De Vier Jaargetijden

IJsselkade 59 8261 AG Kampen Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-383333463
7,2 /10
101 recensies

Over het restaurant De Vier Jaargetijden

Alle factoren van een fijn restaurant

Wil je dineren langs de prachtige IJssel of lunchen met zicht op de prachtige IJsselbrug? Dan raden we je aan om langs restaurant De Vier Jaargetijden te gaan. Dit is een plek die aan alle factoren van goed en gezellig restaurant voldoet; vriendelijke bediening, mooie locatie aan het water en goed eten. Wat wil je nog meer? Nou, een fijne plek om te zitten. Dat hebben ze zeker weten! Neem plaats op een van hun mooie stoelen op het terras of word binnen met beide armen warm ontvangen!

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant De Vier Jaargetijden

Services

7,2 /10
 • 10
  1
 • 9
  12
 • 8
  47
 • 7
  25
 • < 7
  15
Eten
7,5
Service
7,1
Decor
6,6
100/100 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Vier Jaargetijden

Ilona H.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
6
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 31 jul. 2018
Wij moesten bijna twee uur wachten op ons hoofdgerecht, erg lang! Meer mensen moesten erg lang wachten, dat kwam de sfeer niet ten goede. Iedereen was aan het klagen. Jammer.
Matthew L.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2017
Het eten was prima, niet bijzonder. Voorgerecht (kipblokjes) wat veel, liever een kleinere portie met een wat meer uitgesproken smaak. Hoofdgerecht (schnitzel de vier) gewoon lekker. Combinatie kaas en champignons/uien is leuk, maar na een paar happen ken je het wel. Nagerecht (cheesecake) was goed, hoewel de opsmuk van aardbeien en slagroom niet echt wat toevoegt. Bediening doet erg goed z'n best en is attent. In dit geval vanwege de lange wachttijden een gratis drankje gekregen bijvoorbeeld. Sfeer is vooral toegankelijk.
Cora L.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 mei 2017
Met 10 personen gegeten bij de Vier. Het was vrij rustig en we werden keurig ontvangen. We kozen voor de proeverij, verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Het was lekker, alleen het eten koelde vrij snel af aangezien de warmhoudplaatjes erg klein waren voor de grote schalen. We kregen nl.2 schalen waar per schaal voor 5 personen alles op lag. Niet handig en ongezellig, ieder moest graaien en snel zijn portie pakken. Ongezellig en niet ontspannen eten. Sommige gerechtjes waren echt te weinig voor 5 personen. Idee om het per tweetal te doen zodat ieder kan genieten van het goede eten. Hebben het wel gemeld en kregen later wel wat extra.
Espresso .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 apr. 2017
Gisteren met 2 gasten sliptong gegeten: nooit meer! Er waren maar weinig gasten maar we moesten wel DRIE KWARTIER op onze bestelling wachten. De presentatie was slecht, de vis droog,het garnituur onvoldoende. Er is niet gevraagd hoe we het vonden. Prijs/kwaliteit slecht.
Dick07 .
Meesterproever
(64 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2016
De ontvangst was zeer vriendelijk in dit restaurant dat aan de IJssel is gelegen. De inrichting is modern. Wij zaten op een plaats aan het raam met veel lichtinval. De bediening was vriendelijk, de wachttijd kort. De carpaccio en de gerookte eendenborst als voorgerecht oogden en smaakten goed. De gebakken schol en de hertenbiefstuk bleken behoorlijke porties te omvatten. Die smaakten voortreffelijk. De hertenbiefstuk werd geserveerd met wildjus en spruitjes. De schotels zagen er goed uit. De Franse malbec paste prima bij deze gerechten. De bijgerechten waren voldoende van omvang en kwaliteit. Eén van ons kon, hoewel wij al ruim voldoende hadden gegeten, het perenijs niet weerstaan. Toen het op tafel kwam, hebben we het samen opgegeten. De prijs-kwaliteit verhouding is hier gunstig.
Wendy V.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2016
Gisteravond heerlijk slibtongetjes gegeten met verse sla. Vriendelijke bediening en mooi uitzicht op het boventerras over de IJssel. We komen hier niet vandaan, maar anders zouden we vaker terugkomen!
Henk V.
Meesterproever
(75 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
5
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 16 mei 2016
De vis goed en smakelijk,service en locatie slecht.
Wij hadden enige dagen tevoren gereserveerd ,maar toch werden we geplaatst aan de slechts gesitueerde tafel,ln. bij en naast de voordeur met continu een koude ongevraagde luchtstroom als de deur open ging.Daarbij klonk het geluid zeer hol en schel door de hoge ruimte en de veel aanwezige kinderen.Het was erg druk en dat was te merken aan de onvriendelijke en onpersoonlijke service en lange wachttijden tussen de gerechten.
We begonnen met de soep van de dag,deze keer een smakelijke aspergesoep,tafelgenoot koos voor de mosterdsoep en was daar ook zeer tevreden over,gevolgd werd met de sliptong,3 stuks,heerlijk in de roomboter gebakken,geserveerd met een plukje rucola-sla,geen groenten,wel frites.De sliptong was heerlijk,maar werd geserveerd zonder een gratenbordje.Tafelgenoot koos voor de huisgemaakte schnitzel met gebakken aardappelen en genoot daar zeer van.Er werd 1 kommetje sla op tafel gezet bestemd voor ons gezelschap van 4 personen.
Gezien de tijdsdruk,we zaten er al 2.5 uur na pas 2 gangen,besloten we geen dessert te nemen maar kozen we voor een kopje cappuccino,geserveerd zonder cacao,maar met bonbon.Een karaf kraanwater werd gratis op tafel gezet en aangevuld.
Afgezien van de drukte en slechte service en op de koude tocht geplaatste tafel ( no. 5 ) hadden we toch lekker gegeten voor een zeer redelijke prijs

Willemien V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2016
N.a.v. een hier onder geschreven negatieve recensie mbt de Proeverij was ik toch wel wat huiverig om te gaan, maar wat is het reuze mee gevallen!! Voorgerechten waren helemaal prima, warm soepje erbij, hoofdgerecht werd op warmhouders gezet, vlees was zeer mals, en het was ook meer dan voldoende. Iedereen (8 pers ) was lovend, er was niks bij wat niet gaar, taai of wat dan ook was. bediening was ook prima, werd keurig uitgelegd wat er op de schalen lag. Zo zie je maar weer, nooit blind afgaan op een reactie van 1 enkele persoon. Wij vonden het een aanrader!
ALEXISVOORTHUIZEN .
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 2 apr. 2016
Heerlijk gegeten bij De vier jaargetijden. Gekozen voor het 3 gangenmenu, bestaande uit gerechten met zeer smaakvolle combinaties en verse ingrediënten. Heerlijke bijpassende wijnen en vriendelijke, bediening. Leuke avond gehad!
MvdB1 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
7
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 mrt. 2016
Wij waren met een groep van 11 man. Op een vrijdagavond. Wat opviel was dat het er erg rustig was. De hele avond was de zaak slechts voor 1/3 gevuld. Het eten was overigens prima hoor. Wel hadden een aantal gasten het verassingsmenu (6 van de 11) en had men dit niet op een grote schaal moeten serveren. Dit gaf wat veel "gedoe" aan tafel met doorgeven en zo.
Maar dan de beidiening, wat was die onder de maat. Steeds weer moesten we zelf om aandacht vragen. Er gingen zelfs op enig moment twee glazen witte wijn over een van gasten. Geen sorry, geen aanbod om even te drogen en geen aanbod om de kleding naar de stomerij te mogen brengen. Echt heel erg slecht.
Wij vonden de bediening zelfs zo onder de maat dat ik merkte dat dit van invloed is gaan zijn op de avond. Je gaat je toch storen aan het feit dat het niet lekker gaat en daar vind dan iedereen wat van.

Al met al, prima gegeten, prachtige plek, maar geen restaurant waar we snel weer zullen komen.
h-3jonkers .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 mrt. 2016
 • Online gereserveerd
Zeer vriendelijke ontvangst, ontzettend leuke sfeer, goede en vriendelijke bediening, het eten was betaalbaar en heel erg lekker....een aanrader dus.....zou er zo weer naar toegaan bij een volgend bezoek aan Kampen!!
Veerle H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
1
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 feb. 2016
Gisteren een teleurstellende ervaring gehad. Bij binnenkomst eerst zo'n tien minuten aan de bar gestaan om te melden dat we er waren. Toen ik eenmaal de aandacht had werd er gezegd even kijken of dat klopt vervolgens werden we naar onze plek verwezen. Daar aangekomen mochten we plaats nemen. Wij hadden thuis even gekeken wat het menu was en ons leek de proeverij leuk. Aangezien er heerlijke dingen op de kaart stonden.
Het voorgerecht kwam na een half uur! Terwijl het niet druk was. Vervolgens lagen er alleen maar koude dingen op de schaal (koelkast koud). Geen enkele moeite gedaan om de schaal enigszins mooi op te maken. Dit was voor ons een grote domper. De serveerster kon ook niet vertellen wat er allemaal op lag.
Vervolgens hebben we ruim een uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Ik heb de serveerster aangesproken hierop en kon ons geen duidelijkheid geven iets met dat het mis liep en haar collega.
Vervolgens wordt de schaal met warme gerechtjes op tafel gezet zonder warmhoud bak eronder. En wij hadden nog geen bord. Dit moest nog opgehaald worden.
De warme gerechtjes die erop leggen waren saai en teleurstellend. Een biefstukje wat te rauw was, een varkens medaillon wat erg taai was en kip die verschrikkelijk droog was. Toen de serveerster bij het afruimen vroeg of het gesmaakt had en wij dit aangaven zei zij smaken verschillen. Wat vond ik dit onbeschoft. Vervolgens wel in 5 minuten het hoofdgerecht en wij hebben wel 2x de vraag gehad of wij iets wilde drinken.

Al met al een teleurstellende ervaring. Wij hebben nog nooit ergens zo slecht gegeten!
jpkampen .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 31 jan. 2016
 • Online gereserveerd
De plek waar je zit zal bijdragen tot een diverse beoordeling over dit restaurant/eetgelegenheid!
Leuke sfeer en zeer ongedwongen!
De maaltijd was werkelijk zeer goed en smaakvol. Wat ontbrak was wat groente bij het hoofdgerecht, wel friet en gebakken aardappeltjes! Kortom een goede maaltijd in een zeer ongedwongen sfeer.
jkorterink .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 jan. 2016
 • Online gereserveerd
Het eten was volgens een aangepaste menukaart voor de ah-actie. Dat is een beperkte keuze, maar zowel voor-, hoofd- als nagerecht waren heel lekker. Alleen bij het hoofdgerecht iets meer groente zou ik wel fijn vinden. En we hadden een prachtig plekje met mooi uitzicht.
paul.hartog .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 jan. 2016
 • Online gereserveerd
We vonden het hele menu bijzonder lekker.
De bediening was vriendelijk.
Het restaurant vonden we wat betreft de aankleding een beetje kil.
boerman1975 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 jan. 2016
 • Online gereserveerd
Wij hadden het AH menu dus daar zaten bepaalde beperkingen aan , zo misten wij de groente op dat ene peertje na als dat tenminste voor groente door moest gaan, verder was het vlees en de vis super lekker.
Armand S.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 jan. 2016
 • Online gereserveerd
In het kader van de AH restaurantactie bij dit restaurant gegeten. Keuze uit 2 voor-, hoofd en nagerechten. Het was goed verzorgd en de mixed grill als hoofdgerecht bestond uit een aantal verschillende stukjes vlees, goed bereid en smaakvol. Gebakken aardappeltjes en frites en wat sausjes maakten het compleet. Ik miste wel wat groente bij het geheel.
Nagerecht gekozen voor vanille ijs met vruchtjes en slagroom, grote coupes.
Al met al goed en lekker gegeten, aardige bediening die hun werk met plezier deden.
jameuleman .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jan. 2016
 • Online gereserveerd
Ik heb mosterdsoep met spekjes gehad, daarna verschillende soorten vlees, met 1 stoofpeer en opgebakken aardappeltjes en patat , als toetje had ik cheesecake met slagroom...
marcelenvannessa .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
 • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten bij de vier jaargetijden. Gaan we zeker vaker doen! Mosterdsoep erg lekker en ook de mixed grill. Maar als zoetekauw droom ik weg bij de cheesecake!
Petronella1945 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 jan. 2016
 • Online gereserveerd
We hebben er met de familie als verlate "Nieuwsjaar borrel" heerlijk gegeten, duidelijke en gevarieerde kaart voor elk wat wils binnen de mogelijkheden van de AH restaurantactie, vriendelijke bediening en het was er gezellig druk.
Voor herhaling vatbaar!!
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.