De Pastorie

Kerkstraat 51 5411 EA Zeeland Nederland Kaart
31-486852300
8,6 /10
9 recensies

Meer informatie over restaurant De Pastorie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Zondag vanaf 11:00
Fantastisch
8,6 /10
 • 10
  3
 • 9
  0
 • 8
  3
 • 7
  2
 • < 7
  1
Eten
8,7
Service
8,6
Decor
8,5
9/9 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Pastorie

Arjan M.
Meesterproever
(68 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 mei 2018
Na een prachtige wandeling in de natuur van Maashorst bij de Pastorie gegeten.
Prachtige oude pastorie, gezellige informele sfeer (Van buiten lijkt het deftig). Vriendelijke ontvangst. We worden snel voorzien van een drankje. Overzichtelijke menukaart. Prima gerechten, goed van smaak. Omdat het asperge seizoen is zaten die elk gerecht verwerkt.
Overheerlijke proeverij als dessert. Groot genoeg om met zijn tweeën te delen. Prima biertjes en wijnen. Als we in buurt zijn komen we zeker terug.
H. V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2017
Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance gerechten goed verzorgd
en lekker voldoende en erg vriendelijk personeel.
komen hier beslist vaker.
H. V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 14 apr. 2017
Hebben met zeven personen, in de serre het keuze diner gegeten. Erg vriendelijke gastvrouw, niets was teveel, echt een heerlijk avondje uit.
H. V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 21 nov. 2016
Heerlijk gegeten in een prachtig gebouw. Heerlijk herten-biefstuk gegeten. Mooie tuin voor en achter erg sfeervol Zeer vriendelijk personeel, een erg geslaagde avond.
leuk adres erbij. Zullen er zeker vaker gaan eten.


Charlotte C.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2015
Na 10 minuten zelf om de kaart gaan vragen, ruime keuze op de kaart, jammer dat de koffie al over de rand heen droop in een voetenbadje.. Contact krijgen met ober duurt lang, afrekenen, bon halen, betalen, geld halen. Veel etappes voor een handeling!
T-During .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2015
Heerlijk gegeten. Zelfs de kindermaaltijd voor onze dochter was mooi opgemaakt. Dat zegt iets over de passie voor eten. Complimenten!
Chris V.
Meesterproever
(245 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 2 mei 2015
Toevallig kwamen we deze zaak tegen. Een combinatietang brasserie en restaurant en, naar horen zeggen, binnenkort ook een bed and breakfast.

Een vriendelijke en attente ontvangst in een voormalige pastorie dus, sfeervol ingericht met hier en daar wat details die naar het verleden verwijzen.

Goede bescheiden menukaart met toch voldoende variatie.

De gerechten zijn smakelijk, origineel en mooi geproportioneerd. Jammer dat het weer het niet toeliet maar achter het pastorie ligt een mooie tuin.
Samengevat een goed adres om in de gaten houden.
Hester V.
Meesterproever
(46 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 feb. 2015
Een aanwinst voor het dorp en wat een prachtige locatie en inrichting! Ik was er erg door verrast. We hebben hier heel gezellig met familie gegeten. Het is alweer even geleden dus ik kan me niet goed meer herinneren wat we precies hebben gegeten maar het was lekker. Ik kom graag eens terug als het mooi weer is, volgens mij is het dan ook erg sfeervol! Een klein punt van aandacht is wat mij betreft de (lage!) temperatuur op het damestoilet. Ik blies wolkjes, brrr!
Rwbergschenhoek .
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 jan. 2015
Nieuwjaarsdag hier gegeten met gezelschap van 4 personen. Hartelijke ontvangst in het brasserie gedeelte. Vlotte bediening en snel een drankje en de menu kaart. De kaart is misschien wat voor de hand liggend maar geeft voldoende keuze. Een persoon kon niet kiezen tussen 2 hoofdgerechten; geen probleem, ze kreeg een kleine versie van de 2 gerechten. Erg attent. Voor- hoofd- en nagerecht allemaal smakelijk al was het garnituur bij voor- en hoofdgerecht wel wat hetzelfde; misschien door de feestdagen. Goede keus uit bijpassende wijnen en al met al inclusief de koffie voor minder dan 50 euro per persoon gezellig gegeten. Kortom, wij onthouden hem!
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.