De Sirenes

Kerkstraat 53-55 5401 BD Uden Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 37
|
31-413247425
8,1 /10
13 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 37
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant De Sirenes

Services

 • Pin
Zeer goed
8,1 /10
 • 10
  0
 • 9
  5
 • 8
  3
 • 7
  0
 • < 7
  5
Eten
8,2
Service
8,5
Decor
7,6
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
13/13 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Sirenes

Kevin B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2018
Na de zoveelste keer hier gegeten te hebben, wederom aangenaam verast met het heerlijke eten en gezellige persoonlijke bediening. Daarom deze beoordeling. Ditmaal hadden wij gekozen voor een mezedes voor minimaal 2 personen. Wij hadden hem besteld voor 4 personen waarvan 1 geen vlees eet. Dit was geen probleem, kortom we werden in de watten gelegd! Een aaneensluiting van heerlijke gerechten. Aanrader!
Ine .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2018
Als je eens iets anders wil dan de standaard vleesschotels dan moet je hier naar toe. De kaart biedt een aardig aantal traditionele gerechten en ook de vegetariërs hebben de keuze uit 4 heerlijke gerechten. De sfeer is gemoedelijk en de bediening heeft aandacht voor zijn gasten.
JvB .
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 1 dec. 2017
We komen al lange tijd bij de Sirenes en weten dat dit restaurant met name in het weekend erg druk kan zijn. Wij gaan het liefst laat op de avond (na 20.30 uur) of door de week. Op deze tijdstippen is er ook meer rust in de keuken waardoor deze beter tot zijn recht komt. Je kunt hier echt authentiek Grieks eten qua smaken, qua gerechten en qua bediening. Of te wel; alles kan en mag tegelijk op tafel en je kunt gerechten naar gelieve delen. Net zoals we dat gewend zijn in Griekenland zelf. Onze favorieten zijn de Pikilia, kalamaria (met echte inktvisjes), de onovertroffen sardientjes, Giouvetsi, Tsipoura en Paidakia.
Frans L.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2017
Zeer langzame bediening !! Was.uiteindelijk des duivels, heb de rekening niet afgewacht, maar geld op de tafel gekwakt, nu ruim 1,5 uur later kook ik nog steeds van woede, en is mijn vrouw blij dat we thuis zijn !! Bedankt voor een verpeste avond !!
Karin D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 aug. 2017
Al jaren mijn favoriete restaurant in Uden. Heerlijke Griekse gastvrije sfeer, écht Grieks eten en alles vers. Als je wat wil veranderen aan de samenstelling van gerechten (geen rijst maar tzaziki of geen dingen met kaas, maar wel gevulde wijnbladeren, etc. etc.) dat is nooit een probleem.
Als het druk is, is het vrij rumoerig, maar wij gaan altijd wat later op de avond, dan is het meestal rustiger. Fijn dat je hier tot laat in de avond terecht kan.
R. L.
Meesterproever
(77 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2017
Na de verbouwing voor ons de eerste keer dat wij hier weer eens met zijn tweeën gingen eten. In de oude situatie kwamen wij hier niet meer omdat zodra het drukker werd er door alle geluiden er geen fatsoenlijk gesprek meer te voeren viel, jammer want het eten was toen goed.

Het restaurant is nu ongeveer twee maal zo groot geworden en de tafels staan ruim opgesteld. Jammer alleen dat zowel bij mijn vrouw als mijzelf de eerste indruk die van een cafetaria opriep. Wij werden ontvangen met een glaasje Ouzo en de bediening was zoals gewoonlijk vriendelijk.

Wij kozen voor het Mezedes de luxe, dit is een tapas achtig menu wat bedoeld is om kennis te maken met de Griekse keuken. De gerechten waren smaakvol maar zeker geen hoogstandjes. Wat met name door ons als vervelend werd ervaren was dat er geen touw aan vast te knopen was wanneer iets werd geserveerd. Wij hadden stellig de indruk dat als iets klaar was het op tafel werd gezet, soms meerdere gerechten tegelijkertijd dan weer één gerecht.

Na minder dan 1 uur waren alle gerechten uitgeserveerd en waren wij klaar met eten terwijl wij toch een redelijk uitgebreid menu hadden. Omdat wij nog een nagerecht en koffie bestelden wisten wij het te rekken tot plusminus anderhalf uur. Dit is niet ons idee van een gezellige avond uit eten.

Al met al vonden wij het geen succes, niet alleen de uitstraling van het restaurant zelf maar ook de snelheid waarmee men het eten opdient dragen voor ons niet bij om hier een gezellige avond uit te gaan eten.
Goed als men voor niet al te veel geld snel ergens een hapje wil eten maar wat ons betreft blijft het daar ook bij. Jammer.
R. L.
Meesterproever
(77 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 aug. 2016
Op een doordeweekse dinsdag met drieën wezen eten, de laatste keer in het weekend was in verband met het geluid niet echt een succes.

Onze dochter koos als voorgerecht de Gamba’s met knoflook, feta en pikante tomatensaus en als hoofdgerecht de Bifteki of te wel met feta gevuld gekruid gehakt met frites, rijst en salade. Zij was hier erg enthousiast over.

Mijn vrouw en ik kozen voor de Mezedes Atalante of te wel een diversiteit van Griekse gerechten feitelijk voor diegene die de keuken wil leren kennen. Allemaal heel lekker alhoewel de Gyros saganaki wel heel erg zout was, volgens ons moest de kok wel verliefd zijn.

Wat wij echter bijzonder vervelend vonden was dat de gerechten niet tegelijk werden geserveerd maar ook niet echt apart van elkaar. Telkens als je halverwege een gerecht was werd er in een keer weer iets bij geplaatst.
Op deze manier heb je geen tussenpozen om even te rusten maar je kunt ook niet inschatten wat er nog allemaal moet komen met als gevolg dat je snel te veel van iets eet.
Wij vonden het in ieder geval niet erg prettig.
Overigens waren de gerechten op een wat te zout was allemaal heel erg lekker.

Niet tegenstaan wij een tafel bij het raam hadden en dus helemaal aan een kant van het restaurant zaten werd het al snel erg luidruchtig toen het drukker werd, dit heeft volgens ons alles te maken met de harde materialen die zijn gebruikt en de lange smalle ruimte.
Hier zou zeker met geluidsabsorberende materialen goede resultaten geboekt kunnen worden wat het bezoek vele malen aangenamer zou maken.

Al met al een hele gezellige avond met over het algemeen lekker eten, goede wij en een zeer vriendelijke bediening. Die laatste mogen wel iets beter op de tafels letten en wat minder met zijn drieën of vieren achter de bar staan.
Dit alles voor een redelijke prijs, alleen zo jammer dat je zo snel last van het geluid hebt.
Richard S.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 1 okt. 2015
Even in Uden en gegeten in "de Sirenes".. Geweldig! De ambiance, de bediening.. Mijn vriendin kan niet veel op en vroeg om doggybag.. "Ik ben blij dat u dat vraagt" was het antwoord.. Een Ouzo als welkomstdrankje.. Alles was perfect.
Petra D.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 sep. 2015
Wij wonen niet in Brabant, maar hebben een weekendhuisje, en eten regelmatig bij dit lief'lijke zaakje, en vinden het super gezellig. Ons kleine hondje mag ook altijd mee en zit stilletjes onder de tafel. Verder een voortreffelijke keuken met echt heerlijke gerechten. Begrijp dat er binnenkort een nieuwe kaart komt, nou wij zijn benieuwd en komen gauw terug. De bediening is ook perfect,en lekker ruimte tussen voor- en hoofdgerecht. Wij wanen ons altijd in een oud grieks restaurantje met goeie sfeer en persoonlijke aandacht. Zeker aan te bevelen.
R. L.
Meesterproever
(77 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 9 aug. 2014
Zaterdag met vieren wezen eten en gekozen voor de traditionele Grieske gerechten, zowel het voor, het hoofd en het nagerecht viel niets op aan te merken.
Begeleid met lekkere wijnen en een goede bediening maakten het geheel compleet.
Wij waren met zijn allen wel van mening dat de tijd tussen bestelling en het opdienen aan de lange kant waren.

Echt een nadeel is dat als je zoals wij midden in het restaurant zit, er geen fatsoenlijk gesprek te voeren valt. Dit is ons al eerder opgevallen en werd wederom bevestigd.
Het restaurant is een lange pijpenla met harde muren en tegelvloer waarin al het geluid weerkaatst. Zodra het wat drukker wordt is het een grote bron van herrie, dat is ook de reden dat ik het decor ten opzichte van de vorige keer verder naar beneden aanpas.

Al met al erg lekker eten en prima bediening maar volgende keer eens midden in de week gaan eten, misschien is het dan minder druk.
Margeertje S.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 jan. 2014
Knusse ambiance, niet zoals gewoonlijk bij een Griek moet de tafel per avond drie keer bezet zijn geweest. Eten is prima, prijs/kwaliteit is goed.
Bediening is altijd bezig het je naar de zin te maken.
R. L.
Meesterproever
(77 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 25 dec. 2013
Op eerste kerstdag zijn we met een gezelschap van 19 mensen hier wezen eten, wij waren de tweede groep en konden vanaf 19:30 uur terecht.
Bij binnenkomst begon het er mee dat er 2 stoelen tekort waren zodat wij plaatsen tekort kwamen, hier werd uiteindelijk met veel moeite een oplossing voor geboden door de tafels iets uit elkaar te zetten totdat er 2 stoelen tussen pasten.
Aan de ene kopse kant van de tafel zaten 2 personen (elkaar in de weg) anders kon men het gezelschap niet kwijt, aan de andere kant liepen de obers keer op keer tegen mijn stoel aan tijdens het bedienen. Iedere vierkante meter was benut om maar zoveel mogelijke stoelen te plaatsen.
Na precies een half uur kwam men vragen of wij iets te drinken wilden, vanaf dat moment moet ik zeggen liep de bediening wat drinken betreft vlot.
Na precies 2 uur hadden wij ons voorgerecht en rond 22:45 uur kwam het hoofdgerecht, tegen de tijd dat wij toe waren aan het dessert was er buiten ons gezelschap en het personeel niemand meer aanwezig. Wij waren om 00:30 uur thuis terwijl wij in Uden wonen.
Laat ik bovenstaande buiten beschouwing dan moet ik zeggen zowel het voorgerecht, het hoofdgerecht als ook het dessert goed verzorgd waren.
Het eten was smakelijk, prima op temperatuur en werd gelijke tijd uitgeserveerd, toch een hele kunst met zo’n gezelschap op eerste kerstdag. Compliment voor de keuken.
Al met al denk ik dat je hier buiten de kerst om goed kunt eten en vriendelijke bediend wordt, het restaurant blijft een pijpenla met alle gevolgen van dien, met name voor het geluid dan.
Toch een heel verschil met ruim twee en een half jaar geleden en dat natuurlijk in positieve zin.
Wilenwiel .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 mei 2013
Verscheidene keren hier gegeten, probeer eens de specialiteiten, nooit tegengevallen, altijd goed. Bediening altijd zeer vriendelijk.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.