Brinkhotel Zuidlaren

Brink O.Z. 6 9471 AE Zuidlaren Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 36
|
31-504091261

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 36
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Brinkhotel Zuidlaren

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 10:00 - 22:00
- Ontbijt 07:00 - 10:30
- Lunch 12:00 - 17:00
- Diner 12:00 - 22:00

Services

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  1
 • < 7
  3
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
6/6 recensies

Jouw recensie over het restaurant Brinkhotel Zuidlaren

L. K.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 okt. 2018
Gisteren hier gegeten na meerdere goede berichten. De bediening had het blijkbaar druk en we werden dan ook meerdere keren vergeten voor mijn gevoel. De carpaccio werd overspoelt in pesto waardoor ikzelf dus ook niks meer proefde, mijn man heeft het ook geproefd en was het roerig met mij eens. Zonde want de carpaccio was mega mals en kauwde super weg! De aardappeltjes waren opnieuw opgebakken leek het wel. Het oude vet was nog te proeven en vonden wij niet lekker. Tevens de chioggia bieten smaakte niet. Enkel grond en geen enkele toevoeging qua smaak leek het.
Jammer want na al die goede berichten waren we zeer zeker benieuwd. Het viel ons tegen.
Eddie W.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 okt. 2016
Zaterdag 1 oktober j.l. daar gegeten. Vroeger was de WEEVA beroemd om de gebakken lever. En dat heeft EVA ook op de kaart staan. Dus om de gebakken lever gevraagd. Wat voor behandeling deze had gehad weet ik niet. Maar het resultaat was een zacht (!) lapje vlees waar het vet makkelijk met de vork uitgedrukt kon worden. Toen de Ober de klassieke vraag stelde "is alles naar wens" liet ik hem wat geprakte lever zien. Dat is jammer antwoorde de ober en ging weer verder met zijn werk. De volgende ober vroeg ook of alles naar wens was. Ook hem maakte ik deelgenoot van het slappe vette plakje. jammer zei deze. En... had u nog wat na gewenst? Kortom voor humor moet je in Zuidlaren bij de EVA zijn. Eten kun je misschien maar beter ergens anders....
StatlermetWaldorf .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2016
Al meerdere keren geweest. Het is een restaurant met een hotel. Het restaurant is ruim van opzet. De tafeltjes staan niet dicht op elkaar. Genoeg privacy als je eens wat te bespreken hebt. De deur wordt altijd voor je open gehouden bij binnenkomst en vertrek. Vanavond even snel iets gegeten. De boeren schnitzel. Erg goed op smaak. In de boter gebakken met ui, champignons en paprika. Daarbij gebakken aardappelen met spekjes er door en kool die gezoet was. Een groot pluspunt is hier het personeel. Je kunt zien dat ze goed opgeleid zijn. Allert en proffesioneel. De prijs kwaliteit is hier zeer goed.
Harry R.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 jul. 2016
Zondag jl hoer met 3 peronen gegeten.
We hadden de daghap.
Prima prijs en heerlijk gegetenvriendelijk personeel en snelle service.
Hopman22 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
4
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2016
Het was een behoorlijke tegenvaller! De gerechten halen bij lange na niet de uitstraling die het heeft. Het vlees van mijn moeder was niet gaar ( werd later goed hersteld), de dressing op de sla was zo minimaal dat je je afvroeg of er uberhaupt wel wat op zat. De schnitzel van mijn zoon was smakeloos en de gebakken aardappeken waren zo vet dat ze slap waren. De onzekere, aardige ober pakte een zeer grote pepermolen maar kon de grap niet goed overbrengen. Een karaf water werd gebracht maar deze staan ook in bedrijfskantines of worden gevuld met bossen bloemen. De chique uitstraling wordt niet verder doorgevoerd dan het pand. Gemiste kans!
Gezegd moet worden dat de gamba' s heerlijk waren.
DeGenieter2 .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 apr. 2016
Leuke avond gehad. We zijn hier geweest met de kinderen! Prima eten voor een goede prijs. Het ziet eruit alsof je de Weeva in Groningen binnen loopt. Aanwinst voor Zuidlaren
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.