de Rietstulp

Eperweg 66 8167 LJ Oene Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 34
|
31-578641454
8,7 /10
17 recensies

Over het restaurant de Rietstulp

Ontmoetingsplek in centraal Nederland

Wanneer je even toe bent aan wat rust kun je zeker terecht bij De Rietstulp. Hier kun je met heel de familie terecht voor een fijne lunch of een kop koffie voor een dagje Epe, Zwolle of Apeldoorn. Je kunt De Rietstulp ook zien als een perfecte ontmoetingsplek voor vrienden of familie uit elke hoek van Nederland.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 34
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant de Rietstulp

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Zondag 12:00 - 22:00

Services

Fantastisch
8,7 /10
 • 10
  1
 • 9
  3
 • 8
  4
 • 7
  3
 • < 7
  4
Eten
8,9
Service
8,9
Decor
8,2
15/15 recensies

Jouw recensie over het restaurant de Rietstulp

Arievw .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 okt. 2017
Na de hernieuwde opening, met een nieuwe uitbater, hebben wij met veel genoegen gegeten in het vernieuwde restaurant. Ontvangst en bediening uiterst vriendeljk. De eigenaresse en haar medewerkster stelden alles in het werk om ons een aangename avond te bezorgen. Het restaurant zat goed vol.
We hebben gekozen voor de Proeverij. Een mooie keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Goede porties en goed van smaak. Vooral de stoofpot en de kaasstengels met mozarella en oude kaas zijn erg lekker, naast de overige prima producten. Pompoensoep: voortreffelijk! Het is wat ons betreft een aanrader, en de volgende keer gaan we a la carte proberen.
Henk R.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 nov. 2016
Met 2 personen het wildmenu genomen. Viel ons zeker niet tegen en dan ook ook nog een leuke prijs. Bediening lekker vrij en aardig. Met de eigenaar goed babbeltje te maken.
Gangen kwamen wat snel achter elkaar en voor mij had de rode huis wijn iets "zwaarder" gemogen (zeker bij het wild menu) of misschien een betere per glas met een toeslag.
Een aanrader.
Ab L.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2016
Met 4 personen het 5x5 menu genomen. Iedereen had verschillende keuzes gemaakt. We hebben voortreffelijk gegeten. De bediening was attent.
Als punt van aandacht voor het restaurant willen we meegeven dat het tempo waarin de gangen werden geserveerd wel wat lager mag, door na elk gerecht een kleine pauze in te lassen. Dit zal het genieten nog meer bevorderen
Familie Z.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 18 sep. 2016
De gastheer is humoristisch en zeer
vriendelijk. Het 3 gangen diner was behalve leuk geprijsd ook nog erg lekker!
Aanrader!wplink .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 mei 2016
 • Online gereserveerd
een 10 is mij geleerd is voor de Allerhoogste, maar het zit er hier dicht tegen aan. De forel was heerlijk. leuke bediening en het is altijd een gemoedelijke gezellig sfeer.
Jose V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
4
Service
3
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 15 mei 2016
Omdat deze eetgelegenheid goede recensies heeft op Google hebben we besloten hier te gaan eten met onze 2 dochters. We waren immers op vakantie. Ontvangst was al warrig, mevrouw moest het gereserveerde tafeltje overleggen met de baas. Helaas geen kindermenu en alleen keuze uit een kroket of frikandel met friet voor kids. Aangezien wij met onze kinderen daar zaten en het niet vroeg op de avond was, hebben we alleen een hoofdgerecht gekozen. Bij het opnemen van de bestelling was mevrouw bij de vierde persoon vergeten wat de eerste besteld had.
Op ons hoofdgerecht hebben we een uur zitten wachten, terwijl het restaurantjel niet eens vol zat. Tussentijds geen vraag gehad om nogmaals drinken, er werd niet naar ons omgekeken. Het hoofdmenu "de boeren bruiloft" bestaat uit een minuscuul stoofpannetje met zout rundvlees en 3 ini mini stukjes biefstuk. En dat voor 21,50 euro p.p. Oké, je krijgt er wat gekruide krieltjes bij. En een bakje kikker erwten en een sla met 1 schijfje komkommer en een Cherrie tomaat. De dressing was ver te zoeken.
Al met al een veel te hoge prijs voor wat je geserveerd krijgt. Jammer!
Restaurant
Beste Mevrouw,
Ik kon die avond merken dat er geen "klik" was tussen u en mijn medewerkster, die ik overigens zeer waardeer. Die fouten die zij volgens u maakte, onzeker over de tafel en iets vergeten bij het opnemen zijn vervelend maar menselijk zeker gezien het feit dat ze snel opgelost werden.
Geen kaart voor de kinderen en dat we daar weinig keuze voor hebben is een terechte klacht.
en daar ga ik zeker wat mee doen. De klacht dat het te lang duurde is terecht maar dat we niet naar u omkeken is niet terecht. Wij zijn meerdere malen bij u aan tafel geweest.
Deze klachten had ik graag willen corrigeren.

Maar met de klacht over het eten kan ik niets mee
De boerenbruiloft is een zeer populair gerecht in de Rietstulp. het is een combinatie van een stoofschotel van de onderrib van het rund en biefstuk, ± 200 gram vlees p.p. aardappelen en groente zijn onbeperkt.altijd verse compote en ruim portie gemengde salade met voldoende garnituur. Wij serveren geen kikkererwten maar tuinbonen,
Omdat ik de klacht over het eten zeer onterecht vind heb ik besloten om af te zien van enige correctie van deze klacht
An B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2016
Met mijn dochter heerlijk relaxed gegeten. De Rietstulp is een huiselijk, knus restaurant, waar je je echt welkom en thuis voelt. Ik kom er graag, ook met mijn vrienden. Geen poeha, geen opsmuk, maar eerlijk, smakelijk bereide streekproducten. De eigenaar, Ronald, neemt alle tijd voor je. En Sjakie, tot volgende week. Dan hoop ik weer bij jullie te eten, ditmaal met mijn vrienden.
De nieuwe wijn was overigens voortreffelijk!
Dineke2015 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 3 feb. 2016
Vanmiddag een voortreffelijk 4 gangen menu gegeten we hebben echt van voor tot nagerecht lekker gesmuld. de porties zijn echt ruim en smakelijk. ook de gastheer was erg vriendelijk en er hing een goede en gezellige sfeer, door de aanwezigheid van Sjaakie voelden we ons erg thuis.Kortom een zeer geslaagde middag en wat ons betreft een echte aanrader.
Marjo B.
Meesterproever
(53 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
5
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 jan. 2016
Wij zijn hier met de etentjeveilingbon wezen eten. Wij werden vriendelijk ontvangen en het restaurant ziet er warm en gezellig uit. Wij kregen warme broodjes met kruidenboter. Als voorgerecht hadden wij voor de gerookte zalm gekozen wat een kleine portie was. De tomatensoep kwam misschien wel uit eigen keuken maar smaakte melig. Als hoofdgerecht hadden wij de boerenschnitzel die droog smaakte en het wildstoofpotje was echt niet te eten. Het smaakte droog en oud en er zaten allemaal pezen in. Het was net vlees met water in een pannetje. Als nagerecht kregen wij boeren ijs wat lekker smaakte met advocaat , slagroom en koude chocoladesaus.
Hoewel het een leuke lokatie is gaan wij hier niet meer heen.
Restaurant
Ik sta bekend als een uitbater die kritiek serieus neemt maar hier kan ik niets mee ik had een leuk contact met u die avond en het was allemaal naar wens.
De gerechten zijn die avond ook aan diverse andere tafels geserveerd en heb geen klachten gehad maar eerder complimenten. Ik vind het jammer dat u er zo over denkt maar hier ga ik niets aan doen

Met vr. Gr.
Ronald

Reactie van proever:

Wij hebben aan u gevraagd welk wild er in het stoofpotje zat. U ging het in de keuken vragen en vertelde dat het hert was. wij hebben u verteld dat het taai en droog was. Ondanks dit hebben wij toch een hele gezellige avond bij u gehad dit komt voornamelijk door uw onweerstaanbare kleine lieve hond Sjakie die het stoofpotje wel goed keurde. Ook geef ik eerder een cijfer hoger dan lager omdat ik nooit een restaurant wil beschadigen. zie mijn beoordelingen van andere restaurants. En misschien hadden wij toevallig pech bij u met het stoofpotje. Maar de inrichting en verlichting in uw restaurant is heel gezellig en u bent zoals je in veel restaurants tegen komt niet opdringerig met drankjes.

anf 2e reactie van restaurant:

Ik ben blij dat u een gezellige avond heeft gehad en vind dit een fijne reactie van u.
Erik O.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
5
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 mei 2015
Mooi pand maar wat kale aankleding aan de binnenkant. Geen muziek en daardoor is de sfeer redelijk. Eten besteld voor 4personen waarvan twee keer vis. Tweede vis was vergeten. Die kreeg ik even later met excuses. Echter door de haast was deze nakomer in verbrande boter gebakken...
Garnituur was prima, laten we het daarbij laten qua eten.
Bediening was rommelig, zoals gezegd vergeten eten, slechts een keer drinken gevraagd, maar wel twee wij teveel op de rekening.
Ik ga het nog een keer proberen hier maar dan op een rustige dag. Ik had nl. het idee dat ze de druk niet aan kunnen.
Restaurant
Beste,
Het spijt me dat u ervaring bij de Rietstulp niet optimaal was. Ik neem aan dat deze ervaring een tijd geleden is. Wat de inrichting betreft, er is inderdaad een periode geweest dat ik de voorkeur gaf aan een strakke inrichting. Door feed back van gasten ben ik daar op terug gekomen. U geeft aan dat u het nog een keer wil proberen bij ons. Ik juich dat vanzelfsprekend toe en hoop dat u mij de kans geeft om deze ervaring te corrigeren.
Met vr. gr.
Ronald

ps Kan u mij de datum geven van deze ervaring zodat ik dat kan evalueren met mijn medewerkers.
Simonegraver G.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
7
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 14 feb. 2015
Het is een oubollig restaurant zonder gordijnen en/of andere raamdecoratie. Het is erg oud! De bediening is vriendelijk maar rommelig. Er worden veel fouten gemaakt door de verkeerde gerechten aan de verkeerde tafel te serveren. Een tweetal nagerechten waren niet aanwezig. Dit werd pas verteld nadat dit besteld werd. Het eten was redelijk maar verre van uitzonderlijk. Een doordeweekse hap verkrijgbaar bij AH. De prijs daarentegen vind ik te hoog voor hetgeen je krijgt. Ik ga er niet meer naar toe.
Restaurant
Beste gast,
Ik kan me die dag nog heugen. Ik heb toen veel fouten gemaakt wat betreft de tafelindeling en reserveringen. Ook u kritiek op de inrichting is wel terecht. Kritiek is nooit leuk voor een ondernemer maar wel nodig. Ook de kritiek van mijn medewerksters heb mij doen besluiten om meer aandacht aan de organisatie te besteden zodat dit niet meer voorkomt. Wat de inrichting betreft hebben wij het volgende ondernomen We hebben passende gordijnen opgehangen en besteden veel aandacht aan de decoratie in de vensterbanken etc. De keuken is bij ons zeer goed maar bovenstaande fouten hebben die avond een terugslag gehad op de keuken. In u recensie laat u terecht merken dat de Rietstulp voor u afgedaan heb. Toch zou ik u via deze weg willen vragen mij de kans te geven om dit te corrigeren en contact met mij op te nemen.
Ronald uitbater restaurant de Rietstulp

Reactie van proever:

Vanzelfsprekend geven wij u de kans om het te corrigeren. Iedereen maakt fouten en door deze fouten en mogelijke kritiek kan een restaurant alleen maar groeien en beter worden. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 06-23684058.

anf 2e reactie van restaurant:

Beste mevrouw,
Na ons recente telefoon gesprek heeft u zich zeer begripvol opgesteld en besloten om mij nog een kans te geven om deze vervelende ervaring te corrigeren Ik ben daar erg blij om.
met vr.gr.
Ronald
proever41 .
Meesterproever
(41 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 nov. 2014
Het eten is hier prima. Traditionele keuken. Vlees of visgerechten geserveerd met gebakken aardappelen, salade en gestoofde groenten.
Vandaag stoofpot van wild gegeten, wildzwijn en hert, prima bereid.
Wijnen zijn beter dan in de gemiddelde restaurants.
proever41 .
Meesterproever
(41 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 7 dec. 2013
Afgelopen zaterdag hier met een gezelschap gegeten. Het is een traditioneel, Nederlands restaurant. De gerechten zijn goed bereid.
De kaart is divers, de wildgerechten zijn aan te bevelen. Ook de kwaliteit van de wijnen is erg goed.
De bediening is erg vriendelijk en service bereid. Iedereen van het gezelschap had goed gegeten.
Complimenten voor Ronald en z'n team.
Donald V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 nov. 2012
Dit is met name een leuk gezinsrestaurant met aardige bediening in een amicale setting, je voelt je er altijd welkom. Lekkere kaart met eenvoudige gerechten/menu's voor leuke prijzen op leuke locatie tussen de weilanden vlak bij kanaal.
proever41 .
Meesterproever
(41 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jul. 2012
Sinds een jaar gaan wij regelmatig eten bij de Rietstulp in Oene. De keuken heeft mooie en smaakvolle gerechten op de kaart staan. Gerechten die met liefde worden bereidt, dat proef je en die niet zo vaak meer te zien zijn op de gemiddelde kaart. Vanavond hebben wij genoten van een wel zeer goede Chateaubriand, bereidt door de gastheer zelf aan tafel, top! evenals de wijnen. De ossenhaas van de bekende slager Ter Weele uit hetzelfde dorp en alles vers bereidt in een gezellige ambiance. Een echte aanrader.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.