Graaf van Buren eten & drinken

Kaaioprit 8 4484 Kortgene Nederland Kaart
31-113851958
8 /10
7 recensies

Meer informatie over restaurant Graaf van Buren eten & drinken

Zeer goed
8 /10
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  1
 • 7
  3
 • < 7
  2
Eten
7,5
Service
8,5
Decor
8,3
7/7 recensies

Jouw recensie over het restaurant Graaf van Buren eten & drinken

Onno L.
Meesterproever
(72 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 mei 2018
Leuk tentje. Eten OK maar niet bijzonder. Prima prijzen, mid range. Dameblanche zag er goed uit maar onze buik zat te vol.
Ieny .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
6
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 apr. 2017
De garnalenkroketjes (voorgerecht) waren goed gevuld met garnalen maar bij het frituren was er 1 opengebarsten waardoor een deel van de vulling was verdwenen. De smaak was wat flauw.
Bij de spareribs kon men kiezen of je een kleine of een grote portie wilde. De marinade van de spareribs was uitstekend. Het vlees viel echter tegen, het viel niet van het bot. De ribjes waren niet consistent, de een was nog bijna roze, da ander was bijna zacht. Maar ze waren allemaal hard en er moest flink worden gewerkt. De salade die je erbij kreeg was prima. De frietjes waren eveneens niet consistent, een groot deel was uitstekend, lekker en knapperig, maar er zaten ook frietjes tussen die nog heel bleek waren.
De ambiance was uitstekend, heel gezellig.
Charlie P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 jan. 2017
Het lamsvlees is echt een aanrader! Ontzettend vers en mals en met een heerlijke honing-tijm saus. Ook de service was erg goed.
Anja V.
Meesterproever
(36 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 sep. 2015
Leuk gezellig en huiselijke eterij. We hebben hier geluncht niet heel bijzonder gewoon brood met kroketten en sate met brood, de prijs was gemiddeld maar de service was prima, super aardige mevrouw die ook vriendelijk voor onze honden was!
Jasper V.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
5
Service
7
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2015
Met een groep van zes personen hier gegeten. Wij waren vroeg. Nadat we ons eerste drankje hadden besteld zag ik twee honden los door het restaurant lopen. Later werden ze aangelijnd en naar buiten gelaten, maar toch... Ik vind dit zeer onhygiënisch, zeker omdat je vanuit het restaurant eenvoudig de open keuken binnenloopt ga ik me afvragen of die honden zo nu en dan ook de keuken binnenlopen? Voor mij een enorm minpunt. Verder stoorde ik me er aan dat slechts een smalle gang de keuken van de rookruimte (fraai ingerichte rookruimte, dat wel!) scheidt, van beide ruimtes staan de deuren open, geeft wel een open en toegankelijk sfeer, maar ik vind het niet zo fris.
Het eten en drinken.
Joepie, ze hebben Brugse Zot op de tap! Bediening is vlot en attent. Wel jammer dat mijn hoofdgerecht (mixed grill met ribeye) niet warm was, nadat ik mijn klacht gemeld had werd het, waarschijnlijk in de magnetron, even opgewarmd. Waarna het inderdaad iets warmer maar ook droger was. De sparerib was bijna zo droog dat ik het verschil niet meer kon voelen tussen bot en vlees. De rest van het eten van ons gezelschap was warmer dan mijn eten, maar aan de forel zat ietwat weinig smaak.
Ik vond dat er weinig keuze was aan de desserts, en de presentatie en smaak was eenvoudig. Mag van mij wel wat meer aandacht aan gegeven worden.
Al met al vond ik het een beetje tegenvallen, zo duur was het eten ook niet, maar ik had er meer van verwacht.
Ik zou heel graag nog een tip willen geven en dat is de muziek! De muziek was echt niet om aan te horen! Vandaar die 4 bij decor want ABBA, R. Kelly, Westlife, en zeker Gary Jules (mad world) kan echt niet in een restaurant. Tenminste ik vatte het niet, ik vond het niet passen bij de sfeer en veel te mistroostig allemaal. Later op de avond hoorde ik meer Bløf en Racoon voorbij komen en dat snap ik want we zijn in Zeeland. Maar de playlist kan wel een update gebruiken wat mij betreft.
Niels S.
Meesterproever
(67 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 apr. 2015
Op zich een prima eetcafé. Het was rustig toen wij er kwamen eten. Supervriendelijke attente bediening. Het eten is niet spectaculair. Ik had zelf een kipsaté. Deze wordt leuk op een minigrill met hete kooltjes geserveerd. De satésaus was niet bijzonder lekker, maar ook niet heel smakelijk. Dit zou beter kunnen. Maar over het algemeen waren wij best tevreden.
Yvette J.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
5
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 12 jun. 2013
Uiterlijk een leuk restaurant op een goede locatie (hoek).
Bij binnenkomst onduidelijk of je naar beneden of naar boven moest om wat te eten. Ik had een schol genomen maar dit leek een sliptong ipv een schol zo dun en daar nog 17.50 voor betalen. 1 klein bakje sla en 1 klein bakje frites erbij voor 2 personen. Vervolgens een bakje frites erbij besteld maar daar werd 1,50 voor berekend. De organisatie liep niet vlekkeloos, op het 2e bakje frites moest lang worden gewacht, evenals de rekening. Hier komen wij niet terug.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.