Hoender en Hop

Grote Markt 25 2511 BG Den Haag Nederland Kaart
31-703456999
6,1 /10
29 recensies

Meer informatie over restaurant Hoender en Hop

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag 11:00 - 01:00
Donderdag t/m Zaterdag 11:00 - 01:30
Zondag 11:00 - 01:00
6,1 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  6
 • 7
  8
 • < 7
  13
Eten
6,5
Service
4,9
Decor
6,6
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
29/29 recensies

Jouw recensie over het restaurant Hoender en Hop

stenvanooik .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2018
De ene ster is voor de inrichting en de heerlijke geur van de kip. Maar voor de rest is de service een aanfluiting! Nu is het goed om niet al te hoge verwachtingen te hebben, maar dit niveau kom je nog maar zelden tegen. ik ging snel even wat drinken en was alleen. Ik zat aan een tafel waar een over de reserveringsbordjes ging schrijven en vond het niet nodig mijn bestelling op te nemen. Na 10 minuten vroeg ik een andere ober om een drankje. Dan denk je een sorry te horen van de andere ober maar nee, een geïrriteerde waarom vroeg je mij niets. Goed drankje op en wil betalen. Geen aandacht dus loop naar de bar waar ik wederom genegeerd werd. Dus vraag een langslopende ober en die snauwt me toe momentje ben druk. Vervolgens gaat hij naar de open keuken kippenvleugels proeven. Sorry maar een incident kan, volgens mij zit dit in de genen van het bedrijf
Fred Z.
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 11 nov. 2017
We zijn, voordat we naar een concert gingen, even snel bij Hoender en Hop voor een avondmaaltijd naar binnen gegaan. We kregen snel een tafel in het gangpad toegewezen en daarna viel het stil. Niet wat de bedrijfigheid betreft maar de bediening liet zeer lang op zich wachten. Het aanwezige personeel was overal mee bezig maar niet het de gasten. Er kwamen legen en volle fusten voorbij, de wasmand is 6 x langs geweest, legen en vollen kratjes....de vuilniszakken werden tot 3 x door de hele zaak gedragen. Duidelijk geen goede voorbereiding voor de zaterdagavond. De manager (?) had meer aandacht voor het vrouwelijk personeel dan voor de gasten. Er was een dame in de bediening die haar uiertse best deed maar niet de hele tent kan bedienen. Jammer, want doorgaans worden er goede gerechten klaargemaakt in de kleine keuken. De bitterballen die we vooraf bestelde werden pas met het hoofdgerecht geserveerd. De Cesarsalade is prima op smaak met lekker gebakken kip erbij. De hamburger is matig en de prijs kwaliteitverhouding is hier een beetje zoek.
Wij zijn gepokt en gemazeld in de horeca en onze handen jeukte dan ook om deze tent te managen.
Jammer, maar we komen het nog eens proberen.
Jeffrey M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
10
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2017
Ik ben er nu 3x keer geweest, en elke keer is de bediening echt onvoorstelbaar traag (en het interesseert ze ook niets als mensen weg lopen omdat het te lang duurt). Duurde 15 minuten om bestelling op te nemen en een half uur voordat de simpele drankjes uitgeserveerd werden. Eten is overigens wel uitmuntend en smakelijk.
Paul V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 sep. 2017
Via Deliveroo een kip met frites besteld; op het juiste tijdstip komt er een doorbakken krielkuiken met wat erg krokante frites. Gelukkig heeft Deliveroo het netjes opgelost met een credit (nadat ik een foto naar ze had opgestuurd), maar dit is echt schandalig (€12 voor een krielkipje dat doorgebakken is!!).
Marie S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2017
Wat een heerlijk avondje terras! Dat is waar het om gaat en daarom zou ik eigenlijk niet willen vermelden dat; de bediening bijzonder onappetijelijk is (hij praat met consumptie en kraakt de kok af) en de tweede ronde gegrilde groenten de goedkope variant van de eerste ronde is (de asperges waren vervangen door winterpeen, voor ons een grote domper). Daarbij was de bestelling niet doorgekomen waardoor wij bijna een uur op deze groenten hebben moeten wachten. Toen wij vervolgens aangaven het jammer te vinden dat de asperges vervangen waren door wortels, was de reactie van de bediening: "worteltjes zijn toch goed voor je ogen"? Het plankje charcuterie werd zonder enige uitleg haastig op tafel gezet. Wij zijn echt niet heel kieskeurig maar al met al misten wij gewoon net dat kleine beetje extra aandacht (service) dat je verwacht als je uit eten gaat.
Hank H.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 5 mrt. 2017
Laat ik positief beginnen, heerlijke kip, goede friet, lekkere appelmoes. Ook de andere gerechten zijn meer dan prima! Maar wat moet het daar een zooitje zijn in de keuken, van de zeker 20 bestellingen (verschillende accounts) via hun bezorgpartner heb ik wel 10x moeten bellen. En dan doe ik voor kleine vergissingen nog niet eens moeite om te bellen. Eigenlijk altijd wat. Hele hoofdgerechten vergeten, bijgerechten ontbreken, bestelling van een ander gekregen etc. Het is dat jullie bezorgpartner dit heel erg netjes oplost en dat het eten zo lekker is maar als jullie iets secuurder werken durf ik jullie ook nog aan mijn moeder aan te raden.
Tessa B.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 jan. 2017
Hoender en Hop is een leuke borrelplek maar het personeel loopt wel een beetje aan je neus voorbij. Ze hebben het wel druk maar ook wel gezellig met elkaar. Wel lekker als je gewoon in de drukte wil opgaan later op de avond.
In de zomer kun je lekker buiten zitten.
RayPlay .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 nov. 2016
Aardige tent, maar het eten is niet bijzonder. Ook de bediening laat te wensen over.
Het eten is vooral vet: paddestoelen die zwemmen in het vet, spareribs vetter dan voor de smaak noodzakelijk. In de dagschotel boeuf bourguignon mistte ik toch wel een aantal zaken (champignons, ontbijtspek) en was het bord vooral gevuld met aardappels. Slordigheden ook in de bediening: het hoofdgerecht werd gebracht voor het voorgerecht (kwam later wel weer goed) en het afruimen mag wel iets vlotter gebeuren. Zeker wanneer de door ons opgestapelde vette borden al twintig minuten midden op tafel staan en dan ook nog vragen of we klaar zijn.
Melanie V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2016
Gezellige zaak met goeie muziek. Het was druk en dat was ook zeker te merken. We hadden koffie besteld en dat duurde al even, maar op de lunch moesten we echt wel extreem lang wachten. Het duurde bijna een uur voor 2 broodjes met kip en 6 bitterballen. Er zat weinig saus op het broodje dus het was het wachten ook niet waard. Voor mij geen reden meer om hier terug te komen.
Rightstuff9 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2016
Wij zijn redelijk kritisch, maar nu stonden de planeten op één lijn. Bij ons was dit bij H&H, waar we mosselen hebben gegeten. Smakelijk bereid met diverse groenten. Salades zijn (zeer) vers en met ook eigen gemaakte sausen.
Een supervriendelijke bediening met echte interesse of het smaakt en die denkt in oplossingen. Voor ons betekende dat er een fles witte wijn bij de buurman werd geregeld.
De chefkok heeft er veel zin in en bedenkt lekkere variaties. Het interieur en eigen muziekkeuze (J.J. Cale, Jimi Hendrikx) doet veel en doet mij nog het meest denken aan het Cubaanse setting. Een beetje stoere uitstraling. Daarbij is alles nog eens biologisch (lekker dus) met oog voor kwaliteit en dierwelzijn. Wij hebben genoten en komen zaken die zo krachtig een eigen formule neerzetten niet vaak meer tegen. Ik hoop dat ze dit volhouden en er geen mannetjes met spreadsheets deze formule gaan verwateren.
Suzanne E.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 jul. 2016
Helaas ben ik niet al te enthousiast over Hoender en Hop. Ik had positieve verhalen gehoord, dus was benieuwd. Ik ben hier op een vrijdagmiddag neergestreken met een groepje vriendinnen om te borrelen. De hapjes zijn weinig en klein in vergelijking met wat je betaalt. 5,50 voor een klein maandje brood, hetzelfde bedrag voor een klein zakje frietjes. De wijn was wel erg lekker.
Bediening, ik snap dat het vrijdagmiddag en druk is maar de bediening was niet al te vriendelijke of snel. Toen de eerste hapjes arriveerde en wij nog geen drankje hadden, gaven we dat aan. Snauwend: 'je ziet dat het druk is, de bar heeft het drukker dan de keuken'. Lijkt mij niet op zijn plaats. Ik zou zeker teruggaan vanwege de leuke locatie in Den Haag, maar ga liever ergens anders zitten als het druk is, waar de porties royaler zijn.
DeniseDen .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
9
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 mei 2016
Voor de tweede keer gegeten van Hoender&Hop. Echt heerlijk. De eerste keer via Deliveroo, perfect en heel snel. Dat was een bezoekje waard! Maar helaas, de bediening was om te huilen. Heerlijk buiten kunnen zitten, maar de dame in de bediening leek er weinig zin in te hebben. Neus omhoog en alles behalve vriendelijk. Voordat de drankjes kwamen waren we weer 20 minuten verder. 2e ronde drankjes vergeet ze door te geven aan de bar. Kan gebeuren, maar zelfs een sorry kon er niet vanaf. Weer 20 min verder eindelijk ons 2e biertje. Qua eten zeker een aanrader, maar dus liever via Deliveroo weer de volgende keer.
Eddie100 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 mei 2016
Mooi decor .smaak van de sparerib was goed ,helaas was de rib koud .deze teruggebracht waarna de kok het bord en al met de coleslaw er nog op de magnetron in gooide.bediening aan onze tafel had er blijkbaar niet echt zin in was behoorlijk sjagerijnig.gaf geen welkom gevoel.
Nog een baleys besteld waar werkelijk maar 1 druppel inzat.naar de bar gegaan om er een beetje bij te vragen maar dat werd uiteindelijk gewoon in rekening gebracht .kortom beetje teleurstelling
Charlotte W.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2016
Zeer smakelijke spare ribs gegeten met een heerlijke marinade, ook al haalde ik de bulgogi zoals ik die uit Koreaanse restaurants ken er niet helemaal uit. Maar dat gaf niet. Vlees was heerlijk mals. Lekkere frietjes erbij en een prima coleslaw. Goede selectie aan (bijzondere) biertjes. Vriendelijke bediening en een gezellige zaak - wel is het vrij warm naast het spit met de kippetjes!
gabriel1981 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 27 mrt. 2016
Drie weken geleden hier gegeten. Als hoofdgerecht hadden we kip van het spit met limoen en de lam. Allebei echt heel lekker! De kip was lekker sappig en goed van smaak. Als nagerecht hebben we de chocolade mousse gedeeld. Ook de bediening was uitstekend. Al met al een hele prettige ervaring en de moeite waard geweest!
Ernst V.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2016
Voorafgaand aan de première van 'de moord op Blonde Dolly' een bezoekje gebracht aan Hoender en Hop op de Grote Markt in Den Haag. Een mooie extra bijkomstigheid was het feit dat enkele dagen eerder op de grote Markt het beeld van Haagse Harry was onthult. Leuk ook die even te zien in 'levende lijve'. Maar nu Hoender en Hop. Zit er nog niet al te lang en dus goed om eens te keuren. Nu daar hebben we geen spijt van gekregen. Er is een uitgebreide kaart met barbecue klassiekers maar de kip van de grill is wel de specialiteit. En wat voor een kip! Uit Les Landes in Zuid-Frankrijk ze zijn diervriendelijk, met geheel natuurlijke voeding en bekroond met de hoogste classificatie voor pluimvee in Frankrijk, het Label Rouge. De kip werd geserveerd met grove appelmoes, huisgemaakte bio-friet en mayonaise. Daarbij een lekker glas witte wijn van Domaine les Murettes viognier 2014, uit de Languedoc. Tot slot een mooie cappuccino. Nog een paar steekwoorden: gemoedelijke sfeer en passende muziek en attente vriendelijke bediening! kortom een aanrader! we komen terug!
BobenTruus .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 dec. 2015
Bij binnenkomst hing er een gezellige borrelsfeer. Het personeel was gastvrij en vriendelijk en we kregen voldoende aandacht, ondanks de drukte in de zaak. Kip en spareribs besteld. De kip was heerlijk mals en prettig gekruid, de gemarineerde spareribs vielen van het bot! De bijgerechten zoals je bij een BBQ mag verwachten, salade en frites met van die lekkere Belgische mayonaise.
Een plek om zeker nog eens terug te komen!
Nienke112 .
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 18 dec. 2015
Leuk, deze nieuwe zaak op de Grote Markt. Er wordt bediend en de muziek staat niet te hard terwijl je zit te eten (zoals bij de Zeta). Prima kaart, simpel. Daar hou ik wel van! Mijn vriend en ik hadden beide de kip met salie. Heerlijk! En ook de bijgerechten waren superlekker. Echt wat je verwacht van zo'n gerecht. Bediening kan inderdaad strakker, maar is niet rampzalig. Interieur is erg leuk en sfeervol.
Maaike D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 4 dec. 2015
Wij gingen lunchen met z'n 3 bij deze tent, alledrie hadden we de Pulled chicken, bij 1 zaten nog de botjes nog op het broodje... Verder was de bediening opzich vriendelijk, maar mensen moeten binnen bestellen en zelf zijn ze eigenlijk nergens mee bezig. En duurt een half uur voordat je iets op tafel ziet staan.. Was ook nog rustig
John V.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 13 nov. 2015
Savonds wezen eten met mijn partner en hebben samen een worst plateau (lekker!) en de hoender genomen. Beide snel en warm op tafel. Tja wat kan ik erover zeggen.. t was n goede hap alleen jammer dat de warmtelampen net verkeerd hangen of de tafels net verkeerd staan opgesteld. Enfin... tevreden over t eten alleen kan t bedienend personeel wat meer training gebruiken. Voelde mij net n kind die id klas zijn vinger moet opsteken om aan de beurt te komen.
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.