De Chinese Muur

Rijksstraatweg 166 7231 AL Warnsveld Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 20
|
31-575528797
6,5 /10
17 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 20
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant De Chinese Muur

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 22:00

Services

6,5 /10
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  6
 • 7
  1
 • < 7
  9
Eten
5,2
Service
7,7
Decor
8
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
17/17 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Chinese Muur

anoniem T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 dec. 2017
Na eerdere goede ervaringen met dit restaurant, hebben wij de laatste recensies hieronder helaas ook ervaren. Onze kinderen vonden het eerder nog wel grappig dat er altijd wel iets misging met bestellen, maar nu was (op herhaling) een combi met te koude sushi (weinig smaakvol en leek wel oud) een reden om niet snel nog eens te gaan. Bediening blijft vriendelijk maar kan weinig met de feedback lijkt het. We kwamen hier altijd geregeld en namen ook vrienden mee vanwege de bovengemiddelde kwaliteit, hopelijk weten ze die terug te halen.
irmaaalbers .
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 dec. 2017
Na slechte ervaring in het restaurant eten gehaald. Vandaag een zeer slechte ervaring. We hebben gekozen voor het maandmenu. De loempiaatjes zijn koud. De nasi en bamie lijken meer op gekookte
rijst en mie. Drie stukjes groen, twee stukjes vlees. Nauwelijks smaak. De kip in oestersaus blijkt kip zonder saus, taai en met verbrande stukjes. Je ruikt de verschroeide geur al bij het openen van het bakje. Zo slecht. Overige twee gerechten zijn goed. Dat mag ook wel. Wat is er toch aan de hand met dit restaurant? Ook niet meer afhalen! Met kritiek wordt toch niets gedaan. Ik zie dit restaurant nog eens roemloos ten onder gaan.
irmaaalbers .
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 jan. 2017
We hadden enorm zin in eten bij de chinees muur, zeker door eerdere ervaring. We kwamen op donderavond er was om 18.00 uur niemand in het restaurant. Bediening is vriendelijk . De sushi is koud en droog. De kip zwarte bonen smaakt totaal niet naar zwarte bonen en de kipsate is saté. Het blijft stil in het restaurant, als we naar huis gaan, zijn er in totaal,drie tafeltjes bezet. Dat geeft te denke n.Als ik bij het afrekenen mijn klachten doorgeef krijg ik als antwoord op de koude droge sushi, het is winter dus koud in de keuken daarom is de sushi koud, had u het maar even aangegeven dan haden we de sushi even bij de toonbank gezet. Tjonge wat een slechte smoes voor oude sushi. Voorlopig hier niet meer naar toe zeker niet op donderdagavond, zonde van ons geld!,
Dennis J.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2016
Lange wachttijd in een mager gevuld restaurant. Wel druk bij de afhaal. Sushi hoort lauwwarm te zijn maar is hier veel te koud. Daardoor weinig smaak en dit geldt ook voor de salade. Warme gerechten waren redelijk maar om nou te zeggen lekker.... Er is in het restaurant niet echt een aanspreekpunt waar je met je verhaal heen kunt. Voor de formule is 50 min wachten, voordat je de eerste gerechten krijgt veel te lang. Prijs kwaliteit is zoek.
Bourgondier1982 .
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 mei 2015
Tijdens de Roparun was ons wisselpunt vlakbij dit Chinese restaurant in Warnsveld. Zeer vriendelijke en gastvrije bediening die ons om half tien 's avonds zeer vriendelijk verwelkomde en een heerlijke rijsttafel serveerde. Ondanks dat het restaurant om tien uur dicht zou gaan werden we niet 'weggekeken' maar kwamen diverse personeelsleden vragen of we het eten lekker vonden en of we voldoende hadden.

Heerlijke (standaard) chinese gerechten op een mooie manier gepresenteerd. Zelf ben ik geen peking eend liefhebber maar de manier waarop men het bij de Chinese Muur klaar maakt kon ik zeer waarderen. Voldoende grote porties en een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Mochten dit restaurant volgend jaar weer op onze route zitten dan schuiven we absoluut weer aan!
Frederike B.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 23 mei 2015
Ons favoriete restaurant! Goede kwaliteit sushi, wat ons betreft de beste van Zutphen e.o. De combinatie met de warme gerechten en ook en klein stukje Chinese keuken, maakt het heel toegankelijk voor iedereen.
Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.
de_fijnproever_ .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 12 feb. 2015
Op donderdag avond wezen eten met mijn familie uit Zutphen
Onbeperkt suhi was boven gemiddelde kwaliteit.
Wachttijden was iets aan de lange kant ,maar personeel waren zeer vriendelijk
De restaurant was modern en sfeervol ingericht .
Voor mij was het een bijzondere toeval.
irmaaalbers .
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 dec. 2014
Met kerst met 7 personen van het speciale kerst All you can eat.
Het restaurant zag er voor kerst extra mooi uit. Het eten was heerlijk, bediening goed. Een aanrader, ook omdat hier niet in groepen wordt gegeten met kerst. Verder nog een tip voor ouders met kinderen die niet aan tafel willen/kunnen blijven zitten: kies met kerst voor een pannenkoek of ga naar restaurant de gouden boog zodat andere gasten van het kerstdiner kunnen genieten ipv uw rennende en gillende kinderen.
Peter G.
Meesterproever
(105 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 aug. 2014
Gisteravond heb ik hier met een groot gezelschap een buffet gegeten met rijst, nasi, bami en nog een tiental gerechten uit zowel de Chinese als de Indische hoek. Op zich keurig verzorgd. Het was zeker niet slecht, maar ook nergens spannend, dus onze conclusie was dat het een beetje een "doorsnee-Chinees" is. Maar zeker geen slechte, dus daarom geef ik een zeven. In ieder geval was ons duidelijk dat het restaurant vrij populair is in Warnsveld, want het afhaalgedeelte was behoorlijk vol. De heren die ons bedienden waren het Nederlands nauwelijks machtig, maar ze waren vriendelijk en adequaat. De inrichting is erg verzorgd en er is zelfs een speciale rookkamer met heerlijke fauteuils. Mocht ik weer eens in de buurt zijn en zin hebben in chinees eten, dan probeer ik wellicht nog eens.
Deon .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
5
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 mrt. 2014
De meeste gerechten waren veel te zout en werden onverklaarbaar in verkeerde volgorde opgediend. Uiteindelijk liep het helemaal verkeerd en kregen we alle gerechten uit de 2e ronde 2x opgediend.
Hele vriendelijke bediening, maar er kan nog veel verbeteren.
De prijs-kwaliteitsverhouding is niet goed.
Ingeborg-S .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 18 jan. 2014
Heerlijk! Onbeperkt sushi en (overige) warme gerechten voor een vaste prijs. Het personeel is heel vriendelijk. Alleen door de drukte duurt het soms iets langer voordat je kunt bestellen, hier moet je zelf wel echt op letten.... Ook de tijd tussen de verschillende gerechten is aan de lange kant. Hierdoor kan het voorkomen dat als je met vier personen bent er langere tijd een of meerdere personen nog geen eten hebben. Maar de sushi is van goede kwaliteit en ook de overige gerechten zijn goed warm. Daarnaast kun je ook nog steeds chinees voor thuis afhalen. Wij komen zeker terug!
Waard .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
1
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 2 jan. 2014
Absoluut volstrekt unieke ervaring!!
2 uur gezeten ,alles wordt door elkaar geserveerd,eerst 3 mini loempia`s vervolgens 20 min later de vis voor mijn vriendin en na een half uur maar eens gevraagd waar de soep bleef,die kwam wel maar was helaas niet wat ik besteld had.
Na mijn beklag te hebben gedaan werd beterschap beloofd, de 2e ronde werd besteld en na 20 min werd er een bakje bami op tafel gedumpt weer 20 min later maar weer eens gevraagd waar de rest bleef ,bediening gaat vervolgens vrolijk in discussie met mij met het excuus dat het een drukke avond was......na een half uur kwam de rest op tafel wat jammer maar helaas steenkoud was , nodeloos te zeggen dat we zijn opgestapt.

Volstrekt waardeloze tent!
Saskia V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
5
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2013
Wat een tegenvaller. Het restaurant is niet sfeervol, ondanks de recente verbouwing.
De keuken en bediening konden het concept (all you can eat - gerechtjes steeds per gang bestellen) absoluut niet aan: onze voorgerechtjes kwamen maar niet, toen bestelden we een gang hoofdgerechten. Daarop kwamen eerst het vlees en de vis en een half uur later de nasi en bami - we hadden alles tegelijkertijd besteld! Tot slot kwam de sushi, ons voorgerecht.
We bestelden ook nog het surprisegerecht, dat waren gewone bitterballen. Bij chinees! Echt absurd.
Ook stoorden wij ons zeer aan het feit dat we alleen maar een glas water kregen als wij er eerst een andere drank.
Wij komen hier zeker nooit meer. Jammer, want sommige gerechtjes waren best smakelijk.
Ton1756 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2013
Mooi ingericht, vriendelijk personeel en een mooi rustige sfeer. Het restaurant heeft een mooi concept: je kunt per gang maximaal 5 kleine gerechten bestellen. Er zijn 5 gangen, in de praktijk kun je beter niet te veel bestellen in de eerste ronden. Het eten is prima en je kunt heerlijk rustig en lang tafelen. Echt een aanrader!
lochem .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2013
Op aanraden van onze buren hier voor het eerst gegeten.
Leuke formule, in maximaal 5 rondes steeds 3,4 of 5 kleine gerechten kiezen van de menukaart. Goede uitleg van de bediening.
Kennelijk is men nu beter ingespeeld op het nieuwe concept.
Sushi's waren uitstekend, evenals de andere gerechten.
Je moet er zelf rekening mee houden dat je per ronde niet meer dan 1 of 2 warme gerechten bestelt.
Zeker terug voor een volgend bezoek, je weet dan ook beter hoe je e.e.a. moet handelen.
Mario P.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
5
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2013
De culinaire verwachtingen waren hoog, nu het restaurant, na een grondige verbouwing, weer is geopend. Het werd uiteindelijk een teleurstelling.

Het AYCE concept (All You Can Eat) is discutabel. Het telkens opnieuw gerechtjes bestellen via een bestellijst is irritant, zeker als de menukaart al vele gebruikerssporen vertoont. Waarom niet voor een digitale oplossing gekozen? De bestelde gerechtjes werden telkens apart aan tafel geserveerd, wat storend is. Het is maar de vraag wat je nu op tafel krijgt en voor wie het bestelde gerechtje is. Kwaliteit van het eten niet top, sushi matig (hebben ze wel echte sushirijst gebruikt?), sladressing op een bestelde salade met zeewier (wie bedenkt dat?), pekingeend met flensjes droog en smakeloos, warme gerechten zijn vettig, soms lang wachten op een gerechtje en de bestelde kom nasi als bijgerecht nooit uitgeserveerd gekregen. Oh ja, men doet ook moeilijk als je om een glas water vraagt en geen andere (alcoholische) drank erbij besteld. Gemiste kans!

Bediening overdreven vriendelijk, mag wel een tandje minder, ik heb niet het gevoel gehad dat er service werd geboden. De bediening liet zich weinig zien in het restaurant, terwijl het helemaal niet druk was op een maandag.

Als restaurateur moet je jezelf afvragen of je met het AYCE concept alleen maar "snelle happers" in je zaak wilt of een concept biedt waarmee je gasten aantrekt die de Aziatische kookkunsten waarderen en terugkomen. Jammer, want het (oude) restaurant was jarenlang een aanrader in het magazine LEKKER. Wij komen er in elk geval niet meer.
colaatje .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
5
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 jun. 2013
Zondag 16 Juni in het vernieuwde restaurant gegeten.
Van binnen en buiten zag het er beter uit dus we waren enthousiast.Maar de bediening was langzaam of de keuken deed het kalm aan want het duurde eeuwen voordat de volgende gang kwam.Borden waren mooi opgemaakt maar de bami was koud en ik kreeg een keer een ander gerecht dan besteld.
En waarom schenken ze de glazen niet vol?
Waarschijnlijk omdat die apart betaald moesten worden en de gasten dan meer bestellen?
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.