippel,

Bedankt voor je online recensie en feedback!

Groet,
^Team Ichi-E
Marjolein S.
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2016
Vooraf een evenement in de ZiggoDome hier gegeten. Kaart geeft niet erg veel keuze wat sushi betreft. Ergens logisch omdat de meeste mensen snel wat eten voordat ze de arena, hmh of ziggo ingaan. Eten (sushi) staat snel voor je neus. De Japanse plaat is niet meer dat kip op verschillende manieren bereid. Had zo van de KFC af kunnenn komen. Is niet heel erg bijzonder maar het smaakt allemaal wel. Doordat het allemaal snel gaat en net lopende band werk lijkt heb je telkens ander personeel voor je neus staan. Personeel loopt soms ook wat verloren met dienbladen met eten/drinken op het terras niet wetend voor welke tafel het ook weer bedoeld is. Beetje chaotisch en rommelig. Voor een snelle hap voor een evenement is het prima te doen. Prijs/kwaliteit is mwah. Stiekem best prijzig voor het geen wat je krijgt.
Restaurant
Beste Marjo82,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om online een recensie over ons te schrijven. We zijn blij dat het eten heeft gesmaakt, maar nemen ook je feedback over onze bediening en evenementenkaart mee. Daarnaast willen we je er graag op attenderen dat we, buiten de evenementen en tijdens evenementen op de eerste verdieping, ook een zeer uitgebreide kaart hebben met zowel sushi als warme gerechten. Mocht je weer eens iets nieuws willen proberen, weet je ons dus te vinden!

Groet,
^Team Ichi-E
Sybe155 .
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2016
Voorafgaand aan concert Doe Maar in Ziggo Dome gereserveerd en heerlijk gegeten. Gekozen voor verrassingsmenu met sushi/sashimi en daarna een ronde met warme gerechten. Leuk gekozen gerechten en vriendelijke bediening maar de prijs, inclusief 2 drankjes (geen dure wijnen oid) en koffie € 50,- per persoon afgerekend. Dat is voor een snelle maaltijd voorafgaand aan een concert toch wel prijzig. De loungebanken zitten niet echt comfortabel en er zegt niemand gedag als we weg gaan. Ten opzichte van alternatieven als Febo een goede keus dichtbij Ziggo Dome maar volgende keer zelf kiezen van de kaart of vooraf een prijs afspreken.
Restaurant
Beste Sybe155,

Dankjewel voor je recensie hier op Iens. We zijn blij om te lezen dat jullie lekker hebben gegeten, en nemen daarnaast je feedback mee om ons restaurant te verbeteren in de toekomst.

Groet,
^Team Ichi-E
Joswa .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 jun. 2016
Na een wat teleurstellende ervaring een week geleden, besloten ichi-e, en dan met name de mannelijke bediening, een tweede kans te geven. Dit keer een pluim voor de bediening en de kok! Heerlijk gegeten, Geweldig vertroeteld!. Prima dus, een aanrader.
Restaurant
Beste Joswa,

Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om online een recensie over ons te schrijven. Met onder andere jouw feedback kunnen we ons restaurant blijven verbeteren.

Groet,
^Team Ichi-E
Marcel K.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
8
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 jun. 2016
Na eerdere keren prima te hebben gegeten, wil ik toch even mijn (extreem slechte) ervaring over afgelopen vrijdag kwijt. Voordat wij naar het concert van Rihanna gingen, wilden wij hier een hapje eten en konden wij op het terras hiervoor plaats nemen. Na de eerste ronde wilden wij nogmaals eten bestellen, maar volgens de serveerster was dit niet meer mogelijk omdat volgens haar de pleuris (Serieus zo'n taalgebruik?!?) zou uitbreken. Hiermee doelde zij op het weer, maar ik heb geen idee waarom, want volgens buienalarm zou het de eerstvolgende 2 uur kurkdroog zijn. 10 minuten later vroegen wij nogmaals of het niet alsnog mogelijk was, maar toen werd aangegeven dat het te druk was. Hele wisselende antwoorden dus van dezelfde persoon. Hierop vroeg ik waarom er binnen alsnog mensen worden aangenomen, terwijl mensen welke allang aan het eten zijn, niet meer mogen bestellen. Hier had zij geen antwoord op en reageerde nogal onbeleefd en chagrijnig. Toen wij de rekening hadden betaald (welke eerst ook nog verkeerd was), hoorden wij een tafel naast ons heel stilletjes wel bij deze serveerster bestellen (wellicht bekenden?).
Conclusie: Ja ik weet dat een avond als deze met een concert enorm druk is, maar de onbeleefdheid, het taalgebruik en met name de wisselende antwoorden/smoesjes zijn echt een hele slechte service en mogen ondanks drukte nooit zo zijn! Zorg eerst dat je etende klanten het goed hebben en neem pas nieuwe klanten aan als je dat aan kan! En ga vooral geen smoesjes verzinnen! Overal kom ik hier echt nog wel een keer terug voor het lekkere eten, maar denk ik wel 2x na of ik dit op een concertavond doe.
Joswa .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 9 jun. 2016
Addendum op vorige recensie: we hebben net afgerekend en moesten €83 betalen voor twee personen... Het voorgerecht van sashimi bleek €35 te zijn, terwijl we vroegen om een simpele starter om de ergste trek wat te stillen. Ietwat over the top qua prijs, helaas.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.