De Wapser Herberg

Ten Darperweg 104 7983 KP Wapse Nederland Kaart
31-521551278

Meer informatie over restaurant De Wapser Herberg

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

 • Pin
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • < 7
  3
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Wapser Herberg

Joke .
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 aug. 2017
Met 4 personen gegeten bij de Wapser Herberg.
Voorgerechten die wij bestelden: biefreepjes, groentesoep en 2x mosterdsoep. De voorgerechten waren redelijk. De mosterdsoep vind ik geen aanrader.
Hoofdgerechten; gamba's, schnitzel en 2x rib eye. De schnitzel was droog, de rib eye was redelijk. Dan de gamba's. Op de menukaart staat letterlijk; In knoflookolie gewokte gamba’s, afgeblust met chilisaus en geserveerd met groenten en mosselen 19,95. Er werd een bord vol penne (pasta) geserveerd met hier doorheen mosselen, enkele groente (geschrapte wortel) en welgeteld 8 gamba's. Volgens de bediening was de pasta de garnering. Garnering? Dit was een compleet pasta maaltijd met een paar gamba's. De gamba's waren overigens prima.
De bijgerechten; bloemkool was prima, worteltjes redelijk, aardappeltjes moeten ze nog leren bakken, frites was de 2e ronde goed. Salade van de saladebar was lekker (tomaat - komkommer)
Geen nagerecht / afsluiter genomen.
Geen trek meer in.... wij hadden de zin eraf... en de bediening was ook klaar met ons (dat laten ze hier helaas ook merken, opmerkingen / klachten gaan ze niet professioneel mee om)
Al met al geen succes etentje deze avond!
Hier zien ze ons niet weer!
Michael T.
Meesterproever
(71 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2012
Het restaurant is ruim, was lekker warm maar oogt nog al oubollig. De bediening was vriendelijk en voorkomend. We vonden de kaart niet echt spannend (schnitzel enz.), waar waren toch aangenaam verrast. Het was lekker, met drie warme groentes erbij, patat en gebakken aardappelen plus een saladebuffet. Al met al best aardig, maar het moet dan wel je smaak zijn. Je zult er in ieder geval niet met een hongergevoel wegkomen.
sekorbee .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,8 /10
Eten
2
Service
2
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 27 jun. 2012
Het voorgerecht was prima maar kan dit niet zeggen van het hoofdgerecht. De zeebaars was goed maar de zalmfilet was zeer droog. Niet de kwaliteit die je verwacht van een gerecht van ruim € 20,-!
Na dit te hebben aangegeven werden we in het ongelijk gesteld en werd er vervolgens een flinke discussie met ons aangegaan! Uiteindelijk wel wat korting gekregen maar voor ons was dit bezoek zeker niet voor herhaling vatbaar.
Doelgroep: 60+
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.