Brasserie (Landal Greenparks) Timber's

Randweg 4 6291 DC Vaals Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 28
|
31-433068383

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 28
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Brasserie (Landal Greenparks) Timber's

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  4
 • < 7
  7
13/13 recensies

Jouw recensie over het restaurant Brasserie (Landal Greenparks) Timber's

Angeliq H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 22 nov. 2017
Een steriele ruimte waarin je kunt eten. Het is er duur. Een fish and chips... 16,50. Zonder salade of iets van groente. De fish za t verpakt in moddervet deeg.
Schande!
Glaasje wijn duurde lang.
Niet het herhalen waard.
ErwinHo .
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 jun. 2016
Tijdens onze vakantie 2 keer hier gegeten. Voorgerecht van forel was heerlijk en ook de Schnitzel was prima, de 2 keer vond ik de varkenshaal echt droog en te lang gebakken. Daarom kom ik toch niet hoger dan een 7. Het Limburgse heuvellandschap wat je ziet door de ramen maakt veel goed.
Fam-uit-Zwolle .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
3
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2016
Met 7 personen hier gegeten. Voorgerecht was oke, maar na lang wachten het hoofdgerecht. Vlees van de sate was lauw, biefstuk was ook lauw. Zalm was wel in orde, maar is op ons verzoek ook weer mee terug genomen omdat wij samen wilde eten. Na een half uur wachten helaas het zelfde liedje. Een heet bord, hete saus maar het vlees wederom lauw. Biefstuk was nu wel heet, maar de groente was bijna koud... De zalm was wel heet, maar de onderliggende asperges weer lauw. Het lijkt wel of er veel in voren wordt gewerkt en het vervolgens in een warmhoudbak ligt. Volgens de assistent restaurantmanager kwam ons gerecht rechtstreeks van de grilplaat. Ergens gaat er iets fout in de keuken, waar het bedienend personeel helaas niets aan kan doen. De service was wel goed. Ook onze kinderen hebben heerlijk van het kinderbuffet gegeten! Helaas met alleen het voorgerecht voor ons zijn we naar ons huisje gegaan. De assistent restaurantmanager gaf wel aan de gang van zaken te betreuren en wij hiervoor dan ook niets zouden betalen. Wat ik wel top vind is dat het ontbijt de volgende ochtens ons gratis is aangeboden. Dit ontbijt heeft ons gelukkig wel goed gesmaakt.
BvH .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
3
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 7 feb. 2016
Zoals op een vakantiepark te verwachten is, wemelde het van de kleine kinderen. Voor hen was er een speciaal kinderbuffet. Onze kinderen (6 en 8) konden voor 6,95 onbeperkt pakken. Feitelijk kwam het neer op patat met nuggets. De andere dingen lieten de kids liever liggen, dus best prijzige patat.
De volwassenen hadden elk wat anders en bij niemand was het echt goed. De saté viel mee. Het broodje hamburger, een mega-bol met mini-burger, weinig garnering of saus, miste de gesmolten oude kaas. Er lag een trieste plak jonge kaas gewoon overheen. Het vegetarische Groentetaartje was niet alleen klein en met weinig groente, het was ook droog en er was weinig vers aan.
De mixend grill was het duurstegerecht van de kaart en was ronduit vies te noemen. Al het vlees was droog. Mijn slager of supermarkt heeft beter vlees. De biefstuk smaakte naar over en had ook dat mondgevoel. (Raar!) onder het vlees lag opgewarmde groente die dus ook droog was... Na onze klacht kregen we dan wel koffie gratis na.
Het park Hoog Vaals is super, maar in de brasserie komen we nooit weer!
Erik V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
5
Service
4
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 23 nov. 2015
Hadden van tevoren voor 7 personen gereserveerd dit was prima gegaan vervolgens werden we door een dame naar onze tafel gebracht ook dit ging prima . Onze bestelling werd opgenomen 1×mixed grill, 1×eendeborst, 1×fish and chips en 4×varkensvlees met een zuurkoolstamppot.
eerst kwamen er 4 borden met het varkensvlees in saus met verschillende groente op het bord . Na een aantal minuten gewacht te hebben kwam de rest vd borden en werden er planken met frites en andere schaaltjes op tafel gezet. Na onze vraag waar de zuurkoolstamppot bleef werd ons verteld dat dit in een van de schaaltjes zat en inderdaad zat daar iets in met zuurkool maar ik ( ben kok van beroep) heb toch een heel andere gedachte over een zuurkoolstamppot, dit was gewoon purree mer zuurkool er bovenop en bovendien kregen we er ook frites bij ?
Het varkensvlees wat volgens de gastvrouw langzaam gegaard was en daardoor zacht was, was volgens mij al lang van tevoren bereidt en teruggekoeld en op het moment dat het nodig was snel opgewarmd en daardoor droog en hard.
ook de mixed grill was aardig aan de zwarte kant zodat je niet meer kon zien wat je aan het eten was.
toen de gastvrouw kwam vragen of het smaakte en wij onze mening uitspraken over onze opvatting van wat een zuurkoolstamppotje zou moeten zijn keek zij een beetje beschamend en liep weg.
ook bij het uitserveren van het nagerecht moesten 3 personen lang wachten op hun limburgse koffie terwijl de rest al zat te eten.
als het druk zou zijn geweest had ik daar aller begrip voor maar het was die avond erg rustig volgens mij, ook zou ik bij het uitserveren van wat grotere groepen wat extra personeel inschakelen zodat iedereen tegelijk kan eten.
Het streekgerecht zag er op het menu veelbelovender uit dan dat het in werkelijkheid was.
Helaas niet voor herhaling vatbaar.
Anton M.
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 1 nov. 2015
Bij aankomst kregen wij van een niet al te vrolijke dame te horen dat het restaurant vol bleek te zitten en kregen wij een plek toegewezen aan de tafels buiten het restaurant die er kennelijk bij horen. bestelling werd door een vriendelijkere serveerster opgenomen en het mandje met brood stond snel op tafel en was smakelijk.
De tafels die hier staan zo tegenover de receptie kan ik niemand aanbevelen. Een komen en gaan van mensen, lawaai en ongezellig.
Na 45 minuten wachten vonden kregen we te horen dat het nog 10-15 minuten zou duren. Aangezien andere tafels die later binnen waren gekomen wel geserveerd werden leek het erop dat de bestelling verdwenen was. Na ruim een uur konden we dan toch eten.
De mosselen waren OK, de frieten perfect. De mixed grill voor mij en mijn dochter is echter ver beneden verwachting. buikspek wat te snel gegaard was en dus geen lekkere korst, een kispies die grotdroog is en een biefstuk die op sommige momenten als lever proeft.
Lindsey E.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 3 apr. 2015
Hier gegeten tijdens weekendje weg met Pasen. Eten was verrassend goed, alles zeer smakelijk en borden mooi opgemaakt. Kinderen eten van een kinderbuffet. Boven verwachting voor een Landal Park restaurant.
John H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 5 okt. 2014
De schnitzel met boerengarnituur was erg lekker en ook het Italiaanse ijs als dessert was overheerlijk. Ook het bedienend personeel was vriendelijk en werden redelijk snel geholpen. Het was alleen jammer dat eetcafé Jean telkens gesloten was en je dus bij Timbers moest eten, wat achteraf geen straf bleek. Wel viel mij op dat de gerechten ongeveer 2 euro duurder waren als bij Jean voor hetzelfde.
Marcel P.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2014
Laatste vakantiedag hier gegeten. Live-muziek en erg lekker gegeten. Goede (streek)producten die goed zijn bereid. Vriendelijke bediening. Bij zo'n 'parkbrasserie' is het altijd afwachten maar ik ben aangenaam verrast!
Paulien1981 .
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 13 dec. 2013
Vooraf had ik gebeld om te reserveren. Toen wij aankwamen stonden wij bovenaan de reserveringslijst maar hadden een vreselijk slechte plek! Op ons verzoek of wij ergens anders mochten zitten werden wij vreemd aangekeken. Ook onze jassen werden niet aangenomen waardoor de ontvangst op ons weinig enthousiast overkwam. Wij hebben allen wild besteld en dit was redelijk. Wild zwijn was te lang gebakken en de andijviestamppot maak ik thuis beter. De porties vonden wij ruim voldoende en de keuze is groot. Kinderbuffet is goed georganiseerd en er is een ruime keuze voor de kleintjes. Ook verder is er goed aan de kleintes gedacht. Service aan tafel was goed. De ruimte zelf is niet heel erg sfeervol maar kan slechter.
Jan D.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 jun. 2013
Tot onze verrassing was er een grote verbetering t.o.v. 3 jaar geleden. Het menu was verfijnder, we genoten een Vissers proeverijtje met kreeftensoep vooraf; als hoofdgerecht een mooi vispannetje en vega-ravioli. Verzorgd en smakelijk. De service was attent en vriendelijk. Redelijke prijs-kwaliteit verhouding.
Op zo'n bungalowpark wordt de sfeer nooit optimaal, maar we zaten aan het einde van het terras redelijk rustig en het Limburgse uitzicht is mooi!
vischmail .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2012
3x hier gegeten in onze vakantie week. Kerstbuffet was goed. Heb in vakantie parken wel mindere kwaliteit gehad. Het 3 gangen menu was goed en verdiend iets meer dan een 8 met (H)eerlijke groenten. ( o.a. gebakken Paksoi). Het weekendbuffet was ook goed. Door minder gasten was niet alles even warm. 8-Aanvulling van eten was zeer regelmatig.
David S.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2012
Vandaag gegeten met 9 personen. Bediening doe zijn best. Het eten matig: gerookte zalm zeeeeer zout en de duo wild hert en zwijn viel niet tegen , een beetje droog maar wel op smak. Maar ja..je komt hier niet voor de luxe maar voor de gezelligheid. Zal meer proffessionnaliteit gebruikt kunnen worden om deze zaak vollig te kunnen krijgen.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.