De Dinnershow 21 On Air

Sumatralaan 45 1217 Hilversum Nederland Kaart
31-357114200

Meer informatie over restaurant De Dinnershow 21 On Air

 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  2
 • 7
  3
 • < 7
  9
14/15 recensies
Mohamed B.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
3
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 mrt. 2015
wij hebben genoten van de show , de bediening was aardig en vlot, maar het eten was desastreus , had beter verwacht, koud geserveerd in plaats van warm vlak en smaakloos zeker niet voor herhaling vatbaar
Irma eet .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
6
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 21 mrt. 2015
De hele show er omheen was feestelijk. Ook niets op de bediening aan te merken....
Alleen het eten was echt te weinig. Wij hadden een 3 gangen menu met zijn zessen.
Vooraf Vitello tonato (echt heerlijk) , 2e gang parelhoen met risotto (parelhoen te zout, maar heerlijke risotto, maar oh oh, 1 opscheplepeltje) 3e gang een sabayon met fruit en perziken (ook heerlijk). Bewust niet alle broodjes opgegeten..... wij dachten nog dat er een bijgerecht bij kwam.... maar helaas. Dus met een hongergevoel naar huis. En als de drank dan wel rijkelijk vloeit..... thuis nog een boterham met kaas genomen.... Echt jammer.
Ronald J.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
1
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2014
Als dit waar voor je geld is wat mag je dan verwachten voor 140 euro pp, de show was niet spectaculair , het eten ronduit slecht ( bij de gemiddelde cafetaria eet je beter) . Alleen waar men niet over klaagde was de drank, die spoelde overvloedig. Dus als je alleen daarvoor komt lijkt het me beter om gelijk de eerste de beste bar te bezoeken.
Thomas R.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 dec. 2014
Wat een onwijs leuke avond hebben wij gehad bij de Dinnershow in Hilversum. het eten was erg lekker de drank vloeide rijkelijk. Leuke spontane bediening die goede uitleg gaf over het verloop van de avond en het geserveerde menu. Nu is het natuurlijk een behoorlijke uitdaging om voor 900 man tegelijk een gerecht uit te serveren. De catering crew had er echter geen enkel probleem mee. De ambiance is mooi verzorgt en de show is overweldigend! wat mij betreft het leukste bedrijfsuitje tot nu toe.
Tastycouple .
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 dec. 2014
Op 19 december waren we samen naar de dinnershow geweest. Dit als verrassing voor mevrouw Tasty, die jarig was. En ook omdat het rond kerst gezelliger is en een speciaal kerstmenu. Bij binnenkomst kregen we gelijk een drankje aangeboden. Daarna kregen we een mooie plek voor 2 personen voorin. We konden de show hier goed volgen.

We hadden een 4 gangen diner. Tussen elke gang was er een show. De show was spectaculair. En de drank vloeide rijkelijk. De 1e gang bestond uit carpaccio met radijsjes en pastinaak. De carpaccio smaakte naar gerookt vlees. De 2e gang bestond uit rode bieten ravioli met een vleugje kaas. Het gerecht was apart te noemen. Het was koud, weet niet of het zo hoorde. Mevrouw had een groentebouillon soep. Deze was zeer goed op smaak. Toen kwam het hoofdgerecht. Deze bestond uit een speciale aardappelpuree, 1 stuk prei en daarbovenop een lekker mals stuk rundvlees uit de oven met een beetje jus. Deze was heerlijk. De 4e gang bestond uit een toetje wat op een vanille taartje leek maar toch net anders. De laatste gang was nog het best.

Wat we ook leuk vonden waren de elektrische peper- en zoutmolens, die ook licht gaven. Dit was wel handig in de donkere zaal.

Al met al vonden we de 1e 2 gangen matig en de laatste 2 gangen wel goed. Hierdoor komen we op een gemiddeld cijfer. De service was goed. We kregen veel aandacht.

Het was een leuke ervaring en een geslaagde verjaardag.
Hanneke D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
2
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 dec. 2014
Ik heb maar 2 woorden voor Herman den Blijker: schaam je!!!!!

De show was super en het bedienend personeel was ook zeer vriendelijk, behalve toen we aangaven dat het eten echt niet lekker was. De man die onze klacht aanhoorde kon alleen maar zeggen: Ik vind het zelf heerlijk en helemaal prima. Nou, dat is lekker luisteren naar je gasten. En hij zou terug komen met een oplossing, helaas hebben we hem niet meer gezien.
marjoleinvanosch .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 13 dec. 2014
Afgelopen zaterdag 13 december was ik bij DE Dinnershow 21 On Air met m'n vriend en ouders. Ik vond het écht een heerlijke avond uit. De show was spectaculair en de bediening was hartstikke vriendelijk en professioneel. Het eten was heerlijk! M'n vader vond de sukade lekker vet! kortom een super leuke avond.

Een echte aanrader om met het gezin te doen!
Edward D.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2014
Het eten was inderdaad slecht. Wij hebben de show met de PV (86 personen) op vrijdag 12 december bewonderd, maar werkelijk iedereen klaagde over het eten.
Het was niet meer warm, taai vlees (stoofvlees), de enkele aardappelen en groenten die je kreeg waren niet gaar en was veel te weinig. (Een aantal bestelde nog extra brood)
Geen patatjes erbij, kortom zeer matig en dat voor Herman de Blijker's recept!!
De service en de show waren prima, daaraan heeft het niet gelegen.
Eigenlijk zonde van het geld. +/- €140 p/p!
Aleksandra B.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2014
Het eten staat gelijk aan de vroegere Van der Valk! Wat een tegenvaller.
Show was mooi en de service was voldoende, maar liefde gaat door de maag. Kout, smaakloos en laag kwaliteit.

Voorgerecht, Carpachio smaakte naar gelei achtige gum, geen dressing!
Hoofd, aardappelen met stoofvlees. Het vlees leek lang bevroren geweest en smaakloos.
Desser, chocomouse was redelijk
Emile E.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
3
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 11 dec. 2014
Gisteren met het werk een avond naar de Dinnershow geweest. We werden opgevangen in de hal en naar de speciale garderobe gebracht. Vervolgens een aperitief op het VIP deck, met lekkere hapjes en zeer vriendelijk personeel. Daarna naar de tafel naast het podium, ook hier weer bijzonder vriendelijk personeel. Wij hadden het vier gangen menu, vooraf een carpaccio met denk ik brokken pastinaak. Het vlees was moeilijk te snijden en nog moeilijker te kauwen, de brokken pastinaak nauwelijks gekookt, groentes mogen best een bite hebben, maar dit was te gek, vervolgens een ravioli met bietjes, smaak redelijk, temperatuur koud! Hoofdgerecht kalfs- lende, wederom erg taai vlees, lekkere puree en saus matig. Het vanille toetje paste zich moeiteloos aan het niveau aan, niet veel smaak en ijs niet om over naar huis te schrijven. Ondertussen was de show geweldig, mooie decors, goede zangers en zangeressen en een heel goed ballet. Nogmaals erg attente bediening, maar meneer de Blijker vroeger vaak met heel veel plezier bij u in de Engel gegeten, maar ik geloof dat u dit niet moet doen.
David J.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 nov. 2014
Gisteren heb ik hier een bedrijfsetentje gehad. De avond, zowel het eten als de show, valt in één woord samen te vatten: abominabel. Ik moet hier wel de kanttekening bij plaatsen dat de artiesten en het bedienend personeel hun best deden, maar de inhoud van de show en de kwaliteit van het eten kan hier helaas niet beter door worden.

We hadden het viergangen menu (beschrijvingen van de website), wat begon met een tafelgarnituur bestaande uit wit en bruin breekbrood met een drietal garnituren: crème van kippenlever, humus van kikkererwten en een rillet van kabeljauw.
De kippenlevercème smaakte slap en waterig, de humus was ongeïnspireerd en zwak van smaak en de rillet ongedefinieerd. Het brood stond blijkbaar al lang op tafel en was droog. Ook de garnituren stonden er waarschijnlijk al een tijdje want er had zich al een droog korstje op gevormd.

Het voorgerecht was een "zacht zalvige truffelvelouté", een aan tafel uitgeserveerde gebonden truffelsoep met een garnituur van kastanje en grotchampignons, half geslagen room en Parmezaanse kaas.
Dit kwam neer op een klein glaasje waar Parmezaanse kaas in zat, iets dat door de bediening als truffel werd omschreven en nog een onduidelijk ingrediënt. Omdat het zo donker was in de zaal was het moeilijk te zien wat je nu eigenlijk te eten kreeg. Het glaasje stond al klaar bij het aan tafel gaan, en werd op een gegeven moment uit een kan met de soep gevuld. Het was best smakelijk, maar zeker niets bijzonders.

Het tussengerecht bestond uit een stukje zacht gegaarde lauwwarme Schotse zalm geserveerd op in sinaasappel gegaarde venkel begeleid door een met olijfolie gebonden sinaasappelsaus.
In een eerdere recensie zag ik dat de zalm als snotterig werd omschreven, en ik kan geen betere omschrijving bedenken. Het stukje venkel was op zich prima te eten, maar miste weer een uitgesproken smaak, waardoor het in combinatie met het stukje vis een laffe hap was.

Het hoofdgerecht was een op de huid gebakken maishoender met aardappelmousseline, gegrilde paprika, mini courgette en een kruidige jus van verse tuinkruiden en romatomaat. Het vlees was taai en droog, de aardappelmousseline was een streepje oninteressante puree, het stukje gegrilde paprika zo groot als m'n duim, de mini courgette was bijzonder mini, zo groot als m'n pink, en de romatomaat was simpelweg een romatomaat. Alles bij elkaar wederom een teleurstellend gerecht.

Dit alles werd afgesloten met een "feestelijk triobordje seizoensgebonden Grand Dessert". Drie kleine bakjes met, tja, iets zoets. Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee wat het was. Zoet en smaakte duidelijk lang van te voren gemaakt en in de koeling gezet.

Ik begrijp dat een zaal met 1200 man te eten geven niet zo makkelijk is, maar dit is waardeloos voor het geld wat je ervoor betaald. Herman den Blijker zou zijn handen hiervan af moeten trekken. Goed uitgevoerd is het misschien een prima menu, maar dit was puur kwantiteit en geen kwaliteit. En dan bedoel ik ook geen kwantiteit in de porties, want aan het einde van de avond had het hele gezelschap nog best wel trek.

Een kopje koffie was aardig geweest. Maar die kon je alleen krijgen in de foyer waar de 'afterparty' plaats vond en waar het zo druk was dat je je niet eens om kon draaien.

Over de show zal ik kort zijn; los zand. Een overdaad aan medleys, een tiental seconden van een bepaald nummer en dan door naar het volgende nummer. De gastheer, host, spreekstalmeester of wat de man ook was, was meer dan tenenkrommend. Ik denk dat de afdrukken van mijn nagels diep in het tafelblad staan, en het liefst had ik er ook mijn tanden in gezet. De kostuums en decors waren vaak best in orde trouwens, en zagen er mooi uit. Jammer dat er vervolgens weinig mee gedaan werd.

De Dinnershow in Hilversum? Nooit, nooit meer.
Peter G.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 nov. 2014
Zaterdag avond zijn we naar de dinnershow in Hilversum geweest. De ontvangst was goed en hartelijk. Toch valt de dinnershow erg tegen als ik het ga vergelijken met 14 jaar terug. Er is teveel van hetzelfde. De hele avond alleen maar zang en wat dansers. Geen googel acts, losse dans act of andere acts. Dat maakt het echt saai en eentonig. Dat was met de millenium show echt heel veel beter. Het geluid was niet om over naar huis te schrijven. De muziek stond zo hard dat het soms schel over kwam. De dreadlock zanger kon je niet eens verstaan door het schelle geluid.

De plaatsen waren voor 110 euro per persoon ook bagger. Je koopt goud kaarten omdat je dichter naar het podium wilt zitten. En waar beland je? Juist op de 1 na laatste rij van achter in de zaal. Waarom heb ik dan 30 euro per kaart meer betaald??? Het eten vond ik lekker maar wel heel eenvoudig. Geef een kip een mooi naampje en schrijf er paar mooie ingredienten bij op de menu kaart en je krijgt op de kaart een mooi lijkend gerecht. Ondanks dat was het eten prima en lekker. De bediening voor de drankjes duurde in het begin een eeuwigheid. Tot de ober zelf toch maar flessen met wijn op tafel kwam zetten. Toen ging het veel beter.

Tussen de hoofdacts door toen we aan het eten waren had je nog een bandje spelen als achtergrond muziek. Die band wat die daar doet is echt dinnershow onwaardig. Heel veel nummers kon die jongen helemaal niet zingen. Het was vaak echt vals gezang wat je hoorde.

De afterparty maakte gelukkig veel goed. Want die was kwa zang echt heel goed. Maar wat wil je met Dewi heb je ook een prima zangeres in huis.

Je zou zeggen dat in 14 jaar tijd er veel veranderd zou moeten zijn. En dat de dinnershows mooier en groter zouden worden. Maar daarentegen is de show uitgehold en uitgekleed. Geen echt bekende artiesten meer. Dewi was de enigste die ik kende. Het is echt gek dat een show van 14 jaar terug mooier en leuker was dan die van nu.

Al met al is mijn ervaring vrij negatief met de dinnershow. En ik ga zelf er echt nooit meer heen. Vind het het geld niet waard. Ga liever voor dat geld naar een musical toe en dan zelf uit eten. Dan krijg je veel meer waar voor je geld. En dan zie je teminste wel echt bekende artiesten.
Kristopher V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
3
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 10 okt. 2014
De dinnershow is werkelijk een ervaring. De show is schitterend de bediening keurig. Voor het eten hoef je het niet te doen. De ambiance is erg leuk. Een welkomstdrankje, bediening komt persoonlijk voorstellen en de show is schitterend. Het voorgerecht was een bladerdeeg envelop met witvis. De smaak was goed. Helaas was de kip van het hoofdgerecht net rubber en de smaken waren eentonig. Het tiramisu toetje proefde uitgedroogd en oud, alsof het een dag in de koelkast had gestaan. Conclusie; ik heb een leuke avond gehad, genoten van de show, maar slecht gegeten.
Hanita .
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
3
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 mrt. 2014
Met een groep van 15 personen waren we door een zakenrelatie uitgenodigd voor een avond in Hilversum. Als echte kook- en eetgek waren bij mij de verwachtingen hoog gespannen omdat Herman den Blijker de chefkok is.
Helaas viel het eten ronduit tegen. En niet alleen bij mij, maar bij het hele gezelschap. Het truffelsoepje waarmee we begonnen smaakte nog het allerbeste en iedereen verheugde zich op het voorgerecht: Een rood/roze zalm op venkel. Beiden gegaard in sinaasappel maar de zalm was snotterig en het hele gerecht zo smakeloos dat iedereen met lange tanden zat te eten.
Een aantal van ons liet een deel over en de blikken gingen al voorzichtig over de tafel.
Iemand opperde dat zijn partner het stukken beter kon dan Herman..
Het hoofdgerecht was een heerlijk mals stukje sucade rundvlees op een bedje van couscous met o.a. kikkererwten. De couscous was ook weer smakeloos en omdat het te donker was om goed te zien wat op je bord lag hebben we proberen te raden wat we zaten te eten.
De complimenten vlogen niet bepaald over de tafel op dat moment, hoewel iedereen het wel eens was over het vlees. Dat was botermals.
Het toetje was de afsluiter in sfeer en paste naar onze voltallige mening, samen met de rest van het menu, goed thuis in een willekeurig seniorenrestaurant.
Conclusie: kleurloos, smakeloos, geen gare zalm, zonder enige smaaktoevoeging.
Zelden heb ik zo slecht gegeten. En na afloop bleek het hele gezelschap deze mening te delen.
Het heeft onze gastheer enorm veel geld gekost en echt niemand was te spreken over het eten.
Van een kok van dit formaat had ik meer verwacht. Daarom heb ik ook het vermoeden dat de chef-kok er zelf niet bij is geweest en zich de haren uit zijn hoofd zou trekken als hij dit slecht gekookte menu op had moeten eten.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.