Hotel restaurant De Beurs

Kruisweg 1007 2131 CR Hoofddorp Nederland Kaart
31-235634234
7,9 /10
7 recensies

Meer informatie over restaurant Hotel restaurant De Beurs

7,9 /10
  • 10
    0
  • 9
    1
  • 8
    1
  • 7
    4
  • < 7
    1
Eten
7,8
Service
8
Decor
7,8
7/7 recensies
E B.
Proever
(1 recensie)
Average Rating
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 2 dec. 2016
Vandaag top gegeten: hertenbiefstuk met super goede saus ; chapeau ook voor de bediening.: ambiance is prima : sfeervol restaurant met mooie Serre nu alles gehuld in kerstsfeer
Karel M.
Meesterproever
(14 recensies)
Average Rating
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 19 sep. 2015
Een horeca val.... Hotel/restaurant De Beurs adverteert "onbeperkt eten" voor €7,50 per persoon. Deze keer onbeperkt Shoarma; er was een prima tapenade met Turks brood, champignon/kip soep, drie soorten shoarma (lam, kip en varken), salade, tomaat, kommer en sauzen. Niks mis mee, zeker niet voor € 7,50. Bediening was keurig. We bestelde twee glaasjes rode wijn Kleine glaasjes matige huiswijn. Geen drankkaart met prijzen op tafel..... De schrik kwam dan ook bij het afrekenen, de glaasjes wijn kosten € 4,00 per stuk! Dan ga je toch met een naar gevoel naar huis.
Jeroen P.
Expertproever
(7 recensies)
Average Rating
6,8 /10
Eten
6
Service
8
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 1 aug. 2015
Even lunchen op het terras. Uitermate vriendelijke bediening. Clubsandwich kip viel tegen, de kip was smakeloos. De sateh, tosti en Italiaanse bol waren wel lekker. Toch nog maar eens terugkomen voor een diner.
Karina71 .
Meesterproever
(14 recensies)
Average Rating
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 9 apr. 2015
We waren met 12 meiden en hadden het Spaanse actiebuffet voor €7,50 per persoon. Het was niet heel uitgebreid, maar voor de prijs was het prima. De bediening was netjes en vriendelijk.
Chiel B.
Meesterproever
(85 recensies)
Average Rating
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 7 apr. 2014
Geen spannende kaart, maar genoeg te kiezen.
Het voorgerecht was een bruschetta met fijngehakte gemengde paddenstoelen met daarbij dungesneden gerookte ribeye en truffelmayonnaise, goed van smaak. Het hoofdgerecht was zuiglam uit de regio, maar die had te lang in de pan gelegen: de malsheid die zo kenmerkend is voor zuiglam, was verdwenen. Bovendien: als er op het bord al een stukje aardappeltaart ligt is het niet nodig om er nog een bakje gebakken krieltjes bij te serveren.
De entourage is goed, ruime gedekte tafels, goed uitzicht en vlotte bediening
SB2 .
Expertproever
(7 recensies)
Average Rating
8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 18 jul. 2013
Een restaurant op een mooie locatie. Vandaag geluncht op het fraaie buitenterras. Spa met een schijfje citroen en wat ijsblokjes en een verrukkelijke Salade Nicoise. Geen tonijn uit een blikje -zoals in veel zaken geserveerd- maar licht gegrilde mootjes. De tonijn was opmerkelijk vers.
De bediening was vriendelijk maar niet erg vakbekwaam.
Joseph A.
Meesterproever
(13 recensies)
Average Rating
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 29 nov. 2012
grappig voedsel: runderstoofpotje. In de pan moest je weliswaar diep kijken en lepelen, maar voor een Nederlandse maaltijd smaakte het wel goed. Garnering met aardappelpuree en rode kool die niet helemaal prut was gekookt; volgens mij zoals het vroeger gewoon was. Wel erg zout, maar het vlees was boterzacht.
In de serre was het wel rustig eten en een goed gesprek was mogelijk.

We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.