Café Moeke

Utrechtseweg 263 1213 TR Hilversum Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 25
|
31-355771830
7,3 /10
59 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 25
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Café Moeke

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 09:00 - 00:00
- Lunch 09:00 - 16:00
- Diner 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 01:00
- Lunch 09:00 - 16:00
- Diner 09:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 01:00
- Lunch 11:00 - 16:00
- Diner 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 00:00
- Lunch 11:

Services

 • Pin
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren , Huisdieren welkom , Terras , Toegankelijk voor rolstoelen , Wi-Fi
7,3 /10
 • 10
  0
 • 9
  5
 • 8
  22
 • 7
  15
 • < 7
  17
Eten
7,3
Service
7,3
Decor
7,3
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
59/59 recensies
Yacintha T.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 feb. 2017
Het eten is prima, maar als je op een vrijdag / zaterdag / zondagavond reserveert , kan je ervan uitgaan dat je nog minimaal een half uur moet wachten voordat je een tafel krijgt. Als je aan het personeel vraagt waarom je niet om 19 uur aan tafel kan ( als je om 19u gereserveerd hebt ) wordt je afgewimpeld met het is druk. Heb dit al 4 keer gehad en het is belachelijk! Reserveren is reserveren!! En niet achteraf zeggen dat je nog minimaal een half uur moet wachten! Belachelijk!

Daarnaast, heel sneu personeel die je bekronen afsnauwen! Kan echt niet. Mensen die achter ons binnen kwamen, en die niet gereserveerd hadden ( vaste gasten ) kregen te horen dat die jongen ' wel snel een speciaal tafeltje zou reserveren ' , ookal stonden er nog 6 tafels te wachten die wel gereserveerd hadden!
Yacintha T.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 2 feb. 2017
Het eten hier is prima! Reserveren is 1 grote ramp. Als je reserveert en je komt optijd wordt je naar de bar gewezen met nog 20 mensen voor je. Als er later mensen binnenkomen die niet gereserveerd hebben, wordt er gezegd dat ze nog een speciaal tafeltje voor ze hebben. Ookal wachten er al minimaal 20 mensen ruim een half uur. Reserveren is reserveren & anders gewoon melden dat reserveren geen zin heeft omdat je toch achter in de rij kan aansluiten ( en moet je geluk hebben dat niemand er niemand ' stiekem ' voorrang krijgt ) dit heb ik al 3x gehad, kan echt niet
Max D.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2016
Prima tent maar wat een aanfluiting om te reserveren. Afgelopen zaterdag om 19:00 uur gereserveerd.. bij binnenkomst ons netjes gemeld maar toen werd ons verteld dat er nog 20!! mensen voor ons waren en dat we maar 'even' moesten wachten aan de bar. Schandalig! Na ons kwamen er nog 4 mensen binnen en daaraan werd verteld dat als ze een tafeltje vrij zagen komen, ze die maar snel moesten pakken..beetje apart?

Als jullie reserveringen niet kunnen regelen laat mensen dan niet op een zaterdag reserveren (of op een drukke andere dag)
Frank V.
Meesterproever
(96 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 nov. 2016
Echt een eetcafé. Een kaart met veel standaard gerechten. De ruimte is wat donker. Het eten is redelijk tot goed. Maar je moet wel van wat rumoer houden want als het café vol zit dan is het geluidsniveau hoog. De huiswijnen zijn goed, trouwens net als het bier op tap. De bediening is attent. Wat opvalt is dat je betaald hebt en je jas aan doet dat de bediening al snel de tafel weer klaar maakt voor de volgende gasten. Kortom hier wordt tempo gemaakt.
Emma P.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 12 nov. 2016
De keuze op de kaart is ongeveer het enige dat we als positief hebben ervaren. De bediening heeft moeite met het uitserveren en met het opmaken van de rekening. De tafel voor een groter gezelschap staat op en heel ongunstige plek.
hebbelinck .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2016
Voor de tweede keer hier gegeten op uitnodiging van een vriend, is ook tevens echt de laatste keer. Wij hadden een tafel geboekt voor 19.00 uur en kwamen op tijd binnen en meldde ons. Omdat het druk was werd ons verzocht aan de bar plaats te nemen.
Er kwamen na ons een aantal mensen binnen die zich niet aankondigde en gewoon aan een lege tafel gingen zitten. Toen we dat een aantal malen hadden gezien, hebbe we uiteindelijk ons ongenoegen geuit en werd het laatste stel gevraagd op te staan en aan de bar te wachten. We bestelden beiden Zeeuwse mosselen, 3 minuten later kwamen deze al, het bleek dat de mosselen gewoon door gekookt waren, een aantal waren gewoon niet meer te eten, ook was de kwaliteit laag. Als nagerecht bestelde ik een warm appeltaartje, ston op de kaart 20 minuten, echter na 5 minuten stond deze al op tafel, heb sterk de indruk dat dit was opgewarmd in de oven, trok echt op niets. Toen wij wilde afrekenen bleek dat men geen creditcards accepteerde, kortom een zeer slechte ervaring,.
Gert D.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
4
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 okt. 2016
Na wat Googelen kwamen we bij Moeke in Holandse Rading uit.
We hadden er wel eens koffie met appeltaart gegeten en dat was beslist niet slecht.
We zagen de daghap voor 11 euro staan op het Moeke journaal, dus, laten we het maar proberen.
Bij aankomst was de parkeerplaats wel vol, toch nog een tafeltje aangewezen gekregen.
Ook werd verteld dat de daghap op was, en dat al om kwart over 6!
Dan maar iets anders van het menu, weggaan was dan wel een optie, maar toch.
We hebben gekozen voor een ossenhaas spies en een “sateh Bali”, (saté Balie).
Beide gerechten waren prima en smaakten ook goed. Bij de ossenhaas was er Roquefort saus bij. Prima kombi.
Als nagerecht hadden we beiden een dame blanche. Gelukkig was er bij de nagerechtenkaart niet (voor ons) veel keuze. Dat maakt het alleen maar moeilijker kiezen.
Wanneer de daghap wel geserveerd kon worden, was de score hoger geweest.
Met een wijntje, biertje, borreltje waren we voor € 56,15 klaar.
Wellicht moet er, net als een tafel, de daghap gereserveerd worden?
Hermina123 .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 22 sep. 2016
Moeke in Hilversum is een gezellig restaurant met super vrolijke, vriendelijke en ook grappige bediening. Zo moesten er meer van zijn. Het eten was goed, warm en snel op tafel en de 'daghap' was de moeite waard, zo-ook de andere menu-keuzen van mijn tafelgenoten. Eigenlijk was er niets om op aan te merken.
Sophie1992 .
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 sep. 2016
Al eerder in Moeke spijkstra geweest in Blaricum. We houden van deze aankleding en de gezellige bediening en gelukkig was dit bij deze Moeke ook zeker het geval. Je stapt 50 jaar terug in de tijd, maar ondanks dat het er oud uit ziet is alles schoon en word je 'modern' bedient. Het eten is geweldig, what you see is what you get maar dan in de positieve zin van het woord. De carpaccio is super mals en doordat we op maandag waren konden we Indonesisch eten van de Spandershoeve. Een mega aanrader! Ook het toetje(tarte tatin) was mega lekker. Goed dat ze vermelden dat het wat langer duurt, maar vers is het zeker en het smaakt geweldig. De bediening is informaal maar correct, snel en altijd in voor een praatje. Dit past helemaal bij het interieur.
Wij komen hier zeker vaker!
Olaf a'dam .
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2016
Moeke is een goed eetcafe, mooi terras. Binnen is het wat donker. Een vrolijke bediening, goede samenwerking en houden het overzicht ondanks de drukte. Er hangt hier een beetje een lekkere losse Amsterdamse sfeer.
Goede kaart. Helaas was de daghap al op. Maar de tonijnpizza en de sate zijn een mooi alternatief. De carpaccio met eendenlever krullen smaakt ook prima. De wijnkaart valt tegen.
De prijzen kunnen we niet goed rijmen.in het algemeen oke, maar sommige gerechten vinden wij te prijzig en andere juiste weer aan de goedkope kant.
Vooral in de zo er is dit een moiie gelegeheid om te eten, maar bespreken is wel aan te raden.
SjokeA .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 jul. 2016
Prima eetcafé, mooi terras, dichtbij parkeren, aardige bediening. Eten in orde, wel jammer dat ze geen karaf water doen, maar alleen -duur- flessenwater. En, controleer de rekening want dat deden wij niet en later bleek dat er te veel glazen wijn in rekening gebracht waren, toch vervelend bij €4,95 per glas...
nijsnijsnijs .
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2016
Gezellige tent met oprecht een goede hamburger. Vlees is goed gekruid, broodje kraakvers en leuk geserveerd. Een top sfeertje op een handige locatie!
Dago B.
Meesterproever
(55 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2016
Het is onze huiskamer geworden cafe Moeke. Altijd gezellig druk en voor zeer prettige prijzen eten.
Carpaccio en oesters waren de starters deze keer.
Kreeft thermidor en entrecote het vervolg.
Hoge kwaliteit. Heerlijk. Dame blanche en koffie met scroppino het slot akkoord.De bediening als gebruikelijk snel en vriendelijk.
Reserveren is hier echt een must. Parkeren kan een probleem zijn, maar even verder op bij de garage kun je ook parkeren.
Dirk-J87 .
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2016
Vanmiddag lunch gehad bij Moeke. Leuke kaart met mooie wijnen. Genoten van een rijk gevulde vis salade met een mooi glas SB uit Nieuw Zeeland.
Ienimini D.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 feb. 2016
Het terras van Café Moeke is voor ons met mooi weer regelmatig een fijne onderbreking van een fietstocht. Het gezellige restaurant nodigt echter ook uit om een keer midden in de winter een hapje te gaan eten. We hebben met smaak gegeten. Voorgerecht: uiensoep/vistrio/pata negra & gamba's/carpaccio. Hoofdgerecht tournedos/zeetong/entrecote. Dessert ijs, scroppino/koffie met tik. De bijgerechten wokgroenten en patates waren ook dik in orde. Eén minpuntje: de entrocote was vrij taai. We komen zeker nog een keer terug.
Ann0 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 feb. 2016
Leuke plek voor een informele hap. Bediening is snel en vriendelijk. Decor binnen is erg leuk gedaan, wel donker. Buiten een groot terras en eigen parkeergelegenheid. Eten is heeft goede prijs-kwaliteitverhouding, ook de daghap is aan te raden.
Kim B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
10
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
Wij hebben heerlijk gegeten vanavond bij Moeke. Super spontaan en gezellig personeel, ondanks dat alle tafels vol waren namen ze toch de tijd voor ons. De gerechten zagen er mooi uit en smaakten ook nog eens fantastisch! Als echte dessert fans werden wij erg blij van het heerlijke appeltaartje met amandelspijs en de creme brulee. Bedankt voor de leuke avond!
yvonne S.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 jan. 2016
Op laatste moment op zaterdag nog een tafel voor 8 personen kunnen krijgen. Gezellige kroeg met eetallures staat op de place-mats. Daghap voor 11 euro, eendenborstfilet met rucola stamppot was uitstekend. Voor kinderen een gerecht delen? Geen probleem. Prima huiswijn en zeer sympathieke bediening. We hebben een hele gezellige avond gehad.
Chris V.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 9 dec. 2015
Het oogt allemaal eenvoudig: echt meer een café dan een restaurant. Vooraf dan ook geen hoge verwachtingen van het eten. Hierover echter meer dan aangenaam verrast: de hazenrug was heel erg lekker! Een aanrader!
Ron T.
Meesterproever
(77 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 13 nov. 2015
Voor het eerst bij Moeke, gelokt door de daghappen die werkelijk bijna tegen kostprijs de deur uit gaan.
Parkeren op vrijdagavond op het eigen parkeerterrein is een kansloze zaak, maar al je de Vuurse Dreef in rijdt, dan kom je al vlot op twee minuten lopen de P&R parkeerplaats van station Hollandsche Rading tegen en daar is over het algemeen plek zat tegen de tijd dat je aan de dis wilt.
De inrichting bij Moeke is druk en uiterst traditioneel: een heerlijke oude kroeg en je waant je even een jaar of veertig terug in de tijd: van die ouderwetse tafelkleedjes, prullaria op ieder vrij plekje aan de wand...
We worden uitermate hartelijk ontvangen en naar ons tafeltje geleid. Het zit wat krap, maar wel erg gezellig!
Voor deze vrijdag gaan we voor de bospaddenstoelensoep vooraf en de daghap van eendenborst met sinaasappeltoestand. We laten ook een flesje rode huiswijn (Cabernet Sauvignon) aanrukken.
Het soepje is perfect! Goed gevuld met paddenstoelen, prima van smaak, een topper!
De wijn heeft wat meer neus dan geprononceerde smaak, maar is zeker een prima wijntje te noemen. Dat hebben we bepaald vaker slechter dan beter getroffen!
De eend wordt geserveerd met aardappelpuree, gelardeerd met rauwe andijvie en sinaasappel. Ben daar geen liefhebber van, maar zeker met de heerlijke Grand Marnier-saus kan ik het op deze manier best waarderen.
De eend zelf is zonder meer lekker, maar die heb ik wel eens beter gegeten. Ik hou meer van de wat krokanter gebakken variant, maar nogmaals: het was zeker voor die prijs absoluut een keurig stukje vlees dat we ons verder uitstekend hebben laten smaken.
We nemen thee en Franse koffie als nagerecht en stappen zeer tevreden weer richting station Hollandsche Rading.
Zeker een herhaling waard!
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.