Grand-Café Rox

ArenA Boulevard 156 1101 Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 26
|
31-204094794
7 /10
26 recensies

Over het restaurant Grand-Café Rox

Op de 2e etage van de Villa Arena kun je in een ontspannen sfeer een drankje nemen of aanschuiven voor een uitgebreid diner. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de bedrijvigheid rond de winkels van Villa Arena. Een trendy ingericht restaurant waar zowel voor families als zakelijke gezelschappen de deur zijd open staat. Bezoek je een evenement in Amsterdam? Reserveer dan een tafeltje en maak er een avondvullend programma van

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 26
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

 • € 2,2
  Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Grand-Café Rox

Openingstijden

Dagelijks 12.00 - 21.00 uur

Services

 • Pin
 • Nederlands gesproken
7 /10
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  5
 • < 7
  17
Eten
6,5
Service
7,8
Decor
7,3
22/24 recensies

Jouw recensie over het restaurant Grand-Café Rox

Tosca W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 jan. 2018
Treurige bedoening. Kroketten geserveerd op goedkoop fabrieksbrood. Ongeïnteresseerde bediening. Lauwe latte machiato. Ik zou een ander plekje zoeken als je dorstvof honger hebt.
Henk K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 25 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Wij bestelde een saté voor 18 euro en naar onze mening was dat zeer overlijdt. We kregen 1 stokje met vlees met daarbij wat frietjes die niet gaar waren en een zeer teleurstellende hoeveelheid groente en taaie kroepoek. Ik heb hier terplekke een klacht over gemaakt. De 20% korting werd niet in rekening gebracht omdat ze dat niet meer gaven. Dit is volgens hen een fout van IENS. Dus al met al een zeer teleurstellende ervaring.
Isolde M.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 sep. 2017
 • Online gereserveerd
Onze reservering voor diner werd afgebeld omdat er een storing was in reserveringssysteem. We zijn daar voor lunch beland. Cola zonder prik. Kregen wel een nieuw glas. Broodje geitenkaas was keihard, de pecannoten waren oud en op 1 broodje zat de grote ronde korst van de geitenkaas. Ook heen succes. Vieze plakkerige menukaart, vieze stoelen. Geen aanrader.
Arnold N.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2017
Met je vrouw boodschappen doen in een Woonhal is verschrikkelijk, maar dat werd geheel goedgemaakt door lekkere drankjes en hapjes bij Grand Cafe Rox met mooi uitzicht in de Hall. Leuke bediening. Hier komen wij zeker terug.
Carola N.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 1 jun. 2016
Voorafgaand aan een concert kwamen we hier zonder reservering terecht. We konden kiezen uit vier gerechten, allemaal pittig geprijsd gezien de vrij eenvoudige uitstraling van het grand-cafe.

Binnen vijf minuten werden onze gerechten al geserveerd. De sate was niet goed of slecht, wel erg simpel. De groenten eronder leken uren gekookt in plaats van even gewokt. De salade met geitenkaas vond ik erg karig. De bediening was ook niet goed en niet slecht. Heel middelmatig dus al met al.
Wendy V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
3
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 13 mei 2016
Voordat wij het concert van de toppers bezochten gegeten bij Rox. Gereserveerd, door file bijna 1 uur te laat maar toch werd er voor 12personen een tafel klaar gemaakt.
Serveerster die opnam was erg vriendelijk, vroeg of we de humburgers medium of doorbakken wilde hebben.
Met uitserveren deden ze ineens moeilijk, toen wij vroegen hoe de burger gebakken was zeiden ze maar wat om van ons 'gezeur' af te zijn. Vervolgens kreeg de helft de verkeerd gebakken burger.
Als we om extra mayonaise vroegen kregen we 1 zakje.
Zeker de €18.- niet waard. Het broodje was dun hard en niet vers, de hamburger was de helft van het broodje en veel te dik.
Voor mij geen eten meer hier.
Thomasine T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
1
Service
5
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 3 mrt. 2016
We bestelde een broodje hamburger met friet €18,00 per persoon en ieder een cola.
Tot onze verbazing kwam men een half minuut al met onze bestelling.
We kregen een bord met daarop een klein half broodje met daarop een hamburger en daarop een plak kaas die er heel raar uitzag daarbij kregen we voor 2 personen 1 punt zakje friet met 1 zakje mayo.
Achteraf hadden wij het gelijk moeten terug sturen maar we hadden honger.
Bij onze eerste hap proefde gelijk dat de kwaliteit absurd slecht was.
De broodjes waren lang van tevoren bereid en die werden maar aan ons serveert.
De hamburger was koud broodje klef kaas smaakte van geen kanten.
De friet was een paar keer opgebakken kei hard en verkleurd.
we wilde afrekenen en weg gaan maar men vroeg ons 2x of we tevreden waren toen heb ik 2 maal mijn beklag gedaan.
Men kon alleen zeggen dat men het tegen de chef zouden zeggen maar daar hadden wij ook niets aan.

Mensen ga naar buiten en pak daar een broodje hamburger die wel zijn prijs waard is . Schandalig dat je €18,00 durft te vragen voor zo'n broodje met een half doorgebakken friet.
Wij komen daar niet meer als we de volgende keer naar Ziggo Dome gaan pak ik een andere eet tent waar ik wel waar voor mijn geld krijg
Sylvia W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 mrt. 2016
Top gegeten, goede bediening! Super om voor concert ze snel een heerlijke maaltijd te krijgen ! Door goede planning snel een tafeltje voor ons geregeld. Beperkt menu vanwege drukte maar heerlijk en divers.
Herman D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 25 feb. 2016
Wij zijn gisteravond geweest de cola die wij kregen zat geen prik in nieuwe gevraagd zat wel iets prik in wij hadden allebei een maaltijd salade deze klopte niet met wat er op de kaart stond de patat was koud en niet door bakken en er zouden ook nog broodjes bij zitten er lag een heeeel klein broodje bij wij gaan er werk van maken want dit is gewoon oplichterij en de prijs kwaliteit is zeer slecht
René A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
4
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 jan. 2016
Twee van de vier gerechten niet compleet, en een Magnum ijsje als 'kadootje' bij een kinderen?? Ook de snelheid laat te wensen over. Je komt naar Vila arena voor de winkels. Niet voor een lange lunch.
Gerard V.
Meesterproever
(94 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
5
Service
7
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 30 mei 2015
Bij een Toppers concert bij Rox terecht gekomen. De eigenaar liep te bedelen om een Iens recensie en die kan hij krijgen. De zaak wil blijkbaar erg graag een extra centje verdienen aan het Toppers publiek. Tafels erg dicht op elkaar en simpele klapstoeltjes. waar je het idee van had, ik zak er zo door heen. 17 euro voor een saté schotel lijkt niet echt duur maar het was wel erg karig. Het eten extreem snel op tafel dus de saté niet 100% warm, de patatjes niet door gebakken. Na het eten word je zo wat van tafel afgeveegd voor de volgende gasten. Tafels werden vol gezet met verschillende gezelschappen allemaal onder het motto vol zetten, drinken eten betalen en wegwezen. De zaak zal normaal ander zijn maar bij een evenement is het niet de meest gezellige zaak. Geld willen verdienen is niet erg maar er zijn grenzen. Overigens was de serveerster die wij hadden op zich wel gezellig.
Joke L.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 mei 2015
wij waren er toen met de toppers van te voren een tafel gereserveerd, was heel druk maar er werd op korte termijn een tafel vrij gemaakt. Veel publiek om te eten, maar werden correct geholpen en het personeel was zeer vriendelijk en correct. top zaak.
dineke113 F.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2015
bediening liet heel lang op zich wachten, vuile tafels werden niet afgeruimd of schoongemaakt. 3 kwartier na bestelling op lunch gewacht. toen ik opmerkte dat dit wel heel erg lang was kwam er in 1e instantie geen enkele reactie. na enig aandringen zei de serveerster totaal ongeïnteresseerd dat het erg druk was (zaak was halfleeg) . de kroketten van mijn man bleken ook nog bevroren bovendien. mijn broodje geitenkaas was ook het slechtste broodje geitenkaas ooit gegeten. kortom: eens maar nooit meer!
Niels V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 mrt. 2015
Koude taaie beenham die lekker warm zou moeten zijn, broodje verkeerd opgenomen waar wij de fout zouden hebben gemaakt: "Nee mevrouw, u heeft dat niet besteld..." Tot 3 keer toe, en om 1145 (net open) is ineens het bruine brood op.. Serieus?? Kan geen glimlach af bij de jongedame aan het werk, zonde van onze tijd en geld.. Nooit meer!
Robert V.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 feb. 2015
Donderdag 26 februari voor een concert van Anouk bij dit 'restaurant' beland. Zeer beperkte evenementen kaart tegen té hoge prijzen. Salade carpaccio met 100 gr. vlees voor 15 euro is te veel. Wel erg lekker! Mijn vrouw had een rauwe hamburger mét bacon terwijl ze zonder bacon had besteld. Zal wel door de drukte gekomen zijn, personeel vriendelijk maar volgende keer toch maar ergens anders.
MVDL12 .
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 jan. 2015
Gisteren wezen winkelen in de Arena Boulevard, voor een broodje kun je op twee plekken terecht. De een zat vol, dus hebben we plaats genomen bij Rox. We namen plaats aan een vies tafeltje, en bestelden een espresso en een kleine Jus d'Orange. Deze kwamen enige tijd later, toen ook ons tafeltje afgenomen werd. We bestelden een broodje geitenkaas uit de oven met pecannoten, tomaat en honing, en twee kroketten met brood. Dit duurde 45 minuten! Met ons een heleboel mensen die heel lang moesten wachten, het werd zelfs gezegd tegen nieuwe gasten; hallo, de wachttijd is een half uur. Uiteindelijk werd onze lunch geserveerd door een jongen in een trainingspak, die niks zei. De broodjes waren een grote teleurstelling! Het broodje geitenkaas, bleek hard geitenkaas te zijn en er lag 1 (!) plakje gesmolten op, daarover heen een vieze honingsaus gespoten en wat peccannoten. De kroketten met brood, van slechte kwaliteit, we hebben ze de hele middag nog geproefd. Uiteindelijk 18,05 mogen afrekenen, en toen konden we gaan.
Simon R.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
2
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2014
Het leek een aardige plek om even wat te eten. De cappuccino vooraf was in orde,maar de saté die we kregen was echt vreselijk. Het zou kipsaté moeten zijn, maar bestond uit grote onsmakelijke brokken vlees van onbekende herkomst. De "huisgemaakte" saus maakte het resultaat niet veel beter.Na een paar happen hebben we de boel laten staan. Mochten wel alles afrekenen
Daan H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1,3 /10
Eten
1
Service
1
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 14 dec. 2014
Even snel een broodje eten tussen het winkelen door. Crostini geitenkaas met honing en dadels besteld. Hele tent leeg, maar duurt een half uur voordat het eten komt. Meisje van de bediening geeft als reden dat het vers gemaakt moet worden.. Op het bord dat we krijgen ligt een panini met een honingstick apart. Dit moest een half uur duren? Dit kan veel beter..
Patty D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 jun. 2014
Een overheerlijke Italiaanse tomatensoep met daarbij een ciabatta (zo uit de oven) met tonijnsalade. Top. Tafeltjes schoon en erg aardige personeel.
Sandra D.
Meesterproever
(57 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 4 mei 2014
Voor we gingen genieten van het Robbie Williams concert wilden een vriendin en ik eerst nog wat eten. Gezien het rondom de Ziggo altijd erg druk is gekeken waar we in de Mall wat konden eten. Rox zag er druk en gezellig uit. Tuurlijk is het interieur beperkt ivm de locatie maar prima. Voor evenementen een speciaal menu met een beperkte keuze. Begrijpelijk gezien de drukte die er bij zn avond is. Ik gekozen voor de salade met warme kip en mn vriendin voor de saté. De salade was heerlijk, achteraf (niet gevraagd, dacht er later pas aan) had daar misschien een beetje brood bij geserveerd kunnen worden. De saté was lekker maar bleek wel erg kruidig te zijn, dit stond niet op de kaart. Prijs / kwaliteit verhouding prima voor beide gerechten. Wat wel jammer is is dat je achteraf op de prijslijst ziet dat de drankjes tijdens een evenement duurder (+- 30 cent) zijn dan normaal. Al met al prima gegeten en gezeten.
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.