Ontdek & Reserveer
de beste restaurants voor de beste prijs

Meer steden bekijken

Hoe werkt het?

  • Ontdek de best beoordeelde restaurants in alle plaatsen
  • Reserveer direct volgens je eigen wensen
  • Profiteer van mooie kortingen met Yums

Restaurants in Nederland

Meer steden bekijken

In de rest van de wereld

“Waar gaan we eten?” IENS, onderdeel van TripAdvisor, beantwoordt deze belangrijke vraag elke dag voor talloze mensen. Op IENS vind je namelijk voor ieder moment het perfecte restaurant.

Maar dat doen we niet alleen. Geregistreerde proevers schrijven recensies over restaurants en inspireren zo andere bezoekers een geschikt restaurant te vinden. Of je nu op zoek bent naar Aziatische gerechten in Amsterdam, romantisch diner in Utrecht of een Italiaan in Rotterdam, IENS wijst je de weg!

Daarbij inspireert IENS consumenten om Nederland culinair te verkennen. De speciale selecties maken dat bijzonder eenvoudig. Zo is er de Insider-selectie met de beste restaurants, of de POP-selectie met alle restaurants die een korting op de totale rekening aanbieden. Als je het perfecte restaurant eenmaal gevonden hebt – via de website of via de app voor iOS of Android – ben je slechts een paar klikken verwijderd van een avond vol culinaire gezelligheid. Uit eten gaan begint en eindigt op IENS!

IENS maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.