Nieuwe recensies in Zwolle

BaiYok

19 juni 2013

Voordat onze theater voorstelling gingen we eerst bij Baiyok eten. ik had kip zoetzuur en mijn tafelgenoot had ossenhaas in orginele thaise curry saus. kip zoetzuur was pittig, en curry was te zoet om te eten. ik had idee dat er veel suiker is toegevoegd, erg jammer! tafels staan zo dicht op elkaar dat je geen prive gesprekken kan voeren.

Gegeten op: 19 april 2013.
cor11
cor11
Topproever

Da Nini

18 juni 2013

Gisteravond hier gegeten, lekker op het terras en het was daar al best druk. Knap gedaan op zo'n pleintje dat vroeger gewoon een parkeerplaats was. We hebben gekozen voor de specialiteit van het huis. Zeg maar; Italiaanse tapas. Begonnen met een pasta presto en pasta carbonara en die smaakte goed! De Italiaanse tapas daarentegen waren eigenlijk allemaal een beetje flauw en vast ook niet geheel vers zoals de Gehaktballetjes en de gamba'tjes (!)

Wel komen wever een x terug, want we zijn wel nieuwsgierig nog Naarden rest van de kaart.

Personeel legt keurig uit en is attent!

Gegeten op: 17 juni 2013.
Liny7
Liny7
Topproever

De Buik van Parijs

17 juni 2013

Na het concert van Ton Koopman in de Waalse kerk hebben we bij de Buik van Parijs heerlijk gegeten. Wat een geweldige bediening: echt klant gericht! Waar kom je dat nog tegen?
Ook de menus waren ruim voldoende en smaakvol. Het dessert werd op ons verzoek zelfs aangepast.
Een mooie ambiance om zeker vaker terug te komen.
De Buik van Parijs staat bovenaan onze favorieten lijst.

Gegeten op: 15 juni 2013.
NL_Nihon
NL_Nihon
Proever in spe

Grand Café Public

17 juni 2013

Door omstandigheden in de afgelopen maand 2x bij grand café Public gegeten, met wisselende ervaringen.

De eerste keer was de geserveerde Zeewolf matig van smaak, het voorgerecht was beter: gefrituurde champignons. Bediening goed maar iets te gretig bij het vragen of er al besteld gaat worden.

De 2e keer was het eten prima (lasagne vooraf en rundersate als hoofdgerecht) en de bediening fijner.

Locatie is top aan de rand van het oude centrum met schitterend uitzicht op het recent gerenoveerde museum De Fundatie.

Mayur Kitchen Indiaas Restaurant

16 juni 2013

In oosterse sferen eet je hier o.a. mooie curry's. We kozen voor het chef's menu. Pasteitje, Ui en een koekje van linzen was het voorgerecht. Curry's met Safraanrijst kwam hierna. Wat ijs met slagroom na.
Er wordt niet direct uitgelegd wat je gaat eten. De mooie Indiase namen zeggen ons natuurlijk niet veel. Het nagerecht is erg simpel.
Wel lekker en voor een normale prijs.

Gegeten op: 6 juni 2013.
RondeWit
RondeWit
Expertproever

Librije's Zusje

16 juni 2013

Leuke inrichting, en een dito personeel. Wij hebben heerlijk gegeten voor mijn verjaardag, de smaken zijn zeer verfijnd. Kortom goed gegeten voor een goede prijs

Gegeten op: 7 mei 2013.
jaxon
jaxon
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Over de Tong

15 juni 2013

Het gekozen verrassingsmenu was geweldig. Evenals het de wijnen uit het bijpassende arrangement. De gerechten waren mooi detaillistisch opgemaakt met een geweldige smaak. De bediening door de eigenaar zelf was persoonlijk en gastvrij. We hebben er heerlijk een hele avond gehad en komen er zeker terug!

Gegeten op: 14 juni 2013.
Thijsvh84
Thijsvh84
Proever in spe

De Buik van Parijs

15 juni 2013

Recessie? Niet bij de De Buik Van Parijs op zondagavond. Het zit er dan echt gezellig vol. Ondanks dat is de bediening vlot én vriendelijk. Lekker gegeten met gamba's vooraf en daarna lamsvlees met honing en tijm.
Met mooi weer hebben ze een leuke (frans aandoende?) binnentuin, maar daar was het helaas nog te koud voor.
Daar kom ik binnenkort wel voor terug.

Gegeten op: 25 mei 2013.

Vidiveni Bistronomie

15 juni 2013

Onlangs kennis gemaakt bij Vidiveni in Zwolle. Het zit er volgens mij nog niet zo lang. We hebben prima gegeten. We kozen buiten het menu om en dat bleek een prima keuze. Het hoofdgerecht met de asperges was prima. Mooie opmaak van de gerechten. En een aardige en attente bediening. De inrichting is vriendelijk. En wat prettig is: je zit niet zo heel dicht op elkaar, dus voldoende privacy en je hoort de gesprekken van de buren niet. Ik kom graag nog eens terug!

Gegeten op: 30 mei 2013.

Vaca Negra

14 juni 2013

Heerlijk gegeten en tweede bezoek staat alweer gepland! Inrichting is erg mooi, de kaart is overzichtelijk en de bediening was uitmuntend. Duidelijk uitleg bij de gerechten en de wijnen. De carpaccio was zeer goed en ook de kreeft was heerlijk. Aanwinst voor Zwolle!

Gegeten op: 30 mei 2013.

DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard