Antonis

Kesselskade 49 6211 EN Maastricht Nederland Kaart
31-438517177
8,1 /10
23 recensies

Meer informatie over restaurant Antonis

Zeer goed
8,1 /10
 • 10
  4
 • 9
  6
 • 8
  5
 • 7
  2
 • < 7
  6
Eten
8,4
Service
8,3
Decor
7,4
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
22/23 recensies

Jouw recensie over het restaurant Antonis

Jean-Pierre N.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 feb. 2018
De beste Griek van Maastricht. Altijd even goed verzorgd en lekker eten. Mooie porties, leuke bediening en geweldige gastheer. Vlees altijd perfect, ouzo, wijn en Metaxa (goed gevuld glas) overheerlijk.
Aanrader voor iedereen!
Pia C.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 jan. 2018
We komen hier zeker minstens vijf of zes keer per jaar. Lekker eten, goed verzorgd, heel vriendelijk personeel. Je voelt je altijd welkom. Soms wat druk en moet je iets langer wachten op het eten [en dat valt ook wel mee] maar dat vinden we geen probleem. Je krijgt een ouzo aangeboden. Vlees is hier altijd perfect gaar. Geschikt voor grote groepen maar ook knusse tafeltjes voor twee. Genoeg keuze op het menu. Ook de ovenschotels zijn heerlijk! Als afsluiter nemen we vaak een espresso. Antonis heeft niet alleen heerlijk eten maar ook de beste espresso! Goed warm, precies goed op sterkte! We komen er altijd met veel plezier!
michel N.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 22 dec. 2017
de slechtste griek van maastricht.ouzo was aangelengd met water.je moest lang op je eten wachten.
de gehaktballetjes was niet gaar.de souvlaki kon je iemand zijn hoofd mee inslaan.deze behoord
mals te zijn.hier kom ik niiet meer terug wat een slecht resterant.
Luther P.
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 apr. 2017
Heerlijk ontspannen sfeertje met goed eten en vriendelijke bediening. Niet overdadig Grieks gekruid maar met juiste balans.
cindy M.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 4 mrt. 2017
Vanavond heerlijk met mijn man samen mogen genieten van het heerlijke eten. Het enige min punt is het tempo waarin alles moet gaan. Als je je jas nog uit aan het doen bent staan ze al met de ouzo en de menukaart naast je. Als je snel drie gangen wil eten ben je hier op je plek. Wij hebben zelf de wachttijd tussen de gerechten aangegeven en dat ging prima. Echter op het eten is niks aan te merken dat is gewoon perfect qua smaak en hoeveelheden. Vriendelijk personeel. Voor ons voor herhaling vatbaar. Bedankt.
Jean-Pierre N.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 feb. 2017
Altijd weer even goed, lekker en vriendelijk. Het eten is allemaal fantastisch bereid en zeker genoeg, ook voor een grotere eter.
Onze vaste Griek sinds een paar jaar. Maandelijks minimaal één bezoek.
Jules B.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 okt. 2016
Schoolvoorbeeld van de eenvoudige griekse keueken.. eerlijke gerechten voor een hele eerlijke prijs ... gewwonnlekker aanschuiven met vrienden en familie en genieten van sardines, souvlaki en Gyros.. met een lekkere ouzo of raki er bij...

Van de entourage in dit soort restaurants moet je het niet hebben, de term huiskamer komt zeker in de buurt. Dit is geen restaurant om romantisch of rustifg te willen eten, er heerst een typische lekker drukke Griekse sfeer.


Als je een goed en eenvoudig grieks restaurant zoekt in Maastricht hoef je niet verder meer te zoeken
Criston S.
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
beste Griekse keuken van Maastricht. Zoals er vroeger bij de Griekse "buren" werd gekookt en gegrild. Heerlijke Hermes schotel en lekkere frisse koolsalade erbij. Helemaal perfect zou het zijn met dunne frieten, maar wellicht dat dit in de toekomst nog komt. Jonge bediening snel en vriendelijk, snel weer eens terug.
Ger D.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
9
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2015
op hemelvaartsdag zouden wij met het gezin,zes mensen, gaan eten bij antonis maastricht. We waren smiddags om 16.00 uur zelf even langs gegaan om te vragen of we konden reserveren. Met de eigenaar zelf gesproken en hij zei dat de reservering die avond voor half zeven oke was. Tien voor half zeven kwamen we in een bomvol Antonis. maar er was niks gereserveerd voor ons, we moesten maar wachten tot iemand klaar was. Als we niet hadden gereserveerd had ik daar vrede mee, maar nu niet. Zeker erbij meegeteld het feit dat wij al daar gingen eten toen het restaurant pas geopend was en er nog bijna niemand ging eten. Heel vervelend en we zijn elders gaan eten. Het restaurant verliest een goede en trouwe klant aan ons, jammer het had zo anders gekund.
Petra S.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 13 mrt. 2015
Antonis is alweer een tijdje open.
Keer op keer is de kwaliteit perfect, altijd goed, altijd hetzelfde.
Personeel is absoluut vriendelijk en professioneel
Als er een probleem is wordt dat absoluut goed opgelost, maar je zult het wel moeten aangeven en zeggen, doe je dat niet dan weet men het ook niet
Het personeel loopt inderdaad je tafel niet plat om te vragen of alles naar wens is of dat je nog iets te drinken wilt, ik vind dit persoonlijk wel fijn en als ik iets nodig heb dan vraag ik het wel
De sfeer is plezierig en ongedwongen
De keuken is uitermate goed en vooral authentiek
Goede keuze uit koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, en ook goede huiswijnen.
Goede prijs en kwaliteit verhouding

sliepo .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 8 mrt. 2015
Modern ingericht restaurant, maar de echte Griekse inrichting/sfeer misten we een beetje.
We werden goed ontvangen en het eten was lekker, en ook genoeg.
Personeel kwam niet vragen of het wel smaakte, en we moesten zelf steeds drankjes bestellen als deze op waren.
donny48 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2015
Restaurant Antonis is een gezellig grieks restaurant in Maastricht. Het restaurant heeft een gezellige uitstraling en je wordt heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en zijn personeel!

Al vaker hier gegeten en het eten is altijd top!
Het eten is lekker op smaak, is goed warm en er is genoeg keuze voor iedereen.
Je krijgt goede porties, beter te veel dan te weinig!

Vrijdag 30 januari ook wezen eten onder het genot van een Griekse band. het was gezellig druk en de echte Griekse sfeer zat er goed in. Het leek wel of we op vakantie waren en was zeker voor herhaling vatbaar.

*tip: De gebakken champignons vinden wij altijd heel erg lekker als voorgerecht samen met wat stokbrood en tzatziki.
Marjolijn T.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 29 nov. 2014
Op dit moment voor ons de beste Griek in Maastricht en we hebben ze al allemaal vaker gehad. Mooi, gezellig restaurant. Was goed druk. Goed Grieks eten in zeer ruime porties. Niet vet en het smaakt ook Grieks. We hadden een grillschotel voor 2 personen en de gyros was heerlijk knapperig (wat je niet vaak meer krijgt hier). Bediening was redelijk, maar kon meer Grieks zijn. Minpuntje de wijn die we bestelden hadden ze niet meer. Het alternatief was voor ons minder. Ben blij dat de oude eigenaar, maar ook de kok, van Sirtaki weer terug is in Maastricht! eten was als vanouds.
Ronald V.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2014
Antonis is een vrij strak ingericht Grieks restaurant, best jammer dat het niet wat meer authentiek Grieks oogt. De wat oudere heer en jonge dame spraken gelukkig wel Grieks onderling, dat vind ik altijd wel een goed teken. Mijn keuze bestond uit Tzatziki vooraf, waarvan het brood wel iets te hard gebakken was om echt lekker te zijn. Het hoofdgerecht was een van de vleesschotels en die was gewoon in orde, maar niet speciaal te noemen. De salade was wat aan de saaie kant en de koffie vond ik niet lekker, maar dat is een kwestie van smaak. Al met al best goed gegeten, maar niet een restaurant dat ik aan iemand zou aanbevelen of waar ik nog eens naar terug zou willen.
Erwin H.
Meesterproever
(44 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
5
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 22 nov. 2014
Met een groep vrienden het jaarlijks etentje gehouden bij dit Grieks restaurant, aangezien we er vele goede verhalen hadden gehoord. Het is een mooie grote zaak en bij aankomst zat het goed vol. Wat me erg opviel was dat er maar weinig personeel qua bediening rondliep in verhouding tot de grootte van de zaak en de aanwezige gasten. Het is wel een mooie zaak, strak en modern. Helaas werd mijn eerste indruk waarheid. De dames van de bediening renden zich de benen onder hun lijf uit, maar dit kon niet voorkomen dat we langer dan 1 uur hebben moeten wachten op ons voorgerecht. En ondanks dat de dames van de bediening aardig waren kon het de tekortkoming van het lange wachten niet meer ten goede komen. ook werd er niks gedaan om ons ongenoegen van het lange wachten weg te nemen. Het voorgerecht was heerlijk. Ik had mosselen in pittige saus en dit was prima. Mijn hoofdgerecht daarentegen schotel Etia, was lekker, maar ook niet meer dan dat. Er zat een kipsouvlaki bij en deze was veel te gezouten gekruid, deze heb ik dan ook niet opgegeten. Mijn partner had een visschotel en daarvan was alle vis veel te lang in olie gebakken. Echt heel jammer. Zij vond haar schotel echt ondermaats. Dit alles resulteert dan ook in bijgevoegde cijfertoekenning. Waarvan ik eerlijk gezegd wel moet bekennen, dat het lange wachten hier zeker aan heeft bijgedragen. We zullen het in de loop van..... nog maar eens moeten proberen. Op dit moment onderscheid dit Grieks restaurant zich zeer zeker niet in positieve zin van andere Griekse restaurants in Maastricht.
Nathalie R.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 okt. 2014
Prima gegeten bij Antonis. Goed gekruid vers vlees en perfect gebakken inktvis en visjes. Ruime porties vergezeld met frietjes, rijst, tzatziki en salade. De leftovers kregen we aangeboden om mee naar huis te nemen. Top service, vriendelijk en met oog voor de klant. Tot snel weer!
Ruud H.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
9
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 1 sep. 2014
Naar aanleiding van de goede recensies op Iens.nl zijn wij hier gaan eten tijdens ons bezoek aan Maastricht. Helaas kunnen wij de goede meningen niet delen. We werden ontvangen door een alleraardigste mevrouw die zeer correct was. Hier echt niets op aan te merken. We kozen voor een rode huiswijn die ook helemaal prima was. Mijn voorgerecht was een echt heerlijke, goed gevulde, vleessoep en dat van mijn partner gebakken feta kaas. Daarna koos mijn partner voor de gebakken roodbaarsfilet en ik, als liefhebber van lamsvlees, voor de Akropolis schotel. Dit was beiden echt een deceptie. De roodbaarsfilet en de gamba's waren niet gebakken maar gefrituurd en smaakten exact hetzelfde als de gefrituurde calamaris. Echt helemaal niet smakelijk. Mijn gyros en suvlaki waren redelijk ok, maar de lamskoteletten waren veel te lang gebakken en smaakten eigenlijk niet eens naar lam. Het nagerecht hebben wij daarom teleurgesteld maar overgeslagen. Erg jammer vonden wij dit.
Lianne B.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2014
Leuk en gezellig restaurant, vriendelijke en behulpzame eigenaar en bediening.
De stifado (lamsvlees) smaakt hetzelfde als in Griekenland. Heerlijk !
Jmpsouren .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2014
Heerlijk Grieks eten. Zeer aangename prijs. Mooi restaurant en met lekker weer mooi terras. Alles top. Lamsvlees verrukkelijk. Advies is dan ook om te reserveren.
Hollender .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 jun. 2014
Lekker als vanouds, attent personeel, nemen de tijd om de gerechten uit te leggen.
Zeer de moeite waard om te gaan eten!
Goede schotels en volop keuze.
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.