Hachi

Muiderstraatweg 6 1111 Diemen Nederland Kaart
31-204166158
6,3 /10
31 recensies

Meer informatie over restaurant Hachi

6,3 /10
 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  9
 • 7
  10
 • < 7
  9
Eten
6,1
Service
6,7
Decor
6,5
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
30/31 recensies

Jouw recensie over het restaurant Hachi

Joke B.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 mrt. 2018
Meerdere keren al gegeten hier, maar deze keer viel het tegen. De avocado temaki, de loempia’s waren lekker. De yakitori leek uit een pakje, de krokante kip en gefrituurde vleugels smakeloos. De ossenhaas redelijk. De bediening is vooral gericht op het verwerken van de lijstjes, weinig vriendelijke contact. Jammer is wel eens beter geweest.
Leroy H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 mrt. 2018
Wat me direct opviel in de recensies is dat ze van zeer hoog nu juist op een mager zesje gaan zitten. Het is mij niet de taak om een lager cijfer te geven, maar toch is het nodig.


Het restaurant is leuk ingericht, hoewel de lampen iets gedempter mogen, het zet namelijk een ziekenhuissfeer. Bovendien was de service vreemd.


De bediende stelde zich op een verkeerde manier op die nogal bot overkwam. Ik weet niks van haar persoonlijkheid maar ze mag zich zeker inleven in het kader “sociale hygiëne”.


Verder was het eten op sommige punten uitermate slecht. De kok heeft duidelijk geen idee waar hij of zij mee bezig is. Veel diepte is daar oor niet nodig, dat merk je.


Een voorbeeld is het baderen van garnalen in letterlijk majonaisse zoals wij die kennen in de supermarkt, uitermate respectloos tegenover zo’n heerlijk stuk vis.


Dit restaurant heeft duidelijk de basis nodig, geen complexiteit als ze daar niet voor in staat zijn.
cstam .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 6 mrt. 2018
Vanavond geweest, zeer slecht eten, zeker niet met liefde of passie gekookt. Met 4 personen € 130 kwijt , 5 x frisdrank en 1 fles water. Alleen de inktvisringen was binnen te houden. Wij eten vaak bij all you can eat en wij vinden niet erg om een normale prijs te betalen,mits het eten goed is zelfs de kippenvlerkjes waren niet te eten. De verlichting was vel en de bediening schreeuwerig wel vriendelijk.
Neni .
Meesterproever
(29 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
7
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 19 apr. 2016
Vlotte bediening. Inrichting van het restaurant is wat minder. Stoelen zijn doorgezakt, pen kapot en de vloer plakt enorm. Gerechten zijn wel smakelijk. Nigiri's zijn mooi belegd, rijk aan vis en niet te koud. Over het algemeen weinig variaties van sushi, sommige sushi's zijn alleen van donderdag tot en met zondag verkrijgbaar, jammer. Lamkotelet en Rib Eye waren veel te ver doorgebakken en taai geworden. Gegrilde zalm was eigenlijk ook te ver door maar nog wel sappig.

Tip voor de bediening, wees wat attenter op lege glazen. Dit kan bij het ophalen van lege bordjes worden gesignaleerd. Nu moesten wij zelf vragen we nog wat te drinken mochten bestellen.
JohanVoog .
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 apr. 2016
Strak ingericht restaurant met deels leder(look) banken en prettige stoelen.
Ontvangst hartelijk en we aten met zijn zevenen op doordeweekse dag.
Sushi en grill in vier setjes van maximaal 5 gerechtjes per keer en bleek meer dan genoeg, ook voor grote eters (all you can eat-concept doordeweeks € 27,80 pp)

Kwaliteit van het vlees en sushi was ronduit goed en over het algemeen leuk geserveerd.
Positieve uitschieters waren de Teppanyaki-gerechten, Maki, Temaki, ossenhaas en de garnalen.
Vijf verschillende soorten ijs toe met -naar wens- echte slagroom.
De toetjeskaart mag echter wel wat uitgebreider.

Drankjes prima geprijsd: € 2,40-€ 2,60 softdrinks en bier, € 4,00 wijn en alles wordt snel geleverd.

Jarigen eten gratis bij Hachi, wel even doorgeven bij reservering.
Parkeren voor de deur lastig met parkeerschijf (max. 2 uur)
BB1813 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 mrt. 2016
We hebben al meerdere keren in dit restaurant gegeten. Helaas weet de bediening en de mensen die in de keuken werken niet of de vis duurzaam gevangen is (op hun menu-kaart staat een greenwashingverdachtig verhaatlje). Maar je kan hier prima eten als je geen vis of vlees wilt. Er is genoeg keuze en het eten is lekker.
BonnieV .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Qua smaak van de sushi is dit wel een van de beste sushi restaurants in de buurt naar mijn mening. De sushi's en de normale gerechtjes zijn erg vers en er is goed gebruik gemaakt van de verschillende soorten sausen/kruiden.

De service valt af en toe wel eens tegen in dit restaurant. Het lijkt bij sommige personeelsleden wel of ze helemaal niet gemotiveerd zijn helaas. Natuurlijk zijn dit er erg weinig want de grote meerderheid van het personeel is wel erg vriendelijk.

Decor is heel netjes, het is een groot pand maar desondanks dat is het wel netjes ingericht. Het voelt niet aan als een groot restaurant maar erg persoonlijk.

Dit is restaurant is zeker aanrader als het om de kwaliteit van het eten gaat.
Jurjen85 .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jun. 2015
Ik kom hier al vanaf het begin maar de service is echt een stuk slechter geworden. Je moet soms lang wachten op het eten of tot ze een nieuwe bestelling ophalen. Ook het bestellen van drankjes duurt erg lang. Prima sushi verder voor een all you can eat restaurant met een goede prijs kwaliteitverhouding.
Pimaso .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 20 mrt. 2015
Heerlijk gegeten, vlotte bediening en ook voor de kinderen lekkere gerechten om uit te kiezen.

Kleine tegenvaller met de rekening. Men adverteert dat als je er op je verjaardag eet je het eerste rondje drinken gratis krijgt ( in ons geval omdat we met 2 kinderen aten, anders eet de jarige gratis). Bij betalen was hier opeens geen sprake van. Kregen we een bon voor 4 gratis consumpties te besteden bij volgend bezoek. Beetje jammer.
Anders had het cijfer hoger geweest.
Arthur S.
Meesterproever
(75 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 feb. 2015
Goede all-you-can-eat sushi tent. De zaak ik leuk aangekleed en je zit op prima stoelen.
Het personeel is niet heel enthousiast, maar ze doen hun werk en zijn ook niet onvriendelijk verder.

Het eten is gewoon van prima kwaliteit; vooral de sushi met gefrituurde garnaal was uitzonderlijk lekker! En makkelijk parkeren voor de deur en in de buurt; ideaal!

Martijn D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 31 jan. 2015
Vanavond met mijn familie ( 20 personen) bij Hachi gegeten. We konden om 19 uur komen, geen vaste tijden ivm de tafel nogmaals verkopen zoals bij andere sushi restaurants. Fijne plek voor een groep, eten erg lekker. De bediening is zeer vriendelijk en konden een groep met veel bestellingen goed aan. Uiteindelijk gingen we pas om 22.45 weg.
Classic .
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 okt. 2014
Ik heb hier al een aantal keer gegeten. Perfect voor groepen, maar ook voor lekker samen tafelen. Lekkere hapjes en goede wijnen. Hachi heeft een menu voor een vast bedrag waarbij je in 4 rondes 20 verschillende hapjes kunt bestellen. Ik was zelf weg van de Ossenhaas. Ik kom zeker nog eens terug.
Elvira J.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 sep. 2014
Beste all you can eat restaurant in Diemen. Niet een al te grote kaart, dus alles wat erop staat is ook echt lekker. De huiswijn (wit) is ook echt lekker. De bediening is doorgaans heel vriendelijk, en ik kom er regelmatig, maar ik heb nog nooit gehad dat ik iets besteld heb, wat niet is doorgekomen. Als er wel iets is, proberen ze je altijd meteen te helpen. In principe vermijd ik altijd alles wat uit de frituur komt, maar ook dit soort gerechtjes voelt niet vet aan hier in tegenstelling tot sommige andere restaurants. Enige minpuntje vind ik de toiletten. Het restaurant is nog niet zo oud, maar die zien er echt niet meer uit. Is een low budget verbouwing geweest ooit vermoed ik. Dat is zonde.
pdl .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 4 jun. 2014
Nog steeds komen we regelmatig bij Hachi, bijna wekelijks. Nog steeds is het eten erg goed. De laatste tijd is er wat nieuw (jong) personeel bijgekomen en die zullen waarschijnlijk nog "feeling" moeten krijgen met de gerechten en het werk maar de bediening is zeker niet bot of onvriendelijk zoals een medebezoeker schrijft, verre van dat! De gerechten komen vlot en er wordt altijd bijverteld wat het is. Ontvangst is ook prima, altijd een praatje en een glimlach. Ook op doordeweekse dagen is het druk, volgens mij ook een teken dat de kwaliteit en de entourage goed is. Wij zullen hier nog heel vaak eten!
nellekeberg B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2014
Heb eerder op deze manier Japans gegeten in Amsterdam Osdorp. Daar was en is het nog steeds uitstekend. Ik vond de bediening hier 'koel'. Wat het eten betreft: een aantal gerechten hadden tekort op de plaat gelegen en waren nog niet gaar. O.a. de garnalen aan spies, de loempia's en een kipgerechtje. Ik kreeg de indruk dat men er een beetje met de pet naar gooide.
Natasja K.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 5 apr. 2014
Goed eten, maar de kwaliteit is vergeleken met het begin toch wel achteruit gegaan, daarbij is het jammer, dat de prijs steeds meer is gestegen. Op zich geen probleem als je vooruit gaat als zaak, maar niet als er bepaalde punten minder zijn geworden.
De bediening kan nog vriendelijker. Misschien de mensen wat vriendelijker te begroeten als ze binnen komen.
Ashley C.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 feb. 2014
Dit is welgeteld de vierde keer dat wij hier hebben gegeten maar dat is meer onder het mom van, lekker uiteten voor een redelijke prijs, lekker dichtbij, gratis parkeren en lekker betaalbaar. Tevens voor afhaalsushi komen wij hier wel eens langs. Echter ben ik elke keer enigszins teleurgesteld in de menukaart maar vooral het bedieningspersoneel (het grote deel) en de ik gok "eigenaar"/"bedrijfsleider". Het eten is in vergelijking met de prijs wel in verhouding en het smaakt prima maar het is niet uitgebreid en even lekker als de bekendere ketens Er staat op de menukaart dat de afbeeldingen indicatief zijn en 5x 5 rondes onderaan maar 4 rijen om in te vullen maar als je rauwe tonijn en zalm (a la sashimi) op de foto ziet verwacht ik zeker geen brood-salade met zalm en tonijnsmaak! Dit was 1 van de tegenvallers.. Het overgrote deel van het personeel is keer op keer echt onvriendelijk en bijna grof in mijn optiek. Je word nooit vriendelijk begroet of netjes verwelkomd bij binnenkomst en het hele verblijf blijven ze onpersoonlijk en onvriendelijk.
Toch houd ik mij aardig in en eet ik weer met tegenzin (omdat het bij binnenkomst al fout gaat) maar ergens in mijn achterhoofd wil ik het toch maar weer een kans geven om te kijken hoe ze het nu na 3 jaar boeren.
Wat echt beter kan is de klantvriendelijkheid, daarmee zouden ze het aanzienlijk beter mee doen, want het valt me op dat meerdere personen dit niet onopgemerkt is gebleven. Ik bedank voor de 10% korting die wij hebben gekregen voor een volgend bezoek want ik ben nu toch wel echt klaar met de slechte service.
Herti S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2014
Mijn man en ik eten altijd heerlijk bij Hachi. Wij komen er meerdere malen per maand, omdat we helemaal gek Zijn van sushi. Drie jaar geleden zijn we voor het eerst bij Hachi geweest. Daarna zijn we aan de sushi s verslaafd geraakt. En terwijl mijn man en ik en soms ook met vrienden genieten van het heerlijke eten worden wij ook nog eens top bediend. Wij hebben in al die jaren nooit hoeven roepen naar de bediening of wij nog wat te drinken mochten. Op het moment dat je aan drinken denkt staat de bediening al naast je. Ja, dat is toch wel het vermelden waard, zodat ook andere mensen hier eens heerlijk kunnen genieten van heerlijk vers eten en goede bediening.
Eduard S.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2013
Weer eens in ons favoriete sushi restaurant gegeten.
Wat opvalt is dat ook op doordeweekse dagen alle gerechten heerlijk vers zijn.
Super vriendelijke bediening en je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten.
Ik ervaar dit iedere keer weer als een feestje om hier te mogen eten.
Mij zien ze hier snel weer terug.
Mare A.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 sep. 2013
De sushi's waren vers maar niet altijd even mooi gerold. Het kommetje zeewiersalade had 30% zeewiersalade en de rest werd opgevuld door komkommer, tomaat en heel erg veel saus. Erg jammer. De warme gerechten waren verder heerlijk. Aanrader is de ossenhaas en lamsrack.
De thee werd jammer genoeg niet geserveerd in de verwachte Japanse kopjes, maar in "gewone" theeglazen. Dit neemt een stuk sfeer weg.
De bediening was snel, maar niet heel persoonlijk.
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.