Coffee and Crumbs

Burgemeester Reigerstraat 31 3581 Utrecht Nederland Kaart
31-302144420
5,5 /10
44 recensies

Meer informatie over restaurant Coffee and Crumbs

Services

5,5 /10
 • 10
  0
 • 9
  6
 • 8
  4
 • 7
  8
 • < 7
  26
Eten
6
Service
5,1
Decor
4,8
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kan beter
43/44 recensies

Jouw recensie over het restaurant Coffee and Crumbs

Amy J.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
6
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 23 nov. 2017
Wat troosteloos zeg.
We kwamen er voor een high tea met prosecco en jus. Ten eerste moest je het theezakje eerst uitkiezen, dus je krijgt een hele pot dezelfde thee ipv heet water waar je zelf een smaakje uit kan kiezen. Daarnaast was de keuze niet bepaald reuze. Groen, bosvruchten of Engelse thee in de aanbieding, want ja 'de thee was bijna op'. Wel gek dat je daar niet op bent voorbereid met nog 4 andere tafels die komen high tea-en.
De hapjes waren best lekker, maar zeker niet bijzonder.
De bediening (en keukenpersoneel) bestond uit 2 jongens van studentenleeftijd. Kwam erg onprofessioneel over. Zeker omdat je in de rommelige keuken kon kijken.
Bij binnenkomst was er geen muziek, en zeker ook geen sfeer. De tafeltjes waren allemaal vies en er hing een onsmakelijke lucht.
Nee, niet aan te bevelen dit restaurant. Oja, en die prosecco en jus hebben we niet gezien.
Maureen B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 18 nov. 2017
We werden aan twee kleine tafeltjes gezet wat met zijn tweeen voor een high tea voldoende is . De thee werd geserveerd althans een pot werd op tafel gezet en wij zaten te wachten op de thee. Later kwamen we erachter dat de thee al gezet was en dat we geen keus hadden hierin. De hapjes werden geserveerd op een plastic etagere en de bordjes waren eveneens van plastic. Op tafel stond een schaaltje met suiker die er niet vanmorgen was neergezet gezien de koffiesporen aan het randje. Het werd steeds drukker en werd er bij ons een tafeltje weggehaald . De tafel die we nog over hielden was veels te klein voor alles wat er op stond. Er werd bij andere tafels gevraagd om de etagere's en theepotten omdat deze op waren.
Wij moesten erg lachen om dit klungelige gedoe. Maar voor ons nooit meer .
Tim S.
Meesterproever
(73 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2017
We zijn hier heen geweest voor een high tea. Bij binnenkomst gelijk geen goede indruk. Het ziet er rommelig uit. Toen we zaten schrokken we van de viezigheid op de vloer maar ook de tafels, stoelen en servies/bestek (precies zoals andere mensen al omschrijven) zijn vies. De muren zitten vol met gaten en zien er ook vies uit. Dan moet deze plek het hebben van de service en het eten zou je denken maar dit was ook niet goed. De sandwiches waren droog en teveel beleg erop. De zoete hapjes waren gewoon niet lekker en niet vers. De service is beroerd. Tafels worden niet schoongemaakt. Maar ook moesten we lang wachten. De groep na ons (die ook een high tea hadden) werd eerder bediend. Wij moesten een half uur wachten en toen alles werd neergezet werd er niks bij verteld. Ik kan niks positiefs verzinnen over deze plek.
jolandaw70 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 okt. 2017
High tea gedaan. Smoezelig geheel. Buiten niet schoon, ruiten vies en binnen ook niet schoon (tafels vol/ vies afval op grond). Konden kiezen uit twee niet schoon gemaakte tafels, vlekken zaten er royaal op. Geen keuze aan theesoort, zakje zonder labeltje zat al in de pot. Glazen vettig en smoezelig. High tea zelf was niet zoals je een high tea verwacht. Ook niet goed verzorgd. Viel erg tegen.
JohnnyBravo .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2017
High Tea gedaan. Viel ontzettend tegen, droog en niet vers. Daarbij vies restaurant, zowel bestek als bord en glazen waren waren vies eigenaar zag er ook smoelig uit. Eens maar nooit meer!!
Somebody W.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 okt. 2016
Zondag een vriendin getrakteerd op een lunch bij Coffee & Crumbs.
We liepen er toevallig langs en omdat het er uitnodigend uitzag door die grote openslaande ramen en het terrasje in de zon. Het was niet al te -maar wel heel erg gezellig - druk !!
Ondanks een kleine menu, was de aanbod dusdanig gevarieerd en lekker dat een keuze maken toch moeilijk bleek te zijn.
Uiteindelijk lekker geluncht en langer gebleven dan verwacht.
De eigenaar stond in de zaak en gaf aan dat hij ook broodjes en high teas op bestelling leverde. Toevallig geeft mijn vriendin volgend weekend een feestje - dus die bestelling gaat er aankomen.
Kortom: leuk, persoonlijk en verrassend !
Ben D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 14 sep. 2016
Op 8 augustus heb ik mijn Hema Lekkere Lunch bon gebruikt, waarde 31 euro. Volgens de bediener konden we alleen een twee salade gerechten krijgen en nog een thee, koffie of suderans. Wij kozen voor de suderans en koffie, het viel ons vies tegen dat de suderans in een heel klein kopje zat, ook vonden we de salade totaal geen smaak hebben, overgrote deel bestond uit rucola salade, klein beetje mozzarella, tomaat en komkommer, en heel wat peper en zout, we hebben het geen eens opgegeten, omdat het totaal niet smaakte. Prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken, en verder is de mobilair oud en aan vervanging toe, ook is er geen kinderzitje, een kindje viel en de bediener kon haar geen eens troosten. Ook vond ik het niet hygiënisch. We hadden goede ervaringen met de kaart bij andere restaurants, daar zou deze eigenaar van kunnen leren.
Somebody W.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 sep. 2016
Vandaag met een cadeaubon een High Tea genoten. Gewoon heerlijk !!
Zelfs zoveel dat we het met z'n 2-en niet op konden krijgen...
Bij vertrek bood de eigenaar ons een "doggy bag" zodat we het lekkers mee konden nemen...dat wordt een lekker ontbijtje met scones morgen !! ;-)
Eten was vers en lekker en de eigenaar zorgde dat wij prima konden genieten van deze zonnige dag. 1/2 jaar geleden waren we hier ook. Er is veel veranderd in de tent....Nieuwe en leukere stoelen / tafels en er ligt een nieuwe vloer in....Leuke en gezellige tent. We komen zeker terug...maar dan met de ouders ook .... ;-)
Thanks !
Joyce V.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 17 aug. 2016
Bij coffee and crumbs een high tea gedaan. We waren hier al eens eerder geweest en toen wij hij erg goed bevallen. Deze keer viel het tegen. Tafeltje stond buiten, en wiebelde enorm. Geen keuze in het soort thee. De high tea bestond uit verse scones met abrikozenjam en clothed cream. Deze waren warm en erg lekker. Er waren 4 soorten sandwiches. De sandwitch met tonijnsalade en brie met pesto waren lekker. Sanwich met kaas ham, komkommer en een grote lading mosterd De mosterd was een beetje te veel naar mijn smaak. De kaas op mijn sandwich was niet naar onze wens, de eigenaar hierop aangesproken, toen hebben wij nieuwe gekregen. De eigenaar ging elke keer weg op zijn brommertje om bestelling weg te brengen en liet de klanten alleen achter. Erg bijzonder. Wij zouden deze plek niet meer als geweldige high tea bestempelen, erg jammer.
laulau1 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
3
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2016
Wij hadden een Momento bon gekregen (ter waarde van 22 euro) en kozen Coffee & Crumbs uit om deze in te wisselen. We mochten dus iets drinken en zouden daar 'de specialiteiten van de chef' bij krijgen. We namen een thee en een koffie. Na een paar minuten werd er een bakje naturelchips en 2 stukjes quiche op tafel gezet. Wij vonden de quiche heel vies (ondanks dat wij makkelijke eters zijn) maargoed, dat kan gebeuren. Maar wij vonden het vooral heel karig en totaal niet 22 euro waard.. Aangezien een bakje naturelchips iets van 50 cent kost en koffie en thee ook niet duur is. Toen wij vroegen of dit alles was wat we met deze bon kregen zei ze dat ze even ging overleggen, maar dit bleek dus alles te zijn. Omdat we de quiche niet lekker vonden en er maar 1 hap van gegeten hadden, kregen we een stuk cheesecake, dus daar waren wij blij mee en dit vonden wij netjes!! Maar al met al was het echt een aanfluiting en ook geen gezellige tent (heel kaal). Ik heb nog nooit in een restaurant geklaagd of ergens een slechte recensie geschreven, maar dit was echt heel karig. Jammer! Het had erg leuk kunnen zijn.
Sweet123 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1 /10
Eten
1
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 19 jun. 2016
Vandaag gegeten bij Coffee and Crumbs met een lunch kaart, we kwamen aan en het zag er verschrikkelijk onverzorgt en in slechte staat uit.. We kregen de lunch kaart en mochten alleen uit een paar broodjes kiezen en een kop thee en een smoothie, dit vonden we belachelijk omdat we een bon hadden van 31 euro. Na overleg met de baas mochten we toch uit meer broodjes kiezen en kregen we een kopje soep en een stuk taart. De soep was lekker maar daarna kwamen de broodjes die we gewoon niet lekker vonden, ze waren smaakloos.. Na dit verteld te hebben keken ze raar op want normaal vind niemand het vies zeiden ze, uitgelegd dat iedereen een andere smaak heeft.. Ze waren heel geïrriteerd dat we aangaven dat we het niet lekker vonden, we hoorde ze in de keuken over ons roddelen wat echt niet kan! Zeer teleurgesteld.. daarna kregen we een groot stuk taart die wel lekker was maar hoorde we weer dat ze het over ons hadden in de keuken in een slechte zin.. We hebben de kaart gegeven en zijn weggelopen.. We zijn nog nooit zo slecht behandelt.
AsKo .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 8 apr. 2016
Vandaag de Bongo bon voor een "zoete zonde" gebruikt. Oftewel een chocolade-fondue voor 2 personen. Dit was een waar feestje. Met zowel fruit als zoetwaar om erin te dopen. We mochten eindeloos chocolade, fruit e.d. en ook te drinken bij bestellen.

De eigenaar had onthouden en genoteerd dat ik al eerder gepoogd had een reservering te maken; door een stroomstoring moest hij destijds helaas sluiten en nam hij niet op. Had me destijds al keurig teruggebeld en notitie gemaakt dat hij het, als ik langs kwam, goed wilde maken.

Alleen de uitgebreide chocoladefondue voldeed daar al aan, maar hij gaf ons als extraatje ook nog een heerlijk drankje naar keuze ( we namen een perensmoothie)

Een mooie besteding van de Bongo bon - veel waar voor onze bon.

Hartelijk dank!
stephanutrecht .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 apr. 2016
We hebben met een Hema lunchbon hier geluncht. Lekkere broodjes (ATM en BLT), heerlijke tomatensoep en een smoothie gekregen. Bediening was erg vriendelijk en wij waren zeer tevreden over de lunch. Aanrader!
Mark V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2016
Via een Hema-cadeaubon luxe lunch gegeten bij Coffee and Crumbs aan de Reigerstraat in Utrecht. Lunch was zeer uitgebreid met een heerlijke zelfgemaakte tomatensoep (grote kom!) vooraf. Ook de verse smoothie is om je vingers bij af te likken!

We hadden een BLT (bacon, sla, tomaat) en een ATM (Avocado, mozzarella en tomaat) besteld. Prima broodjes, alles is vers bereidt, en precies goede afmeting. Je zit goed vol, zonder dat je tegen de laatste hap zit aan te hikken.

De kaart is niet heel uitgebreid, maar voor ieder wat wils. Beter tien broodjes op de kaart van topkwaliteit, dan 30 die minder zijn van smaak. Hier is er in ieder geval over nagedacht.

De eigenaar stond ons keurig te woord toen we binnenkwamen, was vriendelijk en kwam zo nu en dan vragen of alles naar wens was. Je merkte dat hij het belangrijk vindt dat zijn klanten niets te klagen hebben.

De zaak zelf is niet heel strak ingericht, maar daardoor is de sfeer losjes met een fijn loungemuziekje op de achtergrond. Wij houden niet van luxe obers in driedelig pak met een hoed op dus voor ons prima. Er is een kinderhoek met veel speelgoed en de wc's zijn schoon en fris.

Wat ons betreft een nieuw ontdekt geheim van Utrecht. Snap niets van de negatieve reacties die ik lees. Betaalbaar, bijzondere sfeer en echt een voortreffelijke lunch. Hier komen we nog eens terug (zijn benieuwd naar de high-tea!)

Henk M.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
5
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 7 jan. 2016
Eenvoudig ontbijtje bestaande uit broodjes, croissants en boterhammen. Eitje, jus d'orange, mozzarella, plakjes tomaat en komkommer, beetje boter en likje jam. Erg basic, niet verrassend en niet origineel.
Bediening ongeinteresseerd.
Maar de aankleding is een aanfluiting. Een groezelig hok, vies toilet met een nog viezer fonteintje, los liggende vloerdelen, chaotisch inrichting , bladderende verf, los hangend rooster van de luchtverversing, kortom een troep !
Nooit meer !
Diny S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2015
Super lekkere high tea gehad. Alles zelfgemaakt en lekker vers.
Veel verschillende sandwiches van heerlijk vers brood,
scones met clotted cream en jam, de quiche en de verschillende
soorten taartjes waaronder de snickertaart smaakten voortreffelijk.
Verschillende soorten thee, prosecco of een heerlijke smoothie
en een vriendelijke bediening.
Zeer zeker aan te raden en wij komen vast een keer terug.
Lida S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2015
Wij kwamen er met zijn vieren ,
voor een high tea ruime keuze uit diverse theesoorten,
heerlijke warme quiche voortreffelijke sandwiches met divers beleg
warme scones met zelfgemaakte cloted cream en jam prima smootie,
lekkere proseco,kortom het was heerlijk
een echte aanrader
familie Sijs Enkhuizen
Saskia V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 1 nov. 2015
Net een super lekkere High Tea gehad bij Coffee and Crumbs. Alles heerlijk vers en zelfgemaakt. De cheesecake smolt op je tong, overheerlijke scones en zalige sandwiches. Daarbij onbeperkt thee met keuze uit genoeg smaakjes. Echt een aanrader.
Perryk .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 okt. 2015
Gelunched met 2 kleine meisjes. Heerlijke toscaanse tomatensoep (flinke portie!) en 2 tosti's, groot glas verse jus en capucinno prima. Geen culinaire hoogstandjes, gewoon lekker met een prima prijs-kwaliteit verhouding. Rustig speelhoekje voor de kids, kinderstoel. Ik kom hier niet voor de hippigheid zoals bij andere tentjes in de Burg. Reigerstraat maar om relaxed een broodje te eten, krantje te lezen aan de grote tafel en de kids zichzelf te laten vermaken. Was de scones vergeten en de eigenaar bood zelfs aan om ze thuis te brengen. Dat maak je qua service op niet veel plekken mee!
Sarah87 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1 /10
Eten
1
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2015
Tegen beter weten in zijn mijn vriendinnen en ik langs gegaan voor een high tea.
We hadden de slechte reviews gezien, maar zagen dat er ook een paar positief waren dus we wilden het erop wagen.
Dit bleek een slecht besluit vanaf het moment dat we binnen liepen. Er was nauwelijks opgeruimd, de tafels waren nog vies van de vorige mensen en er was maar één medewerkster.
Wij hadden van te voren gereserveerd maar we mochten geen plaats kiezen omdat het druk zou worden.
Na een half uur wachten kwam ze eindelijk langs en vroeg ik haar of ze altijd alleen stond. Zij vertelde mij dat de eigenaar alleen doordeweeks werkte en in het weekend zij het deed.
Enigszins verbaasd waarom de eigenaar uitgerekend op de drukste dagen niet werkte plaatsen wij onze bestelling.
Hieruit mochten we slechts 1 smaak kiezen voor ons alle vier maar dat we mochten wisselen bij de volgende pot.
Daarna hebben wij een half uur moeten wachten tot dat het eten eraan kwam en dit bleek helaas ook een teleurstelling.
Kleine stukjes brood die er oud uit zagen, stukjes taart die nog half bevroren waren, al met al geen goed eten.
Daarnaast is de prijs zonder een tegoedbon bijna 2 keer zo duur als ergens anders!!!
Wij hebben vervolgens bij de jongedame afgerekend en gezegd dat we hoopten dat ze snel hulp erbij zou krijgen. Ze lachte hierom, maar het was duidelijk te zien dat dit de normale gang van zaken is hier.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.