De Kleine Abtshoeve

Meerberg 10 4904 SM Oosterhout Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 29
|
31-643275110

Over het restaurant De Kleine Abtshoeve

Sta je nou op de camping of niet, bij restaurant De Kleine Abtshoeve in Oosterhout ben je van harte welkom. Neem plaats in het kleinschalige, maar sfeervolle restaurant waar je de campingsfeer goed meekrijgt. De ouderwetse boerderijattributen die staan opgesteld, zorgen voor het echte kampeergevoel.

Ga dineren met een van de velen heerlijke schnitzels die het restaurant aanbiedt. Of drink gewoon een kopje koffie of geniet van een lekkere lunch. Zin in meer dan een drankje? De Kleine Abtshoeve heeft een uitgebreide bierkaart waar je helemaal los mee kan gaan.

Na een dagje fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van Oosterhout, neem je plaats bij dit toffe restaurant. Reserveer snel bij De Kleine Abtshoeve in Oosterhout!

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 29
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant De Kleine Abtshoeve

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.