Het Galgenwiel

Burgemeester Smeelelaan 124 5144 NK Waalwijk Nederland Kaart
31-416332538
7,7 /10
10 recensies

Meer informatie over restaurant Het Galgenwiel

7,7 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  0
 • 7
  2
 • < 7
  6
Eten
7,8
Service
7,5
Decor
7,5
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Redelijk
10/10 recensies

Jouw recensie over het restaurant Het Galgenwiel

Jordy Z.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2017
Enorm amateuristisch. De bediening doet echt haar best maar het lijkt er niet op dat ze enige horeca-opleiding of -affiniteit hebben. Verkeerde bestellingen, bierglazen voor 80% vol en als klap op de vuurpijl werd ons gevraagd ons laatste drankje buiten onder een parasol (want het regende) op te drinken want de volgende gasten stonden klaar.


Het eten was qua porties en smaak voldoende en gezien de drukte is het blijkbaar een populair restaurants.


Al bij al een toch wat teleurstellende ervaring. Weggestuurd worden van tafel is mij in ieder geval nooit eerder overkomen en vond ik ronduit asociaal.
Kelly H.
Meesterproever
(51 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 15 jan. 2017
Redelijk oubollige inrichting van het restaurant maar opzich prima voor een etentje met vrienden. Doet een beetje café achtig aan dus grote borden ;)
Brigitte O.
Meesterproever
(68 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2016
Op het leuk op een hoek gelegen, ietwat oubollige terras neergestreken voor een tussenstop. Prima koffie en goede appeltaart met verse slagroom, zeker voor die prijs. Alles op het menu is zeer schappelijk geprijsd. Vriendelijke en oplettende bediening.
Pieter_Jansen .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 feb. 2016
We hebben hier meerdere keren gegeten maar het wordt wel minder. In de salade wordt het vlees zowat vervangen door taugé en de porties zijn ook minder. Verder is een tijd geleden de kaart vernieuwd maar dat was alleen dus de kaart, de gerechten waren hetzelfde. Al jaren hetzelfde. Dus maar weer de ossenhaas genomen. Was wel goed bereidt.
De bediening is erg aardig maar amateuristisch, ik heb niet het idee dat de scholieren ooit iets uitgelegd is.
De ruimte is bij drukte enorm lawaaierig. Eten op eetcaféniveau, niet meer en niet minder.
Wel een leuk pand op een fietsknooppunt met een terras.

Dorien O.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 dec. 2015
De salade met ossenhaaspuntjes bevat helaas weinig ossenhaas en heel veel taugé en champignons. Het bijhorende witte pistoletje en de sla zijn doordrenkt van het bakvocht. Niet echt een aanrader wat mij betreft.
Mieke V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2015
Heerlijk eten keer op keer. Aanrader is de carpaccio en garnalen als voorgerecht. Hoofdgerecht voor vlees liefhebber zeker de ossenhaas en de garnalen in knoflook room is zo lekker. Chocolade mousse als toetje niet overslaan, goed eten prima prijzen goede vriendelijke bediening. Interieur prima.
ProeverMM .
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2015
Laten we eerlijk zijn, dit is geen zaak waar je naartoe gaat om een avond heerlijk te tafelen. Je gaat naar het Galgenwiel om op eetcafe niveau te eten en voor een heel schappelijke prijs te eten. Die verhouding klopt. De gerechten zijn simpel en standaard. De bediening is niet altijd even alert, zowel bij ontvangst, opname gerechten en afrekenen. Vriendelijk zijn ze wel. Het decor is erg simpel.
Marjolein S.
Meesterproever
(44 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 jan. 2015
Rommelige entree. Halletje bloedheet (door loeiende verwarming). Kapstok overvol, jas maar over de stoel gehangen. Ontvangst eveneens wat rommelig. Stond best wat personeel maar duurde even voordat iemand ons naar de tafel wees. Het restaurant zat vol waardoor het nogal rumoerig en erg volgepakt was. Ondanks dat is Het Galgenwiel zeker een leuke en sfeervolle zaak om lekker te eten voor niet al te veel geld. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Kaart zag er prima uit, voldoende keuze in vis /vlees en vegetarisch.
SjaakSchipper .
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 17 okt. 2014
Op 17 oktober hebben we hier met 3 personen gegeten. Ondanks de drukte uitstekende, alerte bediening. Nimmer hoefde we lang te wachten op een volgende gang. Menu was heel gemakkelijk aan te passen als er dingen in zaten die je niet lusten of waar je niet tegen kon.
Het voorrecht was al een voorbode van de hoofdmaaltijd oftewel werkelijk compleet, verzorgd en lekker. De maaltijdsalade en de speciaal bereide kipfilet als hoofdgerecht voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen. Het ijs dessert was heerlijk, zeer grote porties.
Grote porties, redelijke rekening. Kortom een aanrader wie van lekker (gewoon) eten houd!
Tabitha V.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 jun. 2014
Om even te happen of te borrelen, prima tentje. Vlak bij Drunense duinen. Prima lunchen. Prima hapjes, alles voor leuke prijs.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.