Délifrance Zeist

Hogeweg 1e 3701 HG Zeist Nederland Kaart
31-308772822

Meer informatie over restaurant Délifrance Zeist

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  3
 • 7
  0
 • < 7
  0
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant Délifrance Zeist

Marco H.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 jul. 2017
Hoewel DéliFrance een franchise-concept is, creëren uitbaters Marck en Petra de ultieme gunfactor; vriendelijk, behulpzaam en in alles klantgericht. Vaste klanten worden (h)erkend.
RDeckers D.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
Heerlijk geluncht bij deze modern ingerichte lunchroom in het centrum van Zeist. De keuze is ruim en de broodjes zijn uitstekend belegd. Ook een kleine warme hap is hier prima te krijgen, evenals een seizoensgerecht. Prima plek met uiterst vriendelijke bediening om lekker te lunchen of een kopje koffie te drinken tussen het winkelen door.
Theo B.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 nov. 2015
Een vrij modern ingericht restaurant welke m.i. meer is gericht op de betere broodjes dan op een culinair hoogstandje. Een behoorlijke lunch en een eenvoudig diner is er uitstekend te verkrijgen. De bediening is vlot en voorkomend. De tomatensoep was lekker met verse ingrediënten. De broodjes kip met satésaus waren zeer ruim bemeten en smaakte goed. Er waren vele mogelijkheden om diverse broodjes samen te stellen. Wellicht zou men iets meer op het diner ingericht kunnen zijn. Wel een aanrader om een snelle en eenvoudige maaltijd te nuttigen. Ga dan niet langs het raam zitten want daar kan het nog wel een beetje tochten.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.