Boerderij Meerzicht

Koenenkade 56 1081 KG Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 12
|
31-206792744
7 /10
22 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 12
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Boerderij Meerzicht

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

7 /10
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  4
 • 7
  4
 • < 7
  12
Eten
6,8
Service
7,1
Decor
7,5
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
21/22 recensies

Jouw recensie over het restaurant Boerderij Meerzicht

Marijn T.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2018
Wij waren hier met mijn zoontje van 15 maanden. Ik vond de pannenkoeken geen succes. De pannenkoeken waren niet allemaal gaar van binnen en sommige pannenkoeken hadden veel aangebrande stukken.

Zo ook die voor mijn zoontje.
Omdat ik de 1e niet helemaal had opgegeten had ik nog een tweede besteld met krenten. De pannenkoek was bijna niet te zien door de grote hoeveelheid krenten en die waren ook nog eens pikzwart/hard (aangebrand). Ik drufde de pannenkoek weer niet helemaal op te eten.

De cupjes stroop en mega hoeveelheid poedersuiker op een pannenkoek vond ik ook niks. Waarom niet gewoon stroop en poedersuiker op tafel?

In nacht en dag die daarop volgende hadden mijn vriend, ik en mijn zoontje allemaal last van onze darmen!

Locatie is leuk en mooi. Maar dat was het dan ook wel.
Chaja H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
6
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 13 sep. 2018
Super onklantvriendelijk. Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt! Ik liep letterlijk bijna huilend het restaurant uit. Ik vroeg om een glas kraanwater omdat ik mij niet lekker voelde (ik had al eten besteld en gekregen) ik kreeg als reactie dat ik alleen water kon kopen. Ik zei dat ik dat niet wou omdat ik dat niet fijn vond voor het milieu maar dat ik bereid was om voor kraanwater te betalen. Ik kreeg een hele onaardige reactie die eindigde met er is kraanwater in de wc, niemand houdt je tegen!
Roeps V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2018
Tweede keer dat ik hier was. Eerste keer (enkele jaren geleden) viel de pannenkoek erg tegen. Vandaag een andere soort geprobeerd, ook lang niet zo lekker als ik ze in andere restaurants of thuis heb gehad. Weinig smaak, van binnen amper gaar. En waarom bieden ze niet gewoon kleine pannenkoeken voor kinderen? Nu betaal je volle prijs voor een "kinderpannenkoek" die veel te groot is voor een peuter.
Lennart D.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2017
Ik begrijp echt niet waarom Meerzicht hier zo slecht scoort. Op andere recensiewebsites is dat niet het geval en met die gemiddelden ben ik het wel eens.


De pannenkoeken zijn voor mij dé reden om hier altijd weer terug te komen. Het recept is geweldig en ik probeer al jaren uit te vinden wat het zo bijzonder maakt. Misschien moet je van de vrij specifieke smaak houden, maar zelfs de beste thuisbakker krijgt ze niet zo lekker. Over het algemeen vind ik de toppings ook prima, misschien zijn ze beter in zoet dan hartig, met name de warme kersen zijn heerlijk. Verder blijft het een erg leuke entourage met veel terrasplaatsen. Het is zelfbediening en inderdaad, de prijzen zijn daar niet echt naar, wat jammer is. Toch heeft die zelfbediening mij eigenlijk nooit echt gestoord. Het hoort bij de hele Meerzicht-beleving.


Niet voor niets dat hier al generaties lang heel veel families terugkomen. Ik zal het ook blijven doen.
mzwaag .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 aug. 2017
Vorige week met een groepje hier pannekoeken gegeten. De Pannekoek gezond die mij werd opgediend was zo smakeloos dat er van de diverse ingrediënten die er op/in zouden moeten zitten niets was terug te proeven. Er werd een klein potje kruiden bij geserveerd, nadat ik daar iets van had gebruikt bleef er slechts een nootmuskaatsmaak achter. Dat was meteen de enige smaak die ik die hele maaltijd heb geproefd. Bij een pannekoek gezond verwacht ik dat er met 'gebakken uitjes' wordt bedoeld dat er versgebakken uien op zitten. Hij was echter afgedekt met een laag droge harde uitjes die vlak voor het serveren zo vanuit een fabrieks-zak op de pannekoek moeten zijn gekieperd. Dus wel kraak, maar geen enkele smaak. Nooit meer.
Lai-Man T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 aug. 2017
Locatie is leuk, maar daar blijft het ook bij. De pannekoeken zijn duur en niet te eten. Met name de pannekoek gezond hebben we zo de prullenbak in kunnen gooien. Nooit meer hier eten. Prijzen zijn veel te hoog. We hadden beter van tevoren de recensies hier kunnen lezen dan waren we hier nooit naar toe gegaan.
Ariette H.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 feb. 2017
Wát een sof! Wij grootouders gingen eens lekker met de kleinkinderen naar een 'restaurant'.... We hadden beter thuis pannekoeken kunnen bakken! Wat een onvriendelijk geheel: we konden geen gewone kleine pannekoek voor 15 mnd oude kleinzoon krijgen; we moesten álles, maar dan ook álles zelf halen, regelen, klaarzetten, pakken, etc. Geen potloodjes voor kleindochter (kan je kópen!!! ). Jeetje! Wat een dieptepunt qua (kind)vriendelijkheid, service, medewerking. Wáárdeloos.
Mirjamlansingerland V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
1,5 /10
Eten
1
Service
1
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2016
Verschrikkelijk restaurant. De pannekoeken waren niet lekker, niet goed gaar en we hebben het deels laten staan. Self service, en glaasje water kon je in de wc halen werd er gezegd. En dan wel gewone prijzen rekenen. Absoluut dik onvoldoende!
Je moet eerst afrekenen en daarna krijg je de pannekoek. Als het andersom zou zijn zou ik echt geklaagd hebben over prijs/kwaliteit.
Speeltuintje voor de kinderen leuk, maar verder kan je tafels niet makkelijk aan elkaar schuiven bij het terras aan de binnenkant. Bij terras aan speeltuin, boerderijdieren waren erg veel vliegen en stinkt ook echt naar dieren.
Nabila A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
1,5 /10
Eten
2
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2016
Geen leuke ervaring gehad jammer genoeg. Ook niet geschikt voor kinderfeestjes. Tevens waren de pannenkoeken niet lekker en hebben we ze maar laten staan en ergens anders een hapje gaan eten.
Bert-Jan S.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
3
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 14 feb. 2016
Pannenkoek was slecht, salade ook en de koffie was niet te pruimen. Ik vond het erg duur voor de kwaliteit. Kraanwater naast onze drankjes was niet mogelijk. Ik heb nog nooit zo slecht gegeten in Amsterdam en me zo afgezet gevoeld.
Aart I.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 jun. 2015
Goede pannekoeken, self-service maar zeer vriendelijk personeel en heerlijk om buiten te zitten. Leuk om te combineren met wandeling in het Amsterdamse Bos.
Albert V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 mrt. 2015
Zojuist geweest om te eten met mijn gezin. De pannenkoeken zijn geweldig! Voor zowel kinderen als ouderen. Wij hebben enorm genoten van het eten.

Wel vind ik dat er qua zitplaatsen wat veranderingen moeten worden doorgevoerd. Het is begrijpelijk dat het hier zelfservice is. Alleen als je met kinderwagen en klein kind rondloopt met een dienblad zijn de afstanden/ruimtes verschrikkelijk onhandig.
Erik H.
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 nov. 2014
We hebben hier al vaak gegeten in de afgelopen jaren. Vooral op zomerse dagen, op het terras. Altijd naar wens, tenzij je pech hebt met een sigarenroker aan een tafeltje in de buurt (bah!).
Gisteren binnen gegeten.
Voorheen waren we altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de pannenkoeken; de afgelopen twee keren vonden we ze te donker, tegen 'aangebrand' aan. Erg jammer, want dat komt de smaak niet ten goede.
Frisdrank drinken uit een kartonnen wegwerpbeker vonden wij ook niet zo geslaagd.
Personeel dat er rondloopt zeer vriendelijk.
Cees N.
Meesterproever
(124 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 nov. 2014
Het blijft leuk een pannenkoek te gaan eten bij boerderij Meerzicht. Rond lunchtijd weet je dat het druk is en de twee machines draaien op volle toeren. Je krijgt hier een redelijke pannenkoek voor een aardige prijs. Jammer dat er geen indicatie staat over de wachttijd, want we moesten ruim 35 minuten wachten. Gelukkig speelde het weer mee en konden we buiten op het terras bivakkeren. Gezien het aantal kinderen zouden ze het roken eigenlijk moeten worden verboden, dan wel ontmoedigd. Een terras rookvrij zou ook een optie kunnen zijn. De pannenkoek is redelijk, een kant bruin en de andere kant nog bleekjes. Vanwege het haastwerk ligt alles niet netjes op zijn plek. Stroop komt twee kuipjes en met dat dekseltje in de wind krijg je altijd kleefhanden.
Goed de chocomel koud en lauw, dus je kunt kiezen hoe je die wilt drinken. Bij de kassa, de nieuwste PIN apparaten met contactloos betalen. Een hele vooruitgang.
Leuke omgeving, heerlijk rustpunt voor wandelaars en fietsers. Zo dichtbij de stad en toch buiten.

Hilton H.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2014
Broodje van de maand (ham en brie met een honing mosterd sausje) en 4 pannenkoeken gegeten bij boerderij Meerzicht. Was heerlijk, een pannenkoek die men ook in een pannenkoeken restaurant verwacht! Er was overigens veel keuze mogelijkheden voor zowel broodjes als pannenkoeken, waarbij een eigen combinatie maken ook mogelijk is.
Prijzen zijn wellicht iets aan de hoge kant voor een zelf-service restaurant, maar locatie en inrichting van de boerderij maken dat deels weer goed. Leuk om te zitten op een zonnige dag, midden in het bos met herten, pauwen en een speeltuin voor de kinderen!
Tafels worden snel afgeruimd en schoongemaakt en bij problemen wordt er direct te hulp geschoten. Ondanks dat het restaurant een zelf-service restaurant is, geef ik daarom een 8: personeel waar je mee te maken hebt is vriendelijk en behulpzaam.
Een aanrader om eens heen te gaan!
Eduard E.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 2 jun. 2014
Pannenkoekenfabriek die heel degelijk werk aflevert. Eigenlijk gewoon goede pannenkoeken. Wel zelf gaan bestellen, nummertje trekken, wachten, enzovoorts, niet heel sfeervol. Gelukkig veel speelruimte en dieren voor de kinderen. Wel weer jammer van de vliegtuigen die af en toe vlak boven je pannenkoek opstijgen. Kortom: een tip met kinderen, maar check even de windrichting voor dat je gaat. O, en neem cash mee!
Esmeralda B.
Meesterproever
(45 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
10
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 mrt. 2014
Heerlijke pannenkoeken. Favorieten zijn de pannenkoek appel/kaneel en de spek/kaas.
Er is eigenlijk geen bediening; het is allemaal zelfbediening. Op zich wel prima systeem. De pannenkoeken zijn redelijk snel klaar.
Er zijn altijd genoeg kinderstoelen, nog nooit mis gegrepen.
Het is binnen oubollig. Zoals je op zich ook wel kunt verwachten. Echter het mag wel iets opgepimpt worden. Met name de toiletten zijn erg klein.
Maar dit is wel hét adres voor een heerlijke pannenkoek.
Cees N.
Meesterproever
(124 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 mrt. 2014
Boerderij Meerzicht biedt nog steeds een aardige pannenkoek aan voor een redelijke prijs. Alleen jammer dat de ene kant van de pannenkoek goed doorbakken is en de andere kant niet. Komt door de automaat die ze gebruiken. Nog steeds zelfbediening met attente afruimploegen in een leuke gezellige omgeving en een flink terras. Leuke tierlantijntjes, zoals je dat kunt verwachten in een boerderij omgeving. Minpunt de stroop uit die plastic disposables, zo slecht voor het milieu. Weer goed de flesjes chocomel , die staan gekoeld en niet gekoeld. Kan je zelf kiezen hoe je het wil drinken. Af en toe is het spitsuur met vliegtuigen en dat is weer leuk voor spotters. Ligt prachtig in een weidegebied.
vanRiemsdijk .
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 17 feb. 2013
We waren in het Amsterdamse Bos en hadden best trek na een flinke wandeling.
Dus op advies van mijn friend gingen we naar deze Pannenkoeken Boerderij.
Binnen was het knus, gezellig en smaakvol ingericht.
Het is wel zelfbediening maar daar is de prijs ook na.
Lekkere pannenkoek met kaas en tomaat die prima was gebakken.
Het personeel is vriendelijk en houd de tafels netjes schoon.
Prima prijs / kwaliteit verhouding.
Annemarie E.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 okt. 2012
Zoals altijd de meest heerlijke pannenkoeken ever gegeten! Alles ging weer vlot zoals gewoonlijk. Met het lekkere weer zalig op het terras kunnen zitten.
Enige minpunt was dat we werden overstelpt door wespen...zeker toen de pannenkoeken op tafel stonden natuurlijk... Begrijp dat Meerzicht hier zelf vrij weinig aan kan doen, maar wellicht zou het schelen als het personeel zich buiten iets vaker liet zien en de tafels goed zouden bijhouden (zeker op zo'n mooie zonnige dag als afgelopen zondag) Ook wespenvangers op strategische plekken zal allicht wat helpen. Het is erg jammer om als een gek je eten te moeten opeten, onderwijl de horlepiep dansend omdat je wordt aangevallen door wespen..
Verder uitstekend als altijd!
 • 1
 • 2
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.