Brasserie Chasse Theater

Claudius Prinsenlaan 8 4811 DK Breda Nederland Kaart
31-765303100

Meer informatie over restaurant Brasserie Chasse Theater

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  1
 • < 7
  6
9/9 recensies

Jouw recensie over het restaurant Brasserie Chasse Theater

Diny S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 dec. 2016
ja, gisteravond!
buitengewoon slecht en zout.
bovendien opgediend in een kómmetje, hoofdgerecht wel te verstaan.
en dan eten met mes en vork????????
Rob B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 dec. 2016
Helaas niet genoeg naar andere recensies gekeken. Het begon al bij de start. Na het inschenken van een wijntje, duurde het even voordat wij de ober weer terugzagen aan onze tafel en het brood wat wij graag bij de wijn vooraf hadden gehad werd gelijk met ons voorgerecht gereserveerd.
Hoofdgerechten bestonden uit poitrine de porc a € 20,50,
buikspek, appelstroop , pompoenpuree, geroosterde venkel en roodbaars. De roodbaars was prima, alleen de portie was wel erg klein. Het buikspek bestond uit een aantal te dikke speklappen in een massa pompoensaus en appelstroop. Na hier een vraag over te stellen, gaf onze ober aan dat hij hier geen verstand van had maar haalde een andere serveerster erbij. Deze gaf aan dat het idd wel wat dun was (understatement). Wel gratis bakje friet gehad maar toen was de hoofdmaaltijd al op.
Verder was het restaurant vrij koud en zaten wij naast een wand waar je de klapdeurtjes bij de bar zo luid hoorde dat het leek alsof er een partijtje basketbal naast onze tafel werd gespeeld.
Na 88,50 € af te hebben gerekend verlieten wij zeer teleurgesteld de brasserie. Gelukkig was Les Entouchables met Huub Stapel een perfecte voorstelling.
Maar eten hier nooit meer!!!
Jenny T.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 dec. 2015
Wat een tegenvaller. Een droge biefstuk met heel weinig saus op een koud bord. En een minibakje sla. De frites was oke. Het nagerecht kwam naar ons idee zo kant en klaar uit de diepvries en koeling. Toefje slagroom en koekje erbij en klaar. Jammer, want de bediening is erg aardig en ook de entourage is mooi.
GNC K.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 29 nov. 2015
Vooraf aan het theaterbezoek gereserveerd voor het menu du jour, salade roquefort poir vooraf, een parelhoen met gebakken witlof en truffeljus als hoofdgerecht, zeer aan te bevelen, en een plateau de fromage toe.
Altijd een gezellige beleving in dit mooi gestyleerde restaurant
Louk D.
Meesterproever
(116 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2014
Heel vriendelijke bediening in dit aardig gedecoreerde restaurant. Het eten was correct. Een voldoende malse bavette, biefstuk met grote frites. De frites waren nog net knapperig . Het bakje sla was misschien wel leuk opgediend, maar redelijk sausloos. Disgenoot had een vegetarisch gerecht ook van redelijke smaak. Wel heel grote porties die we maar niet helemaal hebben opgegeten. Leuk restaurant, maar geen hoogstandje.
Peter .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 jan. 2014
Gegeten voor Urbanus op zaterdagavond. Communicatie tussen bediening en keuken liep niet. Speciale wensen werden door de keuken geheel genegeerd. Eten was nietszeggend. Smakeloos. Gaan hier niet meer eten, in de buurt is er genoeg te vinden. Personeel was vriendelijk, maar dat was het dan.
Hapgraag L.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2013
Ja, we gingen samen naar Cirque Stiletto in Chassetheater op 27 december 2013
Omdat t heel slecht weer was wilden we graag bij t restaurant van Chasse eten.
Ik heb telefonisch gereserveerd en ging toen even op IENS kijken.
Nou we hadden al spijt van onze reservering toen we de verslagen lazen.
Daar was geen enkele goede recensie.
Toch gegaan en werkelijk , het was allemaal dik in orde.
een voortreffelijke bospaddenstoelensoep en heerlijk brood (bruin en wit) met smeersel.
Omdat we niet heel veel honger hadden hebben we nog een kaasbordje besteld en een portie overheerlijke frites met lekkere mayonaise.
De keuze is wel erg beperkt maar gelukkig toch ook een vegetarisch hoofdgerecht.
De bediening was heel erg attent en de wijn heerlijk.
Kortom ik wilde toch deze recensie even schrijven omdat er inmiddels misschien veel verbeteringen zijn.
We waren vooraf dus erg bang maar t was gewoon goed.
Prinssen .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
3
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 feb. 2013
Vriendelijke bediening, maar in geen jaren zo slecht gegeten in Nederland. We hadden kenbaar gemaakt dat we weinig tijd hadden voor aanvang van de voorstelling, maar toch liet de instant!- tomatensoep 20 minuten op zich wachten. Vijf koppen poeder met heet water... De zuurkoolstamppot smaakte sterk naar margarine en was net als de aardappelpuree veel te vet. De vegetarische lasagne was wel smakelijk, maar had de omvang van een voorgerecht. Voor een toetje hadden we geen tijd meer, maar dat kon geserveerd worden in de pauze (service!). Hiervoor hebben we bedankt. Voor 3 volwassenen en 2 kindermenu's een rekening van bijna 140 euro (incl. brood en 2 drankjes p.p.). We hopen dat de brasserie gaat werken aan kwaliteitsverbetering in de keuken, zodat het avondje Chasse met diner een compleet avondje uit wordt!
Erik V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 nov. 2012
Hier gegeten voorafgaand aan de Mike&Thomas kerstrevu. Het theatermenu, 3 gangen. Het viel ons erg tegen. Zowel het vis- (zeebaars) als vleesvoorafje (hertencarpacio) waren erg flauw. En lang tevoren klaargezet want het vlees koekte vast aan het bord. Het hoofdgerecht: parelhoen met zuurkool, op het bord "gekwakt" zonder enig gevoel voor opmaak. Idem het vishoofdgerecht: kabeljauw met puree, gefrituurde rijstballetjes en broccoli. Gewoon erg slecht, de rijstballetjes waren taai en niet krokant, de broccoli was veel te gaar. De kaas na werd niet toegelicht, maar was eigenlijk nog het lekkerste. De rekening, inclusief een fles wijn, 85 euro. Voortaan maar weer ergens anders dineren voor de voorstelling ...
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.