Zuidlaren

Zuidlaren biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bbq, Grill en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Zuidlaren? De populaire restaurants in deze maand zijn De Vlindertuin, Eetcafé Cosineros en De Bolle Baron.

Video van een restaurant in en om Zuidlaren

Restaurant video van Lieve

Recente meningen van restaurants in Zuidlaren

Sapori Ristorante Italiano

Een erg goed restaurants, ik kan geen oordeel geven over de pizza's maar de pasta's zijn echt heerlijk, goed gekookte pasta met heerlijke saus, daarbij niet duur. Ook het nagerecht de panna cotta was heerlijk duidelijk zelf gemaakt door de vanillezaadjes die goed te zien waren, ook de tiramisu is een aanrader. Al met al een goed restaurant!

Uitstekend 2012-05-26 door Eliez

Eetcafé Cosineros

Een gastvrij restaurant waar je prima kunt eten, originele gerechten ook voor vegetariërs. Vriendelijk en klantgericht personeel en uitstekende koks in de keuken.

Uitstekend 2012-05-20 door paul14

Nihao Watami

Op maandagavond de enige voor het "all you can eat"-deel. Teppanyaki-deel was stuk drukker. Bediening beleefd, rustig, niet opdringerig. Eten prima. Wat een smaken! Peking eend en biefstuk zo verfijnd van smaak. Geen enkel gerecht viel tegen. Als we ooit nog eens in de buurt zijn, gaan we er zeker weer heen!

Uitstekend 2012-05-18 door alexandra5

Nihao Watami

Aardige behulpzame bediening, sushi en bijgerechten zeker goed en geen gehaast of opdringerige 'nog meer drinken want daar verdienen we op' mentaliteit!

Goed 2012-04-21 door lekkereters

Friuli

Voor de lekkerste pizza in Zuidlaren, gaan we altijd hier heen. Ook de vleesgerechten zijn smaakvol in dit leuke restaurant.

Uitstekend 2012-03-31 door dibrial