Happyhappyjoyjoy Oost

Oostelijke Handelskade 4 1019 BM Amsterdam Nederland Kaart
31-203446424
6,8 /10
17 recensies

Meer informatie over restaurant Happyhappyjoyjoy Oost

6,8 /10
 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  2
 • 7
  3
 • < 7
  8
Eten6,6/10
Service6,5/10
Decor7,5/10
Prijs-kwaliteit
Duur
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
15/16 recensies
Ingrid E. Expertproever (6 recensies) 4 /10
 • Datum van je bezoek: 2 okt. 2016
Vandaag hier tijdens de Restaurantweek wezen eten met 4 volwassenen en 3 kinderen en we vonden het echt totaal niet lekker! Voor de 4 volwassenen hadden we het restaurantweek-menu wat bestond uit dimsum als voorgerecht, een kleine gele (vegetatische) curry als hoofdgerecht en het nagerecht weten we niet want we zijn voor die tijd al weg gegaan omdat we het eten echt niet lekker vonden. Voor de kinderen hadden we apart gebakken rijst, loempia's, rendang en gado gado besteld. De gebakken rijst was echt smakeloos, de gado gado was qua portie echt veel te klein (kregen we ook als gerecht voor het restaurantweekmenu) en het leek alsof het rechtstreeks uit de koelkast kwam. De witte rijst was zo doorgekookt dat het net pap leek, de vegetarische curry was waterig en naast het feit dat het eten niet erg lekker was, waren de porties voor 2 personen ook nog erg klein (ondanks dat het feit dat we alle 4 van shared dinging houden en graag kleine gerechten delen). Voor ons echt een totale deceptie, terwijl we er erg veel zin in hadden. Wij komen hier zeker niet meer terug!
Daisy C. Expertproever (6 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2016
Afgelopen vrijdag hier met zijn 3-en gegeten. Wij wilden Happyhappyjoyjoy al een tijdje uitproberen en gingen kijken voor west, maar deze zat al vol.
Na een aantal recensies gelezen te hebben over service en ook wel eten werd ik wel een beetje "angstig" maar het viel reuze mee!
Ten eerste heerste er een leuke sfeer. Inrichting was druk, maar leuk. Muziek stond wel luid, maar het had genoeg volume om met elkaar te praten zonder dat omringende tafels ook van het gesprek mee konden genieten.
Service beviel ons eigenlijk juist heel goed. Onze serveerster gaf goed advies over het aantal gerechten dat doorgaans wel genoeg is voor de eerste ronde en was verder gewoon vriendelijk.
Het eten was prima. Veel gerechtjes deelden we met zijn 3-en, wat prima te doen is. Het enige van wat wij hadden genomen wat niet echt smaakte was de bao met crispy chicken en de spicy beef. Ik vond de kip op de bao een aparte bijsmaak hebben, alsof het al langer niet helemaal vers was en de beef had een te zurige bijsmaak. Wat toetje betreft was de Mango Bao echt heerlijk!
We hebben er uiteindelijk bijna 4 uurtjes gezeten (niet vanwege langzame bediening, maar vanwege gezelligheid), er heerste ook echt geen gehaaste sfeer ondanks dat het binnen best druk was.
Al met al een gezellige tent om ook lekker even wat te eten. Uiteindelijk waren wij 50 euro pp kwijt, wat ik persoonlijk wel aan de iets duurdere kant vindt voor zo'n tent, maar wij hadden ook wel een paar wijntjes en biertjes erbij wat uiteraard ook wel aan tikt.
Eric H. Meesterproever (40 recensies) 7,3 /10
 • Datum van je bezoek: 15 aug. 2016
Gegeten op een zondagavond. Eerste twee rondes met gerechtjes buiten gegeten, in de zon onder de kleurrijke lampionnen.
Toen het te koud werd mochten we binnen plaats nemen. Ook hier is het restaurant leuk aangekleed.
De gerechten waren lekker en het is leuk om te delen en te proeven.
S.R. V. Meesterproever (24 recensies) 6,8 /10
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2016
Twee keer binnen 2 weken bij Happy Happy Joy Joy in Oost geweest. Eerste keer redelijk blij verrast door de leuke aankleding en de vlotte bediening. Tweede keer was de bediening een stuk minder en moeste we flink ons best doen om iets te kunnen bestellen.
Het eten is leuk qua opzet. Diverse streetfoodgerechten uit Azie. Het aanbod is ruim en qua smaak aan de matige kant. Je merkt dat je in een formule zit door de beperkte smaakbeleving. Alles is een beetje standaard en vlak, waardoor je nooit echt geprikkeld wordt. De kip met cashewnoten was het beste vonden wij. De char Siew was onsmakelijk en leek meer op rauw spek, dit hebben we dan ook niet opgegeten. Verder is de prijs nogal aan de hoge kant. Bier verkopen ze liever niet uit tap, al moeten we de barman zelf geloven (Baviaria is namelijk niet lekker). Biertje op fles wordt dan wel meteen duur (4,50).
Vanwege de locatie komen we er misschien nog wel eens terug. Niet speciaal voor het eten, al moet duidelijk zijn dat het eten zeker niet slecht is.
Kasper V. Meesterproever (82 recensies) 7,3 /10
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2016
Na een bezoek aan Happy-West, nu ook in Oost geweest.
Groot verschil in hoeveelheden van gerechten en smaak, waar absoluut West de voorkeur heeft tov Oost. Al met al lekker gegeten, prima bao's (spek), en cha siew van spek, nyonya kipstoof, phad thai en viskoekjes. Salade met crab en kip mag wat royaler - bijna alleen groente soorten en koriander. Nette, vlotte bediening een goede rumoerige ambiance wat er bij hoort.
Marlieke1990 . Proever (1 recensie) 9,5 /10
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2016
Prachtige zaak, jonge, vlotte en enthousiaste bediening en het eten was heerlijk. Lekker in het zonnetje gezeten waar later op de avond de vuurkorven aan ginen. Heerlijke avond gehad. Kwaliteit is minstens zo goed als in west maar het grote voordeel ten aanzien van west is dat je hier gemakkelijk kan parkeren. Namelijk in de parkeergarage van get Lloyd Hotel. Uitrijdkaartje konden we bij Happyhappyjoyjoy kopen. Wij komen zeker terug!
Lan V. Meesterproever (35 recensies) 5,5 /10
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2016
Er zijn veel verschillende gerechtjes op de kaart, maar er is weinig variatie in smaak. De grote van de porties verschillen ook per gerecht, wat het lastig maakt om met een grotere groep te delen en bestellen en de smaken zijn niet authentiek Aziatisch. Ze doen wel een aardige poging, het was ook niet vies, hooguit ok. De baos waren klef en er zat een flinke dot mayo op de pulled duck, die overigens smakeloos was. De Vietnamese gehaktballetjes slaat nergens op en bestaat in Vietnam ook niet. De Thaise viskoekjes en tempura groenten waren wel beter.

De bediening is vriendelijk maar zeer chaotisch. We hebben bij elke drank bestelling moeten vragen waar het bleef. Soms kreeg de helft z'n drank en de andere helft niet.

Bij het interieur hebben ze geprobeerd het beeld van de Aziatische streetfood-straat te creëren, maat deze komt schreeuwend op je af en het lijkt meer alsof je op de wallen zit, dan in een restaurant. Kortom, leuk als je geen hoge standaard voor eten hebt en je nog nooit Aziatisch gegeten hebt, maar ik sla m voortaan over.
Myranda V. Expertproever (9 recensies) 8,3 /10
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2016
Mooi ingerichte zaak, lekker veel Azië door elkaar ;-) Toch een tafeltje kunnen krijgen ondanks de drukte. Smaakvolle gerechtjes uit verschillende keukens, leuk! Veel aanbod van onbekende (fris)drankjes, maar ook een lekkere Verdejo en niet alleen Chardonnay of Sauvignon. Team is nog een beetje aan het wennen op deze nieuwe plek, maar doet erg zijn best het de gasten naar de zin te maken. We komen zeker terug!
Esthervanvliet92 . Fijnproever (2 recensies) 5,8 /10
 • Datum van je bezoek: 26 jul. 2016
Met een groep van 10 personen 'shared dining' gegeten bij Happyhappyjoyjoy gegeten. Helaas niet erg te spreken over dit restaurant.
Het personeel was niet klantvriendelijk. Ik kreeg een dienblad met drinken in mijn nek, wat op een druk terras kan gebeuren, maar een sorry of drankje van het huis kon er niet vanaf. De porties waren telkens voor 8 personen terwijl we met 10 waren, en toen wij hier een opmerking over maakten ging het personeel ertegenin en beweerde dat er wel van ieder gerecht 10 porties waren.
Het personeel, en de gastvrouw, gaven een erg gehaaste, drukke ietwat overspannen indruk, hadden een bepaalde attitude en op het drukste moment kon de keuken het niet voorwerken en moesten ze nee verkopen.

Het terras bestond uit een vlonder waar openingen in zaten, waar precies de stoelpoten tussen pasten. Er is tijdens ons verblijf dan ook 2 keer iemand met stoel en al achterover gevallen. Op het terras was ook erg veel lawaai door de ligging aan het spoor en tussen 2 wegen. Het was dus lastig om elkaar te kunnen verstaan.

Het eten was bovendien ook niet echt lekker, maar dat is misschien meer persoonlijke smaak. Of de keuze van wat de chef ons voorschotelde.
Claudia131 . Fijnproever (2 recensies) 6,3 /10
 • Datum van je bezoek: 20 jul. 2016
Eten is lekker, niet uitzonderlijk, maar er zijn veel keuzes en de toetjes zijn heerlijk! De bediening viel alleen tegen. We hebben zelf een paar keer moeten vragen of we nog wat konden drinken en twee serveesters spraken belabberd Nederlands en Engels.. Restaurant in West was veel beter qua bediening en decor, dit is een redelijk kale ruimte.
Prima voor een keer, maar ik zal de volgende keer naar West gaan en niet meer naar deze locatie.
Ingridf73 . Meesterproever (11 recensies) 9,3 /10
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2016
Alsof je in Azie bent, zo lekker! Onze favoriet was toch echt de Rendang en het "broodje" kip. De bediening is lekker internationaal en veel Aziaten in de keukenbrigade.
Jochem W. Fijnproever (2 recensies) 9 /10
 • Datum van je bezoek: 9 jul. 2016
Wat een fijne plek, met uitstekende happen en aardige jongens en meiden. Snelle service op een drukke avond. Hebben met 3 personen ongeveer 8 gerechtjes gekozen. Allemaal even fris en vers.
Henk B. Fijnproever (2 recensies) 5,5 /10
 • Datum van je bezoek: 1 jul. 2016
Na een redelijk goede ervaring in West, de zaak in Oost geprobeerd. In de eerste week van Juni 'mochten' we geen tafel krijgen omdat de zaak van hoge kwaliteit moest worden en er nog sprake was van een inwerktijd. Dat beloofde wat. 1 juli. jl. kregen we wel een tafel. Helaas: In de VOLLE TOCHT bij de opening aan de tuinzijde. Niet alleen waait je menu en servet 15 keer weg, ook de rookwalmen van rokers die buiten voor de ingang staan, wordt naar binnen gezogen en werkt niet smaakbevorderend. Waar is een dubbele deur of gordijn? dan het eten. Gewokt rundvlees is echt taai en bovenal smakeloos, daar helpen wat aangeplakte vliesjes peper niet bij. De handvol hot and spicy gamba's niet alleen overpriced maar ook niet bijzonder van smaak. Op de menulijst staat het kopje Sake. We proberen de de sake-limoen, nadat we hebben gevraagd of dit warm wordt opgediend. Je verwacht dan een keramiek flesje met twee sakeglaasjes, toch? Voor 8,75 blijkt het een soda sapje te zijn (met Sake toegevoegd, 6% alcohol). De bediening was dan ook in halfbakken Nederlands, en waarschijnlijk is onze vraag of dit echte sake was daardoor niet begrepen. Als dessert de altijd heerlijke bananafritters a 7 euro gevraagd, ... altijd behalve nu. Op het kleine bordje liggen twee miezerige bananenplakjes die even in door tempurabeslag zijn gehaald en liefdeloos opgediend. Al met al: dikke teleurstelling. Was dat 'kwaliteitsniveau' al bereikt op 1 juli volgens de leiding?
Sander D. Meesterproever (33 recensies) 7,3 /10
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2016
Het concept van streetfood nodigt uit om veel te proberen en te proeven. Een fijn concept. Over het algemeen zijn de gerechten prima. De bediening is vlot. Het hipster-gehalte aan de hoge kant.
D V. Meesterproever (33 recensies) 4,8 /10
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2016
Tegenvaller. Na goede verhalen gehoord te hebben over de vestiging in West leek de nieuwe locatie in Oost perfect. Fusion Aziatisch streetfood klinkt beter dan het is, de ervaring was teleurstellend, zeker voor eters die eerder iets uit de benoemde keukens (Thais, Maleisisch, Vietnamees, Indonesisch, Chinees en Koreaans) heeft gegeten.

Bao's waren zeer klein en droog, de inktvis fantasieloos, de Pad Thai flauw en lauw. Het enige lichtpuntje was de mango bao, deze was wel verrassend lekker. De porties zijn zeer klein, en hoewel het menu vermeldt dat 3-4 gerechten een maaltijd vormen, is dit zeer afhankelijk van de keuze. Met prijzen van 6 tot 12 euro per gerecht verwacht je meer: betere, interessantere smaken en een toepasselijke prijs/kwaliteit verhouding.

De bediening was traag, ongeïnteresseerd en met zichzelf bezig. Bij het telefonisch reserveren werd zeer moeilijk gedaan, terwijl er bij binnenkomst er ruim voldoende plek bleek te zijn.

De locatie is wel goed, leuke tuin/terras en de aankleding is aardig.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.