De IJzeren Pot

Rijssensestraat 1 7642 CV Wierden Nederland Kaart
31-546812318

Meer informatie over restaurant De IJzeren Pot

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  2
 • < 7
  1
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Lang
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant De IJzeren Pot

JW H.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 1 dec. 2018
Kwaliteit van de maaltijden en omvang van de porties is goed. Vriendelijkheid bediening verschilt van persoon tot persoon die aan tafel komt. Bottom lijn wordt onhandig gewerkt en met te weinig personeel waardoor de service veel afbreuk doet aan de kwaliteit van het eten. Lang wachten, niet attent met uitvragen en uitleveren, er worden dingen vergeten, bestek zelf ophalen, enz, enz. Daardoor geen aanrader.
Christel A.
Meesterproever
(93 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jul. 2013
De proeverij voorgerechten die je samen deelt was werkelijk een feestje. De eend met Grand Marnier sinaasappelsaus erg mals en het grand dessert was zijn naam meer dan waard. Voor herhaling vatbaar
JeffeySan .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 mrt. 2013
Dit restaurant is echt prima, maar geen absolute must.

De sfeer is uitstekend (vooral door de brandende haard met ouderwetse banken in het midden van het restaurant). Een warme, toegankelijke ambience met oog voor stijl.

Het eten is mooi op tijd en wordt goed warm geserveerd. De kwaliteit is prima en de smaken zijn doorgaans goed op elkaar afgestemd. Er is over details nagedacht, wat de smaakbeleving ten goede komt. De dessertkaart is matig qua keuze en smaak.

Een groot nadeel is dat er, afgezien van asperges en wild, eigenlijk nooit echt variatie in de kaart zit. We zijn er, verspreid over jaren, regelmatig geweest, maar we krijgen doorgaans altijd dezelfde keuze in gerechten voor onze neus.

De bediening is, afhankelijk van wie je treft, vriendelijk, maar weinig persoonlijk. Men ziet je soms duidelijk "gewoon als klant". Niks bijzonders. De zogenaamde gun-factor is daarom wat minder aanwezig.

Bottomline...
Een goed, normaal restaurant voor een relatief betaalbare, goede hap eten in een mooie ambience.
Lokkie L.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 jun. 2012
We aten de "Tournedos Duxelle" , niet goedkoop maar de prijs zeker waard. Geweldig bereid en zeer smaakvol.
Ook de andere gerechten waren erg lekker. Ook de huiswijn goed gekozen !
Compliment waard maar de stevige prijzen moeten niet verder omhoog gaan want dan prijst het restaurant zich vanzelf uit de markt.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.