Café In den Ouden Vogelstruys

Vrijthof 15 6211 LD Maastricht Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 20
|
31-433214888

Over het restaurant Café In den Ouden Vogelstruys

DE RIJKE HISTORIE VAN DE VOGELSTRUYS AAN HET VRIJTHOF
Het verhaal van cafe in den ouden Vogelstruys gaat terug tot in het begin van de veertiende eeuw. Het grote houten pand waar toen de Struys in huisde is afgebrand in de achtiende eeuw. Het huidige pand is in 1730 opgeleverd. Maar het heeft altijd de naam Struysvogel of Vogelstruys gehad en er is al eeuwen een cafe bedrijf op deze plek.

KWALITATIEF GESCHONKEN EN GETAPTE DRANKEN BIJ CAFE IN DEN OUDEN VOGELSTRUYS
Cafe In Den Ouden Vogelstruys staat al decennia bekend om haar uitstekende verzorging van de dranken. Met name op het gebied van het tappen en schenken van bier heeft de zaak een naam hoog te houden. De kennis en kunde van het vak wordt zorgvuldig overgedragen van generatie op generatie.

EEN LEKKER HAPJE ETEN IN DE HUISKAMER VAN MAASTRICHT
Liefde van de Maastrichtenaar gaat ook door de maag. Cafe in den ouden Vogelstruys is en blijft een cafe pur sang, maar je kunt er toch een kleine hap eten. Door het team is een kleine kaart gemaakt met gerechten van een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Met name de salades zijn op het zomerse terras niet meer weg te denken.

GROEPSRESERVERINGEN MOGELIJK BIJ DE VOGELSTRUYS
Ook al is het cafe in vierkante meters erg klein, is er verbazingwekkend altijd genoeg plaats voor welke partij dan ook. Het is echter niet mogelijk om het cafe volledig af te huren. Op de eerste verdieping is een klein zaaltje, prima geschikt voor vergaderingen en kleine diners.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 20
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Café In den Ouden Vogelstruys

Hoe kom je er?

  • : Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 09:30 - 02:00

Services

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.