Amstel Hotel Lounge

Professor Tulpplein 1 1018 GX Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 40
|
31-206226060
8,2 /10
29 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 40
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Amstel Hotel Lounge

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats & Valet parking

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag en Zondag 08:00 - 23:00

Services

Zeer goed
8,2 /10
 • 10
  1
 • 9
  4
 • 8
  11
 • 7
  8
 • < 7
  5
Eten
8,1
Service
8
Decor
8,4
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
29/29 recensies

Jouw recensie over het restaurant Amstel Hotel Lounge

mardien W.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Wij hadden ons enorm verheugd en lang gespaard om een vriendin te tracteren op een high tea.
De ontvangst was eigenlijk geen. We moesten vragen over hoe en wat in de lobby en na te hebben gewacht en na de gereserveerde tijd en een herinnering bij de portier, werden we dan opgehaald. De kwaliteit was prima, de bediening ook. Jammer at er een stuk karton in mijn sausijzenbroodje zat, dat echter recht werd gezet door ons het proseccootje aan te bieden.
Toiletpapier was helaas op bij het damestoilet en weer geen gastheer/vrouw om ons gedag te zaggen na afrekenen. Entree en vaarwel kan echt veel beter in een dergelijke locatie.
Marella V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Combinaties sloegen nergens op. In het begin lijkt het nog apart maar eigenlijk is het een bij elkaar geraapt z...
Liever een goede biefstuk met een glad rode wijn.
Nickie D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 sep. 2017
 • Online gereserveerd
Fijne high tea is een mooie setting. Kwaliteit en de hoeveelheid van het eten zeer goed. En de thee die geserveerd werd vonden wij echt heerlijk.
John F.
Meesterproever
(67 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 19 okt. 2016
Dinsdag 18 oktober met gasten gedineerd. Diner was zeer goed met passende wijnen. Bediening was vriendelijk, gastvrij en zeer bereidwillig.
Mede namens mijn gasten wil ik de crew hartelijk bedanken voor het gastvrije ontvangst en het zeer smaakvolle diner. Het was een geslaagd zakelijk diner waarbij het ons aan niets ontbrak. JF Acta.
Astrid1977 .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 jul. 2016
We hadden hoge verwachtingen van een hightea in het Amstel maar helaas zijn we inmiddels een illusie armer. En dat zat 'm vooral in de hospitality. Het contact vooraf via de mail was bijzonder klantvriendelijk, maar kon ter plekke niet geëvenaard worden. Zo vonden we het apart dat de balkondeur waar we naast zaten werd opengezet zonder even te checken of we daar bezwaar tegen hadden en toen we aangegeven hadden dat we dit hadden het vervolgens vrolijk een uur later weer werd gedaan. De uitleg van de thee-en was een uit het hoofd geleerd verhaal en als je iets doorvroeg bleek verder kennis te ontbreken. Dat kan, maar wellicht is het dan een idee het antwoord op de vraag te gaan achterhalen? Verder bleek er een schrijnend zilveren lepeltjes tekort te zijn. Bij de (uitgedroogde) clotted cream, jam en lemoncurd (die overigens verrukkelijk was!) kregen we welgeteld 1 lepeltje. En ook het nuttigen van de gazpacho moesten we zonder lepeltje voor elkaar zien te krijgen evenals het nuttigen van een soort appelcompote. Bij navraag bleek de voorraad lepeltjes beperkt te zijn. Wellicht een optie om er wat bij te kopen of is dat te eenvoudig (1 ster?) gedacht? Dan nog een tip qua muziek: als de pianist aanwezig is, misschien kan John Legend dan uit? Uiteraard hangt onze teleurstelling nauw samen met het hoge verwachtingspatroon dat je bij het Amstel hebt. De kwaliteit van de gerechtjes was goed, doch niet extreem bijzonder, dus helaas kon dat de teleurstelling niet compenseren. Jammer.
Martijn O.
Meesterproever
(41 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 mrt. 2016
Een “late tea” in het Amstel hotel klinkt nogal sjiek en dat is het ook, sjiek de lala kan je eigenlijk wel zeggen. Je wordt keurig ontvangen door de portier in dit bastion van luxe. Binnen staan twee dames die je naar de garderobe en tafel begeleiden alwaar het feest kan beginnen.
Uiteraard begonnen we met een etagère welke gevuld was met lekkers. Allemaal amuses van hartige hapjes. Jammie! Dit werd vergezeld door een cocktail die a la minute werd geschud en uitgeschonken. Later volgden andere plankjes en bordjes met nog meer lekkere dingen, zoet en hartig. Weer een heerlijke cocktail erbij met daarin een grote ronde bal van ijsthee bij het ene en de uitmuntendste muntthee die ik ooit gedronken heb bij de andere.
De bediening is een beetje stijfjes maar dat verwacht je ook eigenlijk wel. Van mij mag het wel ietsjes informeler maar voor de rest was het conform het boekje en voorbeeldig.
De ambiance behoeft geen introductie. Het is tenslotte een instituut daar aan de Amstel. Ik kom daar misschien wel weer een keer al was het alleen al om de “early tea” een keer te proberen.
betty V.
Meesterproever
(83 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 13 dec. 2015
High Tea in het Amstel Hotel. De bar is heel mooi en modern geworden na de verbouwing. De lounge is klassiek gebleven. Heel veel zoet en hartig lekkers met verschillende thee.
Gerdavanz .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 8 nov. 2015
Op zondag 08 november,hier een chocolade high tea gehad!
Had er hoge verwachtingen van,die helaas niet zijn uitgekomen,voor €47,50 mag je toch in zo'n luxe ambiance wel wat meer verwachten.
De ontvangst was hartelijk,de bediening keurig vooral door hele jonge meisjes,denk stagiaires .
De thee werd per kopje ingeschonken,waardoor je regelmatig een half uur met een leeg kopje zat,de thee was niet bijzonder.
Er werd geen water geserveerd,wat ik erg jammer vond.
We zaten naast een koffie/ theeapparaat dat zoveel lawaai maakte dat een conversatie op dat moment niet mogelijk was,en dat kwam regelmatig voor.
De sandwiches waren ook niet bijzonder,wel smakelijk maar niet speciaal.
Het chocolade was zo overweldigend dat we allen de onderste laag helemaal niet aangeraakt hebben en de tweede laag van de etagère deels hebben op gegeten.
In het voorjaar een luxe high tea in het Langham Hotel in Chicago genuttigd,voor dezelfde prijs,maar daar kunnen ze hier absoluut niet aan tippen.
Jammer had er echt meer van verwacht.
Inge V.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 18 jul. 2015
afgelopen zaterdag een heerlijke royal high thea genoten in het amstel hotel. Al eens eerder gedaan, maar ook nu weer helemaal geweldig. heerlijke gerechtjes met bijpassende thee's.
het is gewoon een feestje om te mogen meemaken. je denkt dat je wel meer lust, maar uiteindelijk na de laatste ronde zit je toch tonnetje rond.
en de bediening is prima, goede service en prima entourage.
ronmans .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 mei 2015
High tea in het Amstel Hotel was goed, maar de service was enigszins misleidend. Bij binnenkomst wordt de aangeboden champagne als openingsdrank later apart in rekening te worden gebracht. Niet vermeld wordt dat dit geen onderdeel uitmaakt van de high tea. Slordig, vooral omdat de prijs per glas € 12,00 (!!) bedraagt. Uiteindelijk dus een fors bedrag voor weliswaar een goede high tea. Dit voelt achteraf dus niet goed. Jammer
Lyza .
Meesterproever
(30 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 29 mrt. 2015
We hadden gereserveerd voor een high tea en uiteraard hadden we hooggespannen verwachtingen want ja, het is toch het Amstel hotel. Desondanks werden we toch nog zeer aangenaam verrast: wat een zeldzame klasse! Dit was in de verste verte de meest fantastische, smakelijke high tea die wij ooit hebben mogen beleven. Alleen al het warme ontvangst in de imponerende entreeruimte was het eerste teken dat dit een sensationele middag zou worden. De diverse gangen waren van een zeldzame hoge kwaliteit en met buitengewoon veel zorg en oog voor detail gepresenteerd. Verrukkelijke theeën in porselein (pracht)servieswerk werden uitgeschonken en er werd goed bijgehouden wanneer er bijgeschonken kon worden. Deze onvergetelijke ervaring werd gecomplementeerd door de zeer professionele en uiterst attente bediening. En dan nog niet te spreken over het interieur van de ruimte waar de high tea werd gehouden. Samengevat: we voelden ons voor even royals in een wintertuinserre. Chapeau chapeau chapeau en merci voor de fantastische ervaring!
La F.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
7
Service
5
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 17 okt. 2014
Het begon al met het reserveren. Er bleek onduidelijkheid te zijn over het tijdstip en werd meerdere malen verschoven, waarbij ik uiteindelijk een mailtje kreeg dat ik nog een verkeerde bevestiging van Seat Me ging ontvangen die ik moest negeren. Omdat er een event was, werden we naar de bar beneden gedirigeerd, dit was van te voren niet met ons afgestemd. Door het event was er volgens mij ook onderbezetting, waardoor we vaak zelf moesten vragen of er bijgeschonken kon worden. Doordat we beneden zaten, zaten we voortdurend ook in de wind en de rook van de balkongasten wat erg vervelend was. Een andere duur kon door de bediening niet gebruikt worden en ze vertelden ook dat de overige terrassen gesloten waren ivm de harde wind. Het broodje met vitello tonato en de salade waren ok. De sandwhiches ook, maar vond het niet al te veel. De hotdog was zeer goed met dank aan Brandt & Levie. De scones licht aan de droge kant en de taartjes bestonden voor een groot gedeelte uit chocola. Ik heb hier een tijd geleden ook een high tea gedaan, en was toen een stuk tevredener, maar wijt het ook aan het event.
PatrickS1977 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
7
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2014
Royal High Tea in Amstelhotel. Prachtig hotel en mooie serre. De bediening was goed, veel Hotelschool stagiaires volgens mij, maar ze deden erg hun best en waren professioneel en netjes. Het eten was veel, kregen het bij lange na niet op. De kwaliteit van het eten was een zeven, niet slecht, maar ook niet overweldigend. We hadden de High tea gewonnen in een loterij, maar voor veertig euro pp heb je veel betere koekjes en hapjes elders in Amsterdam. Echter, de ambiance, omgeving en bediening maken alles goed. Echt een onvergelijkelijk ervaring.
Marga K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2014
Wij (drie zussen) zijn ook op 3 mei in het Amstel Hotel geweest voor een afternoon tea en herkennen niets van de vorige recensie. Het was heerlijk, de ambiance geweldig en het personeel uitermate vriendelijk. ( het zijn jonge mensen, dus misschien gaat nog niet alles perfect ) Over prijs/kwaliteit verhouding moet je niet zeuren: je zit wel in het Amstel Hotel !!! Wij vonden het geweldig en zeker een aanrader.
Maidenofmay .
Meesterproever
(88 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2014
Met hoge verwachtingen naar de High Tea in het Amstel. Voor 40 euro per persoon moet dat toch geweldig zijn! De ambiance is prachtig, veel licht, goede stoelen. Mooie grote tafel voor onze groep, dieetwensen waren goed doorgekomen. Voor zo'n chique tent vond ik de bediening toch enigszins klunzig: verkeerde thee, pot leeg voordat iedereen had, nieuwe smaak thee werd in de kop gegoten voordat de vorige op was en terwijl er nog van allerlei bezinksel en blaadjes in dreven. Dan de hapjes. Het is allemaal goed te eten, maar niet geweldig. Sandwiches niets bijzonders. Warme hapjes vond ik vrij triest: een mini yakatori spiesje en een gefrituurde garnaal. Scones waren matig en kwamen met twee kleine schaaltjes clotted cream voor 9 personen. De zoetigheden waren prima, maar voor mij te veel en te machtig. Aan het einde kregen we wat over was in een doos mee naar huis, dat was wel aardig. Al met al was het een mooie ervaring in een onovertroffen ambiance, maar de prijs/kwaliteit verhouding is echt zoek.
Manja B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
4
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2014
High tea niet van goede kwaliteit en nogal gewoontjes. Harde aardappelsalade met een vlakke smaak. Een uitgedroogd gefrituurd garnaaltje, taai jakatori mini spiesje. Zoetigheden naar mijn mening niet vers, Zeer droge scone, niet gaar cakeje en op 1 ding na ook dit redelijk smakeloos. De thee werd per kopje ingeschonken. In totaal 4 kopjes. Maar de thee smaakte wrang en bitter en was absoluut niet vers gezet. Alles bij elkaar zeer teleurstellend en voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Loes L.
Meesterproever
(29 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 apr. 2014
Laatst een bijzonder heerlijke High Tea genuttigd in het prachtige Amstel Hotel. Heerlijke koude en warme gerechtjes met allerlei soorten thee. Vriendelijke bediening. Een aanrader.
Mariska K.
Meesterproever
(81 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 27 mrt. 2014
In het kader van mijn 30ste verjaardag ben ik met mijn moeder wezen high tea-en in het Amstel Hotel. We waren iets verlaat, maar dat had ik telefonisch doorgegeven. Het duurde overigens erg lang voor de telefoon werd opgenomen. Pas bij de 2e poging werd na circa 15x overgaan de telefoon beantwoordt.
Afijn.
Ontvangst was prima, jassen werden aangenomen en we werden naar de lounge begeleid.
Op de rand van mijn bord stond er met caramel een verjaardagswens geschreven, ontzettend leuk ! We begonnen met een mini-hapje, ik geloof dat het een aardappelsalade was.
De sandwiches werden in een grote uitgeholde brood geserveerd. Dit had ik nooit eerder gezien, maar vond het erg origineel.
De etagère was rijkelijk gevuld met voornamelijk chocolade. Mijn moeder en ik kregen al dat lekkers helaas niet allemaal op. De aardige dame van de bediening bood aan om het in te pakken en dat konden we zeer waarderen.
Ik voelde me behoorlijk in het zonnetje gezet en we zaten ook letterlijk in het zonnetje.
Echter, het tafeltje was erg laag zodat ik er met mijn knieën tegenaan zat en met mijn 1.60m ben ik al redelijk klein van stuk, dus dat was wel een minpunt.
We hadden overigens een erg mooi plekje bij het raam, maar er kwam erg warme lucht uit het rooster, dus het werd naar mijn idee al gauw boven de 20 graden.
Dit waren de enige twee minpunten, ik heb niet eerder zo chique mijn verjaardag gevierd.

Elise V.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 mrt. 2014
Vorige week een high Thea gehad in het Amstel hotel. Waar voor je geld! Heerlijk! De sandwiches met zalm waren verrukkelijk, zo ook de kreeftenkroketjes en de scones. Het is zeer uitgebreid en echt leuk om te doen. Jammer dat we een tafel kregen met een lage bank, wij zijn niet gewend om op de bank te eten dus was het nogal ongemakkelijk. Maar dat was ook het enige minpuntje!
david123 .
Meesterproever
(68 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2013
Geluncht bij de brasserie in het Amstel Hotel. Erg goed eten en een prima kaart. Veel eenvoudiger dan dat je wellicht zou verwachten bij het Amstel Hotel. Het is natuurlijk niet La Rive met een ster, maar toch.... Oesters gehad en salade, wijn arrangement. Goede service. Het hoeft ook niet duur te worden/ Locatie is natuurlijk prachtig. Vooral in de zomer als je buiten kunt zitten. Gewoon een keer doen.
 • 1
 • 2
We gebruiken cookies om je te voorzien van de best mogelijke gebruikservaring. Hiernaast is het ook zo dat je gegevens beheerd en verwerkt worden door La Fourchette SAS. Wil je meer weten , lees dan onze cookie policy en onze privacy statement. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.