Hindriks

Hoofdkanaal Oostzijde 105 7881 VR Emmer-Compascuum Nederland Kaart
31-591351252

Over het restaurant Hindriks

Hindriks is een gezellig horecabedrijf dat gevestigd is aan de rand van het Drentse Emmer-Compascuum. Ruim twintig jaar is het daar een begrip onder alle feestvierders, tafelaars en café-gangers.

Hier kan niet alleen heerlijk gegeten worden van de uitgebreide kaart maar kan er ook elke vrijdag,zaterdag en zondag gekozen worden voor het Koud en Warm Buffet all-in. Dat is drie uur lang onbeperkt eten en drinken(bier,fris en wijn) voor maar € 27,50 p.p.

Verder kun je terecht voor gezellige familie-feestjes, huwelijk, personeelsfeest enzovoorts. Kom bijvoorbeeld het heerlijke Italiaanse ijs proeven! Dit kan gecombineerd worden met kegelen, solex-tocht, casino-arrangement of country- en western feest. Ook voor catering ben je hier aan het juiste adres.

Een wedstrijdavond van de unieke barcompetitie wil je hier echt eens meegemaakt hebben. Zeker de moeite waard!

Meer informatie over restaurant Hindriks

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.