Grand Café Metropole

Steenstraat 68 6828 CN Arnhem Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 26
|
31-264424067
7,3 /10
25 recensies

Over het restaurant Grand Café Metropole

In de binnentuin van Grand Cafe Metropole in Arnhem bevindt zich het restaurant voor lunch en diner, waar de chef-kok heerlijke gerechten bereidt. Naast de à la carte is ons theatermenu (lekker en snel) geliefd bij de film- en theaterbezoekers. Op de bovenverdieping is een prachtige ruimte voor recepties, feesten, lezingen en bijeenkomsten en een kleine sfeervolle zaal voor besloten diners en vergaderingen. Het café is altijd gezellig druk met 10 bieren van de tap. Probeert u ook eens één van onze 8 exclusievere wijnen, die per glas worden geschonken.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 26
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Grand Café Metropole

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
- Lunch 10:00 - 15:00
- Diner 17:00 - 21:30
Zondag 12:00 - 21:30
- Lunch 10:00 - 15:00
- Diner 17:00 - 21:30

Services

7,3 /10
 • 10
  2
 • 9
  0
 • 8
  7
 • 7
  9
 • < 7
  7
Eten
7,1
Service
7,2
Decor
7,7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
22/25 recensies

Jouw recensie over het restaurant Grand Café Metropole

Marjolaine S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2017
 • Online gereserveerd
De saté was, ondanks de malsheid, helaas geen saté maar gewoon kippevlees met pindasaus. De typische smaak van satékruiden was ver te zoeken. Graag de 'oude' smaak (plus stokjes!) weer terug op de kaart.
R.vanonna O.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 dec. 2017
 • Online gereserveerd
Een hamburger Metropol is best aan de prijs ( bijna €16,-). Kwaliteit is prima. De Saté was heerlijk, en de ambiance TOP. Dus heerlijk gezeten hoor! Vriendelijke bediening.
Lieke M.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2017
 • Online gereserveerd
Weliswaar zijn de prijzen niet hoog maar houdt de ambitie dan ook niet te hoog w.b. beschrijving van gerechten op menukaart. B.v. bij zeebaars ( ministukje) was de spaghetti van wortel ver te zoeken, aangebrand prutje groente er bij. Bij Brabants hammetje wel spinazie, geen schorseneren en bij navraag kwam er een schoteltje met rare gedroogde flibertjes. Huiswijn € 3,50, Merlot, slecht. Daarnaast dan opeens wijn ca. € 5,00 wat ik aardig aan de prijs vindt. Om 18.30 uur was bij borrel nacho's met kaas niet te krijgen: keuken te druk! Kortom, we komen niet terug.
Susan J.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 24 nov. 2017
 • Online gereserveerd
Wij hadden gisteravond een klassenborrel met ouders bij Grand Café Metropole en dat was een groot succes! We werden erg gastvrij en gezellig ontvangen in het achterste deel van het Café, waardoor er veel ruimte was. We komen graag nog eens terug!
Bertine B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 nov. 2017
 • Online gereserveerd
Naast bovenstaande positieve elementen, een paar tips:
- gebruik stoffen servetten
- leer personeel hoe het bestek neergelegd hoort te worden.
- zet bijv. een bloemetje op de tafels achterin; dat staat aangekleder. Nu was het wat kaaltjes.
- zorg dat het personeel wat wat een gerecht inhoudt. Nu moest het telkens nagevraagd worden en klopte het naderhand nog niet.
Shanna86 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
6
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Ambiance is super. Echter moesten we telkens lang wachten op onze drankjes. Wel waren ze snel bij de tafel. Spareribs waren slecht, erg taai. Metropoleburger heerlijk. We bestelde als nagerecht latte en irisch koffie met cheescake en appelgebak met slagroom. Na weer zeer lang wachten kregen we eerst de gebakjes en de appel zonder slagroom. Slagroom bleek op te zijn. 10minuten later kwamen ze met het verhaal dat dan de irishcoffee ook niet kon. Jammerlijk.
Peter K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Bij bediening heb ik matig ingevuld. Ze verdienen echter goed+, maar wee zaten helemaal achterin. We waren blij wanneer er iemand langs kwam. Maar de dames en heren zijn ontzettend aardig. Wat ik ook heel attent vond was dat ik 12,5 euro teveel terug kreeg,terwijl ik notabene fooi had gegeven. Dat moet een vergissing zijn geweest, maar ik ontdekte het pas in de trein op weg naar huis. Dat spijt me voor jullie. En als het jullie in ernstige financiële problemen brengt dan moeten jullie maar contact opnemen of het rekeningnummer sturen. Verder prima avond gehad, Metropole absoluut aan te raden!
Harry B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 jun. 2017
lastig om contact te krijgen met de bediening... ondanks het feit dat het niet heel druk is. momenteel zit de ober op het terras te roken
????
Karel D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 jan. 2017
Meestal wel lekker gegeten hier. Nu waardeloos..een kipsaté die niet gaar is. Volgens de bediening hoort dat zo, later geeft de kok toe dat het idd niet gaar Is. Geen saté..maar wel een gratis kopje koffie. Fantastisch opgelost Metropole....maar niet heus. De laatste keer!
Christian V.
Meesterproever
(93 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2016
Wij komen hier zeer regelmatig; bijna 2x in de maand wel. Meestal voor een lunch, en de laatste tijd ook wel eens voor diner. Het is cafe-eten, maar toch leuk en goed. Lekkere koffie, en leuke betaalbare gerechten, zoals de duivelse kip (platgeslagen malse kip met veel zwarte peper), of de hamburger tijdens de lunch; erg goed!
De hamburger van de dinerkaart vond ik zelf niet zo'n succes: teveel saus, en teveel verschillende smaken door elkaar. Tot slot: we vinden wel iets vreemds bij Metropole: en dat is al een tijdje gaande: de heren in de bediening zijn over het algemeen goed (met name die grote gast met baard is top!) en spot-on, maar op een of andere vreemde manieren zijn de dames in de bediening hier over het algemeen niet zo goed en adequaat, en soms zelfs 'apart'...We komen er verder wel graag; ook omdat je de auto altijd dichtbij (doch: betaald) kan parkeren.
NitaW .
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
5
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Na een lange dag dachten wij een hapje te gaan eten bij de Metropole. Helaas was het een lange zit met minder resultaat. Na 10 min kwam iemand vragen of we wat wilden drinken en bracht de kaart. Het opnemen van de bestelling duurde nog eens een kwartier. Aan de tafel naast ons werd uitgebreid excuses aangeboden - geen bezetting - ik sta alleen etc, maar niet aan ons. Na bestellen duurde het nog een 30 min voordat de burgers gebracht werden, die notabene op de kaart staan als de "snelle kaart". Er is niet gevraagd hoe de burgers gebakken moesten worden en ze waren medium, niet erg lekker maar "honger maakt rauwe bonen zoet". Ook erg waterig, geen kwaliteits vlees waar zo de nadruk op wordt gelegd. Misser in dit geval. Het witlof taartje was wel lekker maar de garnituur van pompoen en champignons was lauw, duidelijk geval van koud bord en lang wachten. Al met al lange zit, we hadden beter naar de friet tent kunnen gaan. Dan waren we geen 55 euro kwijt geweest maar een stuk minder en value for money gekregen. Niet voor herhaling vatbaar.
A B.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
8
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 nov. 2015
Hier gedineerd met zijn zessen. Het was erg druk, veel theatergasten. Door de drukte hadden we pas na dertig minuten ons eerste drankje op tafel. Het eten was prima, maar de service erg slecht. Het hoofdgerecht kwam al terwijl we nog aan het voorgerecht bezig waren, halfvolle glazen wijn werden zomaar weggehaald... Jammer.
Christian V.
Meesterproever
(93 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
6
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 8 okt. 2015
Ik kom zeer regelmatig bij Metropole; soms prive en soms zakelijk om tussen afspraken door wat te werken. Ik vind de sfeer binnen leuk; het is een beetje qua sfeer een cafe uit Parijs om te zien. Ik heb hier nog nooit gedineerd, en daar zie ik veel negatieve recensies over. Wel regelmatig gelunched, en dat is altijd wél prima hoor. Die hamburger bijvoorbeeld, is érg lekker. Wel een puntje van kritiek is dat de bediening vaak te wensen over laat. Met zeer grote regelmatig vergeet de bediening wat, of: (en dat is voor de omzet funest) ze komen te weinig langs. Laatst zat ik met een nieuwe klant 2 uur in gesprek, en hebben we beiden 1 kop koffie besteld. Je moet zelf dus om je koffie vragen: dat komt nog steeds in heel veel horecazaken voor, en daar begrijp ik (vooral als ondernemer) helemaal Niets van.... Ze hadden ons véél meer koffie moeten aanbieden...
KimberleyW .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
4
Service
2
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 4 okt. 2015
Opmerkingen:
- Geen menukaart op tafel (de menukaart die we kregen was een gelamineerd A4'tje)
- De serveerster knoeide met mijn koffie.
- De serveerster legde het bestek links neer.
- Er lag naturel chips bij de clubsandwich (chips?! Bij lunch?!)
- De kaarsen etc die op tafel stonden plakten aan de tafel vast.
- Ze vroeg niet nogmaals bij het brengen van het eten of we wat wilden drinken.
- Tomaat op de onderste boterham in plaats van ergens bovenin, waardoor de onderkant helemaal nat was.
- Bij het afrekenen was ze gewoon stil, ze zei nog net hoeveel het in totaal kostte (waarschijnlijk voelde ze de bui al hangen).
- Het beleg op het broodje lag geclusterd, zodat je rare smaak happen kreeg.

Pluspunten:
- Goede locatie.
- Ondanks de spinnenwebben, rook het prima op de wc.

Conclusie:
Hier komen we niet nog eens eten. Voor een drankje misschien wel prima. Maar dan waarschijnlijk ook nog niet.
GeorgeU .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 27 sep. 2015
Mooi en fijn eetcafe in een gezellige drukke straat. Service is goed, kwaliteit van het eten ook. Prima plek met een gezellig terras.
Els S.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 mei 2015
Samen met vriendin het theatermenu gegeten. Omdat het vanuit het theater wordt besproken loopt het qua tijd ook goed in elkaar over. We hadden beiden een hoofdgerecht waar nog een toeslag op zat. Diegene die ons de bon bracht had dat bljkbaar vergeten en wij hadden dat ook niet gezien. Een andere serveerster zag het wel en ging gauw nog een andere bon maken, dat vind ik dan nogal onhandig. Het is hun fout en dan zouden ze dat zo moeten laten.
Beiden een voor- en hoofdgerecht. Alles was mooi opgediend en zag er zeer verzorgd uit. Ook smakelijk, al was het naar onze smaak wel wat aan de zoute kant. We zaten in de sfeervolle binnentuin. Prijs-kwaliteit was goed.

Philip G.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 25 feb. 2015
Het metropole is denk ik wel mijn favoriete cafe van arnhem en omstreken. Prachtig café (vind alleen die binnentuin niet zo nodig) waar je ook overdag heerlijk op het terras of binnen met een krantje een biertje of een koffie kan drinken, het eten is gewoon top! Heerlijke hamburgers hebben ze, echte aanrader! Het is een klein stukje lopen van het centrum, maar het is het waard! 3 10en voor mijn favoriete cafe in arnhem!
Simone N.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 dec. 2014
Vanmiddag hier geluncht. Vriendelijk ontvangen en achterin de zaak gezeten in een soort patio, erg leuk. Aankleding en meubilair is waar je aan denkt als je de naam vh restaurant hoort. Vlotte bediening en heerlijk gegeten. 1x de Club sandwich vlees en 1x de China beef. Prima porties, heerlijk op smaak en goed brood. Aanradertje dus!
martmart .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 4 okt. 2014
Ik houd van grand cafes en dat is de Metropole typisch. Het eten is er prima, de bediening ook. De carpaccio beviel heel goed bij mijn vriend en ik had rauwe tonijn, maar dat is toch wat minder lekker in Nl dan bijv in het caribisch gebied ;-)
Peter .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 2 feb. 2014
Vooraf theater bezoek hier gegeten. Een persoon het twee gangen theater menu(soep en vis) van 22 euro. Lekker en ruim voldoende. Andere persoon van de kaart gekozen (voor, hoofd en nagerecht) Ook dit was zeer verzorgd en lekker. Bediening attent en vriendelijk en een leuke zaak om te vertoeven. Aanrader!
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.