Brasserie Streeder

5-C Terweeweg 2341 CL Oegstgeest Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 35
|
31-715652969
6,3 /10
43 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Brasserie Streeder

6,3 /10
 • 10
  1
 • 9
  1
 • 8
  10
 • 7
  10
 • < 7
  21
Eten6/10
Service6,4/10
Decor6,6/10
Prijs-kwaliteit
Duur
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
42/43 recensies
Robert D. (0 recensie) 4 /10
 • Datum van je bezoek: 7 okt. 2016
- Recensie is momenteel in behandeling -
Camiel Z. Proever (1 recensie) 3 /10
 • Datum van je bezoek: 4 okt. 2016
Wat een afschuwelijke zaak! Hebben een uur moeten wachten op het voorgerecht, om vervolgens een half uur lang met vieze borden voor onze neus af te wachten wanneer het hoofdgerecht eindelijk zou komen. Eerst maar eens de serveerster erop attenderen dat wij al een half uur met lege borden voor ons neus zitten. Na een chagrijnige "Ja weet ik" van een van de niet al te vrolijke dames, was de sfeer er zeker niet beter op geworden. Verbijsterd werden wij terug gestuurd naar onze tafel. Als een klant je erop moet wijzen dat het tijd is om af te ruimen, ben je als restaurant niet heel lekker bezig. Ik vind het dan ook niet meer dan normaal dat je (na deze opmerking) direct opspringt om de tafel af te ruimen. Nou mooi niet dus! Nadat onze ogen al een paar keer gekruist waren met verschillende serveerster, maar zij ons allemaal steevast ontweken, was de maat voor ons vol. We besloten dan ook na al die tijd wachten, te vertrekken. Dan maar zonder eten. Wanneer we aanstalten maakte om weg te gaan, kwam de eigenaar doodleuk vragen "wat het probleem nou eigenlijk is". Echt te genant voor woorden. Onbeschofter dan deze horeca ondernemer heb ik ze nog niet getroffen. Een "grote tafel" was het excuus. Ik heb geen ervaring in de horeca maar zelfs ik weet dat als je met een grote tafel de totale controle over je tent verliest, er iets goed mis is. In plaats van excuus aan te bieden, blafte hij ons ook nog af. Begrijp niet waarom deze tent nog open is. Oja saillant detail; het voorgerecht was ook echt niet te vreten!!!
WvdDoes . Proever (1 recensie) 2,5 /10
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2016
Trek in een biefstukje en een salade, en voor de kinderen een kindermenuutje. Biefstuk was eerst veel te weldone, ik bestelde een medium-rare, bij de tweede poging vd de kok weer veel te rare. Ook erg droog en de kwaliteit was zeer matig. De bestelde gebakken aardappeltjes werden patatjes (per vergissing van de bediening. Een enkel meisje dat het veel te druk had. Beetje sneu, ze was ook niet getraind op een passend antwoord op mijn klachten). De saus bij de tweede poging was ook anders en erg matig. De bijgeleverde patatjes waren duidelijk opnieuw opgepept in de frituur. Heel hard en leeg aan de binnenkant. De mayonaise was wel goed! Ook de salade als hoofd was niet van vandaag,...maar mogelijk van gister. Hier en daar namelijk zo'n nat en beurs slablaadje. We klagen niet snel, maar prijs kwaliteit was totaal scheef. De bediening was helaas ook te druk om t buitenterras te debrasseren, en bovendien de grond aan te vegen. Alles erg rommelig. Dit was de eerste en de laatste keer om het hier te proberen.. (We waren in oegstgeest beperkt in het horeca aanbod).
Fpont1 . Proever (1 recensie) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Bediening en sfeer prima.
Bij het hoofdgerecht, zalm, zat een heel klein beetje hele kleine bloemkoolroosjes.
Verder niets erbij, ook geen sla oid.
Wel heel minimalistisch.
Bij mijn vriendin haar biefstuk, die prima was, wel champignons maar ook verder alleen piepklein stukje bloemkool. Jammer
Mieke D. Fijnproever (4 recensies) 3,5 /10
 • Datum van je bezoek: 10 aug. 2016
Oef... Wat een tegenvaller. Véél te kleine porties. De kindermenu's zijn zo klein (10 frietjes en een frikandel en een kleine pannenkoek) dat we 2x moesten bestellen. Nooit meegemaakt. Hoofdgerechten waren oké, maar saai en wederom veel te weinig. Helemaal qua prijs kwaliteit. Bediening kon er niets aan doen zeiden ze. De rekening was dan ook belachelijk hoog. Voor ons eens, maar nooit weer.
Restaurant
Beste mevrouw den Elzen,
Ik vind het vervelend dat u niet tevreden was, ik begreep dat u alleen een pannenkoek heeft bij besteld en niet ook nog een kindermenu. Over de hoofdgerechten heeft u volgens de bediening niks over gezegd deze avond. Als u toch nog een keer in de toekomst langs komt is de pannenkoek van ons!
Marcel G. Fijnproever (2 recensies) 4,5 /10
 • Datum van je bezoek: 2 jul. 2016
De voorgerecht waren ok, maar de hoofdgerechten waren ronduit slecht. Kaasfondue was niet gebonden en leek meer op kaassoep. De hamburger was extreem droog. De bavette was smakeloos en veel te lang gebakken. Verder bestelde een persoon een ommelette, maar kreeg een uitsmijter.Hoe krijgt iemand dat voor elkaar?

We hebben er wat van gezegd, de bediening zou het doorgeven aan de keuken, maar daar niets verder niets van gehoord. Een chef die zo kookt verdient het niet om in een keuken te staan. We komen hier nooit, maar dan ook nooit meer.
Dickjohan1950 . Proever (1 recensie) 8,5 /10
 • Datum van je bezoek: 28 jun. 2016
Afgelopen week zijn wij als familie wezen eten bij Brasserie Streeder aangezien mijn moeder jarig was. Mijn vader had als hoofdgerecht de Bavette met chimichurri. Ik en mijn broer hadden beide de hamburger, we wilden hem graag medium hebben en dat was ook het geval. Tot slot had mijn moeder de visspecialiteit namelijk de mosselen!

Het was heerlijk en de bediening was attent en zorgzaam.

De volgende verjaardag zitten we weer bij jullie! Het was top bedankt
Sarah118 . Fijnproever (3 recensies) 4,5 /10
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2016
Helaas hadden wij een slechte ervaring bij Streeder in Oegstgeest.
Echt een tegenvaller. Het was niet druk, toch wachtten we meer dan 30 minuten op een salade met geitenkaas. De grote salade besteld, we dachten dat e zich hadden vergist met een kleine salade, het was heel veel kaas met heel weinig salade, ik had ook een stronk van de sale op mn bord.. en suikernoten! De noten in de salade hebben een suikerlaag, wat niet vermeld stond op de kaart, veel te zoet, echt een misser.. De bediening hoorde vaak klachten zeiden ze, maar er werd niets mee gedaan zeiden ze erbij. Hun baas deed er niets mee.
Verder werd onze klacht door de hele zaak geroepen, van het ene personeelslid naar de andere! Dat heb ik nog nooit meegemaakt, zulk onprofessioneel gedrag.. Er werden wel excuses aangeboden maar verder konden z niets voor ons doen. Slechte, onprofessionele service. Heel erg jammer..!
Natasja V. Fijnproever (4 recensies) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 29 apr. 2016
 • Online gereserveerd
We hebben heerlijk gegeten bij brasserie Streeder. De portie waren niet heel erg groot. Alle borden waren helemaal leeggegeten. Het was niet zo heel erg druk en dan is het niet zo gezellig zitten.
Mmt57 . Fijnproever (2 recensies) 5,8 /10
 • Datum van je bezoek: 6 feb. 2016
Op welk moment je hier ook eet, de service laat consequent te wensen over; traag, niet alert en ongeïnteresseerd . Deze keer met 8 man van te voren gereserveerd, fixed lunch menu, en dan duurt het nog uren. Dit was d'r laatste keer.
Gaby S. Fijnproever (4 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2015
Vanuit onze vakantiebestemming aangeschoven voor een heerlijke 2e kerstdagdiner. Interieur gezellig aangepast aan de kerst. Muur was geschilderd waardoor het restaurant nog warmer was dan voorheen. Kregen een heerlijke amuse en daarna heerlijke hertenbiefstuk, slibtong en vlees van de green egg. Bijpassende rode wijn smaakte erg goed. Bij koffie lekkernijen van de patissier. Na onze heerlijke vakantie was het een perfecte afsluiting om te dineren bij deze brasserie!
Wimswalef . Proever (1 recensie) 8,8 /10
 • Datum van je bezoek: 5 dec. 2015
 • Online gereserveerd
T eten is van goede kwaliteit en de bediening is bijna altijd heel erg vriendelijk en attent. Zo heb ik afgelopen zaterdag nog n speciale hamburger a la Streeder gegeten die om van te smullen was en mijn bezoek heb ik ook niet horen klagen over de soep en de tosti.
Ook de capucino was lekker en de jus d orange vers en lekker en goed. Ook de avondgerechten zijn goed en lekker.
De warme chocolade melk met slagroom en eventueel een gebakje kan ik van harte aanbevelen - in het midden is zo n zitje met comfortabel meubilair waar je heel comfortabel je warme chocolademelk kunt opdrinken met Uw vrienden, kennissen.
De managers zelf proberen het je echt naar de zin te maken, zoals de ene die n goed gesprek ( over kunst ) niet uit de weg gaat als die tijd heeft en die daar anders wel tijd voor maakt.
De aandacht voor de klant is daarom van erg hoge kwaliteit net zoals de service gerichtheid, - bereidheid en dat is n belangrijk iets voor mij als gast. ik kom al n paar jaar hier af en toe dus ik denk dat ik wel n tamelijk goed beeld heb.
De prijzen zijn redelijk .
Voor kritische haute cuisine bezoekers is het misschien niet goed genoeg maar ik denk ook niet dat dat de doelgroep is, hoewel ook de warme maaltijden van goede kwaliteit zijn.
De bediening vind ik goed, attent en dat vind ik belangrijker dan allerlei dure gerechten die mij toch niet( s ) zoveel zeggen.
Velta15 . Fijnproever (2 recensies) 8 /10
 • Datum van je bezoek: 25 okt. 2015
 • Online gereserveerd
Gegeten met twee kleindochters, die vooral erg enthousiast waren over het toetje met verrassing. Bediening heel kindvriendelijk. Wel was er een nogal lawaaiig gezelschap een verjaardag aan 't vieren, waardoor we elkaar wat moeilijk konden verstaan, maar verder was het een lekkere en gezellige maaltijd.
Arnoud V. Expertproever (6 recensies) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 11 okt. 2015
 • Online gereserveerd
Was erg rustig op de zondagavond. Lekker gegeten en vriendelijke bediening. Dessert van het AH menu was een spoom, wat ik meer een tussengerecht vind.
Maeijk . Proever (1 recensie) 7,8 /10
 • Datum van je bezoek: 10 okt. 2015
 • Online gereserveerd
Prima eten, met name het hoofdgerecht . lekkere wijn . Gezellige sfeer Kortom een aanrader. En bovendien makkelijk te bereiken
Wilzonneveld . Proever (1 recensie) 5,8 /10
 • Datum van je bezoek: 10 okt. 2015
 • Online gereserveerd
Het eten was prima maar het restaurant is erg gehorig en er zit geen sfeer in
Wel keurig schoon en vriendelijk personeel
Jacque . Fijnproever (4 recensies) 3,5 /10
 • Datum van je bezoek: 4 okt. 2015
We zijn al vaker bij Streeder geweest en wilden nu aanschuiven met de AH actie. Hoewel gereserveerd via de actie en ook per telefoon bevestigd, werd ons ter plekke verteld dat de actie was afgelopen, maar deze loopt in werkelijkheid nog maanden. Toen na navraag bleek dat het wel mogelijk was, bleef er niets meer te kiezen over. Een karige ham met meloen, taaie bavet en koude creme brulee bleek het menu te zijn. We werden niet begroet bij binnenkomst, er werd geen gedag gezegd bij het weggaan. De ene serveerster meende de borden zonder enig commentaar of opmerking neer te kunnen kwakken. De andere was aardig maar overduidelijk onervaren. Er werd tussendoor niet gevraagd of alles in orde was en ook drankjes werden niet meer opgenomen. Jammer, maar dit was definitief onze laatste keer bij Streeder.
Lekkerbek0971 . Expertproever (7 recensies) 4,3 /10
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2015
Veel patat, weinig vlees. We hadden biefstuk en spare ribs. De spare ribs was echt veel te weinig en de bak patat veel te groot. En dat voor ruim 18 Euro.
De bediening bestaat uit scholieren die het ook niet zoveel interesseert. Hoge prijzen, karige porties en desinteresse.
Proever- . Fijnproever (2 recensies) 7 /10
 • Datum van je bezoek: 14 mrt. 2015
 • Online gereserveerd
Helaas was onze reservering via SeatMe niet bekend bij de Brasserie, maar er was gelukkig plaats genoeg. De bediening was vriendelijk, maar niet allemaal even ervaren. Het zou ook fijn zijn geweest als we een vaste serveerster hadden gehad. Nu werd er 2x gevraagd wat we wilden bestellen en werden de frietjes bij het menu pas gebracht nadat we er om vroegen en ons bord al leeg hadden. Het eten zelf was prima, maar voor de prijs hadden we meer verwacht. De brasserie is leuk en modern ingericht, maar de akoestiek is niet al te best. Zeker met de vele kinderen/families was het erg rumoerig. Hierdoor is het restaurant vooral aan te bevelen als je met kinderen uit eten wilt.
CMeijer . Fijnproever (2 recensies) 6,8 /10
 • Datum van je bezoek: 15 feb. 2015
De voorgerechten bij Streeder waren gewoon goed. Een perfecte steak tartaar die je alleen durft te serveren als deze heel erg vers is. Echter evenals de friet was de sliptong niet gaar, wat door de bediening voor kennisgeving werd aangenomen en geen invloed had op de rekening. Verder de spareribs, waar je weinig aan kunt verpesten, maar die - hoewel gaar - gewoon smakeloos waren!
De bediening was overigens attent en kon helaas niet op tegen de asociale ouders die hun heel kleine kinderen de zaak bijna lieten terorriseren. Peuters konden geheel hun eigen gang gaan en haalden manden met bestek leeg zonder dat er ook door de ouders (?) maar enige aandacht aan werd geschonken. We hadden medelijden met de bediening die de zaak nog een beetje gezellig en normaal voor de andere gasten probeerden te houden. Een supernanny zou hier goede zaken doen.
Jammer mensen, ondanks dat jullie tot de weinige middenklasse restaurant in Oegstgeest behoren, toen ik na drie kwartier 90 euro armer buiten stond, heb ik besloten hier nooit meer te komen. Voor een kindercrèche kan ik wel voor minder terecht.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.