Over het restaurant Bar & Kitchen Zocher

Wat de natuur biedt

Zocher is misschien een beroemde Haarlemse tuinarchitect, zijn Bourgondische inborst is de inspiratie geweest voor het Carlton Hotel om dit restaurant zo te noemen. In deze roerige plek komen dagjesmensen en internationale gasten samen, maar in de keuken zoeken ze het dichterbij huis. Er wordt gewerkt met wat de natuur biedt, want goede producten behoeven geen poespas.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 18
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

  • € 4
    Glas wijn
  • € 22,5
    Fles wijn
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Bar & Kitchen Zocher

Hoe kom je er?

  • : Parkeerplaats & Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 07:00 - 01:00
- Ontbijt 07:00 - 17:00
- Lunch 07:00 - 17:00
- Diner 17:00 - 23:00

Services

Zeer goed
8,2 /10
  • 10
    1
  • 9
    1
  • 8
    1
  • 7
    2
  • < 7
    0
Eten
8,5
Service
8
Decor
7,9
Prijs-kwaliteit
Erg gunstig
Geluidsniveau
Erg rustig
Wachttijd
Hoog tempo
4/5 recensies
Michaela S.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 22 apr. 2017
  • Online gereserveerd
Enorm druk, maar prima aandacht voor de gast. Glaasje paprikasoep van de kok, omdat de keuken het iets te druk had. Goed opgelost! Attente bediening incl de nieuwkomer!
Mirella B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 16 apr. 2017
  • Online gereserveerd
Het was heerlijk culinair bij kok bastiaan bekend van golfbaan Sluispolder en verrassend nieuw ingericht !
lisa B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 10 mrt. 2017
Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij Bar & Kitchen Zocher.
Wij begonnen met een Zocher Plateau en dit is zeker een aanrader! Allemaal lekkere lokale hapjes.
Super leuk ook dat je door de open keuken direct contact hebt met de chef en ziet hoe alles wordt klaargemaakt.
Annemarie K.
Meesterproever
(42 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 5 jul. 2016
Ons gezelschap namen een 'Lezersmenu' 23 euro. We konden kiezen, ik heb nam een zalmtartaartje vooraf, dat was erg lekker. Als hoofdgerecht rood vlees. Dat was ook prima, het nagerecht was uitstekend. Prijs-kwaliteit van het menu was dus goed.
Er werd extra wat patat besteld, dat waren dunnen frietjes, die waren niet krokant, dat was jammer.
De wijn die ik dronk bij het voorgerecht was per fles besteld, traminer, 25 euro per fles, die vond ik niet zo lekker.
Bij het hoofdgerecht nam ik een merlot, 5 euro per glas, de wijn was erg goed, maar ik vind 5 euro wel aan de prijs.
Al met al vind ik het wel goed, maar er kunnen een paar puntjes op de i worden gezet.
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.