De Grote Griek

Voorstraat 394 3311 CX Dordrecht Nederland Kaart
31-786489495
7,5 /10
33 recensies

Meer informatie over restaurant De Grote Griek

7,5 /10
 • 10
  1
 • 9
  4
 • 8
  4
 • 7
  6
 • < 7
  18
Eten
8
Service
7
Decor
7
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kan beter
33/33 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Grote Griek

Tjitske D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 15 dec. 2017
Vrijdagavond, kerstmarkt.
Zaak zat niet geheel vol maar wel gezellig druk.
Blijkbaar waren er mensen aan het werk die geen horeca ervaring hadden maar wel waren gevraagd om bij te springen ivm verwachtte drukte. Zeer vriendelijk maar wisten niet goed hoe met vragen en/of klachten om te gaan.
In de magnetron opgewarmde gyros smaakte zeer slecht. De sousouki (gegrild gehakt) war erg rauw.
Bord ging weer mee naar de keuken en kreeg een bord met alleen gyros terug.
Zou een nieuwe sousouki komen maar die is nooit gebracht.
Op het toilet lagen zakjes met vuile was.
Eigenaresse kon ons niet de WiFi code geven en was ook niet bereid dat even uit te zoeken. Helaas!
Vergane glorie bij de Grote Griek!
Hoop dat ze snel weer alles op orde hebben want ben bang dat ze het anders niet gaan redden!
Bertie V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2017
Gisteravond om half zeven met zes mensen. Te weinig personeel. Totaal niet voorbereid op de drukte tijdens Big Rivers. Geen leiding. Na meerdere malen aandringen kwam het eten om half negen. De gyros was niet gaar en hebben we terug gestuurd. De rest van het eten was wel goed.Het barpersoneel kent het verschil tussen droge en zoete wijn niet. De wijn komt uit een pak.
Marquerite R.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2017
De allerlekkerste Stifado die ik buiten Griekenland ooit heb gegetenen was hier! Zaaaaallliiggggg.
Het wachten duurt niet voor niets lang: alles wordt vers bereid en heeft dus tijd nodig.
Ik had het er graag voor over en aan alle Grieken in nederland: haal het rcept op van stifado in dit restaurant en je stifado is niet aan te slepen! Ik kom graag weer terug als we in de buurt zijn. We kregen buiten bij de koffie ook nog een gratis qumquadje omdat ik het eten zo lekker had gevonden, top restaurant!
Raymond V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2017
Vanavond om 19.00 aan tafel met 11 personen. Lege zaak en te weinig personeel. 2 in de bediening waarvan 1 net begonnen en 1 zichtbare ook in de keuken. Glazen met drank vielen om en tegen de muur tijdens het uitserveren en grieks bier was op. Eten liet zeer lang op zich wachten. Kregen als goedmakertje wat stokbrood met heel veel kruidenboter. Uiteindelijk om 21.15 kwamen de borden met lauw koud eten. Op zich was de smaak goed maar te koud. Zelfs voor Griekse begrippen. Zeer jammer. Als dit niet veranderd zal deze Griek snel de deuren moeten sluiten. Nooit meer.
Hvan072 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2017
De Grote Griek adverteert met het Mezedes concept. Onbeperkt eten en per ronde een paar gerechten bestellen. Leuk idee, maar het werkt hier voor geen meter. Ze kunnen dit concept jammer genoeg niet waarmaken. 1 ronde bestellen is 45 minuten op je eten wachten. Niet te doen dus. Eten was wel lekker.
Jolanda S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 apr. 2017
Heerlijk gegeten en alles was vers klaar gemaakt volgens Griekse traditie. Vriendelijk personeel en een hele lieve gedreven gastvrouw die het levenswerk van haar vader voortzet.
Christian V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 apr. 2017
Het was een fantastische eetervaring! Zeker aan te raden als je opzoek bent naar een culinaire ervaring van Griekse eten
Johanna B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2017
Heerlijk gegeten bij de Grote Griek! We waren met drie personen en hadden elk een andere schotel. de ingrediënten waren vers en lekker toebereid. De droge witte wijn was okay, de desserts waren ook zeer naar ons zin. De bediening had misschien ietsje vlotter gekund, maar de mensen waren vriendelijk en behulpzaam. En omdat de opbrengst van het karafje water naar een goed doel gaat, hebben we er eentje extra besteld. Ik vind de zaak wat groot, maar niet ongezellig. Kortom, we komen nog eens terug.
tkloens .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2016
Er was een aangepaste menukaart vanwege de kerstmarkt. Dat is logisch, het was inmiddels 20.15 u en we gaven onze bestelling door. Er waren 3 tafels bezet. Eerst moesten we 15 min wachten op t drinken. Ijsthee die inmiddels lauw was. De bazin kwam om 20.50 vragen of t eten er al was eh nee. Andere mensen riepen en bonkten op de tafel waar hun drinken bleef. 10 min later kwam t voor hen. Ons eten kwam om 20.55 en was lauw. Giros was erg hard. Ik was vergeten door te geven dat ik hoogzwanger ben en dus alles doorbakken wilde. Ik kreeg na 20 min een nieuwe schotel dat is natuurlijk netjes. Eten was nu wel warm. In tussentijd was er n erge chaos bij t personeel. Ze hoorde de bel niet als de keuken belde, stonden met elkaar te voren achter de bar. Liepen door als je ze riep, hingen n beetje. En 1 was aan t zuchten en steunen omdat ze t zo zwaar had. Andere gasten moesten zelf mayonaise halen en opnieuw om hun drank vragen. We kregen na afloop kregen we wel nog n drankje
Jolanda M.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
6
Service
1
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 25 jul. 2016
Vanavond onverwacht gezellig uit eten met vrienden.. Al met twijfel naar de Grote Griek want vorige bezoekjes verliepen niet lekker... Gerechten die niet kwamen of oeverloos lang wachten, maar goed
Kwamen Iets na 19 uur aan, er waren 5 tafeltjes bezet. Bij het bestellen was er al veel gedoe, degene die ons hielp kon geen enkele inhoudelijke vraag over gerechten beantwoorden
Op goed geluk maar besteld, voorgerechten en hoofdgerechten
Ruim 3 kwartier later werd er tzatziki neergezet met een mandje met 6 stukjes stokbrood (voor 4 personen!!) toen waten we het wachten eigenlijk al meer dan beu
Vervolgens de andere voorgerechten waaronder een schotel met diverse smeerseltjes....Fijn met maar 6 stukjes brood. Toen er vervolgens nog een voorgerecht kwam wat niet besteld was was de maat vol. Deze mensen leren t nooit en de lol was er meer dan vanaf
De hoofdgerechten afbesteld, voorgerechten opgegeten betaald en besloten hier nooooit meer te eten
Service is dramatisch, op al ons ongenoegen kwam de reactie.. Wij hadden niet verwacht dat het op maandag zo druk werd.... Kom op zeg... 5 tafeltjes, bijelkaar nog geen 15 klanten... De grote griek moet zich schamen want dit is geen incident
Raymond F.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
Afgelopen weekend bij De grote griek wezen eten met de familie ( 10 personen)
Na dat we ons drinken hadden besteld moesten we anderhalf uur wachten op ons voorgerecht en weer anderhalf uur later op ons hoofdgerecht, terwijl de mensen die later binnen kwamen eerder hun eten kregen of boos wegliepen Tafels werden niet of nauwelijks afgeruimd.
dit alles terwijl er in Dordrecht een groot evenement plaats vond.
wij komen hier al jaren maar dit was echt de laatste keer.
Tijdens het wachten maar een bericht gestuurd via facebook met de kalcht dat we al 3 uur aan het wachten waren op ons eten.
Als antwoord krijg ik een like. BELACHELIJK !!!!!
Advies niet gaan tenzij je tijd zat hebt.
Bert D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
3
Service
3
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
Vanmiddag wezen eten in de Grote Griek. Op de oude locatie heb ik er in het verleden heerlijk gegeten. Maar er is blijkbaar een nieuwe kok! We waren er om 5 uur en moesten gaan zitten aan een vuile tafel waar de spullen van de voorgangers nog op stonden. Vraag je een radler , hebben ze nooit van gehoord. Dan maar een glaasje fris. Dat moesten ze nog gaan halen in de supermarkt. Na meer dan een half uur kwam de tomatensoep, die er lekker uit zag. Ware het niet dat de peper pot er in was gevallen. Weer een half uur later eindelijk het hoofdgerecht , zalm op een bedje van groenten. De zalm hadden ze geprobeerd te cremeren en was zwart van buiten. Gelukkig was het bedje met groenten wel lekker , als je de zwarte korst van de zalm af sneed dan bleef er wel een aardig stukje zal over. Als ik klaagde over de soep, kreeg ik als reactie dat ze het door zal geven aan de keuken en van de zalm hoorde ik dat deze zo zwart hoort te zijn en dat het normaal is. Kortom als je (niet) lekker wil eten en heeeeeel veeeeel tijd hebt ga dan naar de Grote Griek. Overigens waren wij niet de enige. andere mensen liepen de zaak uit omdat je wel heeeeel lang moet wachten tot er iemand komt met eten of zelfs met de kaart.
Conchita V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 23 mei 2016
Vandaag bij de Grote Griek gegeten. Ik snap alle negatieve recensies eerlijk gezegd niet goed. Mijn zoon[die een zeer lastige eter is] en ik hebben hier heerlijk gegeten, de Zeus schotel en de Grote Griek schotel. Omdat mijn zoon geen lamsvlees lust, mocht hij een ander stuk vlees daar voor in de plaats. Heel erg attent. Het enige "minpuntje'' is dat het erg veel was......dus kregen we de gyros gewoon mee naar huis. Het meisje van de bediening was heel erg vriendelijk, net als de eigenaresse. De sfeer is prima, rustige muziek op de achtergrond, geen fel licht, maar heerlijk sfeervol.
Een echte aanrader voor mensen die van Grieks eten houden.......we komen binnenkort zeer zeker terug!!!
Jeannet En J.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
5
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 mei 2016
Zaterdag met mjjn vrouw en dochter wezen eten,wat een drama.
Geen stokbrood kruidenboter vooraf.
3 kwartier moeten wachten op voorgerecht, daarna nog eens dezelfde tijd moeten wachten op hoofdgerecht,terwijl het niet eens druk was (3 tafels bezet).
Eten smaakte wel maar dat kwam misschien wel omdat het behoorlijk kruidig was,dus niet echt bijzonder.
Er was maar 1 iemand van de bediening aanwezig,deze moest alles alleen doen.
Tafels werden niet afgeruimd (geen tijd voor)
Kortom zeer slechte ervaring.
Henriette H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2016
vandaag 27 feb weze eten bij de grote griek tafel gereserveerd om half 7 ons voorgerecht werd om 10 over half 8 in gedeeltes opgediend waar ongeveer 5 minuten tussen zat het hoofgerecht was helemaal een aanfluiting het leek wel ctisis bij de griek op het bord lagen een paar stukjes vlees en bij 1 pers was de giros rauw en de spies de friet was voor een persoon en zo vet als bagger ook was het eten niet warm doordat er iedere keer maar een bord per keer werd geserveerd ik vond het personeel heel ongeintereseerd en niet ervaren ik had een etensbon gehad van 150 euro en ik moest 90 euro afrekenen en mij werd gezegd dat ze geen geld terug gaven dat begreep ik dus ik vroeg om een tegoedbon voor het resterende bedrag van 60 euro mde serveerster zei dat dit niet kon na veel aandringen dat ik dit niet pikte kwam de eigenaaresse en kliederde mijn tegoed bon onder met een gezicht op onweer hier ga ik dus nooit meer naar toe
avantu .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 feb. 2016
Eten was lekker. We hadden Diafora dus vegetarische schotel en de Zeus schotel. Vlees was mals. Vegi schotel lekker en gevarieerd. Maar let op bij het afrekenen! Hierdoor zullen we toch niet gauw meer terugkomen. Dit was nl. de tweede keer dat het met het geld niet fijn voelde. Dus dan lijkt het opzet. Kannetje halve liter retsina kostte 11,50. Of we olijven vooraf wilden, ja lekker. Kregen we ongevragd superhete pepers bij. Bij de bon blijkt echt niet van het huis! Geen brood aub. Kregen we toch. Dat hebben we teruggebracht. Is niet gerekend. De appelsap kwam in een reeds geopend flesje (vast uit een pak?) en de karaf water kostte 3,50 omdat de opbrengst naar het goede doel zal gaan. Voor de zwerfdieren in Griekenland. Zal mij benieuwen... ik hoop het echt van wel!
Dus, Grote Griek, beschaam het vertrouwen van de klant nou niet zo. Jullie eten smaakt heerlijk. Wees nou ook klantvriendelijk bij het afrekenen. Nog een fooi gekregen ook. Die was echt voor het lekkere eten, maar nu komen we door het andere niet zo gauw meer terug.
Eric R.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2015
Super gegeten bij de Grote Griek waar we waren om mijn 50ste verjaardag te vieren.
Personeel had onze tafel schitterend versiert,en was zeer vriendelijk.
Eten was heerlijk !
pacococo .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 31 mei 2015
Vandaag gegeten bij dit restaurant en eerlijk gezegd viel het een beetje tegen. Bij binnenkomst was er niemand die je ontving of een goedemiddag toewenste. Aangezien de winkels om 5 uur sluiten in Dordrecht waren wel vrij vroeg. Maar ja open is open dus je mag verwachten dat je dan vriendelijk ontvangen wordt. Zelf een plekje bij het raam gevonden, achterin was het wel erg donker. De bediening verliep verder redelijk. Niet bijzonder vriendelijk maar ook niet vervelend. Het eten was prima behalve de patat. Deze vond ik niet restaurant waardig. Het voorgerecht met de zeevruchten was erg lekker en ook op de zwaardvis en souvlaki was niets aan te merken. Zoals hIer onder al eerder beschreven viel de slechte akoestiek direct op. Het galmt. Verder is de zaak keurig ingericht en heeft schone en nette toiletten. Alleen de dode plantjes in de vensterbank sloten hier niet echt bij aan. Conclusie: prima zaak met prima eten, moet alleen nodig de puntjes de i zetten.
Jelmer E.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
7
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 26 feb. 2015
Echt niet lekker gegeten bij De Grote Griek. De frietjes waren helemaal volgezogen met vet en al het vlees smaakte een beetje hetzelfde. Wij komen hier zeker niet meer terug.
Noelleke12 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
1
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 21 feb. 2015
Wat een tegenvaller. Duurde erg lang voor je kon bestellen. Moesten zelfs zelf de dame wenken om te bestellen.ruim 2 uur moeten wachten op eten. Wat opgewarmd is in de magnetron. Ze waren vergeten magnetron folie te verwijderen. Alles was taai en zoutloos. Kortom eens en nooit meer
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.