Het Raadhuis Schipluiden

Dorpsstraat 2636 Schipluiden Nederland Kaart
31-651978999
8,1 /10
5 recensies

Meer informatie over restaurant Het Raadhuis Schipluiden

Openingstijden

Maandag en Dinsdag Gesloten
Woensdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag en Zondag 10:00 - 17:30
Zeer goed
8,1 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  2
 • 7
  1
 • < 7
  0
Eten
8,3
Service
8,3
Decor
7,5
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Erg rustig
Wachttijd
Redelijk
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant Het Raadhuis Schipluiden

eablok .
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 jun. 2018
Gemoedelijke gelegenheid voor een lunch. De binnenruimte heeft een huiskamer sfeertje en de tuin is karakteristiek, zo ook de inrichting. Erg kleine keuken en een zeer beperkte kaart.
Enthousiast personeel maar zit als geheel snel aan het plafond (capaciteit).


Parkeren met de auto is heel beperkt mogelijk, met de fiets is er nabij de kerk voldoende ruimte en is dicht bij de lunchroom.


Meerdere keren gestopt voor de lunch en even zo vaak prima genoten van het geserveerde. De burgervader (broodje hamburger) is bijzonder lekker, maar ook b.v. de kleine broodjes met wisselend beleg.


Lekkere koffie en wijn, helaas geen bier van de tap. Wel verdiept men zich in het brouwen van diverse eigen soorten bierbrouwsels. 1 Koffie, 1 latte Macchiato, 1 bier, 1 wijntje en 2 Burgervader komt op € 26,80.
Margriet V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2017
Gezellige huiskamersfeer
Speelgoed voor kinderen
Lekker zelf gemaakt appeltaartje
Vriendelijk personeel
Verse muntthee
Aanrader!
In de zomer gezellige tuin.
Johan V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2016
Hier de verjaardag van mijn vrouw gevierd met kofiie / thee met gebak gevolgd door kleine hapjes met drankjes. Gelukkig was het weer prima zodat we in de sfeervolle tuin konden zitten. De bediening was zeer attent en vriendelijk. Ook de kleine kinderen vermaakten zich prima met het aanweizge speelgoed. De koffie en thee zijn voortreffelijk, gebak van Holtkamp en de zelf gemaakte hapjes waren mooi opgemaakt, origineel en heerlijk van smaak. Voor het decor heb ik "slechts" een 9 gegeven omdat de tuin mooi is maar binnen moet het nog wat aangekleed worden.
dam4 .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2016
De lekkerste broodjes met echte holtkamp kroketten zeer attente en vriendelijke bediening ook buiten zit je heerlijk op het terras jammer dat ze niet 7 dgn open zijn
Corine S.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2016
Enthousiast, betrokken en een 'niets is teveel' mentaliteit. Met de lekkerste koffie van Schipluiden en een kleine maar zeer goede ontbijt/lunchaart met mooie producten is er voor iedereen wel iets te vinden. Een acht voor het decor, omdat e.e.a. nog in ontwikkeling is (de tuin) maar de start is al mooi! De burgervader is een lekker broodje hamburger met een mooi 'smokey' tintje, de tomatensoep (van de dag) heerlijk en eerlijk en als toetje een stuk caramel cheesecake die echt veel te lekker is. Kortom een aanrader!
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.