Dit zeggen de gasten over restaurants in Zuidlaren
Sapori Ristorante Italiano
Een erg goed restaurants, ik kan geen oordeel geven over de pizza's maar de pasta's zijn echt heerlijk, goed gekookte pasta met heerlijke saus, daarbij niet duur. Ook het nagerecht de panna cotta was heerlijk duidelijk zelf gemaakt door de vanillezaadjes die goed te zien waren, ook de tiramisu is een aanrader. Al met al een goed restaurant!
Uitstekend 2012-05-26 door Eliez
Eetcafé Cosineros
Een gastvrij restaurant waar je prima kunt eten, originele gerechten ook voor vegetariërs. Vriendelijk en klantgericht personeel en uitstekende koks in de keuken.
Uitstekend 2012-05-20 door paul14
Nihao Watami
Op maandagavond de enige voor het "all you can eat"-deel. Teppanyaki-deel was stuk drukker. Bediening beleefd, rustig, niet opdringerig. Eten prima. Wat een smaken! Peking eend en biefstuk zo verfijnd van smaak. Geen enkel gerecht viel tegen. Als we ooit nog eens in de buurt zijn, gaan we er zeker weer heen!
Uitstekend 2012-05-18 door alexandra5
Nihao Watami
Aardige behulpzame bediening, sushi en bijgerechten zeker goed en geen gehaast of opdringerige 'nog meer drinken want daar verdienen we op' mentaliteit!
Goed 2012-04-21 door lekkereters
Friuli
Voor de lekkerste pizza in Zuidlaren, gaan we altijd hier heen. Ook de vleesgerechten zijn smaakvol in dit leuke restaurant.
Uitstekend 2012-03-31 door dibrial
Eetcafé Cosineros
Het is altijd weer afwachten wat je krijgt als je voor het verassingsmenu kiest, maar het is ons altijd prima bevallen. Een aanrader in Zuidlaren.
Uitstekend 2012-03-31 door dibrial
Nihao Watami
We hebben prima gegeten. Vriendelijke bediening en volop keuze van de Sushi kaart. We zijn voldaan vertrokken na een gezellige avond.
Goed 2012-03-31 door dibrial
De Vlindertuin
Op mijn verjaardag hier gegeten, gastvrouw was echt super vriendelijk. Fijn om dat ook eens mee te maken naast de gebruikelijke stijfheid in een Michelin ster restaurant. Het eten was goed, en lekker vernieuwend. Mijn man en ik walgen allebei van Hutspot. Maar die van de vlindertuin was heerlijk! Door mijn zwangerschap moest ik helaas het kaasplankje overslaan. Maar daar...
Uitstekend 2012-03-22 door Proever49987
De Bolle Baron
Kan me de tijd niet heugen zo slecht te hebben gegeten. Aantal gerechten was niet beschikbaar. Proeverij van voorgerechten waren slechts 2 gerechtjes die nergens naar smaakten en ook het hoofdgerecht was een kale entrecôte met wat kruidenboter. We hebben het nagerecht maar niet eens geprobeerd. De bediening deed haar best maar wist niet waar ze het over had.
Slecht 2012-03-20 door Volare
De Rooie Kater
Met verbazing lees ik de reacties,volgens mij kunnen deze mensen beter thuis blijven,eten niet goed en personeel onprofesioneel,die meiden lopen hun zolen onder hun schoenen vandaan voor je,wij hebben er in ieder geval heerlijk gegeten,en komen zeker nog eens terug.
Goed 2012-03-20 door krieltje
De Rooie Kater
2012-02-22 19:21:12 - Matig - Met z'n zessen gegeten in Zuidlaren. De rooie kater is een tent die duidelijk meer voor kwantiteit van eten gaat dan voor kwaliteit. Je kan hier best aardig eten, echter is de prijs hiervoor redelijk hoog. Dit zie je in alles terug. Veel producten die worden gebruikt bevatten een textuur, smaak en kleur dat uitstraalt...
Matig 2012-03-12 door 2J00Q
De Bolle Baron
Jammer dat we een uur (!) op onze pannekoeken hebben moeten wachten. De Bolle Baron is een lekker oubollig restaurant, qua inrichting, muziek en eten. Maar prima, als je je daar aan over geeft. Een uur wachten is echter echt wel een afknapper. Op een pannenkoek!
Matig 2012-02-28 door FemkeB
De Bolle Baron
Afgelopen donderdag, 26 januari, zijn wij met een groep van 55 dames van de Vrouwen van Nu afdeling Diepenheim (Overijssel) en buschauffeur heel gastvrij ontvangen in een sfeervol restaurant de Bolle Baron. Het was goed bereikbaar voor de bus, hij stopte nl. voor de deur. Alle tafels waren al gedekt we konden zo aanschuiven. Onderweg was de bestelling al doorgegeven...
Uitstekend 2012-01-29 door HennyHorstman
De Rooie Kater
Hebben hier onlangs met z'n zessen gegeten. Vonden het eten niet bijzonder. Pizza's te zout en ingredieënten niet vers. Personeel jong en onzeker, wisten niet precies wat er op de kaart stond, moesten zelf het nummer opzoeken... Pizza's werden geserveerd, maar (andere) gerecht voor één van ons was 'vergeten' en moest toen nog gemaakt worden. Salade weinig smaakvol met vieze tomaat...
Matig 2012-01-13 door animo
Sapori Ristorante Italiano
Smaak was prima in orde, maar de hoeveelheid was enorm; we rolde - zonder ruimte voor dessert - bijna naar buiten. Voorgerechten waren hoofdgerechten op zich. Zonde. Bediening correct doch koel. Enorme kaart waar je bijna geen wijs uit kan worden: 135, weinig van elkaar verschillende, pizza's, ongecategoriseerd, opgesomd. In totaal 12 pagina's hoofdgerechten! Met speciale kinderkaart (zowel Italiaans als niet-Italiaans).
Redelijk 2011-12-29 door JMdW
De Vlindertuin
Ik had geboekt i.v.m. Een speciale avond. En dat heeft de Vlindertuin volledig waargemaakt. Sfeervol, verfrissend, huiselijk, artistiek en kwaliteit. Dat geldt voor de inrichting, de alerte bediening en alle gerechten. Wij komen zeker terug!
Uitstekend 2011-12-29 door Ijkelina
Nihao Watami
op zich wel lekker maar de wat moeilijker gerechten zijn maar zozo.
Redelijk 2011-12-28 door Medendorp
De Rooie Kater
lekker eten voor een schappelijke prijs, van alles wat keuze zat. Erg gezellige inrichting een beetje eigenzinnig maar dat zal wel aan Arie liggen.
Uitstekend 2011-12-28 door Medendorp
De Bolle Baron
Wij hebben met z`n zessen afgelopen zaterdag bij Bollebaron heerlijk getafeld.De zaak ademt door het zachte licht een intieme sfeer.De prachtige schilderijenexpositie van Ingrid Fokkens uit Zuidlaren maakt dit interieur met de kerstversiering helemaal gezellig. Een verklede Bollebaron kwam nog even langs en probeerde ons zoveel mogelijk ons naar de zin te maken.We hebben een 4 gangen menu van de...
Uitstekend 2011-12-12 door shantyman
De Vlindertuin
Heerlijk gegeten. We kozen a la carte en hebben 1 kaasgerecht en 1 dessert gedeeld. Dit waren heel ruime porties, zodat het meer dan voldoende was en je van alles kon proeven. De voor- en hoofdgerechten waren uitstekend. Vooral de kooieend (filet) met daarbij stukjes gebakken bloedworst, gebakken zilveruitjes, pureetje van hete bliksem, wat kleine cantharellen, heerlijk ingekookte jus en nog...
Uitstekend 2011-11-08 door Elly F.
Zuidlaren
Zuidlaren biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bbq, Grill en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zuidlaren? De populaire restaurants in deze maand zijn De Vlindertuin, Eetcafé Cosineros en De Bolle Baron.
“Beste bediening van Zuidlaren”
- 1. De Vlindertuin
- 8. De Rooie Kater
- 9. Eetcafé Cosineros
- 10. Friuli
- Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei