Biologisch (1)
Frans (1)
Hollands (2)
Internationaal (2)
In de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Ansen (2)
Dwingeloo (11)
Echten (dr) (2)
Meer...41 niet getoond
Zwartsluis
Zwartsluis biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Biologisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zwartsluis? De populaire restaurants in deze maand zijn De (Hotel Zwartewater) Combuijs, Het Oude Gemeentehuis en Welcome.
“Lekker eten in Zwartsluis”
- En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50
Recente meningen van restaurants in Zwartsluis
De (Hotel Zwartewater) Combuijs
Je komt hier natuurlijk voor het uitzicht, dat is en blijft prachtig. En voor de prijs is het allemaal best redelijk, het is toch meer een van der Valk gebeuren dan een restaurant voor fijnproevers en als je daar je verwachtingen op aanpast heb jeen mooie avond. Vooral als je aan het raam zit.
Redelijk 2011-09-26 door Boud
De (Hotel Zwartewater) Combuijs
Viel tegen; was toch meer een cafetaria, dan een restaurant. Eten was matig tot redelijk. Restaurant zelf was zeer luidruchtig en slechte service. Wel mooie locatie!
Slecht 2011-09-11 door kut1
De (Hotel Zwartewater) Combuijs
slibtongetjes vielen tegen. Droog, tikje smakeloos. En dat terwijl we daar juist voor hier naar toe gingen. Bediening verder wel heel snel en adequaat
Goed 2011-04-26 door HenkAtPlet
De (Hotel Zwartewater) Combuijs
Wij eten hier regelmatig en altijd a la carte dus NIET in het buffetrestaurant. Ondanks dat we de inrichting toch niet super vinden en niet heel uitgebreide kaart, is het eten altijd lekker met verse groente en nette bediening.
Goed 2009-07-12 door isaak66