Culinair Concept

Ratumsestraat 4 7101 MV Winterswijk Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 35
|
31-543531811

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Culinair Concept

Hoe kom je er?

  • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag Gesloten
Donderdag t/m Zaterdag 12:00 - 23:00
Zondag 17:00 - 21:00

Services

  • Amex , Mastercard , Pin , Visa card
  • Catering , Terras
  • 10
    0
  • 9
    2
  • 8
    2
  • 7
    1
  • < 7
    1
6/6 recensies
Jovago .
Proever
(1 recensie)
Average Rating
6,3 /10
Eten
6
Service
7
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Afgelopen weekend met hoge verwachting binnengestapt. Een culinair concept, goede ambiance, dat belooft wat. Daar ga je voor.
Helaas bleek het eetcafé-gehalte aan de zeer hoge kant. Dat is natuurlijk niet erg, daar is zelfs niets op tegen, maar dat is niet hoe het restaurant zich profileert en daar is de prijs die zij hanteert zeker niet op gebaseerd.
De gebakken aardappelblokjes van het hoofdgerecht hadden zeker niet geserveerd mogen worden, zwartgeblakerd, kok-onwaardig. Het overige was niet echt verrassend, kortom, een teleurstelling.

Joke S.
Expertproever
(5 recensies)
Average Rating
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 26 okt. 2013
in een gezellige sfeer heeft de kokkin ons het volgende voorgetoverd: gebakken coquilles op een frisse salade, daarna hertfilet met gestoofd wildzwijn heerlijk mals en zacht en daarna cheese cake van geitenkaas uit de streek met zelf gemaakt vanille ijs en aardbeiensaus alles uitstekend op smaak. De aanbevolen wijnen smaakten er perfect bij. Enig minpuntje is (verse) jus d`orange uit een flesje van Royal Club. Verder alles super.
Michiel E.
Meesterproever
(32 recensies)
Average Rating
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 29 jun. 2013
Het concept is dat er geen kaart is, ook geen wijnkaart, en dat je moet aangeven hoeveel gangen je wilt en wat je eventueel niet wilt eten. Vergeten te zeggen dat ik geen rauw vlees eet en ik kreeg vooraf rauwe rundertartaar. Die gang heb ik dus maar overgeslagen. De zeebaars was erg goed klaargemaakt en het lamsvlees was echt super, met asperges en heerlijks jus en in de schil gebakken aardappeltjes. Erg lekker. Het dessert met gemarineerd rood fruit en een bavarois ging een beetje aan ons voorbij. We waren erg druk in gesprek met onze gasten. Ik vind het wel jammer dat wij niet vooraf te horen kregen hoeveel het kost, ook de wijn niet. Toen we na twee glazen rose een fles bestelde bleek die niet gekoeld op voorraad. Een beetje jammer maar we vonden een erg goed alternatief. Bij het hoofdgerecht vroeg ik om een glas rode wijn en kreeg een heerlijke Rioja omdat ze hadden opgevangen dat ik aan Spaanse wijnen de voorkeur geef. Het bleek een uitstekend restaurant om op ons gemak met de vrienden te dineren. Er wordt niet gejakkerd en we werden niet gestoord in onze drukke gesprekken. Men heeft hier goed oog voor de gast.
Jodee L.
Fijnproever
(2 recensies)
Average Rating
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 8 mrt. 2013
Last night we enjoyed a delicious surprise three course menu and with my husband & father n' law. We were not disappointed and all courses were excellent, along with the wine arrangement chosen by Culinair Concept.
We enjoyed fresh home made bread and dips and an amuse which we did not expect.
The service was excellent and our waitress was well informed about each course and the wine that went with them.
I would definitely recommend Culinair Concept to my friends. We will be back!
Schuurhof .
Proever
(1 recensie)
Average Rating
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 1 mrt. 2013
Mooi restaurant, leuke bediening, goede koks. Lekker eten maar wel regelmatig kalfsvlees. Vier gangenmenu met wijnarrangement( aardig prijzig ) was erg lekker zonder poes pas. Puur eten, mooi opgemaakt.
Steven S.
Proever
(1 recensie)
Average Rating
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 14 okt. 2012
Meteen als je binnenkomt, zie je dat er niets verborgen is: je eet in de keuken. Goede balans in menu van de chef: Dorade vooraf, eendenborst en tot slot bavarois van peer.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.