8,9 /10
81 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Frits

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag Gesloten
Donderdag t/m Zondag 18:00 - 22:00

Services

Fantastisch
8,9 /10
 • 10
  6
 • 9
  31
 • 8
  34
 • 7
  7
 • < 7
  3
Eten
9
Service
9,2
Decor
8,2
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
81/81 recensies
Jeroen L.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 mei 2017
Wat een leuk restaurant! Een beetje verscholen in één van de mooiste delen van Rotterdam.
Na een vriendelijk ontvangst naar onze tafel begeleid. Omdat wij niet echt champagneliefhebbers zijn gekozen voor een wijntje vooruitlopend op het diner waar een rosechampagne ook mogelijk is. Nadat onze 'dieetwensen' zijn doorgenomen begonnen aan het zeer smakelijke 8-gangen menu. De perioden tussen de gerechten is wat ons betreft precies goed; niet te gehaast, niet te lang.De begeleidende wijnen van het wijnarrangement zijn een schot in de roos. Heerlijke wijnen die perfect combineren met de gerechten. Keer op keer is het ronduit genieten! De bediening is vriendelijk en licht zowel de gerechten als de wijnen goed toe. Wij hebben genoten en komen zeker terug!!
R B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 8 jan. 2017
Voortreffelijk gegeten bij frits (chy) voor inmiddels de vierde keer alweer. Mooi gepresenteerde kleine gangen vol smaak met goed geadviseerde bijpassende wijnen. Zelfs huisgemaakt bier bij een van de gangen. Voldaan en tevreden weer naar huis.
Schlimmer .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 9 dec. 2016
Niet vaak hebben we zo lekker en apart gegeten als bij restaurant Frits. De acht gerechtjes waren verrukkelijk met zeer goede bijpassende wijnen. Alles is met grote zorg gemaakt en je merkt dat zowel de bediening als de koks trots zijn op wat ze je serveren. Zo hoort het natuurlijk ook. Ook alle lof voor de bediening, die voortreffelijk was. Steeds was er duidelijke uitleg bij de gerechten en wijnen en op een zeer vriendelijke manier. Er hangt een heel goede sfeer en een fijn divers publiek toen wij er waren. Wij komen zeker terug.
Proefmetsmaak .
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 nov. 2016
Wat een bijzondere zaak op een bijzonder plek, een huiskamerrestaurant met 2 verdiepingen. Wij zaten boven.
Bij het opnemen van de drankjes vroeg ik welk bier ze hadden. Ze hadden een huisgemaakt witbier en dat was een feest. Zelden heb ik zo'n fantastisch bier gedronken, mooie schuimkraag, volle smaak en perfect in balans Hulde!!
Ik heb gelijk gevraagd of ik het bier ook kon kopen om mee naar huis te nemen. En met een gelukje mocht ik de laatste 1,5 liter kopen. Voor de volgende weken stond er een huis gebrouwen dubbel bier op de kaart. Zal ook vast fantastisch zijn.
Het 8-gangen menu was fantastisch, niet alleen qua smaak, maar ook qua presentatie. Hier zijn liefhebbers aan het werk. Bij het 8-gangen menu namen wij het bijpassend 8-gangen wijnarrangement en voor de chauffeurs onder ons was er een BOB-wijnarrangement (1/8 glas). Elke gerecht en elke wijn werden vergezeld van een uitgebreide uitleg. Alleen al de uitleg was om van te smullen. Tot Slot nog een huisgemaakte likeur en de avond was TOP. Grote complimenten van de hele groep!
Marloesv1 M.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 okt. 2016
Bijzonder lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Lekkere gerechtjes met goede afwisseling van vlees, vis en vegetarisch. Niet te veel, niet te weinig. Precies goed. Leuk detail was het eigengemaakte bier en de huisgemaakte limonades. Zeker een aanrader!
Suus D.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 sep. 2016
gister hier met zijn 3en gegeten. het weer was nog super lekker, dus we zijn buiten blijven zitten.
dit is een top restaurant met een mooi 8 gangen verrassingsmenu. elke gang had weer iets speciaals en eigenlijk te mooi opgemaakt om op te eten.
de enthousiastme van de obers straalde er van af en het was geen probleem om alles in het Engels te vertalen voor een vriendin.
we komen zeker weten weer terug, om dit keer binnen te eten. bedankt voor de superfijne avond!
Ingridvanegmond .
Meesterproever
(102 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 12 jun. 2016
Heerlijk gegeten in een hele fijne omgeving. Mooi klassiek ingericht restaurant met deskundige en hartelijke bediening. De toelichtingen op de wijn waren heel goed en het eten was ook erg lekker. Het concept is acht gangen met halve glazen wijn. Op zich prima voor een feestelijke avond maar voor mij zou het nog beter zijn als er ook keuze uit bijvoorbeeld een menu van vijf gangen zou zijn. Nu is het een avondvullend programma en daar heb ik zelf minder vaak tijd voor dan dat ik zin heb om naar dit geweldige restaurant te gaan.
Remco V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 9 jun. 2016
Een acht-gangen verrassingsmenu stond er op het programma. En een verrassing was het. Acht verschrikkelijk lekkere dingen met asperges, vis, zwezerik en nog veel meer lekkere dingen. We hebben niet gekozen voor het wijn-arrangement maar een lekker wijntje bij een bepaald gerechtje gedronken. Prima wijnen waarbij duidelijk is dat er voldoende (wijn)kennis in huis is. Iedere twee maanden is het menu volledig vervangen. Dat is wat ons betreft een reden om hier vaker naar toe te gaan.
Roos A.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2016
Een leuk restaurant aan een prachtig straatje in Delfshaven. We konden met het lekkere weer buiten zitten en zodra het koud werd konden we naar binnen. Een hele vriendelijke gastheer die de tijd neemt om alle gangen en wijnen toe te lichten. Het eten is voor 35 euro, 8-gangen lekker en je bent lang aan het tafelen. Af en toe mogen er wat meer kruiden worden gebruikt om het gerecht wat op te hemelen. De wijnen paste mooi bij het eten. Kortom, voor een avondvullend programma met lekker eten en een ongedwongen sfeer moet u zeker hier gaan eten.
Jordi V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 mei 2016
Een absolute aanrader !! Een uitnodigende en professionele service. Eten van hoog en verfijnd niveau in een warm sfeer! Over de prijs- kwaliteit verhouding nog niet gesproken. Wij zullen zeker terug komen .
robwie .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 mei 2016
Een grote groep (oma, (klein)kinderen en aanhang) is altijd lastig, maar wat gingen ze er goed mee om. Tot het laatste moment bereid om rekening te houden met voorkeuren. Daar moeten we geen gewoonte van maken, want het concept gaat uit van een vast en in de tijd wisselend menu. En wat voor menu: 8 heerlijke gerechten, waarbij de verrassing elke keer weer in de bijpassende wijnen zat. Een avondvullend feest met een prijs-kwaliteitverhouding die ik nog nooit eerder heb meegemaakt.
Maarten V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2016
Nieuwe naam maar nog steeds van dezelfde eigenaren. Dus gelukkig nog steeds veel aandacht voor wijn spijs combinaties en een keuken die daarbij spannende gerechtjes serveert. Zoals brandade of langzaam gegaard varken en lamszwezerik. Fijn dat er ook eens aandacht wordt geschonken aan groentes en desserts. Verfijnd,geraffineerd met koffie. Aan de lange tafel op het terras onder de oude bomen waan je je op een zomerse avond als god in Rotterdam!
Nick K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 apr. 2016
Gelegen in het mooie Delfshaven. Het interieur is klassiek en warm. De gerechten en dranken zijn een heerlijke beleving voor je smaakpapillen. Elke gang weer.
VorkjeMeePrikken .
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 apr. 2016
Een restaurant dat van NRC-Handelsblad de hoogste waardering krijgt, maakt natuurlijk nieuwsgierig. De verwachtingen worden inderdaad waargemaakt. Ongecompliceerd: weinig décor, geen kaart, ter plekke dieetwensen opgeven geen probleem. Tussen zeven en tien uur passeren acht prima gangen, dus dat gaat ook lekker vlot. Met een wijnarrangement in de BOB-versie van ¼ glas per gang. Alles heel vriendelijke geprijsd. Over de gerechten niets dan lof, al wordt wel eens een dieetwens vergeten. Ach, we doen maar alsof we dat niet gemerkt hebben. Frits doet ons denken aan een betaalbare versie van 'In de keuken van Floris'.
Sita H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2016
We hebben afgelopen avond heerlijk gegeten bij Frits! Wat een sfeervolle gelegenheid met heel vriendelijke bediening . En vooral heerlijk eten, dit kom je niet meer zo snel tegen! Dank jullie wel!!
111250 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2016
Vriendelijke ontvangst! wij begonnen om 18.45u en het laatste hapje kwam om 23.00u: een eindeloze zit dus. Want de hapjes zijn lekker, maar minuscuul, letterlijk: één hapje! Het wijnarrangement is prima, maar prijzig! Conclusie: vriendelijke bediening, een halfuur tussen elke hapje, je gaat met honger naar huis. Geen genoegen dus voor € 49pp.
Kristian V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
10
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 jan. 2016
Via een Bongo bon (vanwege de goede cijfers op deze website) terecht gekomen bij dit unieke tentje in Delfshaven. Hierbij kregen wij (een jong stel) 6/8 gerechtjes van de bon en we hebben een zoet dessert toegevoegd.

We werden verrast door de intimiteit en klasse van dit door vaklui gerunde restaurant. Uiterst smaakvol samengestelde gerechtjes, waarvan een enkel gerechtje (gelukkig de eerste) wat minder kon bekoren, waren goed voor zo'n 3 uur intens genieten.

Het moet gezegd, de aankleding van het restaurant van het restaurant was niet onze smaak, maar de spijzen en wijnen waren uiterst uitgebalanceerd en de kennis van het personeel was erg goed. Dat verschillende mensen de gerechtjes aan je tafel komen toelichten, maakt het nog net wat intiemer.

Frits is een hele beleving en een echte aanrader voor fijnproevers. Hier gaan wij zeker terug komen!!
Renée H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 jan. 2016
Vanwege alle goede recensies op Iens bij Frits gereserveerd. Heerlijk 8-gangen verfijnd verrassingsmenu gegeten en dat voor maar €35,00 pp. Menu veranderd iedere maand. Aan deze prijs/ kwaliteitverhouding kunnen een hoop restaurants een voorbeeld nemen. Fijne bediening die niet overheersend aanwezig is. Akoestiek is wel een puntje van aandacht. Voor ons zeker een restaurant om naar terug te keren.
Pascha1912 .
Meesterproever
(65 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 jan. 2016
Bij Frits(chie) ga je niet voor het decor en de afgeborstelde bediening. Het pand is niet groot en de bediening zorgt dat de 8gang-hapjes en 8 wijn proefjes op je tafel komen. Voor die no-nonsense betaal je 35€ (voor de 8 hapjes)en 23.5€ voor de wijn. Uiteindelijk draait alles om de hapjes en de wijn. En voor de eerste keer in 3jaar niet echt tevreden naar huis gegaan. Er was geen positieve uitschieter en een paar duidelijke minnetjes. De ideeën waren er nog wel maar ofwel was de keuken verkouden of de kruiden vergeten want wat voornamelijk gemist werd was smaak. Qua wijn zou ik toch willen pleiten het arrangement iets duurder te maken zodat er toch iets meer per glas kan gegeven worden. Hopelijk volgende keer beter
jan D.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 5 dec. 2015
Gisterenavond op pakjesavond afgereisd naar het mooie Delfshaven. Bij binnenkomst al een warme ontvangst en begeleid naar ons tafeltje boven. Na de mooie recensies gekozen voor het wijnarrangement bij de 8 gangen.
Wat een feest, 8 heerlijk gangen en mooie wijnen. Bij iedere gang deskundige uitleg van wijn en eten. De sfeer is knus en het eten zalig. We waren met z'n tweetjes en hebben 4 uur lang genoten van al het heerlijks dat ook nog eens mooi werd gepresenteerd. Frits (voorheen Fritschy) gaat ons meer zien. Echt een aanrader als je een avond van elkaar en van lekker eten en drinken wilt genieten! Ook een pluim voor personeel en kok, wat een aandacht. Afgesloten met een huisgemaakte Limoncello, het was af!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.