Escubelle

Strandweg 17 2586 JK Den Haag Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 25
|
31-703521449
7,3 /10
18 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 25
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Escubelle

Openingstijden

Maandag 07:00 - 08:00
Dinsdag t/m Zondag Gesloten

Services

 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren
7,3 /10
 • 10
  2
 • 9
  0
 • 8
  4
 • 7
  1
 • < 7
  11
Eten
7,7
Service
7,2
Decor
7
18/18 recensies

Jouw recensie over het restaurant Escubelle

Thomas P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2018
Ongastvrije uitstraling waarbij op de menukaart alvast begrip wordt gevraagd voor alle mogelijke tegenvallers zoals koud eten en een verstopt toilet.
Clark D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2018
Het eten is vies, vet, lauw en flauw. Het personeel is brutaal en zien er totaal niet netjes uit. Het terras is een zooitje, de toiletten zijn vies.
Leentje E.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2017
Heerlijk gegeten goede sfeer en vriendelijk en vrolijk personeel. Wij komen snel weer bedankt voor de gezelligheid ????????????????????
Dbuchly .
Meesterproever
(67 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 apr. 2017
Er stond een gure wind en het was half bewolkt. Achter het windscherm hebben we heerlijk in de zon gezeten.


Het was door het weer erg rustig. Maar ondanks dat was de bediening niet erg vlot. Het duurde even voor we de gevraagde menukaart kregen en de bestelling was opgenomen. Daarna ging het allemaal wat vlotter. De bediening was wel vriendelijk.


We hebben een biertje gedronken en een portie bitterbal met een pittige mosterd gegeten.


We hebben er niet lang gezeten, want de lucht trok dicht en ging het regenen.
Debbie V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
3
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 aug. 2016
Erg duur en geen vers eten. Zonde van ons geld. Een patatje pindasaus koste €5.50 en het was echt niet te eten. Burger xxl (€16,50) was niet heel groot en de frietjes die erbij geserveerd werden, waren gering.
Wiepje .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
5
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 20 aug. 2016
Matig eten en slechte bediening! We hebben hier vorige week met 4 personen gegeten. Onze zoon kreeg het eten pas toen de andere 3 personen al klaar waren. En vervolgens werd 2 keer het verkeerde gebracht. Toen we er na een uur genoeg van hadden en vroegen om het gerecht dan maar van de rekening te halen, kregen we een grote mond van de bediening en wenste de jongen in kwestie niet met ons in discussie te gaan! Naar de manager gevraagd maar zij kwam niet. Uiteindelijk heeft iemand anders van de bediening het gerecht van de rekening gehaald en onze zoon een broodje aangeboden omdat hij nog steeds niet gegeten had. Ook andere zaken niet correct, voor 3 personen mayonaise besteld maar het werd niet gebracht, na lang wachten 1 bakje gekregen maar er stonden er natuurlijk wel 3 op de rekening. Al met al een avond vol ergernis. Ook de spareribs en de hamburger was matig van kwaliteit met verlepte friet. Ik vind het echt niet erg om de hoofdprijs te betalen voor het eten want dat weet je van te voren op de boulevard in Scheveningen maar dan mag je toch wel een beetje service verwachten. Hier zien ze ons nooit meer!
Sabine V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
4
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 jul. 2016
We hadden het bbq arrangement geboekt. Helaas lag het voorgegaarde vlees voor de bbq al een paar uur uit de koeling naast de bbq. Wanneer je een worstje bestelde werd deze opgewarmd. Echter was het vlees koud. Dit was ook bij de andere personen van de groep. Met deze warmte is het onverantwoord om vlees voor zo'n lange tijd buiten de koeling te laten. Dit geldt ook voor de saladebar. De sla was verlept. Ik denk dat de temperatuur een keer nagekeken moet worden.
De service was niet bijzonder. Het duurde vrij lang voordat iemand onze vieze borden kwam weghalen.
binte91276 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 25 jun. 2016
geweldig eten, pasta zalm voor mijn vriendin was goed en ik had de varkenshaas, perfect rose gegrillt, gezellige bediening. als we weer in Scheveningen zijn ga ik hier lunchen, stonden echt lekkere dingen op de kaart. oja en 2 strandbedjes gehuurd, was maar 5 euro.
A. V.
Meesterproever
(45 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
4
Service
3
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 jul. 2015
Eigenlijk is elke strandtent in Scheveningen goed, na een lekkere slenterwandeling over het strand. Het komt dan aan op details als muziek, hoeveel volk zit er etc. Het eten is altijd duur op het strand, maar smaakt na een wandeling altijd wel goed - hier wel heel veel ketchup op de hamburger. De bediening is erg matig: ongeinteresseerd, drankje vergeten, geen servetjes. Met zoveel concurrentie is dat funest voor een strandtent. Volgende keer maar naar een van de buren.
riet B.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2015
Escubelle ligt een beetje aan het eind van een rijtje strandtenten. Decor is niet "trendy", maar wel gewoon gezellig! We hadden een salade geitenkaas die gewoon heerlijk smaakte, plus wat - knapperige - frietjes. Er kunnen nog wat puntjes op de i gezet worden: de borrelhapjes vooraf met maar 1 servetje, geen vorkje voor de (pluspunt) bijbehorende minisalade...Maar de zeer vriendelijke bediening maakt een heleboel goed. Graag kom ik er nog eens. Prijs/prestatie is gewoon goed, zeker voor een tent op het strand. Toch nog 1 mopperpuntje: 5 euro voor een dubbele espresso is wel echt te duur.
Francis D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 okt. 2014
Wat een leuke maar ook zeker goede sfeer hangt er bij escubelle! Ik verheug mij zeker weer op het nieuwe seizoen zodat ik lekker van het weer kan genieten met een biertje en de heerlijke tapas schotel! De service is heel goed, vriendelijke mensen! Keep it going :)
F P.
Meesterproever
(58 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 okt. 2014
Escubelle beschikt over een lekker ruim terras in een wat rustiger gedeelte van de Scheveningse boulevard. Helaas moesten we toch wel erg lang wachten (+- 45 min) op onze lunch: een stokbroodje geitenkaas en een tosti. We kregen hierbij geen bestek helaas. Zelf om gevraagd en toen kregen we een servet met daarin alleen een mes gewikkeld... apart... het was dus een beetje behelpen. Broodje en tosti waren niet bijzonder, maar goed van smaak. Er liepen 4 mensen in de bediening wat onrustig rond terwijl het niet eens druk was. Organisatie oogt dus rommelig en allesbehalve perfect. Ruimte voor betering wat dat betreft! Hopelijk volgende keer beter...
Aranka R.
Meesterproever
(173 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2014
Ik heb hier met een vriendin de hele middag lekker op het terras gezeten. De wijn is echt heerlijk en de locatie natuurlijk perfect, ietsjes verwijderd van de drukte in de buurt van de boulevard. Uiteindelijk hebben we besloten om ook maar wat te eten. Zij bestelde de schnitzel (niet bijzonder) en ik de spare-ribs. Mijn ribs waren echt keihard en je moest moeite doen om het vlees eraf te eten. Erg jammer! Voor het eten zou ik dus niet meer terug gaan, maar zeker wel voor de lekkere wijn en de leuke bediening!
Michiel T.
Meesterproever
(69 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2014
Als Hagenaar afgelopen zaterdag met 35+ graden maar weer eens een keertje een strandtent opgezocht, omdat het aan zee tenminste nog enigzins was uit te houden. Een erg vriendelijk en begrijpend meisje van de "opneem" kon echter niets veranderen aan de slechte kwaliteit van bijvoorbeeld de huiswijn, bovendien nog lauw geserveerd. Men heeft wel een wijnkaart, maar alleen voor hele flessen. Ik heb maar een uitsmijter ham genomen, omdat daar niet veel aan te verpesten valt. Echter op mijn vraag of het groen achterweg kon blijven en de witte boterhammen met boter gesmeerd zouden kunnen worden, je raadt het al: "zit niet in het systeem" en dus onuitvoerbaar, dat bleek ook. Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat menig strandtent op Scheveningen nog altijd onder enig niveau presteert.
Restaurant
Prijs /kwaliteit wijn is door 95% beoordeelt als ‘goed’ U heeft 3 glaasjes gedronken
Kuipje boter altijd aanwezig. Een oordeel is alleen waardevol van frequente bezoekers die ook bij diverse weerstypes en dagdelen ervaringen hebben opgedaan
Dank voor reactie en fooi
Jacqueline B.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 mei 2014
Er liepen wel drie personeelsleden rond maar geen daarvan had in de gaten dat er nieuwe gasten gearriveerd waren die wat wilden bestellen. Toen ik dan na zo'n drie kwartier eindelijk iemand had gestrikt om de bestelling door te geven duurde het nog eens meer dan een half uur voor ons eten (twee personen) arriveerde. De varkenshaassaté was veel te droog en leek in de verste verte niet op varkenshaas. De spareribs waren vrij smakeloos. Voor mayonaise moest apart betaald worden. Erg weinig groenten en friet. En dat voor een toch niet geringe prijs. Voor hetzelfde geld kan je elders veel lekkerder eten en dan word je ook nog eens als klant behandeld.
Kortom: slechte service en slecht eten: geen aanrader.
Niels H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 12 mrt. 2014
Wat fijn dat escubelle dit weekend al open was. Ik was met mijn vriendin langs de boulevard aan het lopen en kon op niet veel terrassen een plekje vinden, maar dit was hier wel mogelijk. Omdat escubelle net open was was de keuze uit eten niet groot, maar was niet te merken in kwaliteit. Ik heb erg genotenvan me ham/kaas uitsmijter en me vriendin heeft ook erg van haar pannenkoek genoten. We zijn geholpen door een vriendelijke jongeman. Wanneer onze bestelling nog ietsjes langer zou duren door de drukte kwam hij dit persoonlijk vertellen, waardoor ik dat ook niet zo erg vond. Verder vond ik het erg leuk aankleed, vooral de pollepels, vorken en spatels. Op elke tafel lag er 1 met jouw eigen nummer erop zodat de bestellingen naar de juiste tafels gingen. Vooral de wc's zijn erg verbeterd ten opzichte van vorig jaar, ik merk dat ze hier hun best op hebben gedaan. Deze zomer zag ik zeker nog een keer langskomen.
Hipenhot .
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
3
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2014
Gisteren op de eerste mooie dag van 2014 bij deze strandtent neergestreken. We troffen een heerlijk plekje in de zon, kindjes konden lekker op het strand spelen. Tot zover onze positieve ervaring... We waren er om half 1, hadden het plan er te lunchen. Kindjes hadden flink trek, dus we bestelden snel wat te drinken, pannenkoeken voor de kids en tosti voor ons. Er werd ons namelijk verteld dat er alleen tosti, pannenkoeken en uitsmijter verkrijgbaar waren op deze 1e dag. Prima. Toch gek dat we later bediening met frietjes zagen lopen, toen wij dat vroegen kon dat nog niet... Maar goed. De drankjes kwamen na ongeveer 3 kwartier. Het eten was er na een uur nog niet. Wij binnen verhaal halen, bleek het helemaal niet in de kassa te staan? Oke, het zou een spoedbestelling worden en kwam er zo aan. Nou vooruit, het is de eerste dag van het seizoen. Na nog eens 30 min wachten op onze bestelling gingen we maar weer naar binnen. Het zou nog 3 minuten duren. Maar dat werden er 10. Toen kregen we, om kwart over 2, eindelijk onze bestelling: 3 verbrande tosti's en 2 droge, koude pannenkoeken. Smakelijk eten. Bij afrekenen geen excuses, geen kopje koffie dat werd aangeboden, niets. Er werd alleen gezegd: tja, het is een gekkenhuis... Waardeloze tent dus. Die zien ons niet meer terug deze zomer. Jammer.
Danielle V.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 jul. 2013
We komen heel vaak even aanwaaien bij Escubelle, omdat het a: heel dichtbij is voor ons, b: het een hele mooie beachclub is, c: hele aardige eigenaars en leuk personeel heeft, en d: ons hondje dikke vriendjes is met de golden retriever van Escubelle en ze graag even samen spelen. Op de eerste ècht warme zondag van het jaar, hebben we hier, buiten ons vaste biertje, ook een tapas schotel besteld. Ondanks de gierende drukte die dag, was alles op de schotel om te smullen! Zalig gekruide gamba's en kippenpootjes, fantastische calamares en meer lekkere dingen. Alles vers en prachtig opgediend. Meer dan voldoende voor een diner voor twee, maar ook zeer aan te raden als borrelhap als je met meer mensen bent. Een ander pluspunt is dat je altijd water kunt krijgen, waar ze ook nog een sinaasappeltje en verse munt in hebben gedaan en dat ook je hond verwend wordt met een lekker hondenkoekje. Kortom, een pareltje aan de boulevard van Scheveningen.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.