Aziatisch (1)
Hoogezand (13)
Hoogkerk (2)
Meer...30 niet getoond
Zuidlaren
Zuidlaren biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees en Bbq, Grill.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zuidlaren? De populaire restaurants in deze maand zijn De Vlindertuin, Nihao Watami en De Bolle Baron.
- Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Fatiem
4 gangen keuze menu voor €19,- geldig van 15 februari t/m 15 maart - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn
Recente meningen van restaurants in Zuidlaren
De Bolle Baron
Afgelopen donderdag, 26 januari, zijn wij met een groep van 55 dames van de Vrouwen van Nu afdeling Diepenheim (Overijssel) en buschauffeur heel gastvrij ontvangen in een sfeervol restaurant de Bolle Baron. Het was goed bereikbaar voor de bus, hij stopte nl. voor de deur. Alle tafels waren al gedekt we konden zo aanschuiven. Onderweg was de bestelling al doorgegeven...
Uitstekend 2012-01-29 door HennyHorstman
De Rooie Kater
Hebben hier onlangs met z'n zessen gegeten. Vonden het eten niet bijzonder. Pizza's te zout en ingredieënten niet vers. Personeel jong en onzeker, wisten niet precies wat er op de kaart stond, moesten zelf het nummer opzoeken... Pizza's werden geserveerd, maar (andere) gerecht voor één van ons was 'vergeten' en moest toen nog gemaakt worden. Salade weinig smaakvol met vieze tomaat...
Matig 2012-01-13 door animo
Sapori Ristorante Italiano
Smaak was prima in orde, maar de hoeveelheid was enorm; we rolde - zonder ruimte voor dessert - bijna naar buiten. Voorgerechten waren hoofdgerechten op zich. Zonde. Bediening correct doch koel. Enorme kaart waar je bijna geen wijs uit kan worden: 135, weinig van elkaar verschillende, pizza's, ongecategoriseerd, opgesomd. In totaal 12 pagina's hoofdgerechten! Met speciale kinderkaart (zowel Italiaans als niet-Italiaans).
Redelijk 2011-12-29 door JMdW
De Vlindertuin
Ik had geboekt i.v.m. Een speciale avond. En dat heeft de Vlindertuin volledig waargemaakt. Sfeervol, verfrissend, huiselijk, artistiek en kwaliteit. Dat geldt voor de inrichting, de alerte bediening en alle gerechten. Wij komen zeker terug!
Uitstekend 2011-12-29 door Ijkelina
Nihao Watami
op zich wel lekker maar de wat moeilijker gerechten zijn maar zozo.
Redelijk 2011-12-28 door Medendorp