Bogor Roemah Makan

Van Swietenstraat 2 2518 SJ Den Haag Nederland Kaart
31-703461628
7,2 /10
105 recensies

Meer informatie over restaurant Bogor Roemah Makan

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

7,2 /10
 • 10
  4
 • 9
  12
 • 8
  27
 • 7
  30
 • < 7
  32
Eten
7,2
Service
7
Decor
7,5
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Hoog tempo
104/105 recensies

Jouw recensie over het restaurant Bogor Roemah Makan

Angelique H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 sep. 2017
Heerlijk gegeten, heel gezellige setting! In mijn oude buurtje in DenHaag! Huiskamergevoel, We aten een lekkere rijsttafel, sateh, sajour lodeh, was echt lekker! Bij elkaar weer eens wat anders! Ik vond het leuk!
Werner M. S.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 jul. 2017
Het eten smaakte prima, het vlees mag een tikje malser, het meubilair is, wel, eenvoudig. Sfeer is gezellig, we komen terug.
Helena V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 jul. 2017
Eindelijk na jaren weereens naar Bogor. Niet gereserveerd maar voouit snel dan maar een tafel voor ons 2-en. En het was nog niet druk om 18.00uur. Nasi goreng speciaal met sate kambing er bij voor mij. Wat viel dat tegen; boontjes koud zonder smaak slap volgens mij gewoon uit zo'n glazen pot... Goreng was soort smurrie niks oosters. Veel te veel mini mais ook uit glazen pot of blik. Half ei met kwakkie d'r op zonder smaak. Sate kambing ... meerendeels rauw. Kortom zware tegenvaller. Hier wil ik niet meer komen tenzij ze een topper in de keuken zetten ipv een magnetron. En geen hippe meiden maar goed personeel. Na afloop naar huis gegaan was misselijk en jawel ... ik ben over m'n nek gegaan. Wat een slechte tent. Jammer.
jacqueline V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2017
Afgelopen zondag gegeten. Op aanraden van de 'beste Indonesische restaurants' in Den Haag, Bogur uitgezocht.
Het viel tegen. Ik weet niet of het te maken heeft met mijn kennis van Indonesisch eten maar dit was echt geen hoogstandje . De boontjes kwamen uit een pot, slap en niet klaargemaakt op z'n Indonesisch, alleen opgewarmd. De bami lijkt meer op Chinese bami, wat betreft de ingrediënten. Het vlees taai. De saté oké. Wat ik het meest gemist heb is dat er geen liefde in de bereiding van het eten gestopt is. Het was mega druk dus het eten werd in een (te) rap tempo op de tafels geploft. (magnetron?) Geen fijne herinnering aan overgehouden. Jammer...
Sandra S.
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2017
Gisteren hier weer gegeten en deze keer viel het erg tegen. Ik had gereserveerd voor 4 personen. We kwamen met drie binnen om 18:30 waarop gelijk gevraagd werd waar de vierde was. Gemeld dat ze er aan kwam. We kregen een tafeltje en bij het bestellen van de drankjes werd weer gevraagd waar de vierde was. Maar weer gezegd dat ze onderweg was. De bediening was opgelucht dat de vierde tafelgenoot gearriveerd was. Ik denk dat als we met zijn drieën waren gebleven we wellicht een andere tafel gekregen hadden.
We hadden de rijsttafel Bogor voor 3 personen en als extra sate oedang, sambal goreng telor en 1 maal nasi en 1 maal bami besteld. Binnen no time kwam het eten al, waarbij de serveerster ons nauwelijks de tijd gaf om de drankjes aan de kant te zetten. Ze klapte de rechaud met het eten op tafel. Daarna begon ze druk plaats te maken voor de tweede rechaud en de andere kleine bakjes / schaaltjes. Dat had ze natuurlijk ook even kunnen vragen. Of van te voren even komen melden dat het eten eraan komt, zodat we zelf alles aan de kant kunnen zetten. De rest werd ook zeer onvriendelijk op tafel gezet. Er zat in geen enkel gerecht een lepel, een tafelgenoot had helemaal geen bestek. Het bestek werd met een zucht in de schaaltjes geduwd. Het eten was qua smaak oké maar niet qua temperatuur. De sambal goreng telor is niet zoals het hoort te zijn, een grijs eitje met een kwak ketchup en steenkoud. Kwam zo uit de koeling. Zelfs ik maak ze beter. We kwamen om 18:30 binnen en om 20:00 heb ik, na lang wachten, afgerekend. De tafels moeten wel heel vaak bezet worden op een avond waarbij inderdaad de tafelkleedjes gewoon worden omgedraaid voor de volgende gasten. Getver!
Het interieur is mooi geworden, zeker het plafond. Maar ja, daar ga je niet voor uit eten.
Voorlopig zien ze me niet meer terug.
Cock D.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 dec. 2016
Allereerst de opmerking dat de Iens-site er opmerkelijk op is achteruit gegaan. Reserveren doen wij nooit. Probeer maar eens het Indonesische restaurant Bogor in Den Haag te vinden uitgaande van de naam als je niet bereid bent allerlei irrelevante marketing informatie mee te geven. Dat kost ergerlijk veel tijd. Verschrikkelijk klant onvriendelijk allemaal.
Toch maar een recensie geschreven. Gisteren de rijsttafel Pedis gegeten. Bogor was voorheen mijn favoriete restaurant, maar sinds een jaar of twee eigenlijk tweede keus. Op zich is het eten goed en de prijs-kwaliteit verhouding maakt het nog steeds een van de beste indonesische restaurants van Den Haag. Maar die extra kwaliteit is een beetje verloren gegaan. De Sate bijvoorbeeld was wat taai. Maar toch hebben we prima gegeten, in een enorm leuke entourage.
We komen heus wel weer terug.
Paulhoutwijk P.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 nov. 2016
eten was niet origineel talor sambalgoring is een gekookt eitje met tomatenketup je krijgt wel veel het is niet vies maar geen Indisch
Erwin Reginald B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 28 sep. 2016
Zondag avond in de bogor gegeten wat een gezellige zaak , echt top Indisch gegeten , saté kambing , tahu telor , kankung wat een combinatie van unieke gerechten , waande me op een markt op Lombok
Dalisay1805 .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2016
Gewoon weer overheerlijk, lekker zoals altijd. Wij blijven positief. En nee, dit is geen sterrenrestaurant. Maar dit is een heerlijke huiskamer. Daar rijden wij voor om. Dankjewel Bogor.
Bloh .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 jul. 2016
Wij (met vrienden) uit Moordrecht hebben weer genoten van de authentieke indonische keuken bij Bogor.
Als vanouds; ontvangst aller aardigst en het eten was weer erg lekker.
De lams sate (kambing) was om te smullen, trouwens alle sateetjes zijn erg lekker.
We zullen snel weer komen.
Etty V.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
9
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 jun. 2016
Weer eens bij Bogor gegeten en deze keer de vegetarische rijsttafel uitgeprobeerd. Uitstekende gerechtjes met verschillende smaken, allemaal goed! De bediening was wat trager deze keer maar dat neem je voor lief als je lekker zit te eten. Het was ook wel erg druk met afhalen, dus dat verklaarde het wel. Het blijft gewoon een topper deze tent!
ArnoldDH .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 jun. 2016
Voor het eerst sinds een tijdje met mijn vriendin weer eens naar Bogor gegaan.
Het eten is er eignelijk naar mijn smaak altijd goed tot uitstekend tegen een schappelijke prijs, in een setting van een rommelig huiskamerrestaurant. Daar is niets mis mee.
Dit keer vond ik bediening, communicatie en aandacht echt beneden peil. Een uur en 10 minuten tot het opdienen vind ik geen acceptabele wachttijd. Bovendien bestelden we Sate Kambing, bestelling werd opgenomen en doorgegeven maar het gerecht bleek er niet meer te zijn, dus geen goede communicatie uit de keuken.
Dit hoorden we van een andere tafel, is ons niet verteld, ook niet toen de rest werd opgediend. En bij navraag nauwelijks reactie en geen uitleg of verontschuldiging of alternatief. Dus überhaupt geen acceptabele communicatie.
Hoewel we (waarom eigenlijk) toch een tip hadden gegeven werd de betaling zonder reactie, glimlach of bedankje meegenomen.
Kortom, een slechte ervaring en voorlopig ga ik niet kijken of het opknapt. Misschien een keertje afhalen, want het eten zelf was weer prima.
Martha D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 20 mei 2016
Na jaren weer eens hier gaan eten. We waren vroeg 5 uur en we bestelde na 15 minuten ons eten. Inmiddels kwam het personeel ook binnen en een medewerkster vroeg aan het personeel wat ze wilde eten en gafijn het door aan de keuken. De medewerkster die onze bestelling had opgenomen kwam naar ons toe dat de vis die op het weekmenu stond niet aanwezig was dus ik bestelde de ikan balie. De medewerkster zaten al te eten en wij ook behalve de ikan was nog niet klaar inmiddels hadden ik al rijst, samoerai loden en tempeh gegeten en nog was de ikan balie er niet. Ik ben toen maar gaan vragen en kreeg te horen doordat de ene vis er niet was en ik iets anders wilde duurde het langer iets dat mijn probleem nee toch. Verder de sambal boontjes kwamen uit een blik doorgeklikt bonen. Service was bijzonder

moste01 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
3
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 mei 2016
Het eten was redelijk, maar sprong er niet uit qua verfijnde smaak. De service van (één van de) medewerksters was weinig servicegericht en in sommige gevallen zelfs klantonvriendelijk. Het lijkt alsof men het tegen vrienden heeft in plaats van tegen klanten. De entourage is leuk en gezellig,
Pauline1979 .
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 mei 2016
Onlangs voor het eerst gegeten bij Bogor. Prima snelle bediening en uitstekend eten. Zet alle Indonesische restaurants waar we tot nu toe zijn geweest in de schaduw. Geweldige pedis rijsttafel. Komen zeker terug!!
Ilse B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2016
De rijsttafel Bogor voldeed niet aan onze verwachtingen, de saté babi was taai en de veel te grote stukken vlees zaten vol met zenen. De boontjes waren meer dan doorgekookt en smakeloos en sommige vleesgerechten droog. Heel jammer, we kwamen hier vaak, de vorige keer hadden we ook al onze twijfels en toch weer geprobeerd, maar nu toch maar op zoek naar een ander Indonesisch restaurant. De bediening was erg vriendelijk.
Leny en Karel .
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2016
Op advies hier op een dinsdagavond gegeten. Midden in een woonwijk en in voormalige woningen is een heus restaurant gevestigd.
Rames speciaal met witte rijst en bami rames speciaal was onze bestelling. Een gevarieerd palet van gerechtjes dat heerlijk smaakte. Neem daarbij attente bediening en redelijk prijzen voor drankjes en de koffie na, en wij hebben ingrediënten om dit bezoek te herhalen.
Het restaurant was vrijwel vol.
Jacqueline M.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
4
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 mrt. 2016
Lauw eten en Mexicaanse roerbak mix als groente. Niet de smaak die je mag verwachten. We kregen 1 mes bij de rijsttafel. Personeel vliegt door de zaak en was luidruchtig. Heel onpersoonlijk. De kroepoek was prima.
Sander B.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 mrt. 2016
Vandaag weer heerlijk gegeten hier. De hoofdserveerster die ons herkende van eerdere bezoeken vroeg of zij iets mocht samenstellen voor ons. Dat mocht en wat een goede keuze! Ati Ajam, morning glory, nasi kunning, rendang het kon niet op. zoals altijd vriendelijke bediening en aardig voor onze dochter, ze kreeg haar eigen bakje kroepoek. Na 25 jaar is het nog steeds genieten hier.
Master_fijnproever .
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 20 feb. 2016
Sfeervol klein restaurant met echt huiskamergevoel. Eens in de zoveel tijd heb ik vreselijk veel trek in Indonesisch eten en dan ga ik altijd naar Bogor. Ook andere restaurants wel eens geprobeerd, maar Bogor springt er bovenuit qua authentieke smaak. Emping vooraf met een heerlijke sambal (die altijd in een klein potje op tafel staat). De rendang is ook heerlijk en de sateetjes. Om kort te zijn is ALLES lekker en op authentieke wijze bereidt zoals je het ook in Indonesië kan eten.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.