Azzurro

Rietdijkstraat 108 3151 GH Hoek van Holland Nederland Kaart
31-174386216

Meer informatie over restaurant Azzurro

 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  3
 • 7
  0
 • < 7
  2
4/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant Azzurro

planetboy .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 jul. 2017
Pizza's zijn duur echter goed en lekker. Woensdag 26 juli 2017 heb ik Cannelloni afgehaald. Hierbij kreeg ik zak gesneden stokbrood waar een weeshuis van kon eten. In het aluminium bakje lagen twee deeg rolletjes Cannelloni!! Ik heb daar 8,50 euro voor betaald! Ik voel mij erg belazerd en kom niet meer bij deze pizzaria!
jose.heeren .
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 jul. 2016
Azzurro is en blijft een gezellig restaurant, waar je ook met kinderen gezellig kunt eten. De pizza's zijn daar heerlijk en de bediening is erg vriendelijk. Dit keer gekozen voor de pizza met vier soorten gerookte vis. Heerlijk als je een keer flinke trek hebt. Een restaurant waar je in ongedwongen sfeer even lekker kunt eten.
Baan1 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,8 /10
Eten
1
Service
6
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2016
Ik schrijf nooit een rescentie en zeker geen slechte als ik dat zou doen. Maar voor nu vond ik het wel belangrijk om er 1 te schrijven. En helaas een slechte. Zeer slechte eigenlijk. Vanavond met mijn vrouw een spaghetti fruita del mare besteld. Erg veel spaghetti, zeer weinig vis. welgeteld 1 mossel, 1 stukje vis die erg taai was en garnalen zo klein, dat moeten mini garnalen zijn.
veel happen eet je zonder vis. je eet dan alleen spaghetti. en dat voor 13.50 per persoon. In een pizzeria in Velp vorige week hetzelfde gerecht gegeten, dat was echt super. en voor 2 euro per persoon meer. We hebben afgerekend en zijn meteen weg gegaan. Eigenlijk hadden we het kunnen weten. De winkel was nagenoeg leeg en dat rond etenstijd. Dat had al een signaal vooraf moeten zijn. Wij gaan niet meer naar dit restaurant. Er zijn velen beter.
Jan D.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
9
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 mrt. 2013
Met tweeën verschillende voor- en hoofdgerechten gegeten. Tomatensoep en Minestronesoep prima; verse groenten, keurig bereid . Tagliatelli met roomsaus en spaghetti met tomatensaus en groente perfect. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Bediening zoals gebruikelijk uitermate vriendelijk. Interieur en meubilair kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.
IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.